.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

HELP - искам да се разделим

Prosto kazano iskam da se razdelim no neiskam az da skysam s neq, za da ne q naranq. Inache e dylga i shiroka, daite malko syveti, zashtoto namene mi se izcherpa fantaziqta a veche ot godina i polovina iskam da me ostavi, a tq neiska.
    A inache hodim veche 2,5 godini.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    еми нямаш друг начин .. кво ше бъдеш с нея и ше я лъжеш, че я обичаш а ти ще се измъчваш.. не става така.. не е добре и за тебе и за нея.. просто кажи, че всичко е до тук..

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ти трябва да си някакъв безхарактерен човек май а?
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    еми нямаш друг начин .. кво ше бъдеш с нея и ше я лъжеш, че я обичаш а ти ще се измъчваш.. не става така.. не е добре и за тебе и за нея.. просто кажи, че всичко е до тук..
    Nali pisha che neiskam az da kysam ... omg ... az ako iskah da skysam s neq, vmesto tq s men shtqh da sym go napravil predi poveche ot 1 godina, sigurno oshte predi 2. no prosto ne mi dava dusha. tq e tolkova lesno naranima i s labilna psihika, che ako az q odreja neznam dali nqma da se pobolee. otdelen e vyprosa che az samiqt shte se naranq, kato vidq kakvo i prichinqvam.

Град
    Inside the temple
    Оф... ама и т'ва е тъпо...
    К'во ся, страх те е да я напуснеш?
    Нееее... теб те е страх да не я нараниш. Еми... тц.
    Да ти кажа, като се държиш гадно в опитите си да я накараш да те напусне, сам си вкарваш автогол, имайки в предвид горното твърдение. Така тя страда много повече.
    Кажи, че нещата са свършили и толкова. Много е гадно някой да си играе игрички с теб и да те лъже, камо ли за години вече...
    When I love, I love.

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    ... de da bqh ...

Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Krom
    Nali pisha che neiskam az da kysam ... omg ... az ako iskah da skysam s neq, vmesto tq s men shtqh da sym go napravil predi poveche ot 1 godina, sigurno oshte predi 2. no prosto ne mi dava dusha. tq e tolkova lesno naranima i s labilna psihika, che ako az q odreja neznam dali nqma da se pobolee. otdelen e vyprosa che az samiqt shte se naranq, kato vidq kakvo i prichinqvam.
    ами виждам, че си го написал обаче според мен и дължиш неква честност.. малко или много сте били заедно много време.. не можеш сега така да я лъжеш в очите, че още имаш нещо към нея..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Така ще страда помече.Когато разбере,че 1 година ти си с нея не от чувства,а от съжаление не мислиш ли че ще и стане по-гадно?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    ... de da bqh ...
    ахах смешко...
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    РЮАР
    ЬхАХьАХЬ да бе нема начин да с1м с момиче, което не ми харесва от година и половина и нали се сещаш, че тре'а да си срежа вените преждевременно...

Бе брато ти луд ли си ... казваш й.... това е края... не изпитвам нищо к1м тебе и т'ва е .....

Или п1к най - лесното е : не и се обаждай, не и вдигай телефона.. крий се от нея и тя сама ще разбере, че има нещо " гнило "...

Мега фен Аватара на sasha_90
    По-добре я зарежи.Кажи й че чувствата ти са се променили.

ами виждам, че си го написал обаче според мен и дължиш неква честност.. малко или много сте били заедно много време.. не можеш сега така да я лъжеш в очите, че още имаш нещо към нея..
    Az ne q lyja, ne sym i kazval che q obicham ... vsyshtnost nikoga ne sym kazval: Az te obicham
    Vinagi kogato me e pitala obichash li me: obichkam si te.

a otnosno komenta na gPa3HuTeJl moga da ti kaja, ne che ne mi haresva, no e prekaleno ... emocionalna za men.
    Az sym prekaleno bezchuvstven, no v sluchaq prosto nemoga da q otrja.
    Iskam smisleni syveti, ne nqkakvi prazni komentari. Ako beshe prosto dosega da sym go razreshil sam tozi kazus, no prosto ima prekaleno mnogo faktori koito vliqqt na tova da skysame ili ne.
    !0x za syveta s telefona, ne se bqh seshtal.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    По-добре я зарежи.Кажи й че чувствата ти са се променили.
    nikoga ne e imalo huvstva ... omg ... edinstvenite mi chuvstva koito sym imal, i mislq che oshte imam sa kym momiche koeto ne sym vijdal pone ot 10 godini mislq.

Град
    Там
    Az ne q lyja, ne sym i kazval che q obicham ... vsyshtnost nikoga ne sym kazval: Az te obicham
    Vinagi kogato me e pitala obichash li me: obichkam si te.

a otnosno komenta na gPa3HuTeJl moga da ti kaja, ne che ne mi haresva, no e prekaleno ... emocionalna za men.
    Az sym prekaleno bezchuvstven, no v sluchaq prosto nemoga da q otrja.
    Iskam smisleni syveti, ne nqkakvi prazni komentari. Ako beshe prosto dosega da sym go razreshil sam tozi kazus, no prosto ima prekaleno mnogo faktori koito vliqqt na tova da skysame ili ne.
    !0x za syveta s telefona, ne se bqh seshtal.
    да ама пак си и го казвал.. колкото до тва с телефона.. ше я съсипеш.. гадно е доста!

