PDA

View Full Version : Изневяра

kiwii
09-25-2007, 17:21
Edna dosta aktualna tema. priqtelq mi vednaj kaza 4e ne e protiv iznevqrata a drug pat kaza 4e ako mu izneverqt 6te obvini sebe si 4e ne e dal kakvoto trqbva na 4oveka, az li4no mislq 4e kogato obi4a6 nqkoi vijdash samo nego i jelaesh samo nego no tva pravilo ne e za vsi4ki. Kakvo mislite i ako nqkoi glasuva za molq da obqsni pri4inite :)

namina
09-25-2007, 17:24
когото обичаш някого само той/тя те интересува!
аз съм против изнавярата,и кото обиаш някого не трябва да му изневеряваш! :!:

naMy4Ho_KoTe
09-25-2007, 17:41
Mного се двоумя между двата отговора. От една страна съм ”за” изневярата, тъй като тя е един искрен показател относно това какво куца във връзката. Ако секса не е задоволителен - чукаш други. Ако партньорът ти не те прегръща достатъчно се гушиш в други мъже и търсиш топлинка.

Също така аз съм обяснила на моя приятел ”Ако искаш ми изневерявай, не съм тръгнала да те спирам, да ти забранявам и да те карам да ми се кълнеш. Ако го направиш - кажи ми и обясни ми защо, за да се поправя. Предпочитам да не го правиш, но ти сам можеш да решиш какво да правиш.”

Против изневярата съм, защото отчасти тя е признак и за слабост и егоизъм в най-чистата му форма. Всякаква загриженост относно това какво можеш да причиниш на любимия си човек е изчезнала. Теб просто те интересува ”тук и сега”, не разсъждаваш разумно за последствията, а се спускаш в глупави авантюристични задоволявания на най-важния нагон. Важен или не - затова сме разумни, защото уж разума стои над нагоните и егото. Нали затова имаме свръх-его? :)

Туй от мен.

naMy4Ho_KoTe
09-25-2007, 17:44
...ako se celuva strastno s drugo momi4e e po-lo6o otkolkoto da pravi sex bez 4ustva.

Често казано, много съм мислила относно това и мисля, че си права. Аз деля изневярата на два вида - душевна и физическа. Естествено - първата е много по-ужасна от втората. Физическа е секс без чувства, просто задоволяване на нормални телесни нужди. Докато психическата - при нея половинката ти може да въздиша тайно по някой, да мисли за него/нея постоянно и т.н.

В единия случай делиш сърцето на любимия си човек с някой друг, в другия случай - делиш тялото му.

kiwii
09-25-2007, 17:50
[quote=Milena_Pld]... В единия случай делиш сърцето на любимия си човек с някой друг, в другия случай - делиш тялото му.

Ako delish tqloto na gadjeto si nqma li da se po4ustvash nesigurna i da te zaboli? I ne mislish li 4e kakto q 4uka moje i da se vlyubi bez da iska ili ne6to ot sorta?

naMy4Ho_KoTe
09-25-2007, 17:54
[quote=Milena_Pld]... В единия случай делиш сърцето на любимия си човек с някой друг, в другия случай - делиш тялото му.

Ako delish tqloto na gadjeto si nqma li da se po4ustvash nesigurna i da te zaboli? I ne mislish li 4e kakto q 4uka moje i da se vlyubi bez da iska ili ne6to ot sorta?

Че ще ме е страх - страх ще ме е, но без причина. Тъй като аз му имам доверие. Затова съм му казала ”ако искаш ми изневерявай, просто ми кажи ако го направиш”. И не го е правил. Погледни го от психологическа гледна точка - забранения плод е най-сладък. Аз ако му кажа ”Ако ми изневерииииш ще скъсаме, ще те псувам, ще те мразя, дъра-дъра”, малко по малко ще почне да се промъква онова дяволито желание да ми изневери.. Точно защото е лошо, защото е неправилно.. Защото не би трябвало да се случи.

