Влез

View Full Version : HELP - искам да се разделим

Krom
09-27-2007, 14:54
Prosto kazano iskam da se razdelim no neiskam az da skysam s neq, za da ne q naranq. Inache e dylga i shiroka, daite malko syveti, zashtoto namene mi se izcherpa fantaziqta a veche ot godina i polovina iskam da me ostavi, a tq neiska.
A inache hodim veche 2,5 godini. :(

MiMcHeToOo
09-27-2007, 14:56
еми нямаш друг начин .. кво ше бъдеш с нея и ше я лъжеш, че я обичаш а ти ще се измъчваш.. не става така.. не е добре и за тебе и за нея.. просто кажи, че всичко е до тук..

thefreak
09-27-2007, 14:59
Ти трябва да си някакъв безхарактерен човек май а?

Krom
09-27-2007, 15:00
еми нямаш друг начин .. кво ше бъдеш с нея и ше я лъжеш, че я обичаш а ти ще се измъчваш.. не става така.. не е добре и за тебе и за нея.. просто кажи, че всичко е до тук..

Nali pisha che neiskam az da kysam ... omg ... az ako iskah da skysam s neq, vmesto tq s men shtqh da sym go napravil predi poveche ot 1 godina, sigurno oshte predi 2. no prosto ne mi dava dusha. tq e tolkova lesno naranima i s labilna psihika, che ako az q odreja neznam dali nqma da se pobolee. otdelen e vyprosa che az samiqt shte se naranq, kato vidq kakvo i prichinqvam.

My_Dear
Оф... ама и т'ва е тъпо...
К'во ся, страх те е да я напуснеш?
Нееее... теб те е страх да не я нараниш. Еми... тц.
Да ти кажа, като се държиш гадно в опитите си да я накараш да те напусне, сам си вкарваш автогол, имайки в предвид горното твърдение. Така тя страда много повече.
Кажи, че нещата са свършили и толкова. Много е гадно някой да си играе игрички с теб и да те лъже, камо ли за години вече...

Krom
... de da bqh ...

MiMcHeToOo
09-27-2007, 15:02

Nali pisha che neiskam az da kysam ... omg ... az ako iskah da skysam s neq, vmesto tq s men shtqh da sym go napravil predi poveche ot 1 godina, sigurno oshte predi 2. no prosto ne mi dava dusha. tq e tolkova lesno naranima i s labilna psihika, che ako az q odreja neznam dali nqma da se pobolee. otdelen e vyprosa che az samiqt shte se naranq, kato vidq kakvo i prichinqvam.

ами виждам, че си го написал обаче според мен и дължиш неква честност.. малко или много сте били заедно много време.. не можеш сега така да я лъжеш в очите, че още имаш нещо към нея..

kobrichka
09-27-2007, 15:02
Така ще страда помече.Когато разбере,че 1 година ти си с нея не от чувства,а от съжаление не мислиш ли че ще и стане по-гадно?

thefreak
09-27-2007, 15:04
... de da bqh ...
ахах смешко...

gPa3HuTeJl
09-27-2007, 15:05
ЬхАХьАХЬ да бе нема начин да с1м с момиче, което не ми харесва от година и половина и нали се сещаш, че тре'а да си срежа вените преждевременно...

Бе брато ти луд ли си ... казваш й.... това е края... не изпитвам нищо к1м тебе и т'ва е .....

Или п1к най - лесното е : не и се обаждай, не и вдигай телефона.. крий се от нея и тя сама ще разбере, че има нещо " гнило "...

sasha_90
09-27-2007, 15:08
По-добре я зарежи.Кажи й че чувствата ти са се променили.

Krom
09-27-2007, 15:10
ами виждам, че си го написал обаче според мен и дължиш неква честност.. малко или много сте били заедно много време.. не можеш сега така да я лъжеш в очите, че още имаш нещо към нея..

