Влез

View Full Version : Плейбой...

DevilWish
09-27-2007, 18:43
Здравейте ,приятели
по принцип повече чета тук темите ,но наистина ми е доста тежко. :smt011 Накратко:
От 3ти септември (в чужбина съм и тук училището почва на 1ви септември) в класа ми най-готиното момче ме хареса...такам първата седмица още се събрахме и всичко беше окей...Проблемите са няколко..тъй като се разболях доста сериозно и имах проблеми с устните си /които чак сега минават/ и както се сещате 1 седмица никакви целувки нищо..и ме е страх ,че това може да му омръзне да чака.Другото ,което е е най-харесваното момче в почти цялото училище и всяко момиче постоянно крещи името му в захлас като го види ,а мен това ме дразни много.Понякога нарочно ги заглежда ,за да ме дразни и това ме подлудява.Знае ,че ревнувам и го прави нарочно ,а ако случайно аз отида при най-добрия си приятел има мрънкане или само ако погледна някое момче и веднага ми прави проблем.За това съвет от мен --> не се хващайте с "готиния тип" от класа / улилището Ви ...
Та мисълта ми е ,че го чувствам леко по-охладнял сякаш ,защото първите дни като бях болна и нали си ме целуваше по бузите и тн ,а сега си тръгва изобщо все едно ме няма.Целия ден "обичам те" ,това онова ,но след това изведнъж си тръгва без нищо...един път не ме е питал как се чувствам /нали съм болна/ ...
Незнам даже за какво го пиша това и какъв съвет искам...просто искам да споделя ,защото ми е тежко.Смятам ,че сега в понеделник /до тогава 100% ще ми е ок устата вече/ като всичко си тръгне по старо му ,нещата ще се поуправят ,но...
Ако искате не ми отговаряйте и извинявайте ако само съм Ви изгубила времето ,но ми е тъжно :| :(

Dobrodu6niq
09-27-2007, 18:56
Нали знаеш човек трябва да сподели за да му олекне.Искренно се надявам нещата между вас да се наредят,ако изпитваш все още чувства към него.

lilit_666
09-27-2007, 19:04
Spoko!
Това е да ходиш с най-готиния.Знаеш ли ,колко ти завиждат,а ти се оплакваш!Защо не пробваш,като погледне някое момиче да подметнеш уж с възхищение"Много е готина,не мислиш ли"-ще се шашардиса и може да спре да го прави(пред теб)
Съветче-като усетиш ,че нещата не вървят,побързай да го зарегеш ти.Няма нищо по- унизително от да те изреже наи-якото момче и ще те приказват до завършването,като поредната изхвърлена носна кърпи4ка.Иначе ти ще станеш най-тзвестното момиче и никой няма да смее да се подиграе с теб,щом си посмяла да изрежеш най-големия пич.
Дано нещата се подредят и да се окаже свястни момче,че иначе езък за хубостта,както е попринцип :-)

koalka
09-27-2007, 19:11
Това момче има прекалено голямо самочувствие, само заради това не бих тръгнала с него.Харесал те е, за него това не е нищо, докато ти си приела нещата по-сериозно.Това "обичам те" звучи доста глупаво, тъй като вие дори още не се познавате достатъчно добре, а и го казва, за да може по-лесно да ти замае главата.А и човек, който те кара да ревнуваш, не мисли много-много как се чувстваш.Не му бъди в краката, а се прави, че не те интересува.

demimur
09-27-2007, 20:40
Spoko!
Това е да ходиш с най-готиния.Знаеш ли ,колко ти завиждат,а ти се оплакваш!Защо не пробваш,като погледне някое момиче да подметнеш уж с възхищение"Много е готина,не мислиш ли"-ще се шашардиса и може да спре да го прави(пред теб)
Съветче-като усетиш ,че нещата не вървят,побързай да го зарегеш ти.Няма нищо по- унизително от да те изреже наи-якото момче и ще те приказват до завършването,като поредната изхвърлена носна кърпи4ка.Иначе ти ще станеш най-тзвестното момиче и никой няма да смее да се подиграе с теб,щом си посмяла да изрежеш най-големия пич.
Дано нещата се подредят и да се окаже свястни момче,че иначе езък за хубостта,както е попринцип :-)
:smt023

MiMcHeToOo
09-28-2007, 07:07
Spoko!