Моята грижа е той да е щастлив. Ако това да изчука друга го направи щастлив - и аз ще съм щастлива (макар и по доста гаден начин). А пък вече негова грижа е аз да съм щастлива. И той знае, че би ми причинил болка, ако ми изневери. Затова не го и прави. Безкомпромисно отдаване :)

panther
09-25-2007, 17:56
Не си е работа да изневеряваш. Ако секса не ти стига - казваш на гаджето, нали затова сме гаджета ебаси. Ако не вземе мерки - адио рио. Има и други жени. Няма какво да да се лъжем и да си въртим номера - нищо добро не излиза от такива работи.

kiwii
09-25-2007, 18:06
Az praq si4ko vazmojno moq da e dovolen i da ne si iska ot druga pone kato sme zaedno i dori go izto6tavam samo 4e kato po4ne da komentira mackite i da gi gleda po edin osoben na4in.. Ne mi e izneverqval samo 4e mi e dosta pritesneno..I dori da ne go pravi a samo da si go misli pak mi dokrivqva nqkaksi..vinagi 6te ima po hubava po slaba po visoka s po golemi gardi s koqto moje da me smeni... :smt011

My_Dear
09-25-2007, 18:10
Против. Ако толкова много искам да съм с някой друг, първо ще скъсам с предишния - човека най-малкото заслужава да съм откровена с него.

И наистина, ако в спалнята има проблем, или в отношенията като цяло - трябва да бъде обсъден. Ако може да се намери решение - добре, ако не може, явно има непоправима пролука във връзката и тя повече не може да съществува.

Искреността преди всичко. Щом съм избрала да бъда с този човек, това предполага че го уважавам достатъчно, за да не го лъжа.

naMy4Ho_KoTe
09-25-2007, 18:12
Az praq si4ko vazmojno moq da e dovolen i da ne si iska ot druga pone kato sme zaedno i dori go izto6tavam samo 4e kato po4ne da komentira mackite i da gi gleda po edin osoben na4in.. Ne mi e izneverqval samo 4e mi e dosta pritesneno..I dori da ne go pravi a samo da si go misli pak mi dokrivqva nqkaksi..vinagi 6te ima po hubava po slaba po visoka s po golemi gardi s koqto moje da me smeni... :smt011

Моят приятел пък не гледа мацки, а посмея ли да му обърна внимание върху някой приятен екземпляр от улицата веднага изкоментирва нещо гадно от рода на ”малеее, ква е грознааа”, много ми е кеф :)

Пък колкото до по-слабата и пр. Я се замисли той иска ли по-слаба? Иска ли по-хубава? Или иска точно теб каквато си? :)

naMy4Ho_KoTe
09-25-2007, 18:14
Против. Ако толкова много искам да съм с някой друг, първо ще скъсам с предишния - човека най-малкото заслужава да съм откровена с него.

И наистина, ако в спалнята има проблем, или в отношенията като цяло - трябва да бъде обсъден. Ако може да се намери решение - добре, ако не може, явно има непоправима пролука във връзката и тя повече не може да съществува.

Искреността преди всичко. Щом съм избрала да бъда с този човек, това предполага че го уважавам достатъчно, за да не го лъжа.

Тук не става конкретно въпрос за това да изневериш и да излъжеш другия, че си му верен/вярна. Става въпрос за изневярата като цяло. Може да знаете за изневярата и пр. и пр. други хипотетични ситуации.

kiwii
09-25-2007, 18:18

Моят приятел пък не гледа мацки, а посмея ли да му обърна внимание върху някой приятен екземпляр от улицата веднага изкоментирва нещо гадно от рода на ”малеее, ква е грознааа”, много ми е кеф :)

Пък колкото до по-слабата и пр. Я се замисли той иска ли по-слаба? Иска ли по-хубава? Или иска точно теб каквато си? :)