Az ne q lyja, ne sym i kazval che q obicham ... vsyshtnost nikoga ne sym kazval: Az te obicham
Vinagi kogato me e pitala obichash li me: obichkam si te.

a otnosno komenta na gPa3HuTeJl moga da ti kaja, ne che ne mi haresva, no e prekaleno ... emocionalna za men.
Az sym prekaleno bezchuvstven, no v sluchaq prosto nemoga da q otrja.
Iskam smisleni syveti, ne nqkakvi prazni komentari. Ako beshe prosto dosega da sym go razreshil sam tozi kazus, no prosto ima prekaleno mnogo faktori koito vliqqt na tova da skysame ili ne.
!0x za syveta s telefona, ne se bqh seshtal.

Krom
09-27-2007, 15:11
По-добре я зарежи.Кажи й че чувствата ти са се променили.

nikoga ne e imalo huvstva ... omg ... edinstvenite mi chuvstva koito sym imal, i mislq che oshte imam sa kym momiche koeto ne sym vijdal pone ot 10 godini mislq.

MiMcHeToOo
09-27-2007, 15:15

Az ne q lyja, ne sym i kazval che q obicham ... vsyshtnost nikoga ne sym kazval: Az te obicham
Vinagi kogato me e pitala obichash li me: obichkam si te.

a otnosno komenta na gPa3HuTeJl moga da ti kaja, ne che ne mi haresva, no e prekaleno ... emocionalna za men.
Az sym prekaleno bezchuvstven, no v sluchaq prosto nemoga da q otrja.
Iskam smisleni syveti, ne nqkakvi prazni komentari. Ako beshe prosto dosega da sym go razreshil sam tozi kazus, no prosto ima prekaleno mnogo faktori koito vliqqt na tova da skysame ili ne.
!0x za syveta s telefona, ne se bqh seshtal.

да ама пак си и го казвал.. колкото до тва с телефона.. ше я съсипеш.. гадно е доста! :wink:

My_Dear
09-27-2007, 15:29
Iskam smisleni syveti, ne nqkakvi prazni komentari.
Ти искаш съвети как да направиш нещо, което е... леко невъзможно. След като на теб ти се е изчерпала фантазията за година и половина и след като тя все още устоява на тази твоя "фантазия", не мислиш ли, че има причина за това? Сам каза, че тя е емоционална. Може да е прекалено влюбена, може да няма сила да скъса с теб, може желанието й да е с теб да е прекалено силно. Твърде емоционалните момичета дават превес на чувствата си над здравия разум (знам, защото съм от тази порода...). На нея може да й е ясно, че не бива повече да е с теб, но я е страх...

Каквото и да направиш сега, ще излезе подло... Ако продължиш да опитваш да я накараш да си тръгне сама, ще я нараняваш отново и отново. Ако не й вдигаш телефона, ще се покажеш страхливец - такова поведение не подобава на човек, който има дълга връзка.

И пак казвам - кажи й в лицето, че всичко е свършило. И не се поддавай на сълзи и рев... Няма смисъл. Нещата между вас са приключили толкова отдавна, а вие сте изнасилили положението до краен предел.

shining_seduction
09-27-2007, 15:45
леллееее кви са тия нерви кво е тва чудо!
година и половина 4ове4ееее..... ам... да не я нараниш.. 8-[ кажи и.. че неможеш да продължаваш така. 4е имаш нужда да си сам и свободен. и ако те оби4а 6те те разбере.
и все пак....
there's never a right time to say goodbye,
but i gotta make the first move cuz if i dont
u gotta start hating me..
прати и тая песничка ееее ;Р

09-27-2007, 15:56
Как може да си такъв? Направо съм възмутена! Това момиче сигурно те обича безкрайно много. Направо нямам думи!

Krom
09-27-2007, 15:56
година и половина 4ове4ееее..... ам... да не я нараниш.. 8-[ кажи и.. че неможеш да продължаваш така. 4е имаш нужда да си сам и свободен. и ако те оби4а 6те те разбере.
и все пак....
da moje da proraboti :D 10x :D a za nervite :D ami bih kazal che sa mnogo dobri :D a i tyrpenie ne mi lipsva

Krom
09-27-2007, 15:57
Как може да си такъв? Направо съм възмутена! Това момиче сигурно те обича безкрайно много. Направо нямам думи!

moje i da me obicha ... no edinstvenata prichina da e s men 90% e sex-a i chak posle liubovta.

