Влез

View Full Version : Да му кажа ли

09-24-2007, 04:32
Problema mi e malko slojen no nakratko kazano nikoga ne mi e vurvqlo s majete vse popadah na nepodhodq6ti i izliza 4e otkakto si zagubih devstvenostta sam spala kraglo s po edin na mesec koeto izliza mnogo samo 4e sega imam prekrasen priqtel i mnogo darja na nego no se 4ustvam guzna no me e strah 4e 6te me zareje ako mu priznaq istinata ](*,) :---)

Anf3tamin4o
09-24-2007, 04:35
Ми Признай му :!:

sasha_90
09-24-2007, 04:43
Кое избираш?Приятелство или любов?От личен опит знам че двете нестава.

moncho
09-24-2007, 04:46
луда ли си защо да му признава нищо не му казваи миналото си е минало

kiwii
09-24-2007, 04:55
Pak sum az samo 4e se registrirah. Toi mi e kazval 4e ne e protiv iznevqrata (az ne mu izneverqam btw) samo 4e mi razkaza za nqkva deto q bili minali polovinata Varna (toi e ot varna) i mi stana super guzno 6toto ima hora koito mislqt taka za men :(
Dori ima edin koito ima edna super komprometira6ta snimka i kato hodim v negoviq kvartal sarceto me sviva :(

Anf3tamin4o
09-24-2007, 05:01
Ми защто не си мислила на време,а сега по късно го осъзнаваш.Бъди с човек който, ти наистина го желаеш.Не само ей така,заради бройката.

kiwii
09-24-2007, 05:05
Emi ne ne e bilo zaradi broikata prosto vse popadah na gre6ni hora, i ako sym hodila s nqkoi toi me e razkarval sled 2 sedmici max Taka kakto go napisah izglejda mnogo glupavo no sigurno sam prekaleno dover4iva s horata Vse pak ujasno sajalqvam no ne moga da promenq minaloto ](*,)

tuka6na
09-24-2007, 05:06
Ми защто не си мислила на време,а сега по късно го осъзнаваш.Бъди с човек който, ти наистина го желаеш.Не само ей така,заради бройката.
А аз,,до колкото разбрах е срещнала подходящ човек,дори се е променила заради него... :roll:
И защо да е нужно да споделяш такива неща-нито има връзка с взаимоотношенията ви,и още повече-минало е.

Anf3tamin4o
09-24-2007, 05:08
А аз,,до колкото разбрах е срещнала подходящ човек,дори се е променила заради него... :roll:
И защо да е нужно да споделяш такива неща-нито има връзка с взаимоотношенията ви,и още повече-минало е.
А дали е по - добре после, ако го научи от някой друг приятел.дали тогава няма да я резне отново.

kiwii
09-24-2007, 05:12
Predpolagam 4e e malko veroqtno da nau4i no az dulboko v sebe si sum dobro su6testvo i se 4ustvam ujasno za6toto ne iskam da kriq ili da go luja no use6tam 4e ne sum nqkva k... i zatova ne iskam toi da me pomisli za takava i da me ostavi ..

hungry_vampire_f
09-24-2007, 05:47
А защо трябва да му го казваш? И да научи от някой миналото не може да ти промени, не мисля, че ще ти направи проблем.

kiwii
09-24-2007, 05:58
А защо трябва да му го казваш? И да научи от някой миналото не може да ти промени, не мисля, че ще ти направи проблем.

Ami mai e taka no nqkaksi mi dotejava na surceto

hungry_vampire_f
09-24-2007, 06:08

Ami mai e taka no nqkaksi mi dotejava na surceto
Няма смисъл =]

krem4et0
09-24-2007, 06:26
Нужно ли е да знае бройката ти. Според мен не е нужно. Не му казваш и толкова. Ако те пита овъртай. Кажи нещо от сорта, че може и да си имала други мъже, но те са притежавали само тялото ти, а той има сърцето и душата ти. Или просто кажи няколко, 4 или нещо от сорта.

kiwii
09-24-2007, 06:38
Нужно ли е да знае бройката ти. Според мен не е нужно. Не му казваш и толкова. Ако те пита овъртай. Кажи нещо от сорта, че може и да си имала други мъже, но те са притежавали само тялото ти, а той има сърцето и душата ти. Или просто кажи няколко, 4 или нещо от сорта.

