Влез

View Full Version : Лесна ... ?

Milena'gb
09-25-2007, 16:03
Zdraveite na vsichki.Na 15 godini sum,momiche...Imam si priqtel ot 1 mesec veche(i predi sme xodili)i sum devstvena.Naposleduk bse mi namekva za seksa,onazi vecher si govorixme i toi kaza 4e seksa dopulva edna vruzka,4e q pravi pulnocenna.Pravil go e mnogo puti i iska sega da go napravi i s men.Vuprosa mi e:Prekaleno rano li e da my pysna ... ? 4ustvam se gotova,no neznam dali nqma da me pomisli za lesna..
Molq bez izlishni komentari,blagodarq predvaritelno :-)

Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка

Blab
09-25-2007, 16:19
пфф....на него просто му се е*е...Ако ти го искаш го направи, какво те интересува кой какво ще си помисли :-s

babity
09-25-2007, 16:20
Еми мила тва няма как никой от нас да ти го каже, защото не го познаваме! Едва ли факта, че може да те помисли за лесна ти е проблема. По - добре помисли като толкова ти опява за секс няма ли да те зареже като му го дадеш... :roll: :roll: :roll:

Sexapilna_kukla
09-25-2007, 16:24
Мила, щом търсиш съвет тук, едва ли си много готова... Не мислиш ли, че ако наистина го искаше щеше да питаш непознати хора, или направо нямаше да действаш...
Направи го тогава, когато ти самата си готова, а не под нечие влияние.

My_Dear
09-25-2007, 16:27
Наистина секса допълва една връзка. Не е твърде рано - това е твое решение и ако ти се чувстваш готова, никой не може да те упрекне. Според мен обаче трябва да си сигурна в неговите чувства към теб, за да не се окажат така нещата, че накрая си блъскаш главата в стената и се питаш защо си позволила точно той да ти е първия.

Maimunche_f
09-25-2007, 16:29
Мислиш ли, че си готова? Според мен не си съвсем сигурна, щом се питаш какво ще си помисли той...... Или искаш да спиш с него, или не искаш. Ако наистина го искаш и си готова едва ли щеше да пуснеш тази тема....
Ти сама каза, че той много пъти го е правил и сега иска да бъде и с теб....замисли се....да не се окаже, че си поредната му бройка... :-s

JoeBanana
09-25-2007, 16:41
ама, ако не му дадеш може да те помисли за "трудна" и да те зареже http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
любов, любов, но и членът си иска своето

namina
09-25-2007, 17:41
ама, ако не му дадеш може да те помисли за "трудна" и да те зареже http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
любов, любов, но и членът си иска своето
точно казано! =D>

kael
09-25-2007, 18:41
лично мнение: още си малка :) ( 1/2 ме зарязаха за тфа мнение но много ми дреме )

sasha_90
09-25-2007, 18:52
Ако си готова го направете.

monityY
09-25-2007, 18:56
Zdraveite na vsichki.Na 15 godini sum,momiche...Imam si priqtel ot 1 mesec veche(i predi sme xodili)i sum devstvena.Naposleduk bse mi namekva za seksa,onazi vecher si govorixme i toi kaza 4e seksa dopulva edna vruzka,4e q pravi pulnocenna.Pravil go e mnogo puti i iska sega da go napravi i s men.Vuprosa mi e:Prekaleno rano li e da my pysna ... ? 4ustvam se gotova,no neznam dali nqma da me pomisli za lesna..
Molq bez izlishni komentari,blagodarq predvaritelno :-)nqma zna4enie kakvo 6te si pomisli toi! ima zna4enie kakvo misli6 ti!ako smqta6 4e si gotova davai,az li4no smqtam 4e ti e rani4ko,opoznai go po dobre,tuko vij e s tebe samo za sexa,poiz4akai o6te malko,vse pak 1 mesec ne e koi znae kolko mnenie-nikoi ne zaduljavam s mnenieto si,ti si znae6 macka! :wink:

koalka
09-25-2007, 18:58
Не го познаваш достатъчно добре, факт е, че не знаеш дали ще те помисли за такава.Изчакай малко, опознай го, реши дали това е точния човек, а не, защото той така иска. :wink:

F@t@lNy_Sl@dK@
09-25-2007, 19:14
Виж какво сама си преценявай...секи отговаря сам за себе си...ако си готова - добре пусни му,обаче помисли преди тфа дали след като го напрайте няма да те зареже.Никой няма да реши вместно теб.така че мисли!

SilverAngel
09-25-2007, 19:15
Прави секс бе, това е хубаво нещо... и Все пак 1 месец и се чувстваш готова - какво чакаш още давай смело :-D

kiwii
09-25-2007, 19:16
Ami ako mu kajesh 4e si devstvena nqma da te pomisli za lesna a dali da go napravish popitai sebe si ne horata

skini
09-25-2007, 19:46
zavisi 6tom go e prail mnogo i te kara da go praite i ti namekva gledai da ne e samo zaradi seksa i posle da te zareje pomisli si

LiveFlower
09-25-2007, 19:51
по текста ли4и,4е не си готова за това.аз ти предлагам да из4ака6 о6те поне 2 масеца и ако дотогава не те е зарязал зна4и те оби4а и иска да бъде с теб и ве4е ако си напълно сигурна деистваите

GregoryHouse
09-25-2007, 21:04
нa 15 само си мисли че си готова...но както и да е прави както ти идв от въре ако искаш действай ако не го искаш и го правиш от страх да не те разкара-недей.

It`s your choise !!!

Kras4eto_lp
09-25-2007, 21:07
Еми ти си решаваш...ако наистина се чувстваш готова що не?Обаче ако наистина си готова защо ни питаш нас :wink:

swords1010
09-25-2007, 21:13
Мисля, че ти е рано, незнам и до колко си готова, щом питаш тук. Все още не се познавате достатъчно, не бързай! Не можеш да си сигурна, какво би си помислил за теб ако го направиш сега! :wink:

devil_feel_f
09-25-2007, 21:21
Не го познаваш достатъчно добре, факт е, че не знаеш дали ще те помисли за такава.Изчакай малко, опознай го, реши дали това е точния човек, а не, защото той така иска. :wink:

:smt023 Съгласна! :smt023

BUFU994
09-25-2007, 21:39
Мисля, че ти е рано, незнам и до колко си готова, щом питаш тук. Все още не се познавате достатъчно, не бързай! Не можеш да си сигурна, какво би си помислил за теб ако го направиш сега! :wink:

+1