View Full Version : Бременна на 14 !??????
бременна на 14 !? :( :(
09-24-2007, 17:17
като ми свърши цикъла и на следващия ден с приятеля ми правихме секс..преди това му бих 4екии и му лапах и тои свърши в устата ми и след 5-6 минути си го вкара и се ебахме ..след това свърши по лицето ми.. Когато не съм в овулация и когато не е свършил в меен не може да е станал гафа нали !? моля ви успокоите ме :(
Хора които ще се подиграват моля да не пишат... :( моля за компетентни мнения :( благодаря ви предварително :smt010 :smt010 :smt010
CoRrEctEd bY aB-uSeR
alkobalko
09-24-2007, 17:18
Не би трябвало да има проблем. Ама като не знаеш какви са последствията защо правиш секс не ми е ясно.
vsi4kite se nadqvate na tazi ovulaciq...spored men tq ne e vuob6te nadejdno uspokoenie,no ako ne e svur6il v teb za6to izob6to se pritesnqva6.spokoino ne si bremenna
bqsna_teenagerka
09-24-2007, 17:22
и според мен не си бременна. но тва не пре4и да ти кажа 4е си безумно глупава :-D
Maimunche_f
09-24-2007, 17:22
Няма причина да си бременна, но все пак мисли преди да правиш глупости. На 14 си все пак.....според мен не е редно изопщо да правиш секс, а какво остава и да си бременна.... :smt011
ouT-oF(coNtr0L)
09-24-2007, 17:23
Айде мила аз ще те посъветвам :wink: Не съм сигурна дали тука или в друга категория ли е там кво е си има тема "Сексуалната ни култура", ако обичаш прочети я и ще ти стане ясно :wink: на 14 години все още не можеш да си триеш задника /сори/, а секс ми правиш!
П.П. Не си бременна дишкай спокойно ..
3 Неща ... Капути, Противозачатъчни, Тестове!!! 1000 теми "Бременна ли съм?" Ами като си бременна праиш аборт хаха :twisted: Ама преди да питаш или да се чукаш казваш " Иване/Мартине и т.н. Слагаи гумата или си на сухо"хаха
zvezdichkaaa
09-24-2007, 17:52
3 Неща ... Капути, Противозачатъчни, Тестове!!! 1000 теми "Бременна ли съм?" Ами като си бременна праиш аборт хаха :twisted: Ама преди да питаш или да се чукаш казваш " Иване/Мартине и т.н. Слагаи гумата или си на сухо"хаха
Подкрепям с 2 ръце стига с тиа теми по-добре взимай мерки за да не се чудиш после!
ChRiSTiaNo_07
09-24-2007, 18:18
Абе,ква е тая мания с тия сексове без презервативи беее.......набождаш гумата и ае.....кво е тва баце,сяка втора тема "вкара ми го,извади ми го,бременна ли съм?"
sasha_90
09-24-2007, 18:18
Когато не е свършил в теб не си бременна.
sasha_90
09-24-2007, 18:20
Абе,ква е тая мания с тия сексове без презервативи беее.......набождаш гумата и ае.....кво е тва баце,сяка втора тема "вкара ми го,извади ми го,бременна ли съм?"
Ами децата се чудят вече кво да правят.
Оффф..отчайвам се вече...Лапе още ама секс тръгнала да прави то нали сега е модерно още на 10 да ви отварят та ти май леко си закъсняла,а :?: По темата има тестове,за бременост съжалявам ама аз оракул още не съм станала,за да зная дали ще си имаш бебе или не! :evil:
_butterfly_
09-24-2007, 19:53
Не си бременна. Ако искате и на 10 се проебете, но поне ползвайте предпазни средства :!: Сексът върви ръка за ръка както с удоволствието така и с отговорноста.
johnny_depp
09-24-2007, 20:49
като ми свърши цикъла и на следващия ден с приятеля ми правихме секс..преди това му бих 4екии и му лапах и тои свърши в устата ми и след 5-6 минути си го вкара и се ебахме ..след това свърши по лицето ми.. Когато не съм в овулация и когато не е свършил в меен не може да е станал гафа нали !? моля ви успокоите ме :(
Хора които ще се подиграват моля да не пишат... :( моля за компетентни мнения :( благодаря ви предварително :smt010 :smt010 :smt010
kwo da ti kaja .. mngo oe kofti da ti pojelaq da si bremenna, che da ti doide akula ... prosto takiva raboti ne e hubavo da pojelavahs, no kdue si trugnala ma ouuuu na 14 ne zanesh dali ti se pikae ili ne a6 se ebesh .. sigurno i pichut ti e na 12 .. kak moje da ste tolkova prosti be lapetii
CoRrEctEd bY aB-uSeR
не си бременна ама следващия път едно презервативче няма да ви навреди
Не съм такъв човек :cry: :cry: :cry: просто един млад психопат с повечко свободно време! Ти ме подценяваш! Нарани чуствата ми! Засрами се! Аххх тиии! :cry: :cry: :cry:
sexy_for_you
09-24-2007, 21:55
Айде мила аз ще те посъветвам :wink: Не съм сигурна дали тука или в друга категория ли е там кво е си има тема "Сексуалната ни култура", ако обичаш прочети я и ще ти стане ясно :wink: на 14 години все още не можеш да си триеш задника /сори/, а секс ми правиш!
