View Full Version : Вие,сексът и родителите ви???
Emo`girl
09-27-2007, 08:56
Абе хора вашите знаят ли че правите секс? Ако да - вие ли им казахте и как или просто те са се досетили??
swords1010
09-27-2007, 08:58
Айде поредната тема! "Търсене" (http://teenproblem.net/f/search.php)
Пробвай линка може да ти бъде от полза! :wink:
Phoenixheart
09-27-2007, 09:10
ми да знаят даже понякога ги карам да ми освобождават терена :-D
абе аз още не съм го направила ,ама им говора... да свикват с тая мисъл !
thematrix
09-27-2007, 09:59
hm... az nesam kazal i nemislq da kazvam nqmam se mn mn s na6te ;] nito na tqh im puka za mene nito na men za tqh tei4e ;] nqma smisal da im kazvam pak i nee tqhna rabota koga kade i s kogo 6e praq sex ;] e moje da znae6 ako 6te stavat baba u dqdo :D togava trqbva da znaqt za da mogat se podgotvqt :P
Phoenixheart
09-27-2007, 10:06
направо си за пример
caRamelO_cHicA
09-27-2007, 10:09
Не знят защото не правя хихи :-D
FelisDirus
09-27-2007, 10:10
Майка ми знае.
А баща ми се досеща...все пак съм на 18 :-k
мда.. и при мене е така :D
thematrix
09-27-2007, 10:10
направо си за пример koi e za primer 4e ne6to necepq ....
Phoenixheart
09-27-2007, 10:15
сарказъм бе момче
krem4et0
09-27-2007, 10:57
Майка ми знае. за бащата-той дори и не може да си го представи. за него съм на не повече от 12, нищо че съм на 22. Нямам намерение да го уведомявам скоро за това. Най-малкото, че ще трябва да се изнеса, а на този етап ми е невъзможно.
macka_1912
09-27-2007, 11:09
:shock: :shock: :shock: :shock: iha bravo qka tema e tva emi mama o6te ne znae a tate kato me nabludava i vijda 4e se me tyrsi edno mom4e tree ve4e se seti awe kofti rabota mani mani \:D/ awe karaii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FelisDirus
09-27-2007, 11:15
Майка ми знае. за бащата-той дори и не може да си го представи. за него съм на не повече от 12, нищо че съм на 22. Нямам намерение да го уведомявам скоро за това. Най-малкото, че ще трябва да се изнеса, а на този етап ми е невъзможно.
е, как баща ти не знае... в смисъл, толкова е логично - на 22 си, знаят, че имаш сериозен приятел
нещо не разбирам :?
krem4et0
09-27-2007, 11:18
С него не говорим за секс. Той и с кака не е говорил за секс, а тя е на 30 и е омъжена.......
Той се държи все едно такова нещо не съществува. А напоследък с мен се държи, все едно че не съществувам. даже се водя изгонена от дома, защото облякох 1 потник за дискотеката в понеделник. Той се развика, налетя ми да ме бие и ме изгони. Как да водя нормален разговор с такъв човек? да не говорим за сексуална тематика!
FelisDirus
09-27-2007, 11:22
С него не говорим за секс. Той и с кака не е говорил за секс, а тя е на 30 и е омъжена.......
Той се държи все едно такова нещо не съществува. А напоследък с мен се държи, все едно че не съществувам. даже се водя изгонена от дома, защото облякох 1 потник за дискотеката в понеделник. Той се развика, налетя ми да ме бие и ме изгони. Как да водя нормален разговор с такъв човек? да не говорим за сексуална тематика!
ах, явно е прекалено консервативен... не бива така, ама за жалост не можем да превъзпитаваме родителите си, които също често грешат.
