Влез

View Full Version : Аз съм на 15 а тя на 23

Dea7hKiller
09-27-2007, 16:26
Здравейте.
Искам да ди дадете съвет .Значи аз съм на 15 години а се запознах с едно момиче на 23 и то така стана че станахме повече от приятели.Прахме секс преди около 1 месец горе-долу.Та много се обчаме нищо че има такава разлика в годините.И днес се видяхме и тя ми каза,че е бременна.Нали тя е на 23 но аз съм на 15 и нз какво да правя тя много обича бебетата и иска да се роди,но аз съм на 15 не е редно според мен.Моляви дайте съвет какво да правя.(използвахме презервативи)нз как е станало.

Не се майтапя и не съм като тези който пускат теми да си правят кефа.Нямам време за компютъра но ще се опитам да влизам от време на време да видя за съвети.

Моля пишете сериозни хора,и не се шегувайте.

Благодаря предварително.

Sweet__baby
09-27-2007, 16:29
Ами.....ти си само на 15. Не можеш още да носиш отговорност за отглеждането на едно БЕБЕ! Накарай я да направи аборт. Но внимавай да не стане така, че да те обвини в 'насилство'.. Де да знам...обичате се, но все пак поне заради теб да махне бебетата, въпреки всичко... :roll: :roll: :roll: [-o<

bulgarche
09-27-2007, 16:30
Ако не я обичаше щеше да е много по-лесно, а и някой лев щеше да вземеш. Но в този случай мисля че ще трябва да се посъветваш с родителите си и нея.

krem4et0
09-27-2007, 16:30
сигурен ли си, че е от тебе? Тя е на 23. Какво иска от 1 хлапак? Аз съм на 22 и 19 годишните са ми бебета(визирам скорошна случка в дискотеката).

gavro64eto
09-27-2007, 16:31
OBQSNI I 4E NE SI GOTOV DA SE GRIJI6 ZA DETETO.

swords1010
09-27-2007, 16:32
Ами трябва да го обсъдите, все пак не е редно само тя да взима решението. Ако ще се чувстваш по сигурен, намеси и родителите си. :wink:

Sweet__baby
09-27-2007, 16:36
Както каза Кремчето.....ти сигурен ли си , че е от тебе????!!! :smt104 :smt108 :smt107 :smt115

^Sam90^
09-27-2007, 16:39
Оле мале ... ами, каквото и да правите, трябва да го решите заедно.
Аз лично бих ви посъветвал за аборт... да имате бебе на този етап е невъзможно, а и родителите и на двама ви ще бъдат в шок сигурно. Предполагам, че нямаш намерение да казваш на ваще и е разбираемо - и аз не бих. Но все пак имай предвид, че това е доста сериозно решение... консултирайте се с лекаря, при когото ходи тя - може да ви даде полезен съвет.

Dea7hKiller
09-27-2007, 16:41
Вие мислите ли че щях да пусна темата дори не мислих да я пускам.Но да сигорен съм че е от мен.До края на деня няма да посетявам форума мое би утре.Моляви даваите съвети казал съм на наще те казаха аз да се оправям...

sentient_
09-27-2007, 16:41
mm Va6ite kakvo mislqt po vuprosa ? ako znaqt de... ?

krem4et0
09-27-2007, 16:46
Говори с момичето. тя е на 23 и от опит знам, че майчинското чувство у нея вече се е обадило. Идея си нямаш как се прехласвам по бебета и колко много искам да си имам бебе по-скоро. нормално е за нейната възраст. Не е нормално ти на 15 да ставаш баща и глава на семейството. Ти не си отговорн, та ти пред законът не си пълноправен гражданин, бе! По-добро от това да поговорите и то след ден-2, когато нещата се поотложат-няма!

Maimunche_f
09-27-2007, 16:47
Меко казано неприятна ситуация....И въпреки, че се обичате ми се струва, че вероятността да е имала сексуални контакти и с други момчета е доста голяма...все пак тя е на 23, не мисля че те приема на сериозно....А що се отнася до бебето....ти не можеш да поемеш никакъв ангажимент към него.Дори и да искаш да и помагаш, родителите ти трябва да дават пари. Според мен по-логичния и правилен вариант е да направи аборт....И все пак трябва двамата да седнете и сериозно да обсъдите проблема, решението е единствено във вашите ръце. Успех!

Seducti0n
09-27-2007, 16:48
Здравей.Ситуацията наистина е много сложна.Щом девойката иска да задържи бебето,ти не можеш да я принудиш да абортира.Предполагам,си даваш сметка за това,че не би могъл на този етап от живота се да бъдеш пълноценен баща... :? Не знам,точно с какво бихме могли да ти помогнем,просто седнете двамата и го обмислете много добре...всичко е във ваши ръце...успех... :wink:

devil_feel_f
09-27-2007, 16:55
Според мен е решила правилно да задържи бебето.Пък и е пълнолетна и е завършила университета (предполагам) => може да се грижи за детето.Кофтито е,че ти си само на 15 ... Говори с нея,само не я карай да прави аборт-това е ужасно ...

