PDA

View Full Version : каква ми е грешката?!

Миро
09-23-2007, 20:09
Хм. За пръв път попадам на такъв индивид. Запознахме се преди 2-3 седмици. Много мила, винаги щастлива, а за красота да не говорим. Абе голяма красавица. Държеше се много мило с мен, ипращах си я до тях всеки ден. Позволяваше ми да ми я гушкам,понякога да ходим прегърнати, нищо повече. Е на мен ми беше достатъчно да помисля, че ме харесва и тя. Плюс това имаме общ приятел който ми каза, че се била интересувала от мен...
И то, че вчера излизаме с нея и още двама човека,тя се държеше ного странно. Едно такова одръпнато от мен:shock: Попитах я дали има нещо, вика че няма нищо.Опитах се да я прегърна, а тя ми вика" не ме докосвай" :shock: И точно тогава я питах дали иска да бъдем нещо повече от приятели,а тя чисто и просто" НЕ". Отряза ме,без заобикалки, направо и директно.
Сега не си говорим, незнам защо. Вече не си ходим заедно, в коридорите на даскалото се размианваме..Не разбрах какво стана. Как так изведнъж това момиче се одрапна от мен?! Дали не избързах с предложението да бъдем гаджета?!Вие какво мислите?!

kael
09-23-2007, 20:15
кофти флирт

GerSity
09-23-2007, 20:17
4estno kazano vsi4ko e adski slojno!!!
nqma da ti otgovarqm direktno,6toto nz detailite i moje da te obyrkam!!!
ti si preceni!...no edno syvet4e ot mene-nie momi4etata sme malko ili po skoro dosta stranni i 4esto pravim podobni ne6ta! potyrsi q pak,no milo,kato priqtel,pozdravqvai q v daskalo i s vremeto...6te vidi6 kvo 6e stane...risk gubi,risk pe4eli! ;]
adi veselo i pi6i kakvo e stanalo!!! ;] :)

thefreak
09-23-2007, 20:18
Може да е в цикъл...

yuyuto
09-23-2007, 20:26
Хм. За пръв път попадам на такъв индивид. Запознахме се преди 2-3 седмици. Много мила, винаги щастлива, а за красота да не говорим. Абе голяма красавица. Държеше се много мило с мен, ипращах си я до тях всеки ден. Позволяваше ми да ми я гушкам,понякога да ходим прегърнати, нищо повече. Е на мен ми беше достатъчно да помисля, че ме харесва и тя. Плюс това имаме общ приятел който ми каза, че се била интересувала от мен...
И то, че вчера излизаме с нея и още двама човека,тя се държеше ного странно. Едно такова одръпнато от мен:shock: Попитах я дали има нещо, вика че няма нищо.Опитах се да я прегърна, а тя ми вика" не ме докосвай" :shock: И точно тогава я питах дали иска да бъдем нещо повече от приятели,а тя чисто и просто" НЕ". Отряза ме,без заобикалки, направо и директно.
Сега не си говорим, незнам защо. Вече не си ходим заедно, в коридорите на даскалото се размианваме..Не разбрах какво стана. Как так изведнъж това момиче се одрапна от мен?! Дали не избързах с предложението да бъдем гаджета?!Вие какво мислите?!
Ама ти си избрал възможно най-неподходящия момент, за да й предложиш :o ! Баш, когато ти е сърдита, естествено, че ще откаже... Но след като не знаеш защо е обидена, непременно трябва да разбереш защо. Чисто и просто си я питай "Къде сгреших?Какво не направих, както трябва? Нямаш право да ме държиш в неведение!" и така... Айде успехчета! \:D/

MiMcHeToOo
09-23-2007, 20:37
аз що си мисля, че някой и е наговорил нещо и тя е повярвала хъх.. :-s

vodolei4e_m
09-23-2007, 21:00

и аз се сетих за това като прочетох темата

MiMcHeToOo
09-23-2007, 21:02

и аз се сетих за това като прочетох темата

еми то.. друго обяснение не виждам.. :wink:

Весело другарче
09-23-2007, 21:06
Класика в курвенския жанр, просто си е играела е стеб.

Shogi
09-23-2007, 21:11
Класика в курвенския жанр, просто си е играела е стеб.
Как го каза само...Гадни думи, ама някакси хубаво звучат :) Хахахаха...

bqsna_teenagerka
09-23-2007, 21:11
ми или си е играла с тебе,или се е притеснявала от другите 2ма 4овека. попитай си я "кво ти става"?

MixXx
09-23-2007, 21:20
аз бих направил така:
след като тя ми каже fuck you
ще й кажа : fuck you too bitch
и ше си одя :-({|=

russianmafiaboss
09-23-2007, 22:07
и аз така мисля

bloodranger
09-23-2007, 22:13
mda imal sam podobna situaciq i mnoo kofti se polu4i ](*,) ](*,) ](*,)
moje i taka da e

Navixo
09-24-2007, 01:58
Според мен не си се държал правилно с нея и си прибързал, лоша грешка но поне вече знаеш какво да правиш когато харесваш момиче.

sasha_90
09-24-2007, 04:16
Да не би да се страхува от чувствата си ако има такива?Или някой да я е накарал да постъпи така?Или просто си е играла с теб и й е омръзнало?