PDA

View Full Version : За Какво се фащат .......

Rise Agains't
09-24-2007, 13:40
Така тука можете да гласува , ако искате както и ако искате можете да напишете някво мнение по въпроса.Само тези 3 възможности се сетих ако имате някакви идеи за друг отговор напишете аз ще го добавя.

FelisDirus
09-24-2007, 13:44
пфахахах

защо си мислете, че девойките ще се занимават с вас, за да ги черпите една кола (ако това разбираш под "ходене заради пари")

тук вече си говорим за яките кинти, ненормалната кола, нон-стоп скъпи подаръци, почивки и т.н.
на това му се вика елитна курва

а това, което ти си въобразяваш, душко, са много смешни неща :lol:

ivakavlad
09-24-2007, 13:47
аз имам идея за друг отговор и за трите защото всички имат различна причина да се хванат с някой срещал съм всякакви момичта едни който се фащат с някои заради пари други защото обичат и трети просто еи така да не са само(както си написал/а за да са интересни такаче е трудно да се определи дори и за по голямата част от момичетата

Mimka_sweet
09-24-2007, 13:48
Самите думички "момиче" и "момче" изключват думичката "пари"....такаааааааааам

А иначе има 3(според мен) причини и е различно във всеки случай.Стига сте слагали всичко и всички под един знаменател!!!!!
Едната причина е наистина да се харесват/обичат.
Втората е да са се отегчили да търсят подходящият човек и да са решили да са заедно от ей тъй да не са сами :-D (ама тфа е тъпо)
И третото е да си модерен,да си въртиш задника,че си с тфа момче,щото примерно е скейтър и носи кецове и дружките ти да ги е яд :smt005 (туй пък е най-тъпо)

yuyuto
09-24-2007, 13:50
Лично аз заради любовта... Бтл, Rise Against ~> the best group ! :wink:

Blab
09-24-2007, 13:51
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/a070.gif
за да ме вкарва без пЪрички в театъра :smt118 ще го обичам "истински и напълно" :smt081

Rise Agains't
09-24-2007, 13:51
пфахахах

защо си мислете, че девойките ще се занимават с вас, за да ги черпите една кола (ако това разбираш под "ходене заради пари")

тук вече си говорим за яките кинти, ненормалната кола, нон-стоп скъпи подаръци, почивки и т.н.

Еми незнам ако ми покажеш къде съм писал , че си въобразявам можеби ще се съглася с тебе права темата просто защото искам да видя другите кво мислят не за да превръщам темата в поредната караница нормално е секи да има различни виждания за нещата :)

P.S SWASTICA много добре си ми сложила подписа на John Cena но не казвам че крадеш просто ми стана забавно :D защото много хора го слагат :D

Insatiable
09-24-2007, 14:06
Любовта!

bqsna_teenagerka
пфахахах

kobrichka
Аз лично заради любовта,парите мен не ме интересуват.Но честно казано мн са малко хората които ги интересува любовта,важното е да има пари поне с такова впечатление съм останала.Повечето момичета в града в които живея и мисля че не е само в моя град,а на доста места да не кажа навсякъде се интересуват само от това момчето каква кола кара и колко му е дебела банковата сметка,другото е без значение,което е мн жалко.Вече са мн малко момичетата,които се интересуват от дадено момче,защото им харесва,защото се държи добре с нея и т.н.

VerryBerry
09-24-2007, 14:12
az se hva6tam za lubovta,makar i s vremeto tq da iz4ezva

Rise Agains't
09-24-2007, 14:12
Аз лично заради любовта,парите мен не ме интересуват.Но честно казано мн са малко хората които ги интересува любовта,важното е да има пари поне с такова впечатление съм останала.Повечето момичета в града в които живея и мисля че не е само в моя град,а на доста места да не кажа навсякъде се интересуват само от това момчето каква кола кара и колко му е дебела банковата сметка,другото е без значение,което е мн жалко.Вече са мн малко момичетата,които се интересуват от дадено момче,защото им харесва,защото се държи добре с нея и т.н.

Неискам да обиждам никого но наистина квото и да си говорим малко са хората който наистина са с момче заради любовта , лично според това е най-важното предполагам и за много от вас.

thefreak
09-24-2007, 14:16
пфахахах

Колко хора във България могат да си позволят истински скъпи коли, нон-стоп скъпи подаръци за кървата и т.н.
В България елитните курви не виреят дуШко...

kobrichka
09-24-2007, 14:56

Неискам да обиждам никого но наистина квото и да си говорим малко са хората който наистина са с момче заради любовта , лично според това е най-важното предполагам и за много от вас.

