Влез

View Full Version : Четвърти ден

Лина
09-25-2007, 22:02
Хай значи да ви питам може ли да се прави секс в четвъртия ден от цикъла и дали ще стане някой гаф... всмисъм даима кръв и такива меко казано неприятни неща.

mp3f
09-25-2007, 22:17
Ами когато си в цикъл не е мноо удачно да правиш секс.Може да възникне няква инфекция.Но щом искаш приготви няколко хавлиени кърпи и действай

shadow4e
09-25-2007, 22:54
Хммм по принцип по време на секс не ми е потичало. Омазване има, но то винаги е било лекичко по главичката, но то това си е от кръвтта останала по стените на влагалището, но се е случвало да има и върху корема му. Е, той ако знае, че си с менструация и е съгласен да го направите, няма да се погнуси от кръвта. Ама ако не знае, по-добре недей :)

Иначе даже преди седмица го направихме и в първия ми ден. Хах въобще не беше планувано. Просто много ме болеше коремът и си легнаха и си спахме 2-3 часа и като се събудихме ни дойде музата :lol:

kiwii
09-26-2007, 01:10
emi malkoe gnusni4ko..

TopTa
09-26-2007, 02:48
moje ako toi nqma ni6to protiv.i dori nqma nujda da si oslojnqva6 jivota s kurpi i tekiva raboti prosto go napravete pod du6a :D a ako te i boli korema ot tva 4e tie do6lo sexa pomaga ;)

My_Dear
09-26-2007, 04:21
Зависи от продължителността на цикъла ти. Аз не рискувам преди да е дошъл петия ден.
И, да, ако момчето знае - на някои не им пука, че си лекинко към края на цикъла, ама не съвсем, и че лекичко ще се оцапат - все пак има презервативи и баня за тази работа ;)

sasha_90
09-26-2007, 06:43
Можеш да го правиш и в първия ден.Зависи дали го искаш и дали момчето го иска.

koalka
09-26-2007, 07:09
Еми, ще има малко кръв.Определено, нали още си в цикъл?Пък и вие се подгответе предварително и го правете с презерватив. :wink:

gia_bs
09-26-2007, 08:03
Хммм по принцип по време на секс не ми е абсолютно същата ситуация.Само че ние го правихе с тампон :lol: :lol: :lol:

АХахах паднах от смях... и как по-точно го правихте с тампон... :shock:

По темата - той знае и няма нищо против и ако твоя цикъл не е болезнен тогава какво още чакате...

shadow4e
09-26-2007, 08:12
Хммм по принцип по време на секс не ми е абсолютно същата ситуация.Само че ние го правихе с тампон :lol: :lol: :lol:

АХахах паднах от смях... и как по-точно го правихте с тампон... :shock:

Лесно.

rihannka
09-26-2007, 08:41
mi kato ste reshili preite go..ama naistina ima risk ot nqkakva infekciq..az lichno vednaj probvah dokato bqh v cikal i chesno kazano ne mi haresva.chuvstvah se nqkak si..otblaskvasha 8-[

krem4et0
09-26-2007, 10:12
Хммм по принцип по време на секс не ми е потичало. Омазване има, но то винаги е било лекичко по главичката, но то това си е от кръвтта останала по стените на влагалището, но се е случвало да има и върху корема му. Е, той ако знае, че си с менструация и е съгласен да го направите, няма да се погнуси от кръвта. Ама ако не знае, по-добре недей :)

Иначе даже преди седмица го направихме и в първия ми ден. Хах въобще не беше планувано. Просто много ме болеше коремът и си легнаха и си спахме 2-3 часа и като се събудихме ни дойде музата :lol:
Аз първия ден не мога да говоря и да мърдам изобщо-боли ме кръст, корем, глава, очите..всичко, върви ми като река и сменям превръзки през час. До секс не ми е грам!

alkobalko
09-26-2007, 16:44
Ако той знае и няма против, няма проблеми. Ако решите да го правите, използвайте задължително презерватив.

palomaaa
09-26-2007, 18:01
ами попринцип не е хубаво,защото може да се получи някоя инфекция,но то да ти кажа почти всичко е вредно тай че...

shadow4e
09-26-2007, 20:46
3 часа и като се събудихме ни дойде музата :lol:
Аз първия ден не мога да говоря и да мърдам изобщо-боли ме кръст, корем, глава, очите..всичко, върви ми като река и сменям превръзки през час. До секс не ми е грам![/quote]

И аз съм така по принцип, то си ме болеше много, пих хапче, заспахме и после вече като се събудих не ми беше зле, а като си тръгна, айде всичко наново... Поне успяхме да се възползваме и съм доволна, но за 2 години за пърив път ми се случи да съм в състояние и с нагласа за секс :)

krem4et0
09-27-2007, 11:26
Аз нагласа имам, ма просто болката е повече от търпимото. За това първите 2 дена не го виждам. Възбуждам се много, искам секс, но няма терен и стоя много раздразнена.....