PDA

View Full Version : Как ще реагирате ако най...

09-24-2007, 18:10
Как ще реагирате ако най-добрата ви приятелка която е с няколко години по-голяма от вас ви каже, че е влубена във вас и много иска да правите секс?

Въпроса е насочен по-специално към момчетата.

И моля без мнения от сорта: "Момче и момиче не могат да бъдат добри приятел!" и други подобни.

thefreak
09-24-2007, 18:12
"Утре вечер в нас е свободно, вземи свещи"

Maimunche_f
09-24-2007, 18:24
Не виждам нищо лошо. В повечето случаи при приятелство между момиче и момче, единия е влюбен в другия....така че....няма място за притеснение. Ако и ти искаш да правиш секс с нея...направете го....
И както казва една моя приятелка, няма нищо по-хубаво от секса между приятели :smt016

deathproof
09-24-2007, 18:34
Ама само секс ли иска или връзка? Казала ти е, че е влюбена, което значи, че ако ти нямаш чувства и правите секс после ще и е много гадно.

russianmafiaboss
09-24-2007, 18:50
За съжеление ако науча такова нещо ще се стресна много , казвам за съжаление защото няма да мога да и откажа :roll:
особенно ако е красива ... :D

zmey
09-24-2007, 18:51
Как ще реагирате ако най-добрата ви приятелка която е с няколко години по-голяма от вас ви каже, че е влубена във вас и много иска да правите секс?

Въпроса е насочен по-специално към момчетата.

И моля без мнения от сорта: "Момче и момиче не могат да бъдат добри приятел!" и други подобни.
Ще я задоволя. Ще я изчукам. След което ще и кажа че искам да знам какво чувства към мен. А по нататък може и да тръгна с нея. Но преди това ще и кажа че ако ако скъсаме някой ден, да не ме мрази а пак да си бъдем както преди... Абе тва е. Аз бих опитал с това нещо..

MiMcHeToOo
09-24-2007, 18:52
Не виждам нищо лошо. В повечето случаи при приятелство между момиче и момче, единия е влюбен в другия....така че....няма място за притеснение. Ако и ти искаш да правиш секс с нея...направете го....
И както казва една моя приятелка, няма нищо по-хубаво от секса между приятели :smt016

:-D какви разсъждения.. не знам не съм пробвала секс с приятел.. а и + тва не знам после как бих се чувствала .. как ше го погледна в очите малии :roll: :-D

MrAsNiKa
09-24-2007, 19:20
Приятели които правят секс (яко) :roll:
Ами тук виждам едно красиво и изпълнено със страсти приятелство :twisted:
Тъкмо ще си имате още повече доверие което за едно приятелство е хубаво :-D

KaTinCeTy
09-24-2007, 19:34
Това всъщност е доста често срещано, при най-добри приятели(момче и момиче), единият да изпита увлечение по другият. Всъщност би могло да излезе сполучлива връза, тъй като и двамата се познават добре и се разбират, стига рабира се чувствата на любов да са взаимни. :wink:

HePeAJIeH
09-24-2007, 19:47
Бих угодил на мацката :lol:

BUFU994
09-25-2007, 01:09
Бих угодил на мацката :lol:

недеи ! това според мен е доста тъпа идея
ако преспиш с нея приятелството ви никога няма да е съштото

дано сам бил полезен :-)

BAYO
09-25-2007, 03:36
Dea, чак ти завиждам ахахаха хъхъхъхухухухух :mrgreen:

freedom
09-25-2007, 06:35
Ами ако бях момче... Може би щях да й угодя.. Но пък,ако наистина имаш само приятелски чувства към нея... Ама ако е готина пък защо да не пробваш ? хаха

`Death`Whore``
09-25-2007, 06:37
Зависи дали е влюбен или иска да правим секс. За секса...ще му кажа да си гледа работата и ако ми е приятел, просто ще гледа да си сдържа мераците...а любовта си личи. Който каже, че би било изненада за него, или е идиот, или ще излъже.