Li4no az moga da kaja 4e se draznq kogato mom4e i momi4e varvqt zaedno i mom4eto me zqpne ili ne6to ot sorta. poznavam i hora koito kato sa s mackata si se pravqt 4e ne zqpat no hi4 ne e taka.. Kolkoto do moq toi gleda i komentira direktno pred men i dali iska men e edno ama 100% jelae i dr osven ako ne go prai samo da me drazni..

romantichna^
09-25-2007, 18:31
Mного се двоумя между двата отговора. От една страна съм ”за” изневярата, тъй като тя е един искрен показател относно това какво куца във връзката. Ако секса не е задоволителен - чукаш други. Ако партньорът ти не те прегръща достатъчно се гушиш в други мъже и търсиш топлинка.

Също така аз съм обяснила на моя приятел ”Ако искаш ми изневерявай, не съм тръгнала да те спирам, да ти забранявам и да те карам да ми се кълнеш. Ако го направиш - кажи ми и обясни ми защо, за да се поправя. Предпочитам да не го правиш, но ти сам можеш да решиш какво да правиш.”

Против изневярата съм, защото отчасти тя е признак и за слабост и егоизъм в най-чистата му форма. Всякаква загриженост относно това какво можеш да причиниш на любимия си човек е изчезнала. Теб просто те интересува ”тук и сега”, не разсъждаваш разумно за последствията, а се спускаш в глупави авантюристични задоволявания на най-важния нагон. Важен или не - затова сме разумни, защото уж разума стои над нагоните и егото. Нали затова имаме свръх-его? :)
Евала! =D> =D> =D>

monityY
09-25-2007, 18:40
protiv,makar 4e i az sum izneverqvala :smt011

FuckLove
09-25-2007, 18:55
Абсолютно против :smt018

SilverAngel
09-25-2007, 19:20

Евала! =D> =D> =D>

Много много точно казано, съгласна съм с теб! По темата - против съм...

alkobalko
09-25-2007, 19:37
Твърдо против! Много пъти съм писала причините.

Sexapilna_kukla
09-25-2007, 20:26
Аз не знам дали ще има човек, който наистина да е "ЗА" изневярата... На никого няма да му е приятно половинката да кръшка...
И много ми е чудно тези, които са напълно убедени, че партньора им не им изневерява, и че не би изневерил... Сигурни неща в този живот няма... няма какво да се самозалъгваме.
Например, аз не живея с мисълта, че моя приятел някой ден няма да ми изневери, колкото и да виждам да речем, че няма нужда от друга и аз съм му напълно достатъчна... А някои момиченца, които постоянно разправят колко много се обичат с гаджето, как никога не биха им изневерили, живеят в някаква заблуда и един ден, когато разберат, че са били много-много далеч от истината, започват да разсъждават по друг начин...
В повечето случаи, за да има изневяра, има и причина...
Или в по-дългите връзки, да речем от порядъка на няколко години е нормално някой ден да се кръшне... Просто понякога нещата са такива и има нужда от малко разнообразие, и в някои случаи една такава изневяра може много да укрепи дадена връзка.

p07ren
09-26-2007, 05:48
Мисля , че изневярата е ненужна в здрава и сигорна връзка . Нещтото което най-много би ме разтроило е любимото ми момиче да ми изневери с нея сме вече половин година и знам , че няма да го направи затова не се притеснявам тя знае , че я обичам и също не бих го направил :) ИЗНЕВЯРАТА Е ЛОШО НЕЩО ( после би трябвало да съжалявате ... ) :idea:

sasha_90
09-26-2007, 06:50
Против!

koalka
09-26-2007, 07:06
Естествено, че съм против.Против съм и, защото ще направя всичко възможно никога да не го направя.Хайде, да не съм толкова уверена, но си се познавам.
Иначе е тъпо да обвиниш себе си за изневярата на другия.Ако той е толкова разочарован от теб и не си му дал това, което иска пак има друго решение-раздяла.За какво трябва да ги правиш тия гадни мизерии, ненужни на никой?Като ти липсва нещо го търсиш другаде, но след като сте се разделили.Останалото са глупости.

