View Full Version : Eдна история...която ще затъне в последните страници тук..
Тя,Мария,беше лудо влюбена в него-Иван.Мария знаеше,че любовта й е споделена,но не можеше да бъде с него...имаше толкова много пречки,които ги спираха да се бъдат заедно.
Веднъж Мария се прибираше към вкъщи и видя на пейката пред тях него,любовта на живота си.Опита се да го подмине,но той я спря,каза й:
-Скъпа моя,моля те,остани,трябва да поговорим.Искам да ти кажа някои неща.
Мария,15 годишното момиче седна до Иван,който беше на 22 години.Тя беше много учудена,изумена,че той я спря така,че я заговори.До преди това само се поздравяваха,макар,че вътрешно им идеше да се прегърнат...
Иван започна да й говори несвързани неща.
-Мария,аз много те харесвам,но...не знам как да ти кажа...
Той замълча.Тогава Мария се обади:
-Кажи,какво има.Нямам никаква представа...?!
-Много искам да съм с теб,но ти си само едно 15 годишно момиче,което завъртя главата ми,мислите ми...Искам да ти кажа,че след 2 месеца заминавам за Америка и...още по-лошото е,че вече никога...никога няма да се върна в България.
Мария седеше на пейката и само мълчеше,не знаеше какво да каже,очите й се напълниха със сълзи,дъхът й спря за секунди,но въпреки това тя преглътна това и се приближи към Иван-целуна го.Това беше най-хубавият миг в живота и,не искаше да спира този момент!Беше вълшебно,сами,под кристално чистото небе...тя беше вече в прегръдките му.Беше най-незабравимата вечер в живота й.
Те продължиха да се виждат,бяха щастливи.Докато не настъпи моментът Иван да замине.
Предишната вечер Мария беше при него за малко.Тръгна си плачейки,знаеше,че вече няма да го види...Дори не отиде да го изпрати за сбогом,не обичаше сбогуванията.
Следващият ден беше много зле,не искаше да стане от кревата,беше болна...от любов,от мъка...не искаше да вижда никой.Вечерта тя стана и отиде пред тях,на пейката...започна да плаче още по-неутешимо...Какво ли си мислеше Иван сега се чудеше.
Минаха се 2 седмици от заминаването му.През тези 2 седмици си пишеха всеки ден.Беше им много трудно.
Веднъж,в писмото си Мария написа на Иван:
"Скъпи,трябва да разбереш нещо,исках да ти го кажа по телефона,но нямах смелост,за това реших да ти го напиша...
В мен расте плодът на нашата любов.Аз съм бременна.Обичам те!Винаги ще те обичам,каквото и да става с мен."
Това беше писмото на Мария.Иван го прочете и покапаха сълзи от очите му,щеше да става баща.От една страна беше щастлив,от друга не,защото е далеч...Нямаше как,той стегна багажа си и взе първият билет за България.Пътува цели 3 дни.
През тези 3 дни,докато пътуваше се случиха много неща.Мария беше щастлива,че има дете от Иван,но тя беше само на 15 години.Какво щеше да каже майка й за това,а баща й?!Тя не искаше да разбират,чувстваше се ужасно...Оставайки сама вкъщи тя влезна в банята.Заключи вратата.Пусна водата във ваната,когато се напълни тя влезна...и повече не излезна.Заспа във ваната и повече не се събуди...
Когато майка й се прибра се уплаши,защото видя,че я няма.Започна да я вика из къщата.Накрая видя,че вратата на банята е заключена и започна да тропа и да крещи:
-Мария,моля те,отвори вратата,какво ти е?!Добре ли си?
Вратата не се отвори,докато не дойде полиция и я разби.Майката на Мария видя гледката.Нейната рожба беше мъртва.Започна да плаче и да крещи.
Иван пристигна в България,опита се да я потърси и разбра какво е станало...той беше най-нещастния човек!...
Повече не се върна в Америка,остана в България със спомена за 15 годишната Мария,неговата любов и за нероденото им дете...До края на живота си той не спря да я обича!