+1

LizZz
09-28-2007, 07:17
Може ли да правиш разлика м/у Playboy и селяка на училището?Все пак Playboy означава друго нещо...стига с лайнарски теми,нямате ли си пишки и клиторчета да си играете с тях...Боклуци!
Оха :lol:

monityY
09-28-2007, 07:24
za6to ne pogovori6 s nego?kaji mu tova deto kaza na nas.. UspEh :smt006

Misho4ka
09-28-2007, 07:40
Ti taka go opisvash..vse edno e ot prilkazkite. Vuv vsqko daskalo si ima 1 momche s gotini dreshki i sladko povedenie PRED MOMICHETATA, ta vsichki vlubeni v nego! Ako obache v tvoq sluchai momcheto e svestno si zaslujava da se pritesnqvash. Emi nai prostoto.. kato se vidite sledvashtiq put shte razberesh. No naistina budi BURZA ;).. vidish li che pochva da uvurta..zarqzvvai. Qvno momcheto ne si e struvalo;) УСПЕХ

SuNsEt
09-28-2007, 15:02
Spoko!
Дано нещата се подредят и да се окаже свястни момче,че иначе езък за хубостта,както е попринцип :-) абсолютно съм съгласна :lol:

flowerlina
09-28-2007, 16:46
Не се притеснявай,но ако продължава така вземи инициативата в свои ръце.Успех :wink:

DevilWish
09-29-2007, 10:16
Благодаря Ви ,за отговорите.
Сега стана още нещо :( скарани сме ,тъй като той си мисли ,че харесвам най-добрия си приятел...въпроса е ,че този приятел е влюбен в мен и е говорил на моя приятел някакви неща ,че ме харесва и тн /той ми каза само това ,но кой знае дали не е казал ,че и аз харесвам него или нещо такова/ и сега моя ми се направи и каза ,че сигурно ще ми е по-добре да тръгна с това момче/той е българин/ ,защото сме имали общ език и сме щяли да се разбираме по-добре и аз му казвам ,но аз не искам него искам теб и той се нацупи и си тръгна ](*,) Знам ,че всичко стана заради този мой "приятел" :smt010 Искам да си го върна обратно....но незнам...в понделник смятам да отида и да му кажа ,че между мен и този Христо няма нищо и че ако това е единствената причина ,за която ми се сърди е по-добре да спре и да си бъдем пак заедно ,а ако просто вече не иска да е с мен да ми го каже и ще го оставя намира...
Някакви предложения какво да правя :(

koalka
09-29-2007, 10:34
Да ги оставиш и двамата. :wink:

Qnchety
09-29-2007, 10:42
Ми виж сега: Като за начало разкарай онзи твой таак наречен "приятел". Та той ако ти беше истински фр дори и да те харесва нямаше да позволява да си развалиш отношенията с момчето което харесваш.
Наистина впонеделник иди и говори с гаджето си. Кажи му, че нямаш чувства към твоя така наречен "фр" и че искаш само него. А в случай, че не ти повярва и пак почне да ти се прай, му каай "Избирай: или сме заедно или не сме". И така ще се разбере дали наистина те харесва - ако те харесва ще ти повярва и ще останете заедно, а ако не най вероятно ще реши да сте разделени!

vikipf
09-29-2007, 17:03
Щом сте скарани трябва да си поговорите с твоя... И тогава да разбереш какво ще правиш.. А щом онова момче те харесва => не ти е истински прител, а търси начин да е повече време с теб като ан рекламата на Спрайт.. ;)
Успех!

sladkish_14
09-29-2007, 19:33
Нали знаеш човек трябва да сподели за да му олекне.Искренно се надявам нещата между вас да се наредят,ако изпитваш все още чувства към него.

Браво =D> +1

FreeSpirit
09-30-2007, 13:16
za6to ne pogovori6 s nego?kaji mu tova deto kaza na nas.. UspEh :smt006
+ 1

DevilWish
09-30-2007, 18:20
Благодаря Ви ,приятели...остава да се молите за мен всичко да се оправи :smt012 Много ме е страх какво ще стане и се моля на Господ пак да се съберем [-o< Всичко зависи от разговора утре...Вие стискайте палци ,а аз след това ще пиша какво е станало #-o

sweety_blondy
10-01-2007, 15:32
Spoko!

съгласна съм \:D/

sasha_90
10-01-2007, 19:50
Изчакай още малко време.Ако продължи да се държи така, го зарежи.