View Full Version : Брат ми..
LiLiNkaAaAa
09-28-2007, 12:28
Здравейте.Имам брат на 17 е,аз съм на 15.Общо взето ме е страх от него.Всимисъл забелязала съм как ме гледа,едно не както брат гледа сестра си ами по друг начин.Имаме обща стая разделена на две и леглата ни са близо и той винаги ме гледам когато се обличам.Срам ме дори и в банята да вляза.Страх ме е когато сме у дома двамата.Като в4ера например.Нашите заминаха за Плевен на два дни,а у нас идваше сутрин,обед и вечер леля ми за да ни готви и тем подобни,аз му казах да си викнем фр той ми каза нека да си останем само ние двамата,ще видим кво да правим.Страх ме е..моля ви това не е ебавка:(
Май някой има неосъзнати перверзни желания, а?
мен винаги ме е било страх да не се влюбя в някой роднина ! хаха ама няма как. иначе шегата на страна...тва съм го чувала и от други! най-добре земи си поговори с него го питай кво иска от тебе?
иначе брат ти няма ли си приятелка?
thefreak
09-28-2007, 12:32
Да иска мръсни работи да прави с тебе...
gLoRiOuS_aNGeL
09-28-2007, 12:33
Ami za6to ne pogovori6 s nego???
swords1010
09-28-2007, 12:37
Ами защо не го попиташ, защо те гледа така? :-k А ако има основателна причина да се притесняваш, можеш просто да илизаш по-често. Но я опиши как по-точно те гледа.
LiLiNkaAaAa
09-28-2007, 12:38
Аи има си приятелка,много хубавка е дори.Ами опитах се да говоря с него и като го питам той ми казва не ме занимавай с глупости.Ами смятам да говоря с нея и да поискам собствена стая :?
ЕДИТ::Ами като излизам от банята той винаги е там някъде и мен заглежда на вече дупето,когато се преобличам му казвам да не влиза в моято половина(стаята е разделена с плъзгаща се врата и има нещо като прозорец ма той си е от врата)а той пак гледа аз ще се скрия той пак се опитва да гледа някък.Оглежда ме когато минавам отгорев до долу.Вече дори с него на плаж не отивам
nice_bunny
09-28-2007, 12:40
Абе как да говори с брат си или с родителите си?Ами,ако се заблуждава... тогава тя излиза тая с перверзните мисли... И кво ще каже на брат си?"-Ти кво искаш да се е*ем ли?" хаха абсурдно е.
По темата :arrow: сигурно се заблуждаваш или просто ти се струва така.Та той ти е роден брат (препдолагам),няма защо да се страхуваш, а иначе ти можеш да не се застояваш толкова във вас, а да си излизаш навънка или поне му разсейвай мислите.. предложи му да излезете някъде илииии да гледате някакъв филм занимавай го с други неща да си по сигурна :roll: .Макар че съм обедена, че се заблуждаваш.Айде успех :::
LiLiNkaAaAa
09-28-2007, 12:44
ами не напротив той с приятелката му го правят от от няколко месеца:(имат дълга връзка
Emi stoi na razstoqnie ot nego nai dobre i se obli4ai v banqta ili v nqkoq staq :smt018
LiLiNkaAaAa
09-28-2007, 12:58
ok mersi za sywetite na wsi4ki:)
LiLiNkaAaAa
09-28-2007, 13:03
opredeleno ne si poznala :?