Leksi23
09-26-2007, 07:40
Естествено, че съм против.Против съм и, защото ще направя всичко възможно никога да не го направя.Хайде, да не съм толкова уверена, но си се познавам.
Иначе е тъпо да обвиниш себе си за изневярата на другия.Ако той е толкова разочарован от теб и не си му дал това, което иска пак има друго решение-раздяла.За какво трябва да ги правиш тия гадни мизерии, ненужни на никой?Като ти липсва нещо го търсиш другаде, но след като сте се разделили.Останалото са глупости.
И аз съм на това мнение. Изневярата е нещо глупаво, извършено от несигурен в себе си и чувствата си човек. Изневярата не е повод за гордост [-X

Lestat357
09-26-2007, 08:37
Да, против изневярата съм. Независимо за какъв вид такава става въпрос. Който обича не изневерява. Дори и все още да не съзнаваш (или да не си готов да признаеш пред самия себе си, както ми се е случвало на няколко пъти, поледният доста скоро..) дали вече си влюбен или не, въпросът опира по-скоро до самоуважение. Това е напълно съзнателен процес, при който всеки носи сам отговорност за действията си и последиците от тях. "Не осъзнавах какво правя.. къде ми беше акъла.. някой друг мислеше вместо мен" - това не те оправдава, просто губиш човека до теб. "Не го е направила с чувсто" - а с какво? С желание ли? Просто не бих изневерил. Смея да твърдя че до този момент познавам себе си достатъчно добре, за да заявя подобно нещо. Иначе бих простил.. една, веднъж. Забравил не, но мога да я приема по някакъв начин, защото все пак "всички сме хора". Толкова.

П.С.: Изневярата не е само да правиш секс с друг човек, различен от партньора ти. Изневяра е да предадеш доверието му, да правиш каквото и да е, което той не одобрява и след това да се правиш на ударен, все едно нищо не е станало.

Или в по-дългите връзки, да речем от порядъка на няколко години е нормално някой ден да се кръшне... Просто понякога нещата са такива и има нужда от малко разнообразие, и в някои случаи една такава изневяра може много да укрепи дадена връзка.

Това според мен не е изневяра, не обичаш. Човек съм, защото има начин да ми обясниш всеки проблем, дори и начинът да е труден - ако обичаш, ще го намериш, ако не - знаеш пътя, не минава през оная работа на някоя/някой.. Просто така е по-лесно.

Ако си с някой ей така и си му кръшкаш - ми то все тая, то той/тя сам ще е вид кръшкане, все тая, няма начин да изневеряваш в онзи гнусен смисъл на думата. Такива връзки досега не съм имал и не желая да имам.

Sexapilna_kukla
09-26-2007, 09:52

Това според мен не е изневяра, не обичаш. Човек съм, защото има начин да ми обясниш всеки проблем, дори и начинът да е труден - ако обичаш, ще го намериш, ако не - знаеш пътя, не минава през оная работа на някоя/някой.. Просто така е по-лесно.
А според мен си е чиста изневяра. И не смятам, че непременно означава, че не обичаш дадения човек... Наистина е най-добре, ако има някакъв проблем и нещо във връзката куца, да седнете и да поговорите, и заедно да намерите подходящото решение..., но в някои случаи това не е достатъчно...
Но разбира се това е моето мнение...

caRamelO_cHicA
09-27-2007, 10:27
И да и Не.Против съм защото не обичам да ме нараняват.За защото съм отмъщителна и ако някой ми хареса ...

