View Full Version : Тъпо ли е
lqlqlqlqlqляля
09-25-2007, 17:54
Эдравейте.Според вас тъпо ли е момиче да придложи секс на момче,с което няма връэка?Може и да ми откаже ,все пак нямаме връэка...и това най-много ме притеснява.И преди да кажете ,че съм някоя курва спрете!!! :-D Харесвам го от много време,но мисля,че връэка между нас не може да има.Други момчета не ми правят никакво впечетление.Именно эатова искам да го правя с него,а и доста го желая...много мноого направо не иэдържам...та тъпо ли е?А и както каэах,ме е страх леко от реакцията му...и не намирам точните думи.Моля ви помогнете :( Энам,че темата е тъпа,ама ...
Мерси
naMy4Ho_KoTe
09-25-2007, 17:56
Много ясно, че не е тъпо. Действай :)
П.П. Много хора са ми казвали, че в чужбина го няма този двоен стандарт тип ”ако един мъж е спал с много жени - значи е страхотен ебач, пич и половина, а ако една жена е спала с много мъже е курва”. Този начин на мислене го има само в България впрочем.
Прави, каквото ти е кеф бе, дете!
lamzzzercho
09-25-2007, 17:58
ми то попринцип всички си имаме нужди и не мисля, че е тъпо по-тъпо е да си мълчиш и да си останеш на сухичко! А и няма да ти откаже според мен, защото в повечето случаи момчето се моли за секс, а не момичето :lol:
MostHated
09-25-2007, 18:07
ааа не е тъпо... много си е НЕтъпо даже! искам и на мен да ми предложат! :))) )
Maimunche_f
09-25-2007, 18:09
Нищо не губиш да пробваш....Пък току виж ти се "отворил парашута" :mrgreen: И все пак той е момче...кое момче би отказало безплатен секс?! :::
Maluk_me4y
09-25-2007, 18:23
Абе да ти кажа.. за мен ще е малко унизително...но в неговите 0чички ИЗОБЩО няма да е така..така че пробвай..и после думай:Р
Schnitzer
09-25-2007, 18:28
П.П. Много хора са ми казвали, че в чужбина го няма този двоен стандарт тип ”ако един мъж е спал с много жени - значи е страхотен е**ч, пич и половина, а ако една жена е спала с много мъже е курва”. Този начин на мислене го има само в България впрочем.Има го и то навсякъде.Кво те кара да мислиш че само тук го има? :roll:
Абе да ти кажа.. за мен ще е малко унизително...но в неговите 0чички ИЗОБЩО няма да е така..така че пробвай..и после думай:Р
А така ! :-D Не го поэнавам въпросното момче,оама предполагам че няма да откаже и ,че няма да му се види тъпо :-D
marin4itu
09-25-2007, 18:34
Нищо не губиш да пробваш....Пък току виж ти се "отворил парашута" :mrgreen: И все пак той е момче...кое момче би отказало безплатен секс?! :::
точно така кое момче би отказало секс..?
точно така кое момче би отказало секс..?
Винаги има иэключения :-D
sasha_90
09-25-2007, 18:44
Защо пък връзка между вас да е невъзможна.Няма невъзможни неща.А иначе ако искаш му предложи каквото си поискаш. :-D
Sexapilna_kukla
09-25-2007, 20:37
Че защо да е тъпо!?!
Както момчетата искат от нас, така и ние може да си поискаме от тях. :twisted: Все пак имаме равни права. :-({|=
И според мен не никак тъпо пробваи от пробване глава не боли :)
KimBerLy1912
09-26-2007, 06:34
Не ми трябва секс без връзка та да го предлагам.До сега ми се е случвало само да отказвам :-D
+1 :::
Иначе по темата-не,не е тъпо...доста е дръзко и смятам че момчето ще го оцени \:D/ Тъй че действай и после разкажи кфо е станало O:)
Ми, намекни му.Малко момчета ще откажат, ако и той те харесва.
