Влез

View Full Version : ТАМПОН!!!

LoVe----->SeX
09-25-2007, 13:07
ако се отворя с тампон после пак ли ще ме боли като го права с някое момче

sanchez
09-25-2007, 13:12
хахаххахахаххахахахахха... майкооооооооооооооооооо... ноооуу коменттттт!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt017 :smt017

т.2
кремчето

LoVe----->SeX
09-25-2007, 13:18
ще ми отговорите ли или не ако ще ме псувате по-добре вобще не ми пишете искам отговори от по-зрели хора и вие некви тъпи ЦЕНЗУРА не се правете че мн разбирате
т.2
кремчето

Dark_Angel_F
09-25-2007, 13:20
ако се отворя с тампон после пак ли ще ме боли като го права с някое момче #-o Може ли да си толкова тъпа ?! Виж колко е голям рампона и сравни със средно голям еректирал пенис..... Има ОГРОМна разлиак в размерите и ако този който те отваря не е вниманетелн и не знае какво прави много ясно че ще те боли ( има и и изключения)

My_Dear
09-25-2007, 13:20
Айде да не казвам и аз, че си...

Ама не можеш да се "отвориш" с тампон. Можеш да се отвориш само с момче (как го казах само :smt005 ), имайки в предвид, че "отворена" означава, че вече не си девствена. Девственост не се губи от тампон, а само когато спиш с някое момче. Голяма разлика има дали хименът е разкъсан или цял.

И да, ще те боли. Ама кат си толкова пъзла... и си мислиш, че е кой-знае-какво ли? Болката е малка и краткотрайна... и е необходима според мен в един определен аспект.

Като започнеш да водиш полов живот ще разбереш.

LoVe----->SeX
09-25-2007, 13:28
na4i mnogo zasalqvam za dumite no nali egati trqbva da mi dadete nqkakvi saveti a ne da me psuvate i da mi govoriten kolko sum bila tupa i t.n

marina star
09-25-2007, 13:33
na4i mnogo zasalqvam za dumite no nali egati trqbva da mi dadete nqkakvi saveti a ne da me psuvate i da mi govoriten kolko sum bila tupa i t.n
mi kato si,kvo iska6 da te lajem li?

Maimunche_f
09-25-2007, 13:34
:smt011 Май не се притесняваш от това, че ще те боли, колкото от това, че си девствена....Не прави глупости.....ще се отваря с тампон...Боже опази =;

YgaBHuk
09-25-2007, 13:38
Препоъчвам ти да се отвориш с кактус
т.11 от Правилника!
коалка

aniezina
09-25-2007, 13:52
Така, мислех днес да се въждържами ида не пиша в темите в този раздел по простата причина че са супер тъпи но не издържах.
Първо нека поясним ккаво е губене на девственост:ТОВА АЗНАЧАВА ДА СЕ РАЗКЪСА ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА В случай че я разкъсаш с тампон ти губиш девственоста си, но при проникването на пениса отново ще те боли въпреки ли псата на кръв защото както казаха по-горе, големината на е дин тампон и един средно-статистически еректирал пенис (кка звучи само :lol: ) неможе да се сравнява...
айде бегай да си играеш...

marina star
09-25-2007, 13:56
Така, мислех днес да се въждържами ида не пиша в темите в този раздел по простата причина че са супер тъпи но не издържах.
Първо нека поясним ккаво е губене на девственост:ТОВА АЗНАЧАВА ДА СЕ РАЗКЪСА ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА В случай че я разкъсаш с тампон ти губиш девственоста си, но при проникването на пениса отново ще те боли въпреки ли псата на кръв защото както казаха по-горе, големината на е дин тампон и един средно-статистически еректирал пенис (кка звучи само :lol: ) неможе да се сравнява...
айде бегай да си играеш...

otnovo glupost :smt012 ,ne moje6 da me ubedi6 4e kato devstvenata cipa e razkasana,ve4e momi4eto ne e devstveno.znae6 li 4e ima momi4eta,koito se rajdat bez cipa-togava,kvo se polu4ava-rajdat se nedevstveni ili kakvo :-s

aniezina
09-25-2007, 13:58
еми мила земи малко се образовай и ще се убедиш. Цял ден се ровя из форума въпреки че не пиша и освен безмислици друго не прочетох...

MaRiNkA_16
09-25-2007, 14:01
moga da kaja 4e da si devstvena i da si otvorena sa 2 razli4ni ne6ta.moje da si otvorena samo ako vkara6 dostatu4no golqm razmer napodbqva6 erektiral penis koito da ti razkusa himena moje i operativno abe ima mn na4ini moje i kato sportyva6 daje da se otvori6 a da si devstvena e kogato si nqmala polovo sno6enie s muj taka 4e sama si pravi izvodite...dano sa ma razbrali horta

My_Dear
09-25-2007, 14:09
Разбраха те, но все още си стои въпросът - защо девствеността да се свързва с химена?
Да, преди време жените не са си пъхали разни неща отдолу като тампони например. За тогава разбирам.
Но все пак това са две различни неща... разкъсването на химена може да съвпада с губенето на девствеността, но не са еквивалентни едно на друго.
Или демек, мацка, която по една или друга причина е с разкъсан химен, но не е правила секс, се окачествява като "недевствена", така ли?
Доста хора ще изразят несъгласие с това твърдение.

sentient_
09-25-2007, 14:11
Може да се отвориш ама нз дали ше можеш да се затвориш :-k

glezan4e
09-25-2007, 15:04
oh boje tolkova li e slojno:
pravila si s*x - ne si devstvena
ne si pravila s*x - devstvena si
i NE, ne moje6 da se otvori6 s tampon .. #-o

sladkish_14
09-25-2007, 15:11

Дали можеш да се отвориш? :roll: Ми от този форум и от тези хора съм се научила смятам,че на много :wink: ..Запомних нещо,което беше написала крем4ет0,тя беше казала,че девствената ципа се къса напълно при първото раждане :-k (Извинявам се,ако бъркам :oops: )...А,за мен да се "отвориш"с тампон,дезодорант,пръсти или нещо такова е ПЪЛНА,ама ПЪЛНА глупост,за какво са тия момчета бе :-k И да и да си навреш 15 тампона,ще се сметне,че не си девствена ЕДВА,когато усетиш "мъжкия полов орган :-D "в теб!До тогава,каквото и да навираш си си се девствена и не си мислете,че като се опитате да се отворите сами,после няма да си боли :smt011 ..Толко е различно при всичкииииииииииииии,че чак не ми се обяснява :smt005

Sexapilna_kukla
09-25-2007, 15:47
Може да се отвориш ама нз дали ше можеш да се затвориш :-k
Каква образованост, Боже... :-({|=

ChRiSTiaNo_07
09-25-2007, 15:52
аре стига сте обиждали момичето..няма да се отваряш с тампон.

marina star
09-25-2007, 17:12
еми мила земи малко се образовай и ще се убедиш. Цял ден се ровя из форума въпреки че не пиша и освен безмислици друго не прочетох...

imam samo4uvstvieto na dostata4no obrazovana :-D

kiwii
09-25-2007, 17:12

S tampon ne mojesh da se otvorish toi si vliza normalno nqmam kakvo pove4e da kaja

TopTa
09-26-2007, 03:33
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) s kakvo se zanimavat dne6nite hlapeta!!!!