успех, кремче
`Death`Whore``
09-27-2007, 11:24
Защо е нужно да знае, след като се прави, че такова нещо не съществува? :-D
Може и да се досещат - с бифшата ми приятелка не се криехме особено, а и колко пъти момчета са спали у нас...в мойта стая.... :lol: Не знам и не ме интересува особено - с тях говоря само за ежедневни неща - пари, храна и т.н. Да мислят, каквото си искат... :)
krem4et0
09-27-2007, 11:57
И аз така разсъждавам-нито ме е питал, нито ме е съветвал нещо. Абсолютно нищо при все, че имам гадже от 3 години и нещо!
thematrix
09-27-2007, 12:30
Може и да се досещат - с бифшата ми приятелка не се криехме особено, а и колко пъти момчета са спали у нас...в мойта стая.... :lol: Не знам и не ме интересува особено - с тях говоря само за ежедневни неща - пари, храна и т.н. Да мислят, каквото си искат... :) brv samo tei da neti puka ko si mislqt samo tei ;] i az sam tei nemi puka kakvo mislqt ;]
sasha_90
09-27-2007, 12:38
Незнаят,защото не съм го правила.Когато започна да водя полов живот ще им кажа.Няма да ми се карат защото съм вече на 17 а и знаят,че ще се пазя.
знаят и без да съм им казвала.. да не са тъпи..
KimBerLy1912
09-27-2007, 13:33
Предполагам се досеща...майка....
Татко е нещо подобно на бащата на Кремчето..е не такава крайност ама от тоя тип де :-D
Нямам намерение да им казвам скоро...те всъщност наистина цял живот са се правели че не съществува секс...тъй че явно не им трябва да знаят.. :-D
Макар че понякога ми се иска някой,с който да мога да поговоря на тематика секс...и този някой да е майка ми ама...шанс...
Мисля поне като си имам деца да им предам сичките си знания в тая област..и подкрепа...не искам да са като мен :-D Аз ако нямах умни приятели и интернет,досега да съм забременяла минимум 10000 пъти :-D
marina star
09-27-2007, 13:35
emi az si mislq 4e ne znaqt,ama sigurno maika mi se e dosetila
alkobalko
09-27-2007, 13:37
Знаят и за тях това не е проблем.
Майка ми знае.
А баща ми се досеща...все пак съм на 18 :-k
Като добавим, че от време на време преспивам у приятеля си за някой и друг уикенд...
Майка ми се опита да ме подкачи на темата, но предпочетох да не говоря. Това, че ме е образовала и ме е научила да се пазя, ми е достатъчно.
Баща ми разчита на майка ми за сексуално образование и контрол и въобще предпочита да стои надалеч от темата... Срам го е :-D
opredeleno znaqt :D a i vse pak otdavna minah vyzrasta kogato tova me vylnuvashe mnogo :D
Fanatichka
09-27-2007, 14:38
Може и да се досещат - с бифшата ми приятелка не се криехме особено, а и колко пъти момчета са спали у нас...в мойта стая.... :lol: Не знам и не ме интересува особено - с тях говоря само за ежедневни неща - пари, храна и т.н. Да мислят, каквото си искат... :)
sorry 4e e izvan temata, ama ti mom4e ili momi4e si ?
maika mi neznae, as ne sum ii kazala za6toto prosto ne e ot onezi koito 6te go prieme normalno!ba6ta mi e po-gotin i se dose6ta sam. :-D
hamilcar
09-27-2007, 14:49
Знаят, нямам проблем с това. Тази тема не притеснява нито родителите ми, нито мен.
hahavteen
09-27-2007, 14:53
Vsi4kite mi rodnini znaiat i s vsi4ki mi se e nalagalo da obsujdam temata samo pastroka mi ne iska da znae i daje o6te ne moje da preglutne 4e si imam gadje i ne sum "malkoto my momi4e" :roll:
sorry 4e e izvan temata, ama ti mom4e ili momi4e si ?