Да така е,но аз не гледам парите,може би защото семейството ми има възможността да ми дава каквото пожелая и не се нуждая от това едно момче да ми плаща сметките или нещо от този сорт.Но аз отговарям за себе си,но по-голямата част от момичетат не гледат любовта,а парите.

Rise Agains't
09-24-2007, 14:59
Абе незнам но голяма част от момичета лично според мен имат сичко можеби от което се нуждае едно момче освен "Достойнство".

FelisDirus
09-24-2007, 15:01
пфахахах

Колко хора във България могат да си позволят истински скъпи коли, нон-стоп скъпи подаръци за кървата и т.н.

айде не ме изронизирай, моля те

може да са малко, но чичковците с пари ги има

а в нашата крехка възраст няма такива пичета с много кинти, които девойките да използват и затова смятам темата за безсмислена
нищо лично към автора, но просто така стоят нещата

Forslor
09-24-2007, 15:03
25 % - любов
25 % - секс
50 % - пари

Това е положението дИца :lol:

Rise Agains't
09-24-2007, 15:12
пфахахах

айде не ме изронизирай, моля те

може да са малко, но чичковците с пари ги има

а в нашата крехка възраст няма такива пичета с много кинти, които девойките да използват и затова смятам темата за безсмислена
нищо лично към автора, но просто така стоят нещата

Еми няма проблем не се сърдя се пак темата е за това , но относно чичковците , мисля че има разлика между момче на 15 16 който не мисля че ще работи да печели по 500 600 лв и повече доколкото чичкото има някакъв опит не само във работата но и в живота като цяло но просто ми е правило впечатление че сички който говорят "фащам се заради него заради опита" просто неискат да си кажат че го правят защото примерно искат да са забележителни пред приятелите си или го правят заради парите не е толкова срамно човек да каже истина поне според мене но се пак секи да прави каквото знае то си е за него.

thefreak
09-24-2007, 15:14

Да така е,но аз не гледам парите,може би защото семейството ми има възможността да ми дава каквото пожелая и не се нуждая от това едно момче да ми плаща сметките или нещо от този сорт.Но аз отговарям за себе си,но по-голямата част от момичетат не гледат любовта,а парите.
Е ти дали ще висиш на врата на баща си или на врата на гаджето си, разликата не е голяма, даже почти никаква.
Просто единия може да те зареже, а другия не.

FelisDirus
09-24-2007, 15:28

Е ти дали ще висиш на врата на баща си или на врата на гаджето си, разликата не е голяма, даже почти никаква.

предполага се, че единият те е искал, направил те е, следователно поема отговорността и задължението да се грижи за теб, докато вече си достатъчно голям и финансово независим :)

thefreak
09-24-2007, 15:29

предполага се, че единият те е искал, направил те е, следователно поема отговорността и задължението да се грижи за теб, докато вече си достатъчно голям и финансово независим :)
...и?

kobrichka
09-24-2007, 15:30
thefreak не съм съгласна.Аз не вися на врата на баща си поради факта,че ако беше така никога нямаше през лятото да почна работа,а аз почнах.баща ми беше на мнение,че е добре 1 месец да поработя,за да видя как се искарват парите и че нищо няма да ми доиде наготово.За което съм му благодарна.А и смятам че до 18 години той е длъжен да ме издържа и не смятам че това е висене на врата му.

MiMcHeToOo
09-24-2007, 15:32
Любовта!

+1 така съм и аз

FelisDirus
09-24-2007, 15:35
ти май друга работа си нямаш

просто констатирах.. не е въпросът в "зарязването"
както ти да е..

thefreak
09-24-2007, 15:46
thefreak не съм съгласна.Аз не вися на врата на баща си поради факта,че ако беше така никога нямаше през лятото да почна работа,а аз почнах.баща ми беше на мнение,че е добре 1 месец да поработя,за да видя как се искарват парите и че нищо няма да ми доиде наготово.За което съм му благодарна.А и смятам че до 18 години той е длъжен да ме издържа и не смятам че това е висене на врата му.
Права си, щом си работила цял месец на лятна работа, вече знаеш всичко, как се изкарват парите как не всичко идва наготово....
И да длъжен е да те издържа до 18, че и след това е длъжен, даже ако може цял живот най-добре ще е....

mim4enceto_beby_
09-24-2007, 15:51
abe hora to kva e temata na saita vie go dokarahte do ba6ti az moga da vi kaja 4e i trite ne6ta sa vajni parvo ako nqma lubov te nemogat da s pasnat to prosto 6te si li4i a ako nesi pasvat v seksa edvali 6te se tarpqt a za da se izdarja edno semeistvo trqbva da ima pari e eto pak za dda ima zdravo i stabilno semeistvo trqbva da ima lubov a nqma li gi tezi ne6ta to prosto 6te e kato zadaljenie a edvali nqkoi iska da ima takova tqgosno zadaljenie o kraq na jivota si tova e moe mnemie

sasha_90
09-24-2007, 15:58
Аз-заради любовта.

