View Full Version : Дали му харесва това?
awe kogato s fr mi sme nqk1de k1deto ne mojem da pravim sex i az zapo4vam naro4no da go 'draznq' kato si puskam r1kata po 4lena mu, i toi ot vreme na vreme zavisi k1de pipam i sqka6 potreperq ili kak da go kaja po-to4no i az nz, ta tova kakvo trqbav da zna4i, 4e s1m mu namerela nqkoq po-4uvstvitelna to4ka na penisa i 4e mu e gotino ili to4no obratnoto???
т.7
кремчето
zna4i 4e mu e mn priatno! probvah vednuj na moq i nemojah da go udarja koftito e 4e ako nqma kade da go napravite posle im stava malko gadno! :twisted:
pitan4icata
09-26-2007, 19:51
hmm celiq li potreperva ili samo 4lena mu?
ako e celiq e hubavo ,i men (momi4e sam) kago mi e mn qko vazbudeno iztrapvam takvova kato potrepvane.. a i pr mi go use6tam ponqkoga da je i nastrahva-Tva e Hubavo :)
ako e samo 4lena mu moje prosto da go stqga (az mn se kafq na moq dokato si igraq i si go stqga takav,nadiga si go ixixix ;) )
ako ne mu e hubavo bi te sprql ili kazal taka 4e ,spoks qko mu e na mom4eto
ama vnimavaite moje i da se drapva ako tragne da svar6va 6tot kogato e na nepodhodq6to mqsto (smisal ne moje da go napravite ili da si go iskara..) moje da iska te spre edin vid z ada ne si svar6i v ga6tite..
ee as go pravq naro4no, ne e za6toto nqmame teren - prosto primerno sme izlqzli na kafe i as za da podd1rjam sexyalnoto mu jelanie :)))
Kras4eto_lp
09-26-2007, 20:22
Аз направо си му бъркам в панталоните да си кажа честно :::
+1 :mrgreen:
pepitaaa
09-26-2007, 20:40
ииииииииииииллллллллллллл stefsi бахти фантазията имаш :smt078
Значи или че си му бръкнала в гъза погрешка или се е изпърдял...
ХАХАХХАХАХХАХАХАХАХ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ОМГ УБИВАШ МЕ !!! АЗ мисля че си набарала единствената му саществуваща топка ! :smt005 и той се е стреснал да не го помислиш за изрод... Базик Изпардял се е и леко си е оцапал гащите с течно лаино с някфи бели неща в него :-D и косматия му голям ху*й целия се е омазал с лаина а като засахнело акото- мисли му как се чисти сплетено на топче в космите на ануса и мадаците ! ](*,) :-k
awe ti si ebasi t1poto iz4adie we! :smt018 tvoita priqtelka tei li ti zalepq lainoto za kosmite\???? Posle sig ti prai kola-maska na ta6acite, 4e ina4e ne moji da sa izsst1rje lainoto, a???? be da eba mindila ti da eba proZ :smt018 :smt021 :smt021
bossychick
09-29-2007, 20:41
hahaha brutal
.
xaxaxa mi sigorno samo korema mu potreperva;] ](*,)
DivoTo_KoTe
09-30-2007, 09:05
ХАХАХХАХАХХАХАХАХАХ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ОМГ УБИВАШ МЕ !!! АЗ мисля че си набарала единствената му саществуваща топка ! :smt005 и той се е стреснал да не го помислиш за изрод... Базик Изпардял се е и леко си е оцапал гащите с течно лаино с някфи бели неща в него :-D и косматия му голям ху*й целия се е омазал с лаина а като засахнело акото- мисли му как се чисти сплетено на топче в космите на ануса и мадаците ! ](*,) :-k
тфа беше много брутално :smt078
johnny_depp
09-30-2007, 11:47
nqma po-gadno neshto ot tova ... kvo 6a go nadurvish 10 puti, 6a dokarash pred svurshvnae i 6a o zaebesh .. a ne ne ... pone sled tva mu narpavi edna sivrka il ienshto takova, che asi svurshi choveka inache v deistitelnot mnogo mi haresva n mne , no sled tva mi e utpo
marina star
09-30-2007, 11:53
ne se pritesnqvai 100% mu e gotino :wink: :wink: :wink:
malkata_marti
09-30-2007, 11:57
lele kva e taq fantaziq be ccc!!! :lol: :-s :smt017
deathproof
09-30-2007, 17:57
Ами с приятеля ми имаме достатъчно теми на разговор, за да ни е забавно и без да му го барам като сме навън. Вярно е тъпо само да го надървиш и после да го оставиш на сухо. Ако ще правим секс ок пипай го, дразни го, ама като сте навън и с приятели ми се вижда малко безсмислено.
bqsna_teenagerka
09-30-2007, 18:04
Аз направо си му бъркам в панталоните да си кажа честно :::
:smt005 :smt005 :smt005 е така се прави,какво овърташ!