по последна информация - момче ;)
Майка ми знае, даже си споделям с нея някои неща...;) баща ми също знае, но с него не говорим за това... :roll: :lol:
Майка ми знае, говорили сме затова, но не много, а баща ми-сигурно не знае, и аз не знам. :)
Kras4eto_lp
09-27-2007, 20:56
Майка ми предполага...а баща ми....незнам дали изобщо си го мисли :roll:
аз,сексът И родителите ми не са свързани с нищоо по можду си. :-s Личен живот и родители,за мен никога не са били съвместими понятия.Е не знам,аз за сватба ги подготвях тия дни,а те кога какво са се досетили...има ли значение ...
знаят и без да съм им казвала.. да не са тъпи..
И наще са така - майка ми ми вика - "ползваш ли презервативи?" а аз "Не" и от там баща ми подочул от разговора вика - "Де ма, жена, да не тебе да те укачат...Айде мирвай там..." :Д Много си му се кефя на баща ми :wink:
sentient_
09-28-2007, 07:37
az nikoga ne sum govorela nito s maika mi nito s ba6ta mi na tazi tema.. no predpolagam ve4e se dose6tat 4e s1m pravila sex, vupreki 4e za ba6ta mi sam seedno na 10 :)
LetiCherry
09-28-2007, 07:42
В началото ме и да не са знаели, но после като отидохме на море заедно, спах няколко пъти у тях, после пак море, наще ги нямаще и 10 дена бяхме само у нас.. няма как да не знаят. С майка съм говорила млако на тази тема, с баща ми хич. Само малко се мръщи, когато ходя да спя у приятеля си, но не прави проблем.
Misho4ka
09-28-2007, 08:05
И аз така разсъждавам-нито ме е питал, нито ме е съветвал нещо. Абсолютно нищо при все, че имам гадже от 3 години и нещо!
Povecheto roditeli znaqt, no im e mnogo po lesno da se pravqt na naivni. Tova e malko, kato sluchaq s cigarite- znaeshe che pusha, useshtashe che mirisha i 1 put ne me pita Pushish li >? ili zashto pushish. Az kato go napravi za 1 put i kazah. Tq beshe mnogo gorda s tova che sum i spodelia..kak da kaja..chuvstvashe se i kato priqtelka i kato maika:) V moq sluchai..nashte sa razdeleni.. no i az ne bih napravila i opit da namekna, che vodq polov jivot ot 2 godini. Prosto e..nelovko moje bi?
mne mislq 4e znaqt ... :-k
romantichna^
09-28-2007, 08:25
Povecheto roditeli znaqt, no im e mnogo po lesno da se pravqt na naivni. Tova e malko, kato sluchaq s cigarite- znaeshe che pusha, useshtashe che mirisha i 1 put ne me pita Pushish li >? ili zashto pushish. Az kato go napravi za 1 put i kazah. Tq beshe mnogo gorda s tova che sum i spodelia..kak da kaja..chuvstvashe se i kato priqtelka i kato maika:) V moq sluchai..nashte sa razdeleni.. no i az ne bih napravila i opit da namekna, che vodq polov jivot ot 2 godini. Prosto e..nelovko moje bi?
I az kato go napravih za 1 pyt kazah na maika mi i reakciqta beshe "Blagodarq che mi spodeli" a bashta mi.... po princip ne govorim na taq tema,samo ponqkoga ako hodq da spq pri priqtelqt mi ima nqkakvi podmqtaniq tip "da se pazite ei"
gavro64eto
09-28-2007, 08:50
Kogato doide momenta te se dose6tat nqma nujda az da im kazvam.
Insatiable
09-28-2007, 14:06
Не съм им казвала, не мисля че ги засяга тва. Не се интересуват особено много по тая тема, но все пак може да се досещат. I don't care
MaRiNkA_16
09-28-2007, 18:52
ami maika mi znae tui kato s neq ob6tyvam dosta dobre na vsqkakvi temi ,a s ba6ta mi ne si govorim izob6to i v takuv sly4ai toi neznae ni6ty za jivota mi v koqto i da e nasoka.