Seniorita
09-24-2007, 16:18
Личностен избор.

sexy_for_you
09-24-2007, 16:52
Любов естествено.

babity
09-24-2007, 17:04
Оооо, незнам просто защо си правите труда да пишете такива теми? :smt017 Чудя се защо просто не си напишете тема "ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА КУРВИ" за да си начешете крастата и да си се нарадвате на това, че сте достатъчно "умни" за да сложите всички под общ знаменател. Също в темата може да поствате мнения колко гадни лъжкини сме и как всеки път ви преебаваме! Само че не проспускайте в темата да напишете колко от вас са правили кофти номера на момичета, зарязвали са ги гадно и сте лъгали, че обичате някоя само за да ви пусне! И дали все още ние сме лошите в страшния филм?! :smt017

kindergarden
09-24-2007, 17:32
заради любовта за мен парите не са никога преимущество.Не мога да разбера тези,които се хващат с някой заради парите му това според мен е един вед продаване на тялото и тези които го правят са курви ](*,) ](*,) ](*,)
ПП лично мнение

didivid
09-24-2007, 17:44
Любовта, любовта...

H8_mE
09-24-2007, 17:46
Ami za men ot tezi tri lubovta e nai-vajana drugite ne me ineteresuvat mn mn!Taka,4e za drugite ne znam ,no az si fa6tam gadje po lubov ne za drugo!Za kakvo mi e ako ne me privli4a i ne go haresvam i voub6te!Ima si gi i takiva ,koito za pari i mislq,4e sa pove4eto takiva v dne6no vreme,no ne moga da precenq to4no,za6toto az ne sum takava!

thefreak
09-24-2007, 18:19
Оооо, незнам просто защо си правите труда да пишете такива теми? :smt017 Чудя се защо просто не си напишете тема "ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА КУРВИ" за да си начешете крастата и да си се нарадвате на това, че сте достатъчно "умни" за да сложите всички под общ знаменател. Също в темата може да поствате мнения колко гадни лъжкини сме и как всеки път ви преебаваме! Само че не проспускайте в темата да напишете колко от вас са правили кофти номера на момичета, зарязвали са ги гадно и сте лъгали, че обичате някоя само за да ви пусне! И дали все още ние сме лошите в страшния филм?! :smt017
Гениално!
Само и смисъл да имаше...

alkobalko
09-24-2007, 18:22
Лично при мен причината е любовта.
Много малки гопожички са привлечени от парите, което се припокрива с правенето на интересни.

zmey
09-24-2007, 19:34
Хайде сега пък се вие сте невинните момиченца, зарязани и лъгани...
Света е толкова голям че от всичко има в него. Всеки пол си има собственни комплекси... Стига си мрънкала само, като ревлива госппожица. :evil:

[B]a[N]D[i]T[k]a
09-25-2007, 10:51
да имам кои да мачкам когато мечето ми го няма.. да се лигавя пред някои които би се лигавил заедно с мен :lol: да се разхождаме хванати за ръчичка ... :smt005 абе ддз =)

monityY
09-25-2007, 10:57
изненадвам се колко хора гласуват за "ЛюБОВТА"хораа вие сте сбъркани :-s

GregoryHouse
09-25-2007, 11:03
изненадвам се колко хора гласуват за "ЛюБОВТА"хораа вие сте сбъркани :-s

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

А ти ходиш с тях за да си интересна и заради парите им...колко възвишени идеали...май май ти си сбърканата.

neverand
09-25-2007, 11:06
всъщност зависи от морала на момичето,когат си тиийн те влече любовта...но когато станеш над 20г вече момичето иска нещо повече от држане за ръка и да я водиш в парка ;)

koalka
09-25-2007, 11:58
Всякакви ги има, така, ако тръгнем да си говорим.
Хах, сега се сетих две момичета от моя клас защо ходиха с приятелите си.Момчетата си имаха коли(важното е, че имаха коли, а не че бяха гъзари с Голфове, все едно), от време на време получаваха по някои ботушки, я някоя блузка, я някое коланче.Затова ли да ходя с някой?Та то даже не си струва. :lol:

Blab
09-25-2007, 17:13
Хах, сега се сетих две момичета от моя клас защо ходиха с приятелите си.Момчетата си имаха коли(важното е, че имаха коли, а не че бяха гъзари с Голфове, все едно), от време на време получаваха по някои ботушки, я някоя блузка, я някое коланче.Затова ли да ходя с някой?Та то даже не си струва. :lol:
хах, сладур, така ще кажеш:))
ама на някои(всякакви прилики с действителни лица са случайни 8-[ )им купиха последни модели телефони, ipod-4е...и им сменят сезонно гардеробите...пффф...не, не завиждам, смешно ми става просто, колко безхарактерен трябва да си, за да стоиш на това място(което и да е от двете :-s )...както и да е....всеки си живее живота...

