Влез

View Full Version : Не си мислете някакви неща

от4аяната
09-25-2007, 08:15
зна4и пъво не искам да си мислите някви простотии за мен или да ме опреквате а да ми отговорите компетентно.
зна4и аз си имам приятелка(моми4е съм) с която сум от седем месеца,оба4е наскоро се запознах с едно моми4е по скайп и адски мн ми допадна.тя е от друг град,а аз съм от софия.тя казва 4е ние не се познаваме изоб6то пук камо ли да завържем по голямо приятелство.и не си пи6ем 4есто 6от тя не влиза 4есто в скайп 6от има работа и то мн.и така.........
а аз нз имам огромното желание да си пи6а с нея и като я няма ми е някво ужасно криво.а оби4ам приятелката си и не искам да я нараня.а не харесвам другото моми4е.просто не мога да разбера кво става с мен.плс помогнете ми,какво да правя?
мерси мн

bqsna_teenagerka
09-25-2007, 08:16
:-s :-s :-s :-s :-s ми.....не мога да ти помогна....тази другата едва ли е лизбийка!

VerryBerry
09-25-2007, 08:17
spored men tr se razseiva6 ot misalta 4e nepoznatoto momi4e ne e v skype,ili da prekarva6 pove4e vreme s priqtelkata si, angajirani s nqkakvo lubimo zanimanie..az tai pravq kogato mi e krivo i ne moga da spra da mislq za ne6to :wink:

sladko_dete
09-25-2007, 08:19
Най - добре забрави за тва момиче

fillis
09-25-2007, 08:21
vinagi ima i drugi momi4eta ne te oprakvam li ne6to podobno ostani si s tazi s koqto hodi6 a onazi koqto ne6to ne ti pi6e naposledak ako se interesuva ot teb 6te ti pise sama .No saveta mie ostani si samo priqtelka s neq(tazi ot neta)

sasha_90
09-25-2007, 08:24
Стой си с приятелката-не я наранявай.

lips_of_anegel
09-25-2007, 08:28
:-s :-s :-s :-s :-s ми.....не мога да ти помогна....тази другата едва ли е лизбийка!
забравих да кажа тя също е лизбийка
бтв тжа бях аз(от4аяната)

Phoenixheart
09-25-2007, 09:07
ахааа а ти на колко си казваш?

xXxScreamxXx
09-25-2007, 09:08
mi nai dobre 6te e da spre6 da misli6 za momi4eto ot skype i da ostane6 s1s svoqta priqtelka :wink: :wink: :wink:

find_m3
09-25-2007, 09:09
зна4и пъво не искам да си мислите някви простотии за мен или да ме опреквате а да ми отговорите компетентно.
зна4и аз си имам приятелка(моми4е съм) с която сум от седем месеца,оба4е наскоро се запознах с едно моми4е по скайп и адски мн ми допадна.тя е от друг град,а аз съм от софия.тя казва 4е ние не се познаваме изоб6то пук камо ли да завържем по голямо приятелство.и не си пи6ем 4есто 6от тя не влиза 4есто в скайп 6от има работа и то мн.и така.........
а аз нз имам огромното желание да си пи6а с нея и като я няма ми е някво ужасно криво.а оби4ам приятелката си и не искам да я нараня.а не харесвам другото моми4е.просто не мога да разбера кво става с мен.плс помогнете ми,какво да правя?
мерси мн

свалям ти шапка ,че си признаваш ,че си обратна ...нз как стоят нещата в реалния свят ,но щом си имаш приятелка ....

иначе няма смисъл да мислиш за другото момиче [-X

lips_of_anegel
09-25-2007, 09:49
ахааа а ти на колко си казваш?
na 15 i nqkolko meseca,priqtelkata mi su6to
a drugoto momi4e skoro 6e prawi 18
eto sa si4ko e izqsneno kato vuzrast
znam 4e ne trqbva da mislq za drugooto momi4e no........nz
a a dski mn obi4am priqtelkata si..
i v dne6no vreme e po dobre da si priznae6 ot kolkoto da e krie6 =D>

quench
09-25-2007, 09:51
самият лов като процес и търсенето те привличат, ето какво става

и ще става и занапред

като това ще се характеризира с финалният момент, при който знаеш, че ловът е свършил и ти става безинтересно

MoHuTo
09-25-2007, 10:35
По-добре остани с приятелката си и не я наранаявай, сама разбираш, че с другото момиче едва ли нещо ще се получи така че обще взето няма смисъл...а и щом обичаш приятелката си, следва, че искаш да бъдеш с нея :wink: така че... :::

monityY
09-25-2007, 10:42
напротив!харесва6 я...но 6том е от др град,едва ли имате някакъв 6анс,а и тя лесс ли е?знае ли 4е ти си?има ли си приятелка?или ако не е лесс приятел?я дай пове4е инфо

GregoryHouse
09-25-2007, 10:44
Първо кефиш ме. Можеше да спестиш коментара,че си момиче,но не го направи.Браво. Второ забрави за другата тя е просто увлечение което дори не познаваш и не знаеш заслужава ли си или не...(а тя може и да не е лезбийка а шибан педофил) по добре си остани с твойта приятелка а на другата бий блок и ремуув оф абонатите и не сЪ занимавай.Ще я забравиш.

