PDA

View Full Version : Значи ли че го обичам още??

DqVoLsKI_ChaRoVnA
09-24-2007, 13:26
Снощи санувах бившия , санувах 1-та ни целувка и колко смешно беше .. Днеска цял ден си мисля за него и си припомних много неща следващия ден щом ме целуна трябваше пак да се видим ние бяхме на по 14 15 години и си спомням как седяхме навън на студа и ни беше срам да се прегърнем.. и как му хванах ръката и сичко беше толкова хубаво липсват ми сладките и нежни моменти.. а не като сега .. харесваш си някое момче или момиче и отиваш и почваш да го сваляш а ако знаеш че и тои ти се кефи направо го целуваш без да мислиш .. че примерно това ще ви е първата целувка и какво ли още не.. Бях го забравила това момче тои беше 1-та ми любов но от тогава се смениха доста момчета.. но днес цял ден мисля за това момче и ми е толко гадно че скъсахме .. преди.. и че го преебах .. заради глупости.. :smt010

Maimunche_f
09-24-2007, 13:35
Е защо не му се обадиш да се видите? Ей така просто като приятели...пък току виж старата любов се зародила :roll:

DqVoLsKI_ChaRoVnA
09-24-2007, 13:38
mi za6toto ne si govorim smisul toi na men ne govori.. Nie hodehme okolko godina.. i az pravih dosta glupavi ne6ta.. prez tova vreme izneverqvah mu mn puti dori samo s celuvka.. a i nai lo6oto 4e spah s drugo mom4e.. :smt011 :smt011

yuyuto
09-24-2007, 13:39
Снощи санувах бившия , санувах 1-та ни целувка и колко смешно беше .. Днеска цял ден си мисля за него и си припомних много неща следващия ден щом ме целуна трябваше пак да се видим ние бяхме на по 14 15 години и си спомням как седяхме навън на студа и ни беше срам да се прегърнем.. и как му хванах ръката и сичко беше толкова хубаво липсват ми сладките и нежни моменти.. а не като сега .. харесваш си някое момче или момиче и отиваш и почваш да го сваляш а ако знаеш че и тои ти се кефи направо го целуваш без да мислиш .. че примерно това ще ви е първата целувка и какво ли още не.. Бях го забравила това момче тои беше 1-та ми любов но от тогава се смениха доста момчета.. но днес цял ден мисля за това момче и ми е толко гадно че скъсахме .. преди.. и че го преебах .. заради глупости.. :smt010
Той определено не ти е безразличен... Но предполагам, че това е така, защото е първата ти любов, а човек винаги си спомня с ведри чувства за първата си любов... Тръпката, изпитана тогава, обикновено се помни цял живот... Това е нормално! Но спомените за това, което си чувствала тогава, не означава, че тези чувства съществуват и сега... Това са просто приятни спомени...

yuyuto
09-24-2007, 13:42
mi za6toto ne si govorim smisul toi na men ne govori.. Nie hodehme okolko godina.. i az pravih dosta glupavi ne6ta.. prez tova vreme izneverqvah mu mn puti dori samo s celuvka.. a i nai lo6oto 4e spah s drugo mom4e.. :smt011 :smt011
Хъмммм... А колко време мина от тогава?

DqVoLsKI_ChaRoVnA
09-24-2007, 13:46
emi 4ei az bqh na 14 kato trugnah s nego 1 godina na4i 15 sa sum na 16 :D mi tolko edna godina :-k :-k nie nqma kak da se zasi4ame 6ot toi jivee v edin kvartal az v drug i vuob6te ne se vijdame.. no edin den go vidqh i toi be6e tolkova sladuk tfa be6e predi nqkolko meseca :smt007 :smt007 znam 4e si ima gadje .. i razbrah 4e e stanal nekuf broikadjiq.. no znam su6to 4e neiska da govori s men.. daje az edin den mu pisah po skype i mu vikam gosho obi4al li si me nqkoga i toi mi vika mn qsno 4e NE :smt010 :smt010