MiMcHeToOo
09-27-2007, 17:28

moje i da me obicha ... no edinstvenata prichina da e s men 90% e sex-a i chak posle liubovta.

е щом е 90% за секса кво се тревожиш, че ще я нараниш ?

koalka
09-27-2007, 17:48
Доста време, а и какво означава не иска да те остави?Да не те е вързала, а и предполагам не си малък.Остави я и това е.

MajeStic
09-27-2007, 17:49
Prosto kazano iskam da se razdelim no neiskam az da skysam s neq, za da ne q naranq. Inache e dylga i shiroka, daite malko syveti, zashtoto namene mi se izcherpa fantaziqta a veche ot godina i polovina iskam da me ostavi, a tq neiska.
A inache hodim veche 2,5 godini. :(

Искаш да те скъса тя, за да не ти тежи на съвеста ли после :roll: Егати отрепката си! Ако я скъсаш ти ще й е много по-лесно след време... ще скъсаш ти, ако наистина не искаш да е толкова много наранена.

shining_seduction
09-27-2007, 17:54
и все пак....
da moje da proraboti :D 10x :D a za nervite :D ami bih kazal che sa mnogo dobri :D a i tyrpenie ne mi lipsva

на телец ми мязаш с тия характеристики, но айде тва не е по темата хах :) glad to help :}

VIP_SIMONA
09-27-2007, 18:50
ne i zvani!nE q tyrsi!KOgato tq te tarsi i kazvai 4e si imash raqbota!Kogato iska da otidete nqkade zaedno i kaji 4e iskash da izleznesh s priqtelite si!Postarai se tq da ti se razsardi,a kogato tova se slu4i prosto i namekni,4e mn sajalqvash,4e taka se e polu4ilo---kaji i i 4e ne iskash da se povtarq i za tova iskash izvestno vreme da bydete samo priqteli!Uff neshto takova izmisli :smt014

Dark_Angel_F
09-27-2007, 19:59
Доакто ходиш с нея и искаш да скъсаш с нея накрая и много повече ще я боли като знае че не си я обичал .... За това седнетеи поговорете ще е най-добре и за двамата....

miloto_girl_4e
09-27-2007, 20:06
Колкото повече отлагаш нещата, толкова по-зле стават.
Ако я беше скъсал преди година и половина - две, до сега тя да те е забравила хиляди пъти и да се беше влюбила поне още веднъж-два пъти... Такаче.. вместо да се чудиш как да се изхитриш и да излезнеш чист от тази ситуация се раздели с нея, за да не живее мацката в лъжа..

demimur
09-27-2007, 20:16
saglasna sam s miloto_girl-4e po dobre skusai s neq ... po dobre 6te e i za dvama vi ... nqma smisal da produljava6 da q luje6!!!

Scarabey
09-27-2007, 20:27
И к'во толкова време ти си с нея просто ей така като се надяваш да дойде деня,в който от някъде ще й скимне да те скъса.Просто й кажи,че не искаш повече да сте заедно и това е няма какво да увърташ,само да баламосваш момичето

Krom
09-27-2007, 20:29
ne i zvani!nE q tyrsi!KOgato tq te tarsi i kazvai 4e si imash raqbota!Kogato iska da otidete nqkade zaedno i kaji 4e iskash da izleznesh s priqtelite si!Postarai se tq da ti se razsardi,a kogato tova se slu4i prosto i namekni,4e mn sajalqvash,4e taka se e polu4ilo---kaji i i 4e ne iskash da se povtarq i za tova iskash izvestno vreme da bydete samo priqteli!Uff neshto takova izmisli :smt014
netstava mila ... nestava, az ne i zvynq, ssamo tq na mene, nie pochti ne izlizame, ne sym q zpoznaval s priqteli poznati, pone ne s poveche ot nqkolko personi. а време за себе си имам много ... оле :Д на тоя комп имало пфонетика :)
а и има едно обстоятелстово ... учум в една и съсхта група в унито и просто немога да скъсам аз. много кофти схте стане с колегите, затова не съм скъсал досега а изчаквам.

