.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Позата когато за пръв път го направихте

Гаджето ми иска аз да съм отгоре а аз се притеснявам

И мен тва ме притеснява

Guest
    Не е много хубаво да си правиш 2 акаунта , за да напишеш темата и да се самоподкрепиш !

Иначе амиии... първият път... кучешката

Не сам си правила др акк за да се самоподкрепям.И преди съм писала тук ама кат анонимна

Мега фен Аватара на koalka
    Ако се притесняваш му обясни ситуацията и му кажи, че така ти ще се чувстваш по-сигурна, ако той е отгоре(мисионерска).

Но той настоява

Фен
    Град
    под масата ;)
    абе първия път си е най-спокойно ти да си отдолу. едно че нямаш представа какво точно да правиш като си отгоре, второ че си притеснена и съвсем няма да направиш нищо :P така че първия път той да е отгоре пък следващите правете квото искате
    лично аз първия ми път бях отдолу но оттогава съм си все отгоре и рядко слизам долу \/

Ами аз предпочитам нещата да са в мои ръце и да определям правилата. Първия път ме беше мн страх и предпочитах сама да се справя За това бях отгоре и заплаших приятеля ми, че ако мръдне си тръгвам Не беше никак зле.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    За пореден път Тааа почнахме аз отдолу, ама така ме болеше много и сама поисках да съм отгоре и така ми беше много по-спокойно, защото аз си определях колко точно дълбоко да влиза.

Мисля че е най-добре ти да си отдоло(в мисионерската),ше се чувстваш по-спокойна и ще можеш да се отпуснеш повече,а и той все пак като знае че ти е за пръв път ще е внимателен с теб Поговори с него и му кажи,че така ще се чувстваш по-добре-ти си знаеш какво точно искаш да му кажеш ( бъди и ти настоятелна ) и успех

Мисионерската си е най-добре според мене

Отпусни се и бъди спокойна. Какво толкова? Това не е нещо, за което трябва да имаш висше. Помоли го да ти показва с ръце как да се движиш пък като се измориш сменяте позата и така.

За мен лично хубавите пози са много. Единственото важно е да виждаш лицето на партньора си.
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
    -----------------
    Непоправим романтик

Чувал съм че по малко боли но ддз...не съм момиче

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от Bolen_Mozak_F
    Но той настоява
    i nie kvo trqbva da napravime?
    ina4e po temata > misionerska
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Фен
    Град
    Sofia
    мисионерската
    sam ne moga :P

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Направих го в лъжичка, ама стана малко инцидентно. Инак мисионерската е удобна кат за първи път.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

misionerska
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Цитирай Първоначално написано от death proof
    Ами аз предпочитам нещата да са в мои ръце и да определям правилата. Първия път ме беше мн страх и предпочитах сама да се справя За това бях отгоре и заплаших приятеля ми, че ако мръдне си тръгвам Не беше никак зле.
    заплаших го вика

tia ot gore as otdolo o obratno

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    не се притеснявайте всяка поза е супер

Времее да се обединим!

Мисионерската. Но ако момичето е по-куражлийка, може да пробва тя да е отгоре, за да определи сама колко навътре да влиза, и с каква "сила", ако може така да се каже.

При мен беше мисионерската. Просто му кажи, че няма да се чувстваш добре в тяази поза и предпочиташ друга.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Elit Way School
    той беше от горе аз от долу ( мисионерска )

Попринцип като за първи път е по-добре в мисионерската...
    Когато момичето е отгоре болката от разкъсването на химена е по-голяма.
    Но тъй като при мен той беше разкъсан преди първият ми път, поради някои причини аз бях отгоре...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз си мисля че ако той държи найстина на теб , и ти му обясниш той би трябвало да те разбере и да направи компромис щом не му пука какво искаш си прави сама изводите...винаги в секса е важно и двамата да се чустват добре и да угаждат на фантазийте на другия :P
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си