MeGiTyY
09-24-2007, 14:06
:smt012 :smt012 gadno e tfa :-D :-D

yuyuto
09-24-2007, 14:24
emi 4ei az bqh na 14 kato trugnah s nego 1 godina na4i 15 sa sum na 16 :D mi tolko edna godina :-k :-k nie nqma kak da se zasi4ame 6ot toi jivee v edin kvartal az v drug i vuob6te ne se vijdame.. no edin den go vidqh i toi be6e tolkova sladuk tfa be6e predi nqkolko meseca :smt007 :smt007 znam 4e si ima gadje .. i razbrah 4e e stanal nekuf broikadjiq.. no znam su6to 4e neiska da govori s men.. daje az edin den mu pisah po skype i mu vikam gosho obi4al li si me nqkoga i toi mi vika mn qsno 4e NE :smt010 :smt010
Сигурно лъже, защото си го наранила и още му е тежко... Бтл, аз мислих, че е минало повечко време... 1 година може би не е достатъчна, за да забравиш някого... В такъв случай има вероятност и да си връщаш чувствата към него... Не знам :-k , ти най-добре си знаеш какво чувстваш... Но все пак си го наранила и ако искаш да си го върнеш, трябва да му докажеш, че си се променила и вече няма да допуснеш същите грешки... За целта разбира се трябва да се виждате по-често... Измисляй причини да ходиш по-честичко в неговия квартал... Айде,успех! \:D/ :wink:

DqVoLsKI_ChaRoVnA
09-24-2007, 14:39
Znam 4e go naranih .. no i toi e vinoven.. za6toto me zadu6ava6e ama kakto i da e ami macka ne e tolkova lesno da hoda v negoviq kvartal :D :D smisul az e tka go kazah kvartal 6ot oh oburkano e az sum ot bojurishte :) a toi ot kostinbrod i dvata u4im po sf 6ot sf ni e na 15 min put , kostinbrod i bojurishte sa mn blizo no nqma kak da se stigne osven s kola ;) i trqbva da obikalqm super mn i nqma avtobusi i e mn oburkano a az dori neznam toi kude hodi tam predi toi rabote6e v bojurishte i taka oburkano e predi hodeh s edno mom4e ot kostinbrod za da go vida biv6iq aama taka i ne go vidqh Az iskam pak da sme priqteli no nqma kak toi kato ne mi govori Minalata sedmica bqh na diskoteka i normalno bqhme pili i kum 2 sutrinta mu zvunqh i po4nah da mu kazvam kolko go obi4am i takifa ne 6ta .. i sa ne mi govori a znam 4e si ima i gadje.. nqma kak da go nakaram. .da mu puka za mene :smt010

drfatt
09-24-2007, 14:45
Липсва ти не той, а моментите на искрена интимност, които явно са вече в миналото ти. От това следва, че:
- те тъпчат като пиперка
- имаш ниски критерии за мъжете
- не слушаш интуицията си
Вината за всичко това е твоя. И все пак не е късно, някой ден ще си намериш майстора и ще зарежеш позата в името на чуствата.:)

DqVoLsKI_ChaRoVnA
09-24-2007, 14:54
emi ne sum grozna to4no tova e 4e ima prekaleno mnogo mom4eta v moq jivot.. vinagi sum s gadje.. i da vliubvah se o6te nqkolko puti ot togava.. no nikoga ne e bilo su6toto .. kakto s nego....daje se 4udeh predi 4e moje bi go iskam to4no za tova 4e znam 4e nemoga da go imam.. ne6tata sa dosta razli4ni ot predi.. I znam go tova 4e sum super golqma ligla.. taka e i su6to znam 4e sum egoist... no sum takava .. haresva6e mi v nego tova 4e mi kazva6e tova koeto 4uvstva.. i 4e be6e iskren s men..az s nego ne no toi s men.. dA i super mnogo sujalqvam 4e go naranih.. prosto sum takva :smt010 :smt011

GregoryHouse
09-24-2007, 15:39
Три прости думи...GET OVER IT !

DqVoLsKI_ChaRoVnA
09-24-2007, 16:16
SWASTICA az imam priqtel no s nego ne se 4uvstvam taka kakto s drugoto mom4e.. az sled kato skusah predi 1 godina s biv6iq se promenih korenno.. sprq da mi puka .. misleh edinstveno i samo za sebe si.. i vse o6te e taka.. i neznam.. tfa mom4e.. me kara da se 4uvstvam po razli4en na4in ili po to4no me kara6e sega znam 4e ne e takuf .. za6toto hodeh s edin negov priqtel i sega sme si fr i toi mi kazva toi kakvo pravi i stanal otvatitelen.. :smt011 edinstvenoto koeto iska e SeX .. dori i ot men go iska6e i az mu vikam e kvo samo za sexa li i toi emi neznam moje i ne6to drugo da stane.. i az 1 put se navih.. no posle neiskah 6ot taka e gadno za men.. i toi posle mi se surde6e mislel 4e sum se promenila i ne bilo trqbvalo da se suglasqvam sekvi gluposti.. em osven da se dovera pove4e na sega6noto si gadje .. i .. taka

sasha_90
09-24-2007, 16:24
Може би е вярно,че първата любов ръжда не хваща.