П.П. Не си бременна дишкай спокойно ..
+1
KocMoHaBTa
09-24-2007, 21:58
CoRrEctEd bY aB-uSeR
sperma maloletno
Ами децата се чудят вече кво да правят.
Try ear sex...
krem4et0
09-25-2007, 09:00
vsi4kite se nadqvate na tazi ovulaciq...spored men tq ne e vuob6te nadejdno uspokoenie,no ako ne e svur6il v teb za6to izob6to se pritesnqva6.spokoino ne si bremenna
Еми надяваме се на нея, защото все пак, за да стане бебе трябва да има годна за това яйцеклетка и церквиална слуз налице. А това става само по време на овулация. Ти все едно отричаш противозачатъчния ефект на ОК.
sentient_
09-25-2007, 14:09
Ъ-Ъ-Ъ-Ъ че ти на тая твойта възраст праиш ли разлика от това дали ти се ебе или просто ти са пикай а за въпроса ти - освен че СИ БРЕМЕННА си и малоумна мноооооооооооооооооо ](*,)
sladkish_14
09-25-2007, 14:53
Не си бременна :!:
Вземи си тест за бременност най-добре!
lamzzzercho
09-25-2007, 17:16
CoRrEctEd bY aB-uSeR
леле колко си противна, всички простотии ги написа обаче ЕБАХМЕ го намали да не се вижда :lol: бягай далече дете и не говори глупости [-X
Аз бих те посъетвала следващия път да пишеш малко по-възпитано :smt011
Стига с тея простотии бре хорааа!!! Деца НЕ стават от въздуха!!!
Ъ-Ъ-Ъ-Ъ че ти на тая твойта възраст праиш ли разлика от това дали ти се ебе или просто ти са пикай а за въпроса ти - освен че СИ БРЕМЕННА си и малоумна мноооооооооооооооооо ](*,)ti malko da namali6 obidite ne moje6 li?purvo temata sig e ebavka,vtoro ako ne e,da ti kaja 4e vseki si ima li4en jivot,i 6te go jivee kakto si iska,ne e neobhodimo da q obijda6..,tova 4e e re6ila da se susipva ot malka si e neina rabota,nali ne se ebe6 ti,a tq?togava...qqq se ospokoite i ne napadaite taka momi4eto,kakto vijdate izob6to ne e naqsno s ne6tata i nqma da e zle nqkoi da i gi obqsni,no nqma da sum az :mrgreen: az su6to ne sum mn naqsno s tqh,taka4e... no pone ne obijdam kato ostanalite,pri vsi4ki slu4ai znam edno NE E BREMENNA... taka4e da se ospokoi.. a ostanalite,da ne povtarqm kfo kazah,ne napadaite taka horata [-X
Sm00th`0pEra7oR
09-25-2007, 18:17
Бременна си не се безпокой на 30 вече ще си баба :wink:
За това не се прави секс, когато нищо не разбираш. :wink:
as kato se samnqvam vinagi piq hap4e 4e da mi e spokoino!nikoga neznae6! po-dobre tva ot kolkoto abort po-kusno
krem4et0
09-26-2007, 10:19
as kato se samnqvam vinagi piq hap4e 4e da mi e spokoino!nikoga neznae6! po-dobre tva ot kolkoto abort po-kusno
По-добре мини на противозачатъчни. Далеч по-щадящи са от Ескапела!
JuS7^YourS
09-26-2007, 10:20
Когато не е свършил в теб не си бременна.
това не е вярно, защото от пениса на мъжа се отделя в много малки количества при голяма възбуда така наречената предеякулационна течност. Естествено вероятността е минимална, от предеякулационна течност забременява 1 от 1000 жени според някаква статистика. Така че ще те успокоя, най-вероятно не си бременна, но за всеки случай си направи един тест (купува се от аптеката, а там продават и презервативи...)
gavro64eto
09-27-2007, 13:05
Pravihte go bez prezervativ taka li?Za6to sega se nadqvate na 4udesa ne moga da razbera?!