View Full Version : Рекламни презервативи LOOP?
pitan4icata
09-25-2007, 19:54
nqkoi polzval li gi e? kvo vi e mnenieto..? ne6to pove4e za tqh..?
По баровете също ги раздава иначе неползвам развани презервативи
Доверявам си се на марки като дюрекс..може и да са хубави и тия незнам... :D
Sexapilna_kukla
09-25-2007, 20:44
За първи път чувам за тези презервативи. :-s
Но така или иначе, такива неща не ползвам. :twisted:
Schnitzer
09-25-2007, 20:47
И аз не съм ги чувал но пък от такива рекламни промоций събрах 5 Дурекса и 10 пакетчета лубрикант. :lol: :-D
pitan4icata
09-25-2007, 20:53
И аз не съм ги чувал но пък от такива рекламни промоций събрах 5 Дурекса и 10 пакетчета лубрикант. :lol: :-D
kade ti davat durex za bez pari kaji i nie da namajim :D
Kras4eto_lp
09-25-2007, 21:15
Аз други освен Дюрекс не ползвам...не за друго ама гаджето не иска.Тия презервативи за пръв път ги чувам,а пък и щом са ги предлагали безплатно едва ли е кой знае какво.Ама все пак идеята си я бива...безопасен секс :wink:
teenkopele
09-25-2007, 21:48
Подариха ми такъв за рождения ден. :-D
shadow4e
09-25-2007, 23:14
На мен ми дадоха Бенетон веднъж, беше от тип изтрий с монета и виж каков има отдолу. Но това, което всъщност ми хареса е, че си беше в картонена кутийка, която побира точно един презерватив и е идеална за портмоне :)
И в подлеза на НДК ги раздаваха :-D
Първият, който ползвахме, щипеше и се оказа спукан (добре, че го усетихме на време). Вторият и третият (при изключително внимание от наша страна) не дадоха проблеми. Тва са си баш ония презервативи от по 20-30ст от аптеките, само че на опаковката има логото на Loop.
biskvitche
09-26-2007, 04:54
И на мен ми дадоха, но не бих ползвала...Доверявам се само на дюрекс :roll:
lLady_MooN_RaiN
09-26-2007, 07:06
Да, ползвала съм. Раздаваха ги на аквапарка в Пловдив, заедно с някакви брошурки. Ами не са лошо. Презервативи, като презервативи....Не се скъсаха, не направиха проблем...
Подариха ми такъв за рождения ден. :-D
Е, кажи добър ли е?Не го ли изпробва? :-D
О.о ама те продават ли се(ако се продават обещавам да купя на гаджето един кашон)...има един(някъде са му го дали...)и си му се кефи много :lol:
П.П.Сетих се,раздаваха ги на Фриирън лууп турнето :-D
aniezina
09-26-2007, 09:37
Раздавани лубриканти презервативи и въобще такива неща не ползвам [-X вземам ги ама после ги пълня с вода или се бъзикаме с приятелите :lol: Аз си ползвам само дурекс, и спортекс, но при тях трудно намираме размер по-голям от s а нанас друг не ни става :oops: в смисъл-гаджето е надарено. Докато от продуктите на дурекс лесно се намират размери. Ползвали сме почти всички видове презервативи но и вас предупреждавам-избягвайте новите зелени кутийкси с мирис на мента! Не само че миришат на мента то и щипят като мента! Половин час съм се подмивала в банята само и само да спре!
Kato bqh na more v Nesebar ima6e edna igra i se razdavaha.Edna moq priqtelka spe4eli reklamen prezervativ i re6i da go polzva s gadjeto i i mi kaja 4e bili dobri.
alkobalko
09-26-2007, 16:55
Да, имам няколко. Пробвахме един. Никакви проблеми нямахме, а другите си седят в шкафчето ми.
brain_stew
09-26-2007, 20:40
Доверявам си се на марки като дюрекс..може и да са хубави и тия незнам... :D
Не са....Късат се супер лесно...имах два такива...единия го ползвах без никви проблеми, освен, че беше малко тесничък и приятелят ми се озори малко, нооо другия...сложихме го, всичко на 6, и още при първия тласък се беше разпорил!Чувала съм, че и на други са им правили подобни изгъзици, така че Дюрекс и може би Спортекс са едни от най-сигурните!