PDA

View Full Version : Тъпо ли е

lqlqlqlqlqляля
09-25-2007, 17:54
Эдравейте.Според вас тъпо ли е момиче да придложи секс на момче,с което няма връэка?Може и да ми откаже ,все пак нямаме връэка...и това най-много ме притеснява.И преди да кажете ,че съм някоя курва спрете!!! :-D Харесвам го от много време,но мисля,че връэка между нас не може да има.Други момчета не ми правят никакво впечетление.Именно эатова искам да го правя с него,а и доста го желая...много мноого направо не иэдържам...та тъпо ли е?А и както каэах,ме е страх леко от реакцията му...и не намирам точните думи.Моля ви помогнете :( Энам,че темата е тъпа,ама ...
Мерси

naMy4Ho_KoTe
09-25-2007, 17:56
Много ясно, че не е тъпо. Действай :)

П.П. Много хора са ми казвали, че в чужбина го няма този двоен стандарт тип ”ако един мъж е спал с много жени - значи е страхотен ебач, пич и половина, а ако една жена е спала с много мъже е курва”. Този начин на мислене го има само в България впрочем.

Blab
09-25-2007, 17:57
Прави, каквото ти е кеф бе, дете!

lamzzzercho
09-25-2007, 17:58
ми то попринцип всички си имаме нужди и не мисля, че е тъпо по-тъпо е да си мълчиш и да си останеш на сухичко! А и няма да ти откаже според мен, защото в повечето случаи момчето се моли за секс, а не момичето :lol:

MostHated
09-25-2007, 18:07
ааа не е тъпо... много си е НЕтъпо даже! искам и на мен да ми предложат! :))) )

Maimunche_f
09-25-2007, 18:09
Нищо не губиш да пробваш....Пък току виж ти се "отворил парашута" :mrgreen: И все пак той е момче...кое момче би отказало безплатен секс?! :::

Maluk_me4y
09-25-2007, 18:23
Абе да ти кажа.. за мен ще е малко унизително...но в неговите 0чички ИЗОБЩО няма да е така..така че пробвай..и после думай:Р

Schnitzer
09-25-2007, 18:28

П.П. Много хора са ми казвали, че в чужбина го няма този двоен стандарт тип ”ако един мъж е спал с много жени - значи е страхотен е**ч, пич и половина, а ако една жена е спала с много мъже е курва”. Този начин на мислене го има само в България впрочем.Има го и то навсякъде.Кво те кара да мислиш че само тук го има? :roll:

Presley
09-25-2007, 18:33
Абе да ти кажа.. за мен ще е малко унизително...но в неговите 0чички ИЗОБЩО няма да е така..така че пробвай..и после думай:Р
А така ! :-D Не го поэнавам въпросното момче,оама предполагам че няма да откаже и ,че няма да му се види тъпо :-D

marin4itu
09-25-2007, 18:34
Нищо не губиш да пробваш....Пък току виж ти се "отворил парашута" :mrgreen: И все пак той е момче...кое момче би отказало безплатен секс?! :::

точно така кое момче би отказало секс..?

Presley
09-25-2007, 18:38

точно така кое момче би отказало секс..?
Винаги има иэключения :-D

sasha_90
09-25-2007, 18:44
Защо пък връзка между вас да е невъзможна.Няма невъзможни неща.А иначе ако искаш му предложи каквото си поискаш. :-D

Sexapilna_kukla
09-25-2007, 20:37
Че защо да е тъпо!?!
Както момчетата искат от нас, така и ние може да си поискаме от тях. :twisted: Все пак имаме равни права. :-({|=

p07ren
09-26-2007, 05:44
И според мен не никак тъпо пробваи от пробване глава не боли :)

KimBerLy1912
09-26-2007, 06:34
Не ми трябва секс без връзка та да го предлагам.До сега ми се е случвало само да отказвам :-D
+1 :::
Иначе по темата-не,не е тъпо...доста е дръзко и смятам че момчето ще го оцени \:D/ Тъй че действай и после разкажи кфо е станало O:)

koalka
09-26-2007, 07:10
Ми, намекни му.Малко момчета ще откажат, ако и той те харесва.

