View Full Version : Към момичетата!
Някога разбиралили сте смисъла на думите "Да ти пръснат задника","Да те скъсат от секс" или това са само жаргони измислени от момчетата за да докажат превъзходство?Как мислите?Нека да пишат и момчета да чуем и тяхното мнение.
Еми,за мен е отвратително да ми говорят така.Но явно повечето хора трябва да се правят на мъжкари и като няма друг начин тоя.. :wink:
hungry_vampire_f
09-24-2007, 08:52
Мда, обикновено някой умник като ми го каже това получава един прав десен между краката и желанието му "да ми пръсне задника" изведнъж изчезва. Много странно :-k
`Death`Whore``
09-24-2007, 09:15
"Ще те скъсам от секс" звучи яко. На мен лично никой не ми пръска задника.
Ice_Queen_
09-24-2007, 09:43
Ако гаджето ми каже нещо подобно няма да се притесня .
Но ако е друг ще изяде шамар..
Toва не са жаргони :)
да ти пръсна свинктера е жаргон :)
sladkish_14
09-24-2007, 10:52
Ако гаджето ми каже нещо подобно няма да се притесня .
Но ако е друг ще изяде шамар..
И аз така :smt005
sasha_90
09-24-2007, 11:10
Това е защото искат да им се обърне повече внимание.
johnny_depp
09-24-2007, 11:16
hahahahah pryskachi na zadnici kude steeeeeeeeeeeeeeee :smt005
Мда, обикновено някой умник като ми го каже това получава един прав десен между краката и желанието му "да ми пръсне задника" изведнъж изчезва. Много странно :-k
are you fuckin' crazy :-s
Мм,за мен просто това са жаргони и не им обръщам внимание.Зависи кой го казва всъщност :-k
naMy4Ho_KoTe
09-24-2007, 20:17
hahahahah pryskachi na zadnici kude steeeeeeeeeeeeeeee :smt005
Оня ден получих смс от приятеля ми, в който пишеше ”Ще те разцепя като презряло динче у коленце (т.е. кол)”... :-D :-D :-D
а ''гъзът ти ше яде баница'' :D:D:D:D как ви звучи а ? преди малко го научих! :-D
Просто както винаги се опитват да се правят на интересни. :smt011
:smt023
хм аз лично не ги използвам тези жаргони но мой приятели ги използват ;) а сега пак въпрос към момичета защо и вие ни казвате "Щете изям" "щете скъсам от любов" "ще те побъркам от секс"
еми мен тва много ме дразни...оба4е пове4ето мом4ета си мислят,4е така се правят на по-важни и можещи...самоизтъкват се :wink: :smt011 Толкова е тъпо мом4е да каже на моми4е''ще те скъсам от секс'' :smt011 или не що от тоя сорт...просто...после да забравят моми4ето да им пусне :lol: Много са зле... :smt011 8-[ :lol:
KimBerLy1912
09-28-2007, 07:07
"Ще те скъсам от секс" би звучало в ушите ми като "Аве Мария" само и единствено когато приятеля ми го каже :wink: А той наистина си го може...Да,има и такива простаци,които го казват за да се самоизтъкнат..от техните уста звучи доста долнопробно...да не говорим че 85% от тези,които го казват са девствени... :smt011 ...
На мен лично,никой не ми пръска гъза 8) Не си го давам,дори и на гаджето... 8) ...Тъй че на тия,които ми казват "Щти пръсна гъза",освен че ги съжалявам,не им и вярвам :lol: Жалки са :wink:
sentient_
09-28-2007, 07:43
tva 6te te skasam ot sex ili 6te ti skasam zadnika kato go 4ueh i si kazvah toz pyk egasi baluka! No kogato go usetix beshe..... Nemojeh da si sedna na dupeto 2 dni :oops: :oops: .no se pak beshe togava6noto mi gadje sega ve4e biv6o
Това ме изкефи.... Аз преди правех така, но вече се научих, че с думи боли повече - нещо от рода на "Като те гледам к'ъв си сладак (съркастично) само майка ти ще ти пусне и то от съжаление..." Или "Да беше х*й да ти го набием - то акъл...нестава" и т.н.