krem4et0
09-27-2007, 10:36
Сори, ама аз не съм такъв алтруист като вас. Ако гаджето ми не е щастлив с мен, няма да е с мен. Ама няма да се жертвам, да ме боли, сърцето ми да се къса от мъка, да се побърквам от мисълта, че той е бил докосван от друга..................а той да е щастлив. И аз видиш ли трябва да съм доволна от това?
Няма да съм доволна. Ще ми е гадно и истински болно.
Говорили сме с моя приятел хиляди пъти, че искеме ли да сме с друг, първо трябва да прекратим взаимоотношенията си. Ама аз съм сигурна в него. Той изобщо не е тип сваляч, няма жени около него, а и да има никога няма да направи първата крачка. Освен това е прекалено свит и с предразсъдаци. Знам си просто, че е неспособен на изневяра. Не е такъв човек. Аз по-скоро бих залитнала, но го обичам прекалено много, а и знам, че направя ли нещо няма да ми се даде втори шанс. За това ценя това, което имам и не гоня дивото.

sLaDkA_GrEsHkA
09-27-2007, 11:07
какво разбиарте под изневяра ? и моя мн пъти се е заглеждал и закачал с други и въпреки че всички казват че не трябва да ми пука ми е болно защото го прави знаейки че ме наранява... не знам за мен изневяра е съзнателно да нараниш приятеля си, дори и това да е едно намигване. когато аз правя грешка не бил мислила как ще реагирам аз а как ще реагира той.....(стана ми гадно :smt010 :smt010 :smt010 )

Violenza
09-27-2007, 11:09
Ами... против съм, но понякога се случва... говоря попринцип.

fti4ka
09-27-2007, 17:55
твърдо против! и мисля че няма нужда да обяснявам защо.. който има малко акъл у главата ще ме разбере...

bqsna_teenagerka
09-27-2007, 17:56
ебати тъпия въпрос ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

MaXy_GiRL
09-27-2007, 18:02
Изневярата...ами не съм против,ама и "за" не съм!Може би по дългите връзки имат нужда от нея!Нещо като яденето...ядеш,ядеш,но до едно положение,защото ти омръзва и имаш нужда от малко разнообразие докато пак ти се върне апетита към старото ястие...Така си мисля :-k

hahavteen
09-27-2007, 18:11
Ne smiatam 4e izneviarata bi mogla da pomogne na edna vruzka puk kamo li da ia ykrepi za tova sum protiv.Ako iska raznoobrazie,ne6to my lipsva,ne e sigyren v 4ystvata si bla bla.. ima ysta i moje da mi kaje kude e problema i da go re6im bez da se naraniavame po takuv dolen na4in.

krem4et0
09-27-2007, 18:22
Ne smiatam 4e izneviarata bi mogla da pomogne na edna vruzka puk kamo li da ia ykrepi za tova sum protiv.Ako iska raznoobrazie,ne6to my lipsva,ne e sigyren v 4ystvata si bla bla.. ima ysta i moje da mi kaje kude e problema i da go re6im bez da se naraniavame po takuv dolen na4in.
На мен грам не ми е умръзнало и писнало. а и защо 2-мата да не можем да си разнобразявам. Сравнението с яденето е тъпо и неточно. Мисля, че ако ядеш мусака, правена от различни хора, но пак мусака ще ти писне по-бързо, отколкото жена ти да ти готви ту мусака, ту пълнени чушки, ту печено пиле, ту щрудел. Разнообразието не идва от човека, който приготвя манджата, а от разнообразното меню.

bebsa_
09-27-2007, 18:38
Tvardo PROTIV!! :smt018 A be hora to elementarno ako mu ima6 uvajenieto na toq 4ovek nqma da mu izneveri6...zatova momi4eta i mom4eta govorite si s va6te polovinki i opravqite problema stiga da moje.S iznevqra ni6to nqma da postigne6 osven da izgubi6 4oveka do sebe si! Shame on you

hahavteen
09-27-2007, 18:55
На мен грам не ми е умръзнало и писнало. а и защо 2-мата да не можем да си разнобразявам. Сравнението с яденето е тъпо и неточно. Мисля, че ако ядеш мусака, правена от различни хора, но пак мусака ще ти писне по-бързо, отколкото жена ти да ти готви ту мусака, ту пълнени чушки, ту печено пиле, ту щрудел. Разнообразието не идва от човека, който приготвя манджата, а от разнообразното меню.

