.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Аз съм на 15 а тя на 23

Здравейте.
    Искам да ди дадете съвет .Значи аз съм на 15 години а се запознах с едно момиче на 23 и то така стана че станахме повече от приятели.Прахме секс преди около 1 месец горе-долу.Та много се обчаме нищо че има такава разлика в годините.И днес се видяхме и тя ми каза,че е бременна.Нали тя е на 23 но аз съм на 15 и нз какво да правя тя много обича бебетата и иска да се роди,но аз съм на 15 не е редно според мен.Моляви дайте съвет какво да правя.(използвахме презервативи)нз как е станало.

Не се майтапя и не съм като тези който пускат теми да си правят кефа.Нямам време за компютъра но ще се опитам да влизам от време на време да видя за съвети.

Моля пишете сериозни хора,и не се шегувайте.

Благодаря предварително.

Град
    СофиЯ
    Ами.....ти си само на 15. Не можеш още да носиш отговорност за отглеждането на едно БЕБЕ! Накарай я да направи аборт. Но внимавай да не стане така, че да те обвини в 'насилство'.. Де да знам...обичате се, но все пак поне заради теб да махне бебетата, въпреки всичко... [-o<

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако не я обичаше щеше да е много по-лесно, а и някой лев щеше да вземеш. Но в този случай мисля че ще трябва да се посъветваш с родителите си и нея.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    сигурен ли си, че е от тебе? Тя е на 23. Какво иска от 1 хлапак? Аз съм на 22 и 19 годишните са ми бебета(визирам скорошна случка в дискотеката).

OBQSNI I 4E NE SI GOTOV DA SE GRIJI6 ZA DETETO.

Град
    Асеновград, България
    Ами трябва да го обсъдите, все пак не е редно само тя да взима решението. Ако ще се чувстваш по сигурен, намеси и родителите си.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    СофиЯ
    Както каза Кремчето.....ти сигурен ли си , че е от тебе????!!!

Град
    София
    Оле мале ... ами, каквото и да правите, трябва да го решите заедно.
    Аз лично бих ви посъветвал за аборт... да имате бебе на този етап е невъзможно, а и родителите и на двама ви ще бъдат в шок сигурно. Предполагам, че нямаш намерение да казваш на ваще и е разбираемо - и аз не бих. Но все пак имай предвид, че това е доста сериозно решение... консултирайте се с лекаря, при когото ходи тя - може да ви даде полезен съвет.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Вие мислите ли че щях да пусна темата дори не мислих да я пускам.Но да сигорен съм че е от мен.До края на деня няма да посетявам форума мое би утре.Моляви даваите съвети казал съм на наще те казаха аз да се оправям...

Град
    kadeto iskam
    mm Va6ite kakvo mislqt po vuprosa ? ako znaqt de... ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Говори с момичето. тя е на 23 и от опит знам, че майчинското чувство у нея вече се е обадило. Идея си нямаш как се прехласвам по бебета и колко много искам да си имам бебе по-скоро. нормално е за нейната възраст. Не е нормално ти на 15 да ставаш баща и глава на семейството. Ти не си отговорн, та ти пред законът не си пълноправен гражданин, бе! По-добро от това да поговорите и то след ден-2, когато нещата се поотложат-няма!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Меко казано неприятна ситуация....И въпреки, че се обичате ми се струва, че вероятността да е имала сексуални контакти и с други момчета е доста голяма...все пак тя е на 23, не мисля че те приема на сериозно....А що се отнася до бебето....ти не можеш да поемеш никакъв ангажимент към него.Дори и да искаш да и помагаш, родителите ти трябва да дават пари. Според мен по-логичния и правилен вариант е да направи аборт....И все пак трябва двамата да седнете и сериозно да обсъдите проблема, решението е единствено във вашите ръце. Успех!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Ситуацията наистина е много сложна.Щом девойката иска да задържи бебето,ти не можеш да я принудиш да абортира.Предполагам,си даваш сметка за това,че не би могъл на този етап от живота се да бъдеш пълноценен баща... Не знам,точно с какво бихме могли да ти помогнем,просто седнете двамата и го обмислете много добре...всичко е във ваши ръце...успех...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Според мен е решила правилно да задържи бебето.Пък и е пълнолетна и е завършила университета (предполагам) => може да се грижи за детето.Кофтито е,че ти си само на 15 ... Говори с нея,само не я карай да прави аборт-това е ужасно ...

Град
    Inside the temple

Re: Аз съм на 15 а тя на 23

Цитирай Първоначално написано от Dea7hKiller
    Здравейте.
    Искам да ди дадете съвет .Значи аз съм на 15 години а се запознах с едно момиче на 23 и то така стана че станахме повече от приятели.Прахме секс преди около 1 месец горе-долу.Та много се обчаме нищо че има такава разлика в годините.И днес се видяхме и тя ми каза,че е бременна.Нали тя е на 23 но аз съм на 15 и нз какво да правя тя много обича бебетата и иска да се роди,но аз съм на 15 не е редно според мен.Моляви дайте съвет какво да правя.(използвахме презервативи)нз как е станало.

Не се майтапя и не съм като тези който пускат теми да си правят кефа.Нямам време за компютъра но ще се опитам да влизам от време на време да видя за съвети.

Моля пишете сериозни хора,и не се шегувайте.

