View Full Version : Възможно ли е?
:) happy girl
09-27-2007, 13:43
A moje li da se zabremenee bez da svurshva v men.No prosto bez prezervativ da go puha nqkolko pyti primerno ...shtoto nali ima edno neshto kato SUlzene ..v nego ima li spermatozoidi i moje li da se zabremenee.ako pravim sex bez prezervativ i ne svyrshi v men.dori da go izvadi 2 min predi kraq..ima li shans?
i vtori vupros:) Veche Escapelle i zamestvat Postinor Duo i pili li ste nqkoe ot dvete?Haide girls,spodelete za hapchetata:P
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
alkobalko
09-27-2007, 13:46
Рискът е малък, но все пак го има. И да, Ескапел замества Постинор.
marina star
09-27-2007, 13:46
vazmojnostta e 1-2%,no q ima po princip ne moje,ama...ima risk
palomaaa
09-27-2007, 13:49
ami ima mnogo malka veroqtnost,no q ima!!! a za eskapeleto-da ve4e ne proizvejdat pustinor,az sam go pila vednaj kazvat 4e e po dobro i moje da se vzeme sled 3 dni ...ina4e e malko po skapo 26lv
Вероятността е малка, но съществува.
Но заради нея вместо да забременееш, ще се стресираш, ще се панираш, че си бременна, може да ти закъснее цикълът и всичко ще се обърка. Така че си прави секс със презервативите.
Да, Ескапел заместват Постинор. Пила съм Постинор един път заради скъсан презерватив, освен това имам една опаковка в портмонето си отпреди да ги спрат в случай, че пак стане някакъв гаф, да мога да реагирам светкавично.
po princip vinagi ima nqkakva vyzmojnost. no tozi vyzmojnost e po-golqma razbirai 1-2 procenta okolo vremeto na ovolaciq (12-17 den sled cikal). az po princip izbqgvam sex bez prezervativ okolo tozi period na jenata. a ako ne ste sigurni za rezoltata ... naistina vzemai hapcheta.
Lichnoto mi mnenie e che e po-dobre da se piqt protivozachatychi, ako jelaesh da pravish sex bez prezyrvativ/ Po-dobre s tqh otkolkoto da vzemash speshni kontaceptivi sled polov akt.
Бай Гроздан
09-27-2007, 15:21
Няма невъзможни неща :roll:
gavro64eto
09-28-2007, 08:54
tova vse pak e risk,no spokoino ne si bremenna.
thematrix
09-28-2007, 09:02
riska si go ima ako partniora ti nee mn opiten moje dokato ti go puha da pusne.... ima nqkvamn malka veroqtnost za tova no si e realnost 4e q ima .... po dobre s prezervativ go pravi vinagi po evtino 6te ti izlez ot hap4etata...
evilkaAaAa
09-28-2007, 12:37
Вероятността е малка, но съществува.
Но заради нея вместо да забременееш, ще се стресираш, ще се панираш, че си бременна, може да ти закъснее цикълът и всичко ще се обърка. Така че си прави секс със презервативите.
Да, Ескапел заместват Постинор. Пила съм Постинор един път заради скъсан презерватив, освен това имам една опаковка в портмонето си отпреди да ги спрат в случай, че пак стане някакъв гаф, да мога да реагирам светкавично.
ramaiana
09-28-2007, 12:51
Рискът е малък, но все пак го има. И да, Ескапел замества Постинор.
точно така :-)
писна ми бе хора правете секс с презерватив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thematrix
09-28-2007, 13:43
писна ми бе хора правете секс с презерватив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e sq nemoje6 da im zapovqda6 kak da praqt sex ili liubov te si re6avat vqrno 4e ako go praqt s prezervativ nqma da ima tolkova ne6ta v foruma ama.... bez qvno im e po hubavo te si re6avat te si poemat riskovete
писна ми бе хора правете секс с презерватив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
abe nz za prezervativa ma pone si kupi protivoza4ata4ni :)))) a za prezervativ da pomaga ma bez nego opredeleno e po dobre :D hahah