Град
    Inside the temple
    Iskam smisleni syveti, ne nqkakvi prazni komentari.
    Ти искаш съвети как да направиш нещо, което е... леко невъзможно. След като на теб ти се е изчерпала фантазията за година и половина и след като тя все още устоява на тази твоя "фантазия", не мислиш ли, че има причина за това? Сам каза, че тя е емоционална. Може да е прекалено влюбена, може да няма сила да скъса с теб, може желанието й да е с теб да е прекалено силно. Твърде емоционалните момичета дават превес на чувствата си над здравия разум (знам, защото съм от тази порода...). На нея може да й е ясно, че не бива повече да е с теб, но я е страх...

Каквото и да направиш сега, ще излезе подло... Ако продължиш да опитваш да я накараш да си тръгне сама, ще я нараняваш отново и отново. Ако не й вдигаш телефона, ще се покажеш страхливец - такова поведение не подобава на човек, който има дълга връзка.

И пак казвам - кажи й в лицето, че всичко е свършило. И не се поддавай на сълзи и рев... Няма смисъл. Нещата между вас са приключили толкова отдавна, а вие сте изнасилили положението до краен предел.
    When I love, I love.

леллееее кви са тия нерви кво е тва чудо!
    година и половина 4ове4ееее..... ам... да не я нараниш.. кажи и.. че неможеш да продължаваш така. 4е имаш нужда да си сам и свободен. и ако те оби4а 6те те разбере.
    и все пак....
    there's never a right time to say goodbye,
    but i gotta make the first move cuz if i dont
    u gotta start hating me..
    прати и тая песничка ееее ;Р
    A university professor set an examination question in which he asked the difference between ignorance and apathy. The professor had to give an A+ to a student who answered: 'I don't know and I don't care.

Guest
    Как може да си такъв? Направо съм възмутена! Това момиче сигурно те обича безкрайно много. Направо нямам думи!

Цитирай Първоначално написано от shining_seduction
    година и половина 4ове4ееее..... ам... да не я нараниш.. кажи и.. че неможеш да продължаваш така. 4е имаш нужда да си сам и свободен. и ако те оби4а 6те те разбере.
    и все пак....
    da moje da proraboti 10x a za nervite ami bih kazal che sa mnogo dobri a i tyrpenie ne mi lipsva

Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Как може да си такъв? Направо съм възмутена! Това момиче сигурно те обича безкрайно много. Направо нямам думи!
    moje i da me obicha ... no edinstvenata prichina da e s men 90% e sex-a i chak posle liubovta.

Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    moje i da me obicha ... no edinstvenata prichina da e s men 90% e sex-a i chak posle liubovta.
    е щом е 90% за секса кво се тревожиш, че ще я нараниш ?

Мега фен Аватара на koalka
    Доста време, а и какво означава не иска да те остави?Да не те е вързала, а и предполагам не си малък.Остави я и това е.

Re: HELP - искам да се разделим

Prosto kazano iskam da se razdelim no neiskam az da skysam s neq, za da ne q naranq. Inache e dylga i shiroka, daite malko syveti, zashtoto namene mi se izcherpa fantaziqta a veche ot godina i polovina iskam da me ostavi, a tq neiska.
    A inache hodim veche 2,5 godini.
    Искаш да те скъса тя, за да не ти тежи на съвеста ли после Егати отрепката си! Ако я скъсаш ти ще й е много по-лесно след време... ще скъсаш ти, ако наистина не искаш да е толкова много наранена.
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от shining_seduction
    и все пак....
    da moje da proraboti 10x a za nervite ami bih kazal che sa mnogo dobri a i tyrpenie ne mi lipsva
    на телец ми мязаш с тия характеристики, но айде тва не е по темата хах glad to help :}
    A university professor set an examination question in which he asked the difference between ignorance and apathy. The professor had to give an A+ to a student who answered: 'I don't know and I don't care.

ne i zvani!nE q tyrsi!KOgato tq te tarsi i kazvai 4e si imash raqbota!Kogato iska da otidete nqkade zaedno i kaji 4e iskash da izleznesh s priqtelite si!Postarai se tq da ti se razsardi,a kogato tova se slu4i prosto i namekni,4e mn sajalqvash,4e taka se e polu4ilo---kaji i i 4e ne iskash da se povtarq i za tova iskash izvestno vreme da bydete samo priqteli!Uff neshto takova izmisli

Доакто ходиш с нея и искаш да скъсаш с нея накрая и много повече ще я боли като знае че не си я обичал .... За това седнетеи поговорете ще е най-добре и за двамата....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си