.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Много деликатна Зона

Здравейте на всички.Имам допитване към вас значи търси в търсачката но не намерих подобна тема или подобен въпрос.Значи зоната или мястото между ануса и тестисите ми не го епилирам или бръсна да се каже това според вас ке бъде ли проблем или страх ме е с бръснач защото да не се порежа.И един въпрос към момичетата...Момичета гадно ли вие когато момчетата са си обръснали задника и члена а краката и корема не тъй като аз не се бръсна краката зимата дали е проблем това и да започвам да ги бръсна.

Град
    where the sun rises
    всяко момиче, както и момче има различни предпочитания...ако водиш полов живот и не те е срам, вземи питай момичето (ако сте отдавна заедно,иначе ако я питаш на втората среща яко ш стане )... успех

Обичам те Миши

Цитирай Първоначално написано от ceci_i_vlado
    всяко момиче, както и момче има различни предпочитания...ако водиш полов живот и не те е срам, вземи питай момичето (ако сте отдавна заедно,иначе ако я питаш на втората среща яко ш стане )... успех
    ем за редовен полов живот и дума да не става аз и за това питам а с това момиче с което сам бил не беше проблем мисля че тя дории и не забеляза

Град
    Inside the temple
    Важното е ти да се чувстваш комфортно. Ще срещнеш жени, които не могат да търпят епилирани мъже, ще срещнеш и такива, които не понасят косми. И ако трябва да се нагаждаш към всяка една...
    Когато вече имаш сериозна връзка можеш да помислиш за това какво мисли партньорката ти. Преди това не трябва да ти пука.
    When I love, I love.

аз обезкосмявам само генеталите и задните си части. предпоцхитам с машинка за коса и после с бръснач. Кожата там едва ли е по-делекатна от лицето ти. и да се порежеш не боли много.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Малко трудно ще се обръснеш там, погледнато от гледна точка на "техниката" за бръснене, която трябва да приложиш...
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Колата маска е решението.
    thefreak е прав освен с огледало и голяма концентрация,незнам как ще стане иначе

stava i bez ogledalo \/

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

Re: Много деликатна Зона

Цитирай Първоначално написано от Micitooo
    Здравейте на всички.Имам допитване към вас значи търси в търсачката но не намерих подобна тема или подобен въпрос.Значи зоната или мястото между ануса и тестисите ми не го епилирам или бръсна да се каже това според вас ке бъде ли проблем или страх ме е с бръснач защото да не се порежа.И един въпрос към момичетата...Момичета гадно ли вие когато момчетата са си обръснали задника и члена а краката и корема не тъй като аз не се бръсна краката зимата дали е проблем това и да започвам да ги бръсна.

и аз имам същия проблем имам предвит с това окосмяването ми незнам да ти кажа чесно и аз търся решение ама май това си е така нищо че имам чуството че имам двуметрови косми

Времее да се обединим!

haha be mani ne si brasni zadnika i pod ta6acite koe momi4e 6e ti gleda to4no tam osven ako ne si padate po tva da si lijete anusite....
    Mani nedei!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

Re: Много деликатна Зона

Цитирай Първоначално написано от Българска SS легия
    Цитирай Първоначално написано от hackers
    Цитирай Първоначално написано от Micitooo

и аз имам същия проблем имам предвит с това окосмяването ми незнам да ти кажа чесно и аз търся решение ама май това си е така нищо че имам чуството че имам двуметрови косми
    И аз съм така
    радвам се

Времее да се обединим!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ми пука къде има косми.Искам човек с добро сърце!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Виж кое се харесва на дамите и кое-не:http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=133505

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си