View Full Version : Позата когато за пръв път го направихте
Bolen_Mozak_F
09-29-2007, 10:13
Гаджето ми иска аз да съм отгоре а аз се притеснявам :( :( :( :(
Gab4eto00
09-29-2007, 10:18
И мен тва ме притеснява
Не е много хубаво да си правиш 2 акаунта , за да напишеш темата и да се самоподкрепиш ! [-X
Иначе амиии... първият път... кучешката :-D
Bolen_Mozak_F
09-29-2007, 10:29
Не сам си правила др акк за да се самоподкрепям.И преди съм писала тук ама кат анонимна
Ако се притесняваш му обясни ситуацията и му кажи, че така ти ще се чувстваш по-сигурна, ако той е отгоре(мисионерска).
Bolen_Mozak_F
09-29-2007, 10:41
Но той настоява :(
zaiobaio
09-29-2007, 11:02
абе първия път си е най-спокойно ти да си отдолу. едно че нямаш представа какво точно да правиш като си отгоре, второ че си притеснена и съвсем няма да направиш нищо :P така че първия път той да е отгоре пък следващите правете квото искате :-D
лично аз първия ми път бях отдолу но оттогава съм си все отгоре и рядко слизам долу :lol: :mrgreen: :oops: O:) \:D/
deathproof
09-29-2007, 11:25
Ами аз предпочитам нещата да са в мои ръце и да определям правилата. Първия път ме беше мн страх и предпочитах сама да се справя :lol: За това бях отгоре и заплаших приятеля ми, че ако мръдне си тръгвам :) Не беше никак зле.
shadow4e
09-29-2007, 11:36
За пореден път :) Тааа почнахме аз отдолу, ама така ме болеше много и сама поисках да съм отгоре и така ми беше много по-спокойно, защото аз си определях колко точно дълбоко да влиза. :)
CuteBaby
09-29-2007, 13:06
Мисля че е най-добре ти да си отдоло(в мисионерската),ше се чувстваш по-спокойна и ще можеш да се отпуснеш повече,а и той все пак като знае че ти е за пръв път ще е внимателен с теб ;) Поговори с него и му кажи,че така ще се чувстваш по-добре-ти си знаеш какво точно искаш да му кажеш ( бъди и ти настоятелна ) :) и успех
ChRiSTiaNo_07
09-29-2007, 13:49
Мисионерската си е най-добре според мене :-k
Отпусни се и бъди спокойна. Какво толкова? Това не е нещо, за което трябва да имаш висше. Помоли го да ти показва с ръце как да се движиш пък като се измориш сменяте позата и така.
За мен лично хубавите пози са много. Единственото важно е да виждаш лицето на партньора си.
GregoryHouse
09-29-2007, 14:14
Чувал съм че по малко боли но ддз...не съм момиче :D
glezan4e
09-29-2007, 14:19
Но той настоява :(
i nie kvo trqbva da napravime?
ina4e po temata > misionerska
naMy4Ho_KoTe
09-29-2007, 18:55
Направих го в лъжичка, ама стана малко инцидентно. Инак мисионерската е удобна кат за първи път.
bossychick
09-29-2007, 19:45
misionerska :) :oops:
Ами аз предпочитам нещата да са в мои ръце и да определям правилата. Първия път ме беше мн страх и предпочитах сама да се справя :lol: За това бях отгоре и заплаших приятеля ми, че ако мръдне си тръгвам :) Не беше никак зле.
:smt005 :smt005 :smt005 заплаших го вика :lol: :lol:
tia ot gore as otdolo o obratno :-D
не се притеснявайте всяка поза е супер :roll:
Мисионерската. Но ако момичето е по-куражлийка, може да пробва тя да е отгоре, за да определи сама колко навътре да влиза, и с каква "сила", ако може така да се каже.
alkobalko
09-30-2007, 10:46
При мен беше мисионерската. Просто му кажи, че няма да се чувстваш добре в тяази поза и предпочиташ друга.
той беше от горе аз от долу ( мисионерска )
Wrathchild
09-30-2007, 11:12
Попринцип като за първи път е по-добре в мисионерската...
Когато момичето е отгоре болката от разкъсването на химена е по-голяма.
Но тъй като при мен той беше разкъсан преди първият ми път, поради някои причини аз бях отгоре...
ReFlEcTiOn
09-30-2007, 11:23
Аз си мисля че ако той държи найстина на теб , и ти му обясниш той би трябвало да те разбере и да направи компромис :arrow: щом не му пука какво искаш си прави сама изводите...винаги в секса е важно и двамата да се чустват добре и да угаждат на фантазийте на другия :P
marina star
09-30-2007, 12:02
misionerskata
naMy4Ho_KoTe
09-30-2007, 13:58
Всички сме мисионери :shock: :-({|=
_butterfly_
09-30-2007, 14:21
Когато го правих за първи път започнахме с мисионерска, но после той поиска да се кача отгоре и честно казано ми беше много неловко. Така че препоръчвам не само при първия път ами вначалото да си отдолу докато "свикнеш" с нещата и после сама ще поискаш да изпробвате различни пози.
Мисионерска. Най-спокойна и най-интимна.
Sun_Shine`f
09-30-2007, 17:46
Когато го правих за първи път започнахме с мисионерска, но после той поиска да се кача отгоре и честно казано ми беше много неловко. Така че препоръчвам не само при първия път ами вначалото да си отдолу докато "свикнеш" с нещата и после сама ще поискаш да изпробвате различни пози.
хаха и при мен беше така, за това съм на мнение, че първия път момичето трябва да е отдолу. Пък и на мен попринцип така по ми харесва :D
Kras4eto_lp
09-30-2007, 19:49
Мисионерската и при мене