View Full Version : само4увствието
LiveFlower
09-25-2007, 13:17
еи хора,здравеите,искам да ви питам какво е ва6ето мнение за само4увствието на тези на които неим трябва(демек на не6тастниците дето отстрани са сме6ни и се мислят за мнооого фее6ън,а всъ6тност са едно ни6то)а и според вас прекалено тъпо ли е хипер само4увствието
Самочувствие всеки трябва да има, но трябва да е подкрепено от факти :smt012
А за хипер самочувствието, такова може да имаш само ако притежаваш Microsoft, собствена държава и всички момичета/момчета те харесват (не заради парите ти) :lol: :lol:
Maimunche_f
09-25-2007, 13:24
Смтам, че самочувствието е хубаво качество когато е в рамките на нормалното. Смешно е когато някой има високо самочувствие без то да има и капка покритие, но пък и не е хубаво съвсем да се подценява човек. Щом е с мярка-ОК, даже е много добре. :roll:
Самочувствието трябва да е в рамките на собствените ти качества! За мене няма по-грозна гледка от надут и префърцунен човек, но не по-зле изглежда и някой комплексар- всичко трябва да е с мярка!
lookatme
09-25-2007, 14:02
според мен най-печелят онези където се правят на скромни,а всъщност имат точно това ХИПЕР самочувствие.въпросът е как да разбереш кои са :-D ?обаче аз съм от тези със самочувствие,обаче ниско,имам се за красива,но не и за умна #-o
I'm crazy
09-25-2007, 14:09
Освен самочувстсвие...трябва да имаш и покритие...Самочувствието е важно за всещи човек...Но в прекалени дози започва да вреди!!! :? :wink:
KiLLeR_InSTiNkT
09-25-2007, 14:26
Най-добрата комбинация - самочувствие плюс покритие. Ако липсва покритието е смешно и жалко.
Nicole_Richie
09-25-2007, 14:28
Смтам, че самочувствието е хубаво качество когато е в рамките на нормалното. Смешно е когато някой има високо самочувствие без то да има и капка покритие, но пък и не е хубаво съвсем да се подценява човек. Щом е с мярка-ОК, даже е много добре. :roll:
+1
KaTinCeTy
09-25-2007, 15:01
Самочувствие според мен трябва да има всеки оважаващ себе си човек. Неможеш да си свит в някой ъгъл и да нямаш самочувствие заради такива, на които самочувствието им е до Марс при това без никакво покритие. Най-важното е да не се самозабравяш и да не се мислиш за кой знае какво, защото това дразни околните, а и всичко си има граници. Така, че аз съм за самочувствието, но разбира се както казаха в по-горните постове, самочувствие с покритие. :wink:
ouT-oF(coNtr0L)
09-25-2007, 16:29
Самочувствие трябва да има всеки човек!Но самочувствие в някакви рамки.Защото обикновено голямото самочувствие е без покритие...
самочувствие всеки трябва да има, но в границите на нормалното, а не да си вирят носовете чак до небето...!
Най-добрата комбинация - самочувствие плюс покритие. Ако липсва покритието е смешно и жалко.
:!:
bqsna_teenagerka
09-26-2007, 15:36
според мен,а и предполагам според много други,хубаво е 4овек да има само4увствие в умерени коли4ества. достатъ4но за да не е комплексар и достатъ4но за да не е като пуяк!
демек на не6тастниците дето отстрани са сме6ни и се мислят за мнооого фее6ън,а всъ6тност са едно ни6то
Да така е :-k
Ми познавам много хора с ПРЕКАЛЕНО високо самочувствие,а с тях не се разбирам изобщо.Необчам хората с високо самоч.
Вскеи трябва да има сомочуствие,но умерено 8-[
moon_flower
09-26-2007, 17:17
Всеки трябва да има самочувствие.Нали всички си имаме хубавите качества?Но,да,знам точно за кои хора говориш.Прекаленото самочувствие е дразнещо,а и е смешно отстрани.
Бъдете със самочувствие,защото това е важно!Оказва до голяма степен влияяние на начина,по който се чувстваме,както и на психиката.Но не се правете на "най готините пичове,защото е смешно!)
sasha_90
09-28-2007, 09:22
Всеки трябва да си има самочувствие.Кой малко,кой много....поне да има на какво да се перчиш.Иначе ставаш идиот за останалите.
dream_girl_13
09-28-2007, 11:26
Самочувствието трябва да се базира на твоите възможности и качества... Имаш ли покритие-няма проблем. Но да имаш високо самочувствие, без покритие и да се правиш на някакъв велик е глупаво и ако хората си мислят, че като си надут и като си "гъзара" на училището (пример давам) всички ще те харесват жестоко се лъжат... [-X
flowerlina
09-28-2007, 11:51
Така е
sladka in love
12-14-2007, 17:00
Светът се промени в такава посока,че хората,които са бедни селяни,много грозни,бедни тъпи и смотани,злобни(т.е-нямат с какво да се похвалят) имат по-голямо самочувствие от по-умните,по-богатите,по милосърдните и красивите.Тва е според мене.Ама не трябва да е съвсем така.Самочувствието е важно нещо,не да си с вирнат нагоре нос,та чак дъжд да вали в ноздрите,или пък все да те мачка.Отваряй се ,когато имаш причина,отговаряй,когато ти отговарят(т.е-не дърпай куката пръв),когато ти е писнало от тоя нахален,досаден човек,кажи му,веднъж,два пъти,накрая го булни в носа и не мисли за нищо,ЖИВЕЙ ЗА МИГА!
walkmanaw55o
12-24-2007, 16:17
az pak imam pokritie,no nqmam samo4ustvie nz 6to :-# :-#
Master_88
12-24-2007, 20:55
Добре е да има самочувствие в рамките на нормата,особено пък ако се базира на нещо,но в никакъв случай да не граничи с високомерие