Каэа ли му???? :-D
По0добре давай,отколкото да си насухо :-D
belphegor
09-27-2007, 07:39
Може да сметне, че нещо се ебаваш с него или, че му правиш някакъв гаден номер, ако не подходиш достатъчно внимателно. Обаче ако само му намекнеш едва ли ще те разбере.
хаха... тъпо било, друг път. доста момчета им харесва това. ако е някой тъп сдухльо ще те отреже, ма да се надяваме, че не е...=) късмет=))
swords1010
09-27-2007, 09:09
Не е "тъпо" (едва ли може да е остро :-D ), но не можеш да си сигурна, какво би си помилил за теб. :wink:
ami sex bez vrazka nikoga ne sam pravila ama edna moq priqtelka samo takav e pravila #-o abe nz mene ne me kefi makar 4e sam imala mn vazmojnosti
П.П. Много хора са ми казвали, че в чужбина го няма този двоен стандарт тип ”ако един мъж е спал с много жени - значи е страхотен е**ч, пич и половина, а ако една жена е спала с много мъже е курва”. Този начин на мислене го има само в България впрочем.
tuk delenieto go ima zavisi ot menieto az li4no jena za kurva 6te smetka ako spi primerno s 5tima na vednuj a dali e spala s primerno 7 du6i za 7 dena kvo mi puka nqma lo6o :))))
A po temata est 4e ne e tupo v smisal radvai se na jivota kvo ti puka kvo 6te si pomisli ako prieme ebete se kefete se ako li ne kaji mi ok ti gubi6 zavarti se i si tragni samo posle 6te go e qd ;) :D hahah
krasyn4o
10-02-2007, 10:20
prosto mo go kasi i ako toi go iska ste go napravite a v pove4eto sly4ai mom4etata se saglasiavat da praviat sex :D :D :D :D :D
Слушай сега батко ти, наистина, ако го искаш ще трябва да му предложиш и то не само да му предложиш, но и недвусмилено да му заявиш желанията си.Съблазни го, погали го.Възбуди го и той вече е твой.
От тук нататък всичко зависи от теб.
marina star
10-02-2007, 11:26
Эдравейте.Според вас тъпо ли е момиче да придложи секс на момче,с което няма връэка?Може и да ми откаже ,все пак нямаме връэка...и това най-много ме притеснява.И преди да кажете ,че съм някоя курва спрете!!! :-D Харесвам го от много време,но мисля,че връэка между нас не може да има.Други момчета не ми правят никакво впечетление.Именно эатова искам да го правя с него,а и доста го желая...много мноого направо не иэдържам...та тъпо ли е?А и както каэах,ме е страх леко от реакцията му...и не намирам точните думи.Моля ви помогнете :( Энам,че темата е тъпа,ама ...
Мерси
mn qsno 4e ne e tapo,az sa6to sam go pravila i nito sam kurva,nito e stanalo ne6to gadno.daje 6te se izkehi spored men
samoubiika
10-02-2007, 11:59
Мерси
Направи всичко възможно,за да изглеждаш страхотно,за да остане с впечетлението,ако откаже,да разбере какво губи...
Не му го казвай направо,ами заобиколи...
Или направо без приказки,просто действай!
bqsna_teenagerka
10-02-2007, 12:17
:P ми не мисля 4е е тъпо!...отиваш първо целувш го,ако му хареса и ти отвърне бавно продължаваш :wink:
Made_of_Pain
10-02-2007, 21:09
То и ти не си много остра, ама преживяваш...
Мерси
Случвало е ми се. :) ДАВАЙ !!!1
ami ne e tapo moje6 da mu preloji6 a ako se pritesnqva6 ot reakciqta opitai ne s dumi a mi ne6to po-taka ako go hvane6 po diskotekite...uspeh
Правете секс, а не любов!!!
Тка де... правете секс а не деца ^^
Абе се там и деца правете ко ви е кеф :D
слушаи ся аз не бих ти отказал нито си мисля че ако ми предложиш ще си курва тъи че направи си кефа
dimitar_ak
02-23-2009, 12:00
Казано е "поискай и ще ти дадат". Действай направо.
hahavteen
02-23-2009, 12:36
Темата е от 2007 и имаше подобна преди 2 седмици