My_Dear
09-27-2007, 17:00
Здравейте.
Искам да ди дадете съвет .Значи аз съм на 15 години а се запознах с едно момиче на 23 и то така стана че станахме повече от приятели.Прахме секс преди около 1 месец горе-долу.Та много се обчаме нищо че има такава разлика в годините.И днес се видяхме и тя ми каза,че е бременна.Нали тя е на 23 но аз съм на 15 и нз какво да правя тя много обича бебетата и иска да се роди,но аз съм на 15 не е редно според мен.Моляви дайте съвет какво да правя.(използвахме презервативи)нз как е станало.

Не се майтапя и не съм като тези който пускат теми да си правят кефа.Нямам време за компютъра но ще се опитам да влизам от време на време да видя за съвети.

Благодаря предварително.

При положение, че сте използвали презервативи, и на мен не ми е ясно как точно е станало.
Живота е неин. Тя е на 23 и е напълно готова да бъде майка. Въпросът е, че ще бъде самотна майка, тъй като не би могла по никакъв начин да търси отговорност от теб.
След като се роди бебето, трябва да се направи тест за бащинство. Не съм много сигурна дали беше възможно и преди разжането...
За теб.. положението е крайно кофти и гадно. Но пак не ми е ясно как може детето да е твое.

DjBaloon
09-27-2007, 17:27
Shtom e na 23 ako e reshila da go rodi.. nezavisimu dali iskash ili ne shte si go rodi.. moje bi e normalno da sednesh i da obsudish s neq,che ne si oshte maluk hlapak i ne znaesh kvo e bahsta :wink:
I che nqmash suglasieto za tova bebe i ako tq iska da go rodi da se opravq.. ili v drugiq sluchei shte mojesh da i pomognesh no ne i sega,a v budesht period.

Otnosno drugoto.. da nishto chudno da ne e ot tebe i praili s prezervativ poluchilo se... neshto malko sumnitelna istoriqta,no aide otgoovrih ti kvo da napraish

bqsna_teenagerka
09-27-2007, 17:54
аве на мен ми е малко странно...как след като сте ползвали презервтиви е станал фалша? :roll: ????
ти си адски малък,за да носиш отговорност! за нея ще е адски тежкко,защото както крем4ето каза по горе сега я е обхванала май4инската мания :-D и ще й много гадно! но на 23 пък се предполага,4е има и така пове4еко акъл и 4е ще се досети,4е това бебе ше е нещастно без баща! :?
обясни й 4е не можеш да поемеш тази отговорност и побързайте с аборта!!!! :wink:

koalka
09-27-2007, 17:55
Това определено трябва да се обсъди.Ако иска да го ражда трябва да е наясно, че ти си на 15, не може да иска от теб да си отговорен(ти си отговорен, но как по дяволите можеш да се грижиш за него?).Нито пари изкарваш, нито можеш да й осигуриш нещо.По-добре е аборт, но ако сама може да се грижи за него, да го задържи...

Mooo6no
09-27-2007, 18:08
Т'ва е абсолютно невъзможно. То е по-възможно да си спал със сестра си, отколкото 23 годишна да е забременяла от 15 годишен.

DoomShadow
09-27-2007, 18:09
Nai veroqtno bebeto ne e tvoe! 6tom si polzval prezervativ ... ako iska da go zadyrji i kaji ok i 6tom se rodi vednaga proveri dali e tvoe ili ne. moje da te preebe mnogo qko ako e 4ujdo. tq da e na 23 a ti na 15, tva e nenormalno

ThankYouVeryMuch
09-27-2007, 18:14
Направо по темата, нека се абстрахираме от мисълта, че е ебавка. Ако всичко, което твърдиш е така ситуацията наистина е деликатна. Тя е пълнолетна и сама може да избере дали да отгледа детето. Нека го износи и роди здраво, което и го пожелавам защото не се знае дали на тази възраст си бил достъчно развит, дано плода е здрав. Иначе директно по проблема ти - тя не може да докаже дали детето е твое. По принцип ако го докаже ще се счете, че като пълнолетна те е изнасилила. Смешно, но закона така би го тълкувал. Едвали ще и стиска да се появи пред вашите и да им каже, че имат внуче. Така че я остави да си го отгледа сама щом е решила. Не може да те застави да станеш част от всичко това, дори и да си имал намесата в началото. Пък и тя като по-голяма е била длъжна да се пази, вината и отговорността са нейни. Както и решението какво да прави с плода. Все пак като навършиш 18 предполагам тайната вече няма да може да бъде крита, ще споделиш на вашите. Да се надяваме да го приемат нормално. Иначе късмет ти пожелавам в живота, дано този опит да ти помогне за в бъдеще. Ако сега се отрази лошо, то поне да получиш добър урок от всичко това.

