- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много деликатна Зона
Здравейте на всички.Имам допитване към вас значи търси в търсачката но не намерих подобна тема или подобен въпрос.Значи зоната или мястото между ануса и тестисите ми не го епилирам или бръсна да се каже това според вас ке бъде ли проблем или страх ме е с бръснач защото да не се порежа.И един въпрос към момичетата...Момичета гадно ли вие когато момчетата са си обръснали задника и члена а краката и корема не тъй като аз не се бръсна краката зимата дали е проблем това и да започвам да ги бръсна.
ем за редовен полов живот и дума да не става аз и за това питам а с това момиче с което сам бил не беше проблем мисля че тя дории и не забелязаПървоначално написано от ceci_i_vlado
Важното е ти да се чувстваш комфортно. Ще срещнеш жени, които не могат да търпят епилирани мъже, ще срещнеш и такива, които не понасят косми. И ако трябва да се нагаждаш към всяка една...
Когато вече имаш сериозна връзка можеш да помислиш за това какво мисли партньорката ти. Преди това не трябва да ти пука.
When I love, I love.
аз обезкосмявам само генеталите и задните си части. предпоцхитам с машинка за коса и после с бръснач. Кожата там едва ли е по-делекатна от лицето ти. и да се порежеш не боли много.
Колата маска е решението.
thefreak е прав освен с огледало и голяма концентрация,незнам как ще стане иначе![]()
stava i bez ogledalo\
/
haha be mani ne si brasni zadnika i pod ta6acite koe momi4e 6e ti gleda to4no tam osven ako ne si padate po tva da si lijete anusite....![]()
Mani nedei!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Виж кое се харесва на дамите и кое-не:http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=133505