Emi tam e rabotata 4e toi ne me pita i kato 4e li ne go interesuva oba4e na men mi e malko krivo 4e ne sum mu kazala istinata

hungry_vampire_f
09-24-2007, 06:41

Emi tam e rabotata 4e toi ne me pita i kato 4e li ne go interesuva oba4e na men mi e malko krivo 4e ne sum mu kazala istinata
И каква е ползата да му кажеш? Само ще му направиш гадно. Аз ако бях нямаше да искам да знам :roll:

krem4et0
09-24-2007, 06:57

Ако моето гадже не беше толкова невинен(разбирай девствен) като го взех, нямаше да ми пука за бройката. даже, ако ми кажеше, че е имал 20 момичета пред мен ще ми стане много по-тегаво. Не му казвай нищо и толкова. Поне докато не си сигрна, че и с това признание, той няма да си промени отношението към тебе. Успех!

MoOnLiGhT_ShAdOw
09-24-2007, 07:00
По мое мнение всеки трябва да си има своя тайна, за която да знаят най-близките му хора (говоря за приятели и роднини) или даже никой да не знае за нея. В твоя случай това трябва да си остане премълчано - съмнява ме, че приятелят ти би останал във възторг от предишното ти поведение, макар че той също няма право да те критикува за отминали неща, щом вече са променени... Според мен засега трябва да замълчиш, после, струва ми се, ще си благодарна, че си преглътнала за малко съвестта си :wink:

Barbie
09-24-2007, 07:34
Приятелят ми не иска да ми каже абсолютно нищо за предишния си сексуален и интимен живот. От едно страна ми е криво, че има неща за него, които не знам и които не желае да ми сподели - за мен той знае абсолютно всичко. От друга страна ако тръгне да ми разправя надълго и наширока за сексуалните си подвизи, ще ми стане много тъпо - ревнива съм. Така че, ако не те пита младежът, просто не му казвай - може да не желае да знае за миналото ти и да му стане криво ако започнеш да му разказваш. Ако те попита обаче не отказвай да му кажеш - това също е неприятно. Просто му поднеси информацията в по-приятен вид. Не му изтърсвай точни бройки - наблегни на факта, че винаги си попадала на грешни хора и той е първият, с когото се чувстваш толкова обичана и щастлива. В крайна сметка ти не го лъжеш - използвай факта, че си била и с други хора преди него, за да го накараш да се почувства по-добър от всички останали.

monityY
09-24-2007, 07:40
не му я казвай :lol:

heely
09-24-2007, 12:05
Кажи му,все пак това е минало.

toshky
09-24-2007, 12:26
Е зависи от него е ;) Ако наистина те обича ще те разбере... повето загърбваме миналото :)

`Death`Whore``
09-24-2007, 13:59
Добре, с колко мъже си била? 30?

И не че те укорявам, но след 5-тия, който те е изчукал и заебал след 1 или 2 седмици, не се ли позамисли?

my_sexy_lover
09-24-2007, 15:04
az bih mu kazala..,za6toto ni6to nemoga da kriq ot nego :---) a i toi bi razbral vse nqkoga , koeto bi go naranilo mnogo ako darji na tebe :|

Komar
09-24-2007, 15:40
Невинна до доказване на противното и тва е! :-D

marina star
09-24-2007, 15:42
kvo po to4no si dlajna da mu kazva6 :-s ne razbiram za6to trqq da se 4uvstva6 guzna 4e ne si mu razkrila minaloto si-vapros na izbor

GregoryHouse
09-24-2007, 15:46
Признай му ако те пита не го лъжи !!! Дълбоко се съмнявам че ще те попита "абе колко са те е**ли ?!?

kiwii
09-24-2007, 15:46
Добре, с колко мъже си била? 30?

И не че те укорявам, но след 5-тия, който те е изчукал и заебал след 1 или 2 седмици, не се ли позамисли?

