Влез

View Full Version : Дали има смисъл да се събирам отново с него?

vituu_perkele
09-29-2007, 09:12
Da kajem nakratko...zada ne vi oteg4avam iskam suvet..... nakratko istoriqta e slednata s edno mom4e ot 2 godini 2 puti ve4e se subirame purviq put toi precaka vsi4ko ....vtoriq put az....do tyk ok no toi tva lqto ne be6e tyk i ne6to stana taka 4e dokato sipi6exme mai re6ixme da se suberem 3 ti put ....samo 4e toi se otkaza malko po-kusno...sega otvreme na vreme mi pravi nameci i t.n ina4e se vijdame po4ti vseki den no toi precakva sre6tite i me mukne pri negovi fr....ta kakto i da e....naposledak nito az imam smelost da govorq s nego 4e tva polojenie me poburkva nito toi kazva ne6to kazva "sega ne e momenta" Oo ta cqlata rabota e 4e ne sum sig. dali ima smisal da se subiram pak s toq 4ovek a go iskam 100% za nego nz....nqkvi suveti sry 4e vi oteg4avam s porednata takava tupa lubovna tema tyk
:wink:

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

`Death`Whore``
09-29-2007, 09:14
Според мен няма голям смисъл...вече не можете да си имате доверие, нали така?

koalka
Намери смелост да поговориш с него и да решите проблема, дори и, ако трябва да се разделите.И двамата се измъчвате така или по-точно само ти, защото явно той не се сеща за някои работи.

MiMcHeToOo
еми нещо несериозен ми се вижда.. иначе, да ако е любов има смисъл, защото всеки си има недостатъци, но ако не си супер влюбена в него по-добре не се занимавай..

vikipf
09-29-2007, 09:46
На него не му пука за теб.. Така бяха един мой приятел и гаджето му... Събираха се.. Но той постоянно я обиждаше пред приятелите си, беше с други момичета... Казваше "Две години ми беше гадно с нея, сега на нея да и е гадно.. Държеше ме като куче на каишка, сега да реве, че съм с други момичета..." ... и наистина тя постоянно плаче... Не ислиза от вкъщи ако е без него.. А той изобщо не се сеща да я вика... Излиза с другото си гадже.. А тази, която е от две години с него, знае за другата, но отказва да приеме, че той вече не я обича... Мисли, че е с другата само заради секс и т.н. , а той наистина е влюбен в другото момиче....

YgaBHuk
09-29-2007, 10:15
И знаеш ли че разказа ми луната....за любовта между залеза и зората...мисля колко прилича на тази между ВАС

vituu_perkele
09-29-2007, 14:10
Ami ne sum sig. kak da deistvam za6toto hem ne pravi ni6to i ne mi kazva ni6to a mi zvunii vseki den da se vijdame i posle me zaebava s negovite fr...a ve4erta mi se izvinqva ...govorix s edna priqtelka i ve4e zapo4vam da se 4uvstavm kato rezerva ima xora koito mi kazvat 4e ne me priema kato "edna ot vsi4kite" i 4e naistina durji na men ....pfff 6te mi se tova da svur6i a nz dali go iskam Oo mersi za suvetite vse pak :-)

alkobalko
09-29-2007, 14:13
Говори с него и се изяснете. Ако наистина иска да е с теб, нека ти го каже и покаже.

{Sweety_f}
09-29-2007, 14:13
Аз мисля че няма смисъл...но на сърцето нищо не може да се каже ако чувстваш че трябва да си с него бъди!

GregoryHouse
09-29-2007, 14:16
Тоя път се наговорете и прецакайте всичко едновременно за да сте квит...и да не тряя да се събирате 4ти път...

А сериозно ...според мен смисъла е 0...вече си нямате вяра интересно е че сте се събрали и след 1вата раздяла даже...

oziato
09-29-2007, 16:37
razkarai go