MeRrY`
09-27-2007, 19:06
Докато не се докаже чрез кръвен тест, че бебето е от теб нямаш никакви задължения към момичето. Ти си на 15, тя е на 23, бебето може да не е твое, а не говорим, че изобщо може да не е бременна.Ако реши да запази бебето нямаш право да и се месиш, щом се роди и кръвен тест докаже, че е от теб тогава можеш да я съдиш за изнасилване или можеш да и плащаш нещо като издръжка, зависи тя какво очаква от теб. :wink:

SuNsEt
09-27-2007, 19:24
Докато не се докаже чрез кръвен тест, че бебето е от теб нямаш никакви задължения към момичето. Ти си на 15, тя е на 23, бебето може да не е твое, а не говорим, че изобщо може да не е бременна.Ако реши да запази бебето нямаш право да и се месиш, щом се роди и кръвен тест докаже, че е от теб тогава можеш да я съдиш за изнасилване или можеш да и плащаш нещо като издръжка, зависи тя какво очаква от теб. :wink: да и аз съм на същото мнение.Защо не и предложиш да направите кръвен тест???Предполагам,4е тя може да се пообиди малко,но ти трябва да знаеш истината,каквато и да е тя :-$ Майка ти и баща ти предполагам,4е са в шок...така,4е отна4ало не о4аквай веднага да се впуснат да ти помагат...

fuckface
09-27-2007, 19:25
аз не знам тая как ти е пуснала въобще...преебан си...за тва с какички не се занимавай повече...

Kras4eto_lp
09-27-2007, 20:52
Оооо честито...щом като тя обича бебета не ми се вярва да иска да направи аборт ама де да знам...поговорете,питай я дали е сигурна дали е от тебе :::

Krom
09-27-2007, 21:22
аз казах в друга тема че презерватива не предпазва 100%, а само малко над 99%.
А относно твоя "проблем": момко ... тя да се оправя, ако иска да проявиш отговорност спрямо детето можеш да я дадеш под съд за насилвване на непълнолетни. в смисъл щом ти нямаш 18 и правите секс тя е отговорната за това и всички последвали следствия. Ти нямаш никакви ангажименти докато не навършиш 18, а и тя няма право да ти търси отговорност за отглеждането на детето, ако реши да го заръжи, след като навършиш 18.

И направи ДНК тест на бебето следкато се реоди за башенство, трябва да си 100% сигурен, че е твое, ако тя го роди, за да решиш какво да правиш.

rowzz
09-27-2007, 22:58
Здравейте.

Благодаря предварително.
с риск да бъда неразбран ще кажа моето простичко мнение..
според мене тая "кака" въобще не я боли хyя за тебе и иска само да те направи луд и да ти вземе парите.. а едното бебе е идеалният начин да оръси яко ваще с мангизи.. а пък и ти сам казваш че секса е бил с презерватив..
има сякви хора на тоя свят тъй че не се съмнявам да има нещо такова..
п.с. това е моето лично мнение и не подлежи на коментар..

mistral
09-27-2007, 23:12
ти за себе си не можеш да се грижиш дет с е вика , пък за бебе...!
не ти помагам така, то и няма как, ама незнам...
ако се пак е решила да ражда , ти не можеш да я спреш,ама поне си направи тест и разбери дали е твое и така...! след тва как ше ти продължи живота ти се сети...

petet
09-27-2007, 23:17
Идеалната сапунка!

nelka_hubavelka
09-27-2007, 23:41
spored mene 'kakata'si e namerila dr koito da q zaplodi i sega gleda kak da izkara pari ot tebe!kakto nqkoi dr kazaha-parvo se uveri 4e e tvoe s kraven test a posle 6te mu misli6!no dokato nese dokaje 100% 4e e tvoe-nese vrazvai HORATA SA MN MRASNI SA6TESTVA I ZA PARI VS PRAVQT

hackers
09-28-2007, 06:04
ми незнам аз съм на 17 скоро 18 но ходя с 30 годишна :) няма лошо това за БЕБЕТО стига да си поемеш отговорноста за него аз лично ако я обичам колкото тебе ще я оставя да го роди и ще си приема отговорноста тоест бащинството

Fluffy^;pp
09-28-2007, 06:39
0_О Ужас !Къде й е бил акъла на тази ЖЕНА ,защото според мен тя е достатъчно зряла ,за да бъде наричана така вече..да прави секс с 15 годишен..-нищо лично..просто ми се вижда доста странно >_< но както и да е/..случило се е..Аборта е решение,но ако тя иска да го задържи е в правото си..друг е въпроса ,че за теб това ще бъде една голяма отговорност ,нещо ,с което да се съобразяваш и то на такава възраст..Ами ако иска издръжка или нещо др -все пак ти ще си баща на това дете..твоите родители ще трябва да плащат..ух >_< Поговорете и вземете най-доброто решение,най-доброто за двамата..