Presley
09-26-2007, 18:21
Каэа ли му???? :-D
По0добре давай,отколкото да си насухо :-D

belphegor
09-27-2007, 07:39
Може да сметне, че нещо се ебаваш с него или, че му правиш някакъв гаден номер, ако не подходиш достатъчно внимателно. Обаче ако само му намекнеш едва ли ще те разбере.

ista
09-27-2007, 08:55
хаха... тъпо било, друг път. доста момчета им харесва това. ако е някой тъп сдухльо ще те отреже, ма да се надяваме, че не е...=) късмет=))

swords1010
09-27-2007, 09:09
Не е "тъпо" (едва ли може да е остро :-D ), но не можеш да си сигурна, какво би си помилил за теб. :wink:

vaca
09-30-2007, 22:04
ami sex bez vrazka nikoga ne sam pravila ama edna moq priqtelka samo takav e pravila #-o abe nz mene ne me kefi makar 4e sam imala mn vazmojnosti

FikSi91
09-30-2007, 22:12

П.П. Много хора са ми казвали, че в чужбина го няма този двоен стандарт тип ”ако един мъж е спал с много жени - значи е страхотен е**ч, пич и половина, а ако една жена е спала с много мъже е курва”. Този начин на мислене го има само в България впрочем.

tuk delenieto go ima zavisi ot menieto az li4no jena za kurva 6te smetka ako spi primerno s 5tima na vednuj a dali e spala s primerno 7 du6i za 7 dena kvo mi puka nqma lo6o :))))

A po temata est 4e ne e tupo v smisal radvai se na jivota kvo ti puka kvo 6te si pomisli ako prieme ebete se kefete se ako li ne kaji mi ok ti gubi6 zavarti se i si tragni samo posle 6te go e qd ;) :D hahah

krasyn4o
10-02-2007, 10:20
prosto mo go kasi i ako toi go iska ste go napravite a v pove4eto sly4ai mom4etata se saglasiavat da praviat sex :D :D :D :D :D

Rokela
10-02-2007, 11:18
Слушай сега батко ти, наистина, ако го искаш ще трябва да му предложиш и то не само да му предложиш, но и недвусмилено да му заявиш желанията си.Съблазни го, погали го.Възбуди го и той вече е твой.
От тук нататък всичко зависи от теб.

marina star
10-02-2007, 11:26
Эдравейте.Според вас тъпо ли е момиче да придложи секс на момче,с което няма връэка?Може и да ми откаже ,все пак нямаме връэка...и това най-много ме притеснява.И преди да кажете ,че съм някоя курва спрете!!! :-D Харесвам го от много време,но мисля,че връэка между нас не може да има.Други момчета не ми правят никакво впечетление.Именно эатова искам да го правя с него,а и доста го желая...много мноого направо не иэдържам...та тъпо ли е?А и както каэах,ме е страх леко от реакцията му...и не намирам точните думи.Моля ви помогнете :( Энам,че темата е тъпа,ама ...
Мерси

mn qsno 4e ne e tapo,az sa6to sam go pravila i nito sam kurva,nito e stanalo ne6to gadno.daje 6te se izkehi spored men

samoubiika
10-02-2007, 11:59
Мерси

Направи всичко възможно,за да изглеждаш страхотно,за да остане с впечетлението,ако откаже,да разбере какво губи...
Не му го казвай направо,ами заобиколи...
Или направо без приказки,просто действай!

bqsna_teenagerka
10-02-2007, 12:17
:P ми не мисля 4е е тъпо!...отиваш първо целувш го,ако му хареса и ти отвърне бавно продължаваш :wink:

Made_of_Pain
10-02-2007, 21:09
То и ти не си много остра, ама преживяваш...

N.C.L
10-02-2007, 21:10
Мерси

Случвало е ми се. :) ДАВАЙ !!!1

AFFIRA
10-02-2007, 21:16
ami ne e tapo moje6 da mu preloji6 a ako se pritesnqva6 ot reakciqta opitai ne s dumi a mi ne6to po-taka ako go hvane6 po diskotekite...uspeh

Garmy
10-02-2007, 21:20
Правете секс, а не любов!!!
Тка де... правете секс а не деца ^^
Абе се там и деца правете ко ви е кеф :D

MOISSEI
02-23-2009, 11:41
слушаи ся аз не бих ти отказал нито си мисля че ако ми предложиш ще си курва тъи че направи си кефа

dimitar_ak
02-23-2009, 12:00
Казано е "поискай и ще ти дадат". Действай направо.

hahavteen
02-23-2009, 12:36
Темата е от 2007 и имаше подобна преди 2 седмици