Absoliytnpo suglasna sum s vsi4ko =D> . Osobeno poslednoto izre4enie mnogo mi haresa.Az za tova kazah 4e ako iska raznoobrazie (za6toto primerno moje az da sum 6tastliva sus sityaciata no na nego da my e sky4no i da ne znam) ima ysta da go kaje i da izmislim ne6to novo i razli4no a ne da se pravi 4e vsi4ko e ok i posle da si go tursi pri dryga.

kadifena
09-27-2007, 23:34
PROTIV.. Vypreki 4e az li4no sam izneverqvala ](*,) ( za koeto mnogo syjalqvah no be6e svyr6en fakt.. ta daje i v momenta si patq ot tova ) Am kak da go kaja.. zagubih cqloto doveriq na mom4eto do men i to 6tot si misleh 4e kato sme v na4aloto na vruzkata vsi4ko mi e prosteno..ama ne! Prekaleno mnogo kosvta dori edin 6i**n flirt taka 4e... mislete predi da napravite ne6to hora. Re6i6 li da si s nqkoi... nai-malkoto koeto e IMAI MU UVAJENIE!! Uverih se 4e nqma ni6to po-lo6o ot tva da predade6 nqkoi koito naistina te obi4a :!:

bloodranger
09-28-2007, 00:00
а така :wink:

hackers
09-28-2007, 05:56
гледай да ти е кеф ;)

sentient_
09-28-2007, 07:56
Zna4i za vseki 4ovek iznevqrata ima razli4no zna4enie. Za men iznevqra e,kogato lubimiq 4ovek misli za druga - ne za men, kogato govori za druga s nqkakuv blqsuk v o4ite. Za men tova e po vajno, vqrno e 4e ako vidq da celuva druga 6te me zaboli mnoo. no vseki se potdava ponqkoga vseki ima slabost, vle4enie tova s1m gotova da prostq, no ne i kogato vijdam 4e ima 4uvstva kum druga

shadow_
09-28-2007, 08:14
miii mn se dvoumq...... az bih izneverila samo ako ne mi stiga tova koeto polu4avam ma ako obi4am 4oveka nqma i da si pomislqm za takoa ne6to.... :smt016 :wink:

Insatiable
09-28-2007, 14:15
Разбира се, че съм ПРОТИВ! Все пак това е подигравка с човека до теб. Ако нещо не върви във връзката по-добре да си поговорите вместо да тръгаш да се чукаш с друг .. или там целуваш ;) не е ли така?

Jaffs
10-12-2007, 15:50
Zna4i za vseki 4ovek iznevqrata ima razli4no zna4enie. Za men iznevqra e,kogato lubimiq 4ovek misli za druga - ne za men, kogato govori za druga s nqkakuv blqsuk v o4ite. Za men tova e po vajno, vqrno e 4e ako vidq da celuva druga 6te me zaboli mnoo. no vseki se potdava ponqkoga vseki ima slabost, vle4enie tova s1m gotova da prostq, no ne i kogato vijdam 4e ima 4uvstva kum druga

Един въпрос, който не искам да прозвучи грубо или нещо такова - Изневерявали ли са ти?
Едно време и аз говорех така, че физическата изневяра не е толкова лоша колкото това да си мислиш за друга, да искаш да бъдеш с друга... Но от физическата изневяра боли много повече. Просто вече съм се убедила до болка в това.
Аз не съм Мел Гибсън и не мога да чета мисли и това какво си мисли докато гледа голямото деколте на сервитьорката не ме интересува особено. Важното е когато е с мен да е само с мен! През останалото време, ако иска и за Памела да си мисли. Всеки един мъж има фантазии с други жени, колкото и да не си го признава.
Абсолютно съгласна съм с slun4ice, че когато има проблем трябва да се говори за него и да се търси решение. На тези основи може да се гради една сериозна връзка. Просто не трябва да се премълчават проблемите или да си мислим, че ще отминат... Не рядко проблемите са една от причините да търсиш `чуждо`.
Независимо дали съм `За` или `Против` изневярата тя съществува и ако я има предпочитам да не знам за съществуването й