FiRe_LaDy
09-25-2007, 17:33
за мен в една връзка е важна любовта ... нито парите гледам нито да съм интересна .... :wink:

koalka
09-25-2007, 19:30
хах, сладур, така ще кажеш:))
ама на някои(всякакви прилики с действителни лица са случайни 8-[ )им купиха последни модели телефони, ipod-4е...и им сменят сезонно гардеробите...пффф...не, не завиждам, смешно ми става просто, колко безхарактерен трябва да си, за да стоиш на това място(което и да е от двете :-s )...както и да е....всеки си живее живота...Хах, и за последните модели телефони и айпод(не ми се сменя кирилицата) да се превръщам в разлечение на някой, в ефтина...няма значение.Хубаво, нека има пари, нека да й купува това и онова, но всичко да е от сърце, тя да го обича, той нея също, да са щастливи, а не всичко да е толкова изкуствено...

kael
09-25-2007, 19:39
пич нз за к'фо колкото момичета толкова различни мотиви .....

btw як аватар ( а за ника няма да говоря - ще го слушам :} )

teenkopele
09-25-2007, 21:35
...и трите възможни отговора в анкетата са верни.

find_m3
09-26-2007, 07:48
еми аз за мене си говоря спецялно ,че е заради любовта,ако не беше така всеки ден щях да съм с различен вместо да съм сама през по-голямата част от годината да кажем :-)

drozila
09-26-2007, 08:11
az zaradi lubota!
vupreki 4e imam momi4eta koito go pravqt ot edin ili drug interes za ne6tastie

beautiful.soul
09-26-2007, 08:46
интереси... е отговора ми.. въпреки че гласувах за любовта...
мисля че първоначално за интересите и привличането, страстта.. , а чак след това идва любовта в по- късните си периоди

danakis
09-26-2007, 08:51
ot vsi4ko po malko spored men:) Nali se se6tatae 3v1

marakuq_baby
09-26-2007, 10:52
аз лично тръгвам с едно момче заради страстта,която изпитвам към него :smt007 няма нищо по-хубаво от това да си влюбен и да е споделено :smt007 Относно парите....е,те никога не са излишни :mrgreen:

iLoveChocolate
09-26-2007, 11:57
зависи от човека,с който си се хванал според мен. секи си избира може и за пари пък може и след време да се влюби, а защо не и двете?!?
според мен само по-малките си хващат гаджета,за да са интересни

`Death`Whore``
09-26-2007, 11:59
зависи от човека,с който си се хванал според мен. секи си избира може и за пари пък може и след време да се влюби, а защо не и двете?!?
според мен само по-малките си хващат гаджета,за да са интересни
Или са пари, или чувства. Не можеш да си с някого заради парите му и да го обичаш. Когато има чувства, парите не те интересуват.

DevilWish
09-26-2007, 13:13
Самите думички "момиче" и "момче" изключват думичката "пари"....такаааааааааам

А иначе има 3(според мен) причини и е различно във всеки случай.Стига сте слагали всичко и всички под един знаменател!!!!!
Едната причина е наистина да се харесват/обичат.
Втората е да са се отегчили да търсят подходящият човек и да са решили да са заедно от ей тъй да не са сами :-D (ама тфа е тъпо)
И третото е да си модерен,да си въртиш задника,че си с тфа момче,щото примерно е скейтър и носи кецове и дружките ти да ги е яд :smt005 (туй пък е най-тъпо)
Точно така.
Лично аз го правя ,заради чувствата ,защото само за газария е тъпо - ако не изшитвам чувства към някой не разбирам какво ще правя с него ,пък камо ли да го целуна...

Slave4You
09-27-2007, 10:06
Според мен това е твърде индивидуално за да се говори толкова общо

sLaDkA_GrEsHkA
09-27-2007, 10:45
като си гледам приятелите някъде 90% от тях ходят за да бъдат интересни и да не се чувстват задръстени като са сами.... не че ги разбирам просто тва са лично мои наблюдения

KaTinCeTy
09-27-2007, 11:09
Аз съм романтичен човек и се надявам да го правят заради любовта(макар, че в много от случаите не е така). Аз поне го правя заради любовта!