:wink: сега сериозно...мога да ти кажа 4е не му харесва....ОБОЖАВА ГО...на вси4ки мом4ета им става кеф,а пък ако не успеете и да го направите...цял ден 6те си мисли за тебе...и ве4ерта като си легне 6те си мисли за тебе и 6те си бие 4екия :smt005
:smt005 ов май простотията ме избива... :oops:
HePeAJIeH
09-30-2007, 18:06
На мене го направи това и да видиш-ще го изкарам и щи го завра в устата ( съжелявам по въздействието на Еминем-Ким съм :-D )
4e mu haresv .predpolagam , che gi vyzbujda ideqta , che ste nqkyde , kydeto ne mojete da go napravite , oba4e ti se iska ;)
GameMaster
10-24-2007, 06:23
](*,) o0o0o0o0o boje moi ........br1kni mu otzade i posle ni kaji kak e reagiral tozi p1t :mrgreen: :smt005 :lol:
ee as go pravq naro4no, ne e za6toto nqmame teren - prosto primerno sme izlqzli na kafe i as za da podd1rjam sexyalnoto mu jelanie :)))
Да, той ника ти достатъчно говори
Според мен му харесва!И на моят приятел му харесва да му пускам ръчички,но ... после ако няма къде наистина да го направите..е много много кофти!А и съм 100% сигърна,че като го опипваш така,малко или много и ти се възбуждаш и после и на теб ти е кофти или бъркам а?
gavro64eto
10-25-2007, 12:20
tova zna4i 4e mu haresva
gavro64eto
10-25-2007, 12:20
tova zna4i 4e mu haresva
DevilWish
10-25-2007, 15:27
ako e celiq e hubavo ,i men (momi4e sam) kago mi e mn qko vazbudeno iztrapvam takvova kato potrepvane.. a i pr mi go use6tam ponqkoga da je i nastrahva-Tva e Hubavo :)
ako e samo 4lena mu moje prosto da go stqga (az mn se kafq na moq dokato si igraq i si go stqga takav,nadiga si go ixixix ;) )
ako ne mu e hubavo bi te sprql ili kazal taka 4e ,spoks qko mu e na mom4eto
ama vnimavaite moje i da se drapva ako tragne da svar6va 6tot kogato e na nepodhodq6to mqsto (smisal ne moje da go napravite ili da si go iskara..) moje da iska te spre edin vid z ada ne si svar6i v ga6tite..
+1
Абе хъбаво е , но един път 1 час седях на една пейка че бях с къса блузка и нямаше как го скиря.
tochno zaradi ei takova pipane se stigna do sex na mosta ;) beshe iuni mislq i se ochakvashe kam 10 da e pylno s hora,no nqmashe nikoi i taman,kogato pochnaha da idvat hora,nie bqhme gotovi :P beshe mn qko!
awe kogato s fr mi sme nqk1de k1deto ne mojem da pravim sex i az zapo4vam naro4no da go 'draznq' kato si puskam r1kata po 4lena mu, i toi ot vreme na vreme zavisi k1de pipam i sqka6 potreperq ili kak da go kaja po-to4no i az nz, ta tova kakvo trqbav da zna4i, 4e s1m mu namerela nqkoq po-4uvstvitelna to4ka na penisa i 4e mu e gotino ili to4no obratnoto???
т.7
кремчето
Хехе така му се надървя и нищо повече ве !
MiSs CaLifOrNia'S mAN
10-27-2007, 00:14
От личен опит мога да ти кажа че направо се побърква от удоволствие като гледа как го пипаш ...
bloodranger
10-27-2007, 00:34
100% го дърви жеста :grin: :-D :grin:
zna4i 4e mu e mn priatno!