Влез

View Full Version : Много деликатна Зона

Micitooo
09-27-2007, 22:00
Здравейте на всички.Имам допитване към вас значи търси в търсачката но не намерих подобна тема или подобен въпрос.Значи зоната или мястото между ануса и тестисите ми не го епилирам или бръсна да се каже това според вас ке бъде ли проблем или страх ме е с бръснач защото да не се порежа.И един въпрос към момичетата...Момичета гадно ли вие когато момчетата са си обръснали задника и члена а краката и корема не тъй като аз не се бръсна краката зимата дали е проблем това и да започвам да ги бръсна.

CenCe
09-27-2007, 22:03
всяко момиче, както и момче има различни предпочитания...ако водиш полов живот и не те е срам, вземи питай момичето :roll: (ако сте отдавна заедно,иначе ако я питаш на втората среща яко ш стане :-D )... успех :smt016

Micitooo
09-27-2007, 22:10
всяко момиче, както и момче има различни предпочитания...ако водиш полов живот и не те е срам, вземи питай момичето :roll: (ако сте отдавна заедно,иначе ако я питаш на втората среща яко ш стане :-D )... успех :smt016ем за редовен полов живот и дума да не става аз и за това питам а с това момиче с което сам бил не беше проблем мисля че тя дории и не забеляза

My_Dear
09-27-2007, 22:18
Важното е ти да се чувстваш комфортно. Ще срещнеш жени, които не могат да търпят епилирани мъже, ще срещнеш и такива, които не понасят косми. И ако трябва да се нагаждаш към всяка една... :|
Когато вече имаш сериозна връзка можеш да помислиш за това какво мисли партньорката ти. Преди това не трябва да ти пука.

Krom
09-27-2007, 22:33
аз обезкосмявам само генеталите и задните си части. предпоцхитам с машинка за коса и после с бръснач. Кожата там едва ли е по-делекатна от лицето ти. и да се порежеш не боли много.

thefreak
09-27-2007, 23:06
Малко трудно ще се обръснеш там, погледнато от гледна точка на "техниката" за бръснене, която трябва да приложиш...

petet
09-27-2007, 23:31
Колата маска е решението.
thefreak е прав освен с огледало и голяма концентрация,незнам как ще стане иначе :-k

p07ren
09-28-2007, 05:46
stava i bez ogledalo :oops: \:D/

hackers
09-28-2007, 05:49
Здравейте на всички.Имам допитване към вас значи търси в търсачката но не намерих подобна тема или подобен въпрос.Значи зоната или мястото между ануса и тестисите ми не го епилирам или бръсна да се каже това според вас ке бъде ли проблем или страх ме е с бръснач защото да не се порежа.И един въпрос към момичетата...Момичета гадно ли вие когато момчетата са си обръснали задника и члена а краката и корема не тъй като аз не се бръсна краката зимата дали е проблем това и да започвам да ги бръсна.

и аз имам същия проблем имам предвит с това окосмяването ми незнам да ти кажа чесно и аз търся решение ама май това си е така нищо че имам чуството че имам двуметрови косми ;)

CrazyBear
09-28-2007, 06:29
haha be mani ne si brasni zadnika i pod ta6acite koe momi4e 6e ti gleda to4no tam osven ako ne si padate po tva da si lijete anusite.... :smt017
Mani nedei!

hackers
09-28-2007, 06:52

и аз имам същия проблем имам предвит с това окосмяването ми незнам да ти кажа чесно и аз търся решение ама май това си е така нищо че имам чуството че имам двуметрови косми ;)И аз съм така :lol:

радвам се :smt005 :smt005

sasha_90
09-28-2007, 09:01
Не ми пука къде има косми.Искам човек с добро сърце!

krem4et0
09-28-2007, 10:41
Виж кое се харесва на дамите и кое-не:http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=133505