Krom
09-27-2007, 20:32
ТИ си си виновен,ти си я лъгал...ооооо мн подло от твоя страна,дано някога ти се случи на теб....Дано се влюбиш страшно много и приятелката ти да каже:Не съм изпитвала нищо към теб,просто бях с теб от съжеление!ДАНО!!!!Сега и го кажи в очите путьо!

ah ah ah ... ako скъсам с нея аз, едва ли ще й кажа това. със сигурност ще измисля нещо по-така. а относно любовта ... невярвам в нея :Д

Krom
09-27-2007, 20:38
ТИ си си виновен,ти си я лъгал...ооооо мн подло от твоя страна,дано някога ти се случи на теб....Дано се влюбиш страшно много и приятелката ти да каже:Не съм изпитвала нищо към теб,просто бях с теб от съжеление!ДАНО!!!!Сега и го кажи в очите путьо!

ah ah ah ... ako скъсам с нея аз, едва ли ще й кажа това. със сигурност ще измисля нещо по-така. а относно любовта ... невярвам в нея :Д
Защо измисляш,ЗАЩОТО СИ ПУТЬО!!!Ей за това,та нали не вярваш в любовта ?...Защо проявяваш милост?...Кажи и го в очите...Егати базливеца,чесно!

прочети предния пост за да не се повтарям. там съм казал защо немога. просто следвам заедно.

vituu_perkele
09-30-2007, 08:51
Emi vij sa kvo pove4eto mom4eta ste ideoti po otno6enie na kusaneto..6toto takiva kato teb pravqt "iz4akvatelen period" v koito otbqgvat momi4eto i t.n s cel "da ne q naranqt" a pravqt obratnoto kazvam ti zaebava li sa me s takuv period i nakraq mi ide6e da se grumna .....a po temata otiva6 i i kazva6 tvoi e problema kak no ne otlagai i prez tva vreme da q otbqgva6 [-( ne go pravi! Kaji i go v liceto 6toto taka e po-zle

vikipf
09-30-2007, 09:18
Има много начини да скъсаш едно момиче, но най-правилният е очи в очи да и кажеш истината... Иначе след това става по-лошо.. ако тя още те обича ще иска свпоето обяснение "Защоо?" .. Затова като решиш най-после да я скъсаш бъди готов да отговориш честно на всичките впроси, които тя има.. Дори да започне да те моли да останеш с нея, просто и кажи, че няма смисъл и си тръгни..

HePeAJIeH
09-30-2007, 09:56
Ам за да не я нараниш земи се ожени за нея :twisted: Един път прояви и ти егоизъм и й кажи кво мислиш и чувстваш Има и друг вариянт-ако тя е някаква 250 килограмова дебелана бягай защото предполагам и теб ще изяде както е направила и с другите които са и се опълчили :-D Но това само ако е неква свинчуга :-D

Carly
09-30-2007, 10:03

Ми тогаа пич след като си издържал толкова време така, а пък нямаш сили да се разделиш ти с нея ше търпиш и ше мълчиш
Не, ти си си го напраил така, ти сам можеш да се отървеш от тва, така че просто и обесни нещата реално, кажи и че искаш да си поддържате връзка и т н но просто не искаш да сте двойка вече.. шото 2.5 год не се преглъщат туко-така .. успех

girl_inlove
09-30-2007, 13:28
Зарежи я! Кажи и го направо... Иначе може да я нараниш повече, а и себе си нараняваш и се тормозиш! ;-)

ceco_meco
09-30-2007, 13:38
DAMI I GOSPODA - MYJ POOOD 4EHAL :-D :-D :-D

bratle povqrvai mi nqma jena slaba kato pra6inka i sys slaba psihika...
qvnno tvoqta si e super izpe4ena 6toto za da te zadyrji 1 godina bez ti da iska6...... pravi si izvodite koi e po-ranim i po hitar......

prosto i kaji kysame i tolko vsqko momi4e moje da prejivee 1 myj pod 4ehal da skysa s neq

:D:d:D:D:D:D