Pliushi
10-12-2007, 16:02
Protiv sym ... po4ti vseki e izneverqval i az sym v tova 4islo :oops: :oops: .... no ne e li tova liubovta i ne sme li za tova da davame tova koeto se iska ot nas i da polu4avame tova koeto iskame ... ne bih prostila na priqtelq si eventualna greshka poradi mn pri4ini ...
1. Toi ne mi e kazal kakyv e problema i az sym nqmala shans da go popravq
2.Izgubil mi e vremeto v naprazni obeshtaniq a vsyshtnost ne e bil iskren
3.Shtom e nameril neshto po dobro ot men v druga neka byde s neq (ne sym perfektna no koi e ...)

Iznevqrata moje da stane i v moment na slabost ... naprimer gadjeto e dale4e ne ti se e obajdal 2-3-4-5-6 dni i ti si izlizash s nqkoi s koito uj imate priqtelski otnosheniq no izvednyj useshtash blizosta i toplinata mu po silno ot kolkoto na 4oveka do teb ... tova ve4e bih go opravdala ...

Peshito
10-12-2007, 16:12
Важното е да ти е готино :)

nimfata
10-12-2007, 16:29
За изневярата съм , по принцип. Против, при сериозни отношения и претенции за "любов".
Но иначе съм свидетел на изключително либерална връзка- и момчето "оправя" цяла София, и момичето я "оправя" цяла София. Но иначе се правят на слепи и глухи. Кой както се нареди;)

X-B190
10-12-2007, 16:52
Против изневярата съм попринцип.

Според мен изневярата е знак, че има проблеми в една връзка, които или трябва да се поправят, или връзката трябва да се прекрати. :-({|= :smt118

Water_lili
10-12-2007, 17:37
Edna dosta aktualna tema. priqtelq mi vednaj kaza 4e ne e protiv iznevqrata a drug pat kaza 4e ako mu izneverqt 6te obvini sebe si 4e ne e dal kakvoto trqbva na 4oveka, az li4no mislq 4e kogato obi4a6 nqkoi vijdash samo nego i jelaesh samo nego no tva pravilo ne e za vsi4ki. Kakvo mislite i ako nqkoi glasuva za molq da obqsni pri4inite :)

напълно подкрепям мнението и не мога да си представя че ще мога да изпитам същото удоволствие с някой за една нощ, както с приятеля ми ,а ако изневярата продалжава по дълго то тогава какъв е смислаа да ходиш с човека на който изневеряваш? освен това е супер некоректно и подло според мен :roll:

Escarina
10-12-2007, 20:09
Против...въпреки че рано или късно се стига до там:)

Fanatichka
10-12-2007, 21:48
Iznevqrata moje da stane i v moment na slabost ... naprimer gadjeto e dale4e ne ti se e obajdal 2-3-4-5-6 dni i ti si izlizash s nqkoi s koito uj imate priqtelski otnosheniq no izvednyj useshtash blizosta i toplinata mu po silno ot kolkoto na 4oveka do teb ... tova ve4e bih go opravdala ...
При мен се получи точно така.И от моя, и от негова страна имаше изневяра.Бяхме в ужастни остношения, не се чувахме с дни, тъпа работа беше ... на този етап аз му казах за всички мои"изневери"-дори и флиртове, той също ми разказа.При него е нямало психическа изневяра, при мен имаше, за жалост.Но като се замисля да знам, че някоя друга е била с гаджето ми наистина е некво по-кофти, отколкото да знам, че просто е мислил за някоя ..
Абе с две думи изневярата е кофти нещо, във всичките й форми.Аз съм му казала, като иска да е с друга, да ме зареже и да прави каквото си иска.Това да правиш на глупак партньорът си и да мърсуваш с други зад гърба му/й е наистина отвратително :smt009 И това, че трябва да има разнообразие при по-дългите връзки, просто ей така не го приемам!Както всичко си е наред и изведнъж да ти скимне, че искаш да пробваш как е с друга-е това не е нормално.Вярно е и аз съм със сериозна и продължителна връзка, изневерих, но не съм го направила просто за разнообразие.В крайна сметка Той ми прости, аз му простих именно, защото бяхме извършили това в момент на голяма слабост.Сега всичко е наред и нито аз мисля да му изневерявам, нито той