Mersi 4e me nakara da se po4ustvam gadno no sama se obvinqvam dostata4no i vse pak nai vajnoto e kakvo stava sega priqtelq mi sa6to e bil s dosta momi4eta no toi ne se 4ustva guzen ottova a kolkoto do zamislqneto kogato nqkoi te narani mislish si 4e 6te namerish nqkoi dobar no razo4arovaniqta sledvat i vse pak ako se otkajem trqbva da si umrem sami i ako az se bqh otkazala nqmashe da sre6na edin prekrasen 4ovek ...za men e prekrasen vapreki 4e zaglejda mackite i im komentira cicite, no az ne mu se qdosvam zatova, vapreki 4e me naranqva

GregoryHouse
09-24-2007, 15:47
А НА toshky ДА МУ ГО СЛОЖА НА АВАТАРА !!! КФИ СА ТЕЯ ПРОСТОТИЙ !!!

kiwii
09-24-2007, 15:50
Признай му ако те пита не го лъжи !!! Дълбоко се съмнявам че ще те попита "абе колко са те е**ли ?!?

Na nego kato 4e li ne mu puka s kolko mom4eta sum spala i dori mi kaza 4e ne bil protiv iznevqrata no az se 4ustvam kato prestapnik koito e ubival hora i nqkak mi e krivo 4e ne sam napulno iskrena s nego no ot druga strana ako mu kaja istinata moje da me zareje

`Death`Whore``
09-24-2007, 16:09
Щом е минало, няма проблем. А щом и той е на същия хал...съвсем. Пожелавам ти той да е човекът за теб. А за мацките...ти не виждаш ли хубави мъже? Спокойно, по-добре е да ги коментира пред теб, отколкото да им ходи по задниците зад гърба ти.

kiwii
09-24-2007, 16:25
Щом е минало, няма проблем. А щом и той е на същия хал...съвсем. Пожелавам ти той да е човекът за теб. А за мацките...ти не виждаш ли хубави мъже? Спокойно, по-добре е да ги коментира пред теб, отколкото да им ходи по задниците зад гърба ти.

Ami da moje da zvu4i sme6no ama kato sum s nego ne obra6tam vnimanie na hubavite mom4eta toi naistina e vsi4ko za men a mackite ot4asti gi komentira za da me drazni i naistina e hubavo 4e e 4esten i ako mi izneveri vsi4ko 6te mi kaje a ne da me luje (po temata az ne bih izneverila vapreki 4e sam imala vazmojnosti)

gavro64eto
09-24-2007, 16:38
Re6enieto e izcqlo tvoe,ako iska6 iz4akai i kato se zblijite dostata4no mu priznai istinata.Uspeh!

SilverAngel
09-24-2007, 16:58

+1

MagnetiC
09-24-2007, 20:02
има 1на песен на backstreet boys- as long as you love me... tam se pee:
....Don't care what is written in your history
As long as you're here with me...
I don't care who you are
Where you're from
What you did
As long as you love me...
та според мен няма безгрешни хора, ти си допускала грешки, но не си ходела с него и мисля,че трябва да му признаеш истината..обясни му,че си сгрешила просто защото си била доверчива..че мн държиш на него.. и прочие.. ако е момче на място ще те разбере..просто защото ти не си допускала грешки докато сте ходели..

naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 20:05

Съгласна съм. Има неща, които трябва да се премълчават. Едва ли той ще ти има достатъчно доверие, че да погледне нещата от твоята гледна точка - променила си се, ала бала, дрън дрън, знае ли човек дали ще ти повярва?

naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 20:06
има 1на песен на backstreet boys- as long as you love me... tam se pee:
....Don't care what is written in your history
As long as you're here with me...
I don't care who you are
Where you're from
What you did
As long as you love me...

Аз ако приемах навътре текстовете на лигави балади стара мома ще си остана :roll:

fti4ka
09-24-2007, 20:39
не му казвай или поне не му казвай точната бройка.. ако наистина държи на теб и е свестен ще му стане кофти..

fti4ka
09-24-2007, 20:47
обаче не мога да разбера как може един човек да те обича и да няма нищо против изневярата.. това нормално ли е?? аз ако обичам някого не бих искала той да бъде с други.. :-k

naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 20:55
обаче не мога да разбера как може един човек да те обича и да няма нищо против изневярата.. това нормално ли е?? аз ако обичам някого не бих искала той да бъде с други.. :-k

Любовта е нещо абстрактно и строго индивидуално и няма критерии, спрямо които да се мери.

В крайна сметка погледни го така - ако обичаш някой истински и знаеш, че да ти изневери, ще му донесе щастие - ще се жертваш без капка егоизъм. Всичко е много относително.