Благодаря предварително.
    При положение, че сте използвали презервативи, и на мен не ми е ясно как точно е станало.
    Живота е неин. Тя е на 23 и е напълно готова да бъде майка. Въпросът е, че ще бъде самотна майка, тъй като не би могла по никакъв начин да търси отговорност от теб.
    След като се роди бебето, трябва да се направи тест за бащинство. Не съм много сигурна дали беше възможно и преди разжането...
    За теб.. положението е крайно кофти и гадно. Но пак не ми е ясно как може детето да е твое.
    When I love, I love.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Shtom e na 23 ako e reshila da go rodi.. nezavisimu dali iskash ili ne shte si go rodi.. moje bi e normalno da sednesh i da obsudish s neq,che ne si oshte maluk hlapak i ne znaesh kvo e bahsta
    I che nqmash suglasieto za tova bebe i ako tq iska da go rodi da se opravq.. ili v drugiq sluchei shte mojesh da i pomognesh no ne i sega,a v budesht period.

Otnosno drugoto.. da nishto chudno da ne e ot tebe i praili s prezervativ poluchilo se... neshto malko sumnitelna istoriqta,no aide otgoovrih ti kvo da napraish

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

аве на мен ми е малко странно...как след като сте ползвали презервтиви е станал фалша? ????
    ти си адски малък,за да носиш отговорност! за нея ще е адски тежкко,защото както крем4ето каза по горе сега я е обхванала май4инската мания и ще й много гадно! но на 23 пък се предполага,4е има и така пове4еко акъл и 4е ще се досети,4е това бебе ше е нещастно без баща!
    обясни й 4е не можеш да поемеш тази отговорност и побързайте с аборта!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Това определено трябва да се обсъди.Ако иска да го ражда трябва да е наясно, че ти си на 15, не може да иска от теб да си отговорен(ти си отговорен, но как по дяволите можеш да се грижиш за него?).Нито пари изкарваш, нито можеш да й осигуриш нещо.По-добре е аборт, но ако сама може да се грижи за него, да го задържи...

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Т'ва е абсолютно невъзможно. То е по-възможно да си спал със сестра си, отколкото 23 годишна да е забременяла от 15 годишен.

Голям фен
    Nai veroqtno bebeto ne e tvoe! 6tom si polzval prezervativ ... ako iska da go zadyrji i kaji ok i 6tom se rodi vednaga proveri dali e tvoe ili ne. moje da te preebe mnogo qko ako e 4ujdo. tq da e na 23 a ti na 15, tva e nenormalno
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Варна
    Направо по темата, нека се абстрахираме от мисълта, че е ебавка. Ако всичко, което твърдиш е така ситуацията наистина е деликатна. Тя е пълнолетна и сама може да избере дали да отгледа детето. Нека го износи и роди здраво, което и го пожелавам защото не се знае дали на тази възраст си бил достъчно развит, дано плода е здрав. Иначе директно по проблема ти - тя не може да докаже дали детето е твое. По принцип ако го докаже ще се счете, че като пълнолетна те е изнасилила. Смешно, но закона така би го тълкувал. Едвали ще и стиска да се появи пред вашите и да им каже, че имат внуче. Така че я остави да си го отгледа сама щом е решила. Не може да те застави да станеш част от всичко това, дори и да си имал намесата в началото. Пък и тя като по-голяма е била длъжна да се пази, вината и отговорността са нейни. Както и решението какво да прави с плода. Все пак като навършиш 18 предполагам тайната вече няма да може да бъде крита, ще споделиш на вашите. Да се надяваме да го приемат нормално. Иначе късмет ти пожелавам в живота, дано този опит да ти помогне за в бъдеще. Ако сега се отрази лошо, то поне да получиш добър урок от всичко това.

Град
    Plovdiv
    Докато не се докаже чрез кръвен тест, че бебето е от теб нямаш никакви задължения към момичето. Ти си на 15, тя е на 23, бебето може да не е твое, а не говорим, че изобщо може да не е бременна.Ако реши да запази бебето нямаш право да и се месиш, щом се роди и кръвен тест докаже, че е от теб тогава можеш да я съдиш за изнасилване или можеш да и плащаш нещо като издръжка, зависи тя какво очаква от теб.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от MeRrY`
    Докато не се докаже чрез кръвен тест, че бебето е от теб нямаш никакви задължения към момичето. Ти си на 15, тя е на 23, бебето може да не е твое, а не говорим, че изобщо може да не е бременна.Ако реши да запази бебето нямаш право да и се месиш, щом се роди и кръвен тест докаже, че е от теб тогава можеш да я съдиш за изнасилване или можеш да и плащаш нещо като издръжка, зависи тя какво очаква от теб.
    да и аз съм на същото мнение.Защо не и предложиш да направите кръвен тест???Предполагам,4е тя може да се пообиди малко,но ти трябва да знаеш истината,каквато и да е тя Майка ти и баща ти предполагам,4е са в шок...така,4е отна4ало не о4аквай веднага да се впуснат да ти помагат...

аз не знам тая как ти е пуснала въобще...преебан си...за тва с какички не се занимавай повече...

Оооо честито...щом като тя обича бебета не ми се вярва да иска да направи аборт ама де да знам...поговорете,питай я дали е сигурна дали е от тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си