lips_of_anegel
09-25-2007, 11:03
напротив!харесва6 я...но 6том е от др град,едва ли имате някакъв 6анс,а и тя лесс ли е?знае ли 4е ти си?има ли си приятелка?или ако не е лесс приятел?я дай пове4е инфо
ami da tq e less,znae 4e az sum bi,nqma nito priqtel nito priqtelka

monityY
09-25-2007, 11:03
Първо кефиш ме. Можеше да спестиш коментара,че си момиче,но не го направи.Браво. Второ забрави за другата тя е просто увлечение което дори не познаваш и не знаеш заслужава ли си или не...(а тя може и да не е лезбийка а шибан педофил) по добре си остани с твойта приятелка а на другата бий блок и ремуув оф абонатите и не сЪ занимавай.Ще я забравиш.ти наред ли си с правописа? :-s така като гледам не си толкоз дърт за колкото те мислех,а си тръгнал да ме критикува6 4е съм на 14 :smt005

GregoryHouse
09-25-2007, 11:06
Първо кефиш ме. Можеше да спестиш коментара,че си момиче,но не го направи.Браво. Второ забрави за другата тя е просто увлечение което дори не познаваш и не знаеш заслужава ли си или не...(а тя може и да не е лезбийка а шибан педофил) по добре си остани с твойта приятелка а на другата бий блок и ремуув от абонатите и не сЪ занимавай.Ще я забравиш.ти наред ли си с правописа? :-s така като гледам не си толкоз дърт за колкото те мислех,а си тръгнал да ме критикува6 4е съм на 14 :smt005

Или дай мение или не поствай...и не съм ДЪРТ...но съм доста по напред с годините...

koalka
09-25-2007, 12:00
Не си привлечен от нея, но ти е криво като не влезе?Мисля, че се самовглъбяваш.Остави я, не си пиши с нея, бъди щастлив с приятелката си.Ако се видите, сигурен ли си, че НИЩО няма да стане?

GregoryHouse
09-25-2007, 12:14
Не си привлечен от нея, но ти е криво като не влезе?Мисля, че се самовглъбяваш.Остави я, не си пиши с нея, бъди щастлив с приятелката си.Ако се видите, сигурен ли си, че НИЩО няма да стане?

Май не разбра че автора е момиче...говориш в мъжки род...

`Death`Whore``
09-25-2007, 12:15
ЪЪъъ...може би я харесваш като човек, като приятел? :smt017

hungry_vampire_f
09-25-2007, 12:39
Ще сгрешиш ако оставиш сегашната ти приятелка заради друга. Просто не мисля, че онази другата те взима много насериозно.

eclipseee
09-25-2007, 13:06
Остани си с твоята приятелка, пък онази я забрави като правиш нещо друго и излизаш повече, сигурна съм че бързо ще ти мине :) ... и 7те месеца с гаджето ти са мн по-важни от някакъв краткотраен флирт с момиче от др. град и то без резултати. Не прахосвай всичко напразно. Успех! :smt006

lips_of_anegel
09-26-2007, 07:23
momi4e sum,само тва искам да те поправя.защо вси4ки ме бъркат с мом4е,ми не съм :smt011
и съм по4ти сигурна 4е ни6о няма да стане

beautiful.soul
09-26-2007, 09:13
Просто ти е интересно и загадъчно искаш да опознаеш чуждото, интересно ти е... но не забравяй че имаш вече някого до себе си, имаш питомнооо :D
мъжка му работа :-D :wink:

mi6ani
09-27-2007, 11:10
az makar ne s1m mn kompetentna za tozi forum re6ih da vlezna i da napi6a 1 2 posta no vij kakvo da ti kaza ot li4en opit znam 4e ovle4enieto trqbva da se izprobva znam 4e kazva6 4e obi4a6 priqtelkata si no ako nqkaksi ne preodolee6 uvle4enieto si tq nqma da ti izleze ot glavata povqrvai mi. nqma da navlizam v podrobnosti 4e 6te vi otek4a no predi verme az se zapoznah s 1 strahotno momi4e no togova bqh s edno dr momi4e koeto e ne moga da kaja 4e mn obi4ah no vse pak q obi4ah ta s tva momi4e kadeto se zapoznah mn mi dopadna i ne mojah da si q izbiq ot glavata i prespah s neq no ne kazah na togava6nata si priqtelka sled vreme sled kato povtorih nqkolko p1ti gre6kata si zarqzah i 2 doide mi v mnogo da igraq dvoen agent i sega s1m s 3- to momi4e koeto obi4am neveroqtno mn i nikoga ne bih i pri4inila ne6to takova. ta misalta mi e ako q obi4a6 mn ne pravi ni6to ostavi dr da si otide no ako iska6 moje i da probva6 moje bi tq da e istinskata ti lubov nz ti trqbva da si re6i6 nie ni6to ne mojem da napravim. uspeh :-)

Ice
09-27-2007, 21:39
Просто моментно увлечение, ще ти мине. :-)

lips_of_anegel
09-28-2007, 07:21
не искам ни6о да правя с тва моми4е,а и говорих с нея и се изпокарахме заради сестра и но както и да е.казах на приятелката си(тоест тя е видяла темата) и осъзнах 4е адски мн я оби4ам и не мога да живея без нея...и не бих искала да я наранявам. а за предложението на mi6ani н бих искала да го правя,6от знам кжо е да ти изневерят и адски много боли,а знам как 6те реагира моята приятелка(директно 6те ми бие 6ута) и така.та искам да помоля модераторите,ве4е темата се из4ерпа,а и не искам пове4е да се обсъжда.тадали 6е може да я заклю4ите,благодаря и за отговорите и за вниманието =D>

SuNsEt
09-28-2007, 14:29
Най - добре забрави за тва момиче ами и аз така мисля... :)

RaLkb
09-28-2007, 15:25
Nai dobre q zabravi taq misteriozna tvoq priqtelka.Prekarvai poveche vreme s priqtelkata si i spri da si pishesh sas tova momiche.Samo taka shte uspeesh da q zabravish.YSPEH :P