KimBerLy1912
09-28-2007, 07:11
Според мен въпросната кака си е била бременна преди да се запознае с теб...после те е съблазнила,легнали сте си....и сега тя се опитва да те изкара баща...хах помисли малко...не бъди толкова наивен...
Направете кръвен тест и идете на генеколог за да установи на колко седмици е плода....Връзвам бас,че е около 2,3 седмици по-стар от запознанството ви :wink:

sasha_90
09-28-2007, 09:03
А свърши ли в нея?

ChRiSTiaNo_07
09-28-2007, 09:08
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ! Абе дете,ти нормален ли си ? :shock: :shock: :shock:

FelisDirus
09-28-2007, 09:33
абе, вие сте идиоти, бе
3 страници коментари и му вярвате?!

аз знаех, че интелектуалното ниво на средностатистическия юзър не е особено високо, но това вече ме уби

Slayed?
09-28-2007, 10:16
HAhaahHAHahahhAAHahhAAH

Верно бе още някой хора викат "еееее пич преебан си" или пък "еми поговорете с нея да видим кво ще стане" хахаХАхахХьхьаъъаЪАЬХаьхЬ хаьх ХЕНЕНЕНЕНЕЕЬЬАХАЬ ХАЬХАЬ ХАЬХЪЬЬАХа РОФЛ РОФЛ РОФЛ ЛМАО ЛМАО ЛМАО :-D :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol:

quench
09-28-2007, 10:20
абе, вие сте идиоти, бе

аз знаех, че интелектуалното ниво на средностатистическия юзър не е особено високо, но това вече ме уби

не е високо, драга

помниш ли темат с лайняният кекс,а? ;)

1az1
09-28-2007, 10:26
:smt012

FelisDirus
09-28-2007, 10:29
абе, вие сте идиоти, бе

не е високо, драга

помниш ли темат с лайняният кекс,а? ;)

забравила съм...

Diva4e
09-28-2007, 10:34
Според мен тая жена незнае дори кой е бащата !

Slayed?
09-28-2007, 11:14
Здравейте.

Благодаря предварително.

Nevqrvam izobshto ! Tazi tema e izmislitsa !

A STIGA BE ! :shock:

picha
09-28-2007, 18:39
Щом си бил с презерватив съвсем нормално е да я попиташ, без да се карате, дали бебето е наистина от тебе!... А ако е наистина трябва да вземето решението като зрели хора #-o .

GREEN_OR_DEAD
09-28-2007, 20:57
Здравейте.

Благодаря предварително.

Nevqrvam izobshto ! Tazi tema e izmislitsa !

A STIGA BE ! :shock:

Не го слушайте тоя буклук.

модерирано от ramaiana
т.9 от правилника

TopTa
09-28-2007, 21:50
ima mn varianti za re6enieto na tozi probelm! moje6 da q obedi6 da napravi abort;da si zadarji bebeto no da zabravi za tebe za6toto nemislq 4e na 15 iska6 da smenq6 pampersi vmesto da ...izliza6 s priateli (primerno);moje puk da iska6 tova i da go napravite zaedno! ob6to vseto e do tva kakvo ti iska6 a ne 4ak tolkova tq za6toto vse pak ti si tozi na koito 6te mu bude trudno i provaleno bude6teto!

пазя-го-в-тайна
09-28-2007, 22:01
1-во = тва дете сигурно не е от теб.
2-ро = тряябва да я накараш да направи аборт щото дори и тя да е готова да бъде майка ти не си готов да бъдеш баща!
3-то = ако не съгласи, ти си на 15 (непълнолетен си).....

ВИНАГИ ИМА КАК ДА Я НАКАРАШ АКО НЕ ИСКАШ ДА СТАВАШ БАЩА НА 15!!!

Успех

Levane
09-28-2007, 22:20
Така си го надрубил така че го сърбаш и като ти гледам правописа направо ми става лошо не че моя е идеален ама ти си направо критичен случей ... до колкото до бебето нека се роди момичето е на 23 ти още 3 години ставаш пълнолетен и ще можете се грижите за него през тези 3 години тя ще се грижи повече за него и така :) айде успехче :)