Sexapilna_kukla
09-24-2007, 20:58
По-добре не му казвай. Все пак не знаеш как може да реагира... пък и всичко вече е минало, не можеш да върнеш времето назад и да поправиш грешките... Просто продължавай напред и бъди щастлива с твоя приятел :wink:

CuteBaby
09-24-2007, 21:07
Не му казвай-миналото си е минало.А ако той те пита нещо овъртай и кажи че не искаш и не ти е приятно да говориш за миналото си.Спомена че някой имал компроментираща снимка-ако по някакъв начин тази снимка стигне до приятеля ти му кажи че това е било грешка..че момчето те е наранило и за това не си искала да говориш за миналото ти..или нешо такова,все ще можеш да измислиш какво да му кажеш ;) Успех и не се притеснявай толкова :)

fti4ka
09-24-2007, 21:20

Любовта е нещо абстрактно и строго индивидуално и няма критерии, спрямо които да се мери.

В крайна сметка погледни го така - ако обичаш някой истински и знаеш, че да ти изневери, ще му донесе щастие - ще се жертваш без капка егоизъм. Всичко е много относително.

ако обичам някой истински и той иска да ми изневери значи той не ме обича което пък значи че не мога да съм с него щом като не ме обича.. не знам според мен това е нормално но явно има различни критерии за това какво е любов..

naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 21:34

ако обичам някой истински и той иска да ми изневери значи той не ме обича което пък значи че не мога да съм с него щом като не ме обича.. не знам според мен това е нормално но явно има различни критерии за това какво е любов..

Има разлика между любов и нагон ;) Както и да е. Всеки има индивидуална представа за любовта. Тфа е.

kiwii
09-25-2007, 17:04
Zdraveite mersi na vs koito pisaha 6toto po edin ili drug na4in mi pomognahte za6toto problema ne e vuv vruzkata mi a edinstveno v ugrizeniqta mi i ako me pita nqma damu kazvam broikata za6toto tova 6te go narani no nqma i da se pravq na :roll: istinata e 4e mnogo sa me ranqvali po edin ili drug na4in i moje bi sega namerih svoeto 6tastie. Priqtelqt mi sa6to e imal dosta priqtelki predi men dokolkoto razbrah i dori ponqkoga mi spodelq za tqh i istinata e 4e malko me boli ot tova no minaloto e minalo.

panther
09-25-2007, 17:32
Абе честността е хубаво нещо, ама няма смисъл да му казваш според мен. Той би трябвало да е наясно, че си била и с други мъже, ама колко били ... ми подробности сега :twisted: няма нужда да задълбаваш повече, че момчетата сме и по-ревниви. Даже ако пита - не те съветвам да казваш бройки. "Няколко" е ОК. :-D Пък ако не те пита - изобщо недей дърпа дявола за опашката. Миналото си е минало - недей го вкарва насила между вас. Всеки прави грешки - недей се чувства виновна за минали работи - гледай напред. :smt006

naMy4Ho_KoTe
09-25-2007, 17:48
Zdraveite mersi na vs koito pisaha 6toto po edin ili drug na4in mi pomognahte za6toto problema ne e vuv vruzkata mi a edinstveno v ugrizeniqta mi i ako me pita nqma damu kazvam broikata za6toto tova 6te go narani no nqma i da se pravq na :roll: istinata e 4e mnogo sa me ranqvali po edin ili drug na4in i moje bi sega namerih svoeto 6tastie. Priqtelqt mi sa6to e imal dosta priqtelki predi men dokolkoto razbrah i dori ponqkoga mi spodelq za tqh i istinata e 4e malko me boli ot tova no minaloto e minalo.

Угризенията са самовнушения. Ти дефакто нямаш причина съвестта ти да те притеснява, сама си внушаваш, че ако не му кажеш, ще продължи да ти тежи. А не е така. Опитай се да погледнеш нещата от по-добрата страна, спестяваш му тази болка, която той не ти е спестил, като ти е разправял ;) Има неща, които трябва да се премълчават. Чистата истина би убила човечеството.. Тъй като то не е готово да я приеме, не е съвършено :)

aniezina
09-26-2007, 09:41
кажи му ако те пита. Така хем няма да го лъжеш, хем няма да си гузна че си го скрила :wink: а ако държи на теб няма да му пука. Приеми го като тест :wink:

BaByLisS
09-26-2007, 10:02
Кажи му много ясно .. [-(