Seniorita
09-24-2007, 16:25
Чаааакай малко. Един път казваш, че това е бившият ти, следващият път - 1та любов, след която си била с още мн момчета. Нещо нищо не ми се връзва. :roll:

hungry_vampire_f
09-24-2007, 16:29
Изневерявала си му по всички възможни начини, държала си се зле...Аз не бих простила

sexy_for_you
09-24-2007, 16:51
Не смятам,че иманш някакви силни чувства към него.Вярно е,че старата любов ръжда не хваща,и то първата.Но ти просто си припомняш хубави моменти,че ви е било яко заедно.Това не означава нищо.

MiMcHeToOo
09-24-2007, 16:53
мисля, че не е задължително да имаш чувства към него.. и на мен ми се е случвало (преди време вече не) като си спомня нещо сладко с някой бивш, даже да ми се доплаче. просто.. на всеки се случва

DqVoLsKI_ChaRoVnA
09-24-2007, 16:54
Чаааакай малко. Един път казваш, че това е бившият ти, следващият път - 1та любов, след която си била с още мн момчета. Нещо нищо не ми се връзва. :roll:

emi da de biv6 mi e !! Az kazvam biv6 na nqkoi kum koito sum imala 4uvstva :-D

sexy_for_you nai veroqtno e taka.. moje bi ako budem pak zaedno shte e po zle ot predi..

I da taka e izneverih mu i to dosta puti i znam 4e trqbva da se promena no puk sum na 16 godini taka 4e ..

MiMcHeToOo
09-24-2007, 16:58

sexy_for_you nai veroqtno e taka.. moje bi ako budem pak zaedno shte e po zle ot predi..

I da taka e izneverih mu i to dosta puti i znam 4e trqbva da se promena no puk sum na 16 godini taka 4e ..

тва, че си на 16 не променя ни най-малко обстоятелствата и вината за спада във връзката ви (вече минала)

drfatt
09-24-2007, 17:00

Е тя п*тката не е от гума, да се изтърка. Пък и какво беше това чуства? Емоции, кому са нужни...

DqVoLsKI_ChaRoVnA
09-24-2007, 17:06
hxahxa e taka e :) no prosto mislq 4e sum malka i da buda super primerna i nevinna :) ima vreme kogato da buda takava i kakto edna fr kazva "kvo ti puka nali se zabavlqva6" :-D :-D :-D

drfatt
09-24-2007, 17:08
hxahxa e taka e :) no prosto mislq 4e sum malka i da buda super primerna i nevinna :) ima vreme kogato da buda takava i kakto edna fr kazva "kvo ti puka nali se zabavlqva6" :-D :-D :-D
Тази философия е подобна на моята, но има страничен ефект - чустваш, че нещо ти липсва и започваш да се сещаш за минали моменти, в които си разсъждавал по друг начин...

DqVoLsKI_ChaRoVnA
09-24-2007, 17:15
drfatt osven da spra da 4uvstvam a? :D :D moje bi se prav :) po dobre e taka bqh taka izvesno vreme no ne se 4uvstvah mn mn komfortno no 6te svikna :-k :-D :-D :-D :-D :-D :-D :mrgreen: :smt016 :smt016

drfatt
09-24-2007, 17:16
drfatt osven da spra da 4uvstvam a? :D :D moje bi se prav :) po dobre e taka bqh taka izvesno vreme no ne se 4uvstvah mn mn komfortno no 6te svikna :-k :-D :-D :-D :-D :-D :-D :mrgreen: :smt016 :smt016
Все пак има надежда - ти си на 16, а аз - на 27...

DqVoLsKI_ChaRoVnA
09-24-2007, 17:18
axaxxa e taka e :) :-D :-D na 27 axaxa 10 godini :-k xaxaaxxa nice .. are razligavih se hpaxhpxaphxah