LuCiFersAngeL
10-12-2007, 21:52

+ Ако твърдиш, че обичаш един човек, а му изневериш, значи чувствата ти не са истински!

serf316
09-23-2008, 21:26

EVALA ... bra0 az sam na si6toto mnenie !!

amatorium
09-24-2008, 16:27
Absolutno protiv.

soul1199
09-24-2008, 16:38
аз съм против изнавярата,и кото обиаш някого не трябва да му изневеряваш! :!:+++1

BurningDesire
09-25-2008, 17:30
По принцип съм против, защото ако ми изневерят бих се обидила, пък и аз рядко го правя. Всъщност уважавам правото на избор на даден човек и мисля, че ако нещо в една връзка не те удовлетворява и си опитал да говориш за това с партньора и няма резултат, то тогава имаш пълното право да си го потърсиш другаде. В случая имам предвид секс, защото ако ти липсва нещо друго - психически или емоционално, тогава вместо да се изневерява, е по-добре да се прекъсне връзката. Но все пак съм против, защото аз съм човек, който би разбрал и би направил за партьора това, което му липсва. Ако той не го сподели с мен, а направо ми изневери, бих се обидила до някъде и бих прекъснала връзката. Но въпреки това ще си запазя добрите чувства, без да се караме, защото донякъде го разбирам.

Rebirthing
09-25-2008, 18:38
Ох тази тема е обсъждана вече :x

CucuTy
09-25-2008, 22:34
Твърдо против! Ако не искаш да си с дадения човек и искаш да се е?еш с други, просто го зарежи.. Защото изневярата боли повече.. Лично мнение.

SpOrTs_GiRl
09-25-2008, 22:43
Твърдо против! Ако не искаш да си с дадения човек и искаш да се е?еш с други, просто го зарежи.. Защото изневярата боли повече.. Лично мнение.
За пореден път се съгласявам със Сиси.

24white24
09-26-2008, 05:14
100% против ако не искаш да си с един човек по-добре да се разберете и разделите а не да се лъжеме криеме и тн. няма смисъл да нараняваш един човек ако не желаеш да си с него.

GokuKakarot
09-26-2008, 09:01

+ Ако твърдиш, че обичаш един човек, а му изневериш, значи чувствата ти не са истински!

100% Против!

darla
09-26-2008, 09:05
Estestveno,4e sum protiv.Ne sa mi zineverqvali,no az sum i znam kolko mnogo naranih 4oveka do sebe si po tozi na4in,ne bih povtorila gre6kata i se nadqvam i na men da ne mi go pri4inqt.Az ne bih prostila iznevqra nikoga,vuprek,4e togava vuposnoto mom4e mi prosti,ot koeto samo me nakara da se po4uvstvam o6te po-golqm bokluk!...ne namiram smisul v iznevqrata-100% naranqva drugiq,a i teb samiq,a naposleduk vse po-4esto 4eta razni istorii tuk kak nqkoq si re6ila da napravi mrusno na revnivoto si gadje i mu izneverila "pone da ima ot kakvo da revnuva"....decata si igraqt na lubov i 4uvstva! :?

nik0
09-27-2008, 14:03
ТВЪРДО ПРОТИВ изневярата от всякакъв вид! :-x

jambo_bs
09-27-2008, 14:06

Туй от мен.

+1 :)