:D :D :D Баси первезника твоя брат ужассс :-D :-D
Здравейте.Имам брат на 17 е,аз съм на 15.Общо взето ме е страх от него.Всимисъл забелязала съм как ме гледа,едно не както брат гледа сестра си ами по друг начин.Имаме обща стая разделена на две и леглата ни са близо и той винаги ме гледам когато се обличам.Срам ме дори и в банята да вляза.Страх ме е когато сме у дома двамата.Като в4ера например.Нашите заминаха за Плевен на два дни,а у нас идваше сутрин,обед и вечер леля ми за да ни готви и тем подобни,аз му казах да си викнем фр той ми каза нека да си останем само ние двамата,ще видим кво да правим.Страх ме е..моля ви това не е ебавка:(
Ako ne 6to ti naprai kaji na va6te 6i go puknat ot boi i 6te si happy
xXxScreamxXx
09-28-2007, 13:19
Tcctctccct ne ti zavijdam s brat kato tvoq
ako ti bqx an mqstoto do sega 50 skandala da e imalo v k16ti kak 6te me gleda brat mi dokat se obi4am :shock: :shock: :shock:
mi ot de da znam ko da prai6 prosto se obli4ai v staite k1deto toi ne moje da te gleda .......
Maimunche_f
09-28-2007, 19:20
Въобразяваш си!!! Та той ти е брат, колкото и перверзен да е не би ти напраил нещо... И все пак не го предизвиквай-обличай се там където няма да те види, не се разголвай, не прави неща, които биха възбудили едно момче....Успееех :smt006
Не Не не [-X ще се крие момичето че онзи му се е догледала жива плът...Да се крие , да не се облича предизвикаталено заради брат си...е тва ми се вижда абсурдно.По темата : Спред мен мисля че си въобразяваш имам сестра и никога немога да погледна с такива очи на нея [-X .
vodolei4e_m
09-28-2007, 20:53
Не Не не [-X ще се крие момичето че онзи му се е догледала жива плът...Да се крие , да не се облича предизвикаталено заради брат си...е тва ми се вижда абсурдно.По темата : Спред мен мисля че си въобразяваш имам сестра и никога немога да погледна с такива очи на нея [-X .
i az imam sestra i podkrepqm... (a dori e po golqma...)
sweety_blondy
09-28-2007, 21:18
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
AnTiBuLLsHiTs
09-28-2007, 21:33
Ти си адски зле..к'во като те гледа? Мисля,че тебе те тресе параноята и май ти искаш нещо от него..Просто мозъка изолира т'ва желание и го пречупва да изглежда така все едно той иска нещо от теб.Все пак си му сестра.. Никой нормален човек не би погледал на брат/сестра си с такова желание.. Абе сложна нещо е човешката природа. :-D
Абе сложна нещо е човешката природа. :-D Хаха..... =D>
Уф уф уф страшен ти е дерта.... няма как или ти имаш проблем с мозъка или той... и в двата случая не е добре
sladkata_presi
10-01-2007, 14:29
Поговори със вашите,също така и с брат си.Не е нормално да те заглежда когато излизаш от банята или когато се обличаш...Той май е извратен(не се обиждай,лично мнение ми е) 8-[
И те съветвам заключи банята когато се къпеш,защото той може да влезе в нея ии....... :-& Не оставай никога сама с него или се старай поне да не говориш,обличай се в друга стая.
Ако не стане поговори с вашите,плюс това си поискай отделна стая.
Ти си адски зле..к'во като те гледа? Мисля,че тебе те тресе параноята и май ти искаш нещо от него..Просто мозъка изолира т'ва желание и го пречупва да изглежда така все едно той иска нещо от теб.Все пак си му сестра.. Никой нормален човек не би погледал на брат/сестра си с такова желание.. Абе сложна нещо е човешката природа. :-D
И според мен май ти искаш нещо от него
stiliyana
10-01-2007, 16:49
Абе вие не сте в ред.Тази вашата параноя ме плаши.Явно много искате някой да ви хареса,дори и това да е собствения ви брат,после започвате да си го представяте и най-накрая сами си вярвате.
Поговори с майк ти и баща ти,дано те насочат на правилното място-към психотерапевт.
tItEufFf
10-01-2007, 21:05
Аз имам брат, който е с 2 години по-голям от мен и пази боже да не ме погледне с "такива" очи... [-o< [-o< [-o< Според мен си въобразяваш. Особено ако ти е истински брат!!! (смисъл не полу или доведен)