bqsna_teenagerka
09-28-2007, 08:18
"това са мъжки фантазии на комплексирани мъже"
ChRiSTiaNo_07
09-28-2007, 09:04
Кво жаргонно бе?Вижте колко нежно звучи :smt005
gothic_angel
09-28-2007, 14:20
Е не е мн приятно да ти говорят така,но кво да се прави..
ramaiana
09-28-2007, 14:21
"това са мъжки фантазии на комплексирани мъже"
добре казано =D>
moq ne se izrazqva taka .. vse oshte , ama mai mi se kani :P mene kaot cqlo ne me byrka i ne mi prechi d sse izrazqva po-cvetushto :P
kaka_iko
10-27-2007, 19:12
xaxa golemi majkari,nqma 6to....ako s tova se dokazvat....prosto nqmat 6ans....tova e nai-otvratitelnoto ne6to koeto mogat da kajat na edno momi4e....... :o neka da probvat da izrazqvat 4uvstvata si po drug na4in :-) :smt007
naMy4Ho_KoTe
10-27-2007, 19:19
Кво жаргонно бе?Вижте колко нежно звучи :smt005
Не мога да разбера защо според всички ако говориш така си комплексар.
Пф, много е лесно да кажеш на някой комплексар, нали, защото всички имат комплекси. Това, че повечето не ги показват наяве нищо не значи.
Аз нямам нищо против този вид простотии, забавно ми е. :?
psycho_princess
10-27-2007, 21:54
еми доста е грубо като момчетата говорят така ама най-тъпото е ,че имам фр-ки на които им харесва да им говорят така :roll:
а ''гъзът ти ше яде баница'' :D:D:D:D как ви звучи а ? преди малко го научих! :-D тфа озн че някой ще те бия :P относно изразите.. хехе... нз жаргон по-скоро :)
не обръщам внимание на подобни изкази...
Хехехе леко баце, леко ! :lol:
bloodranger
10-27-2007, 22:02
а ''гъзът ти ше яде баница'' :D:D:D:D как ви звучи а ? преди малко го научих! :-D
:grin: :-D :-D :-D :grin: :razz:
eXtRaoRdinaRy
10-27-2007, 22:24
Всеки се изявява по различен начин.
Едни са романтици.
Други пък по-брутални, а 3-ти простаци.
naMy4Ho_KoTe
10-27-2007, 23:44
еми доста е грубо като момчетата говорят така ама най-тъпото е ,че имам фр-ки на които им харесва да им говорят така :roll:
Нещо против ли имаш, цветенце пролетно? 8)
DevilWish
10-28-2007, 09:31
"Ще те скъсам от секс" звучи яко. На мен лично никой не ми пръска задника.
HSYyhxhyaxhyahy i pri мен е така
moq ne se izrazqva taka .. vse oshte , ama mai mi se kani :P mene kaot cqlo ne me byrka i ne mi prechi d sse izrazqva po-cvetushto :P
I na men,i na men ne mi prechat cvetushtite izrazi,stiga da izlizat samo ot negovata ustichka :P
A otnosno izraza "Shte te skysam ot sex!" toi go chuva neprekysnato ;P
I na men,i na men ne mi prechat cvetushtite izrazi,stiga da izlizat samo ot negovata ustichka :P
A otnosno izraza "Shte te skysam ot sex!" toi go chuva neprekysnato ;P
uuuu ti gledai da izmislim , kyde shte se kriim , che kato ni podpukat nashte ...sex , sex , sex dUUUUu dUUUpka , che pyrvo shte pochnat da se kanqt , psoel i da izpylnqvat xixix :-P :-P :-P :-P :-P
psycho_princess
11-01-2007, 09:38
ем не ама е странно такива неща да се харесват е да де всеки със вскуса си :o :smt006