GregoryHouse
09-29-2007, 13:42
Много жалко ако е истина но ние какво трябва да направим ?!
DeSerT17R0Se
09-29-2007, 13:52
красиво и тъжно....
{Sweety_f}
09-29-2007, 13:55
Много жалко и едновременно много тъжно...
MiMcHeToOo
09-29-2007, 16:33
доста тъжно найстина..
Иванчо и Мариика а? звучи ми познато :-D
И аз това си помислих... Това сценарий на новата сапунена опера, която ще пуснат по БТВ ли е? Само дет няма хепи енд... 8-[ :roll:
sentient_
09-29-2007, 17:05
i ?
Violenza
09-29-2007, 17:30
Сапунка..
ZaHaRcHe
09-29-2007, 18:12
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Ох... За кой път ли чета подобна история... :::
Ох... За кой път ли чета подобна история... :::
Тази е като онази за "любовта е като песен да пееш, но няма песен без край" ... Вече ми се повдига като почна да слушам за разни самоубийства и не знам си какво ... Тинейджъри. :|
Ай стига писахте глупости бе. Кат не ви харесва мълчете там....баси и хората
:arrow: Много тъжно :(
sladkish_14
09-29-2007, 18:35
:smt010 НЕ е трябвало да го прави :smt009 и той трябваше да й каже,че си идва :smt009
Ти сериозно ли? :-s
desi_bonbona
09-29-2007, 18:47
mnogo tajna prikazka. moje bi do nqkakva stepen razbiram za6to go e napravila
Ем не ве човек, момичето го е писала тука, за да разнообрази малко и вие почвате с упрекванията [-X
F@t@lNy_Sl@dK@
09-29-2007, 19:13
красиво и тъжно....
Доста подобни работи съм чела, не веднъж са били пускани такива и във форума, но ще е гадно, ако е истина.
Treselle_s
09-29-2007, 20:04
дрън та пляс... колко-банално! :-D
JoeBanana
09-29-2007, 20:09
ще има ли продължение или историята е само един сезон ?
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Ем не ве човек, момичето го е писала тука, за да разнообрази малко и вие почвате с упрекванията [-X
За да разнообрази? И с какво тази история е по-различна от всички закани, написани в темите? С това, че момичето най-сетне се е самоубило? Голямо гордост, то всеки може така да си "решава" проблемите, сеш се? Пълна глупост е! На всичкото отгоре, освен нейния живот, е отнела и този на детето си, както е и съсипала живота на онзи нейн любим и на семейството й! Е, не, поздравления на малката хлапачка! Голям пример! Дай сега всички да почнем да се давим! BullshitS! Damn, това е като онова тъпо разказче (добре, че поне беше по-кратко) за онея двамата с мотора! От тъпи на по-тъпи, мамка му! Ае използвайте си сивото вещество най-накрая и стига сте циврели! А и дори и да беше истина, не би ме засегнало кой знае колко, защото нито ги познавам тези хора, нито нищо. А и историята е уникално нелепа и начинът, по който завършва, е също уникално малоумен и лесен! И да, наречете ме безчувствена и тъпа, но е така. Въобще защо се правите на състрадателни, когато в действителност въобще не ви пука?!
Wrathchild
09-29-2007, 20:52
Ъъъ... чакайте, това е моментът в който трябва да кажа 'Ох, колко тъжно.'... нали??
Само дето на мен ми е забавно... Ей, филмирайте го тва, наистина...
Така е, мили 15 годишни девочки, които се праскате с батковци на 22 без презерватив :Р
Ама поне да беше описано как е заченато детето, че да е по-интересно... едва ли е станало от влюбени погледи.
радито, абе душице, кво разнообразие... То всяка втора тема тука е за невъзможна или несподелена любов, за сълзи, самоубийства, кървища...
Изразих просто мнение... И да разказът е като сапунка.... :|
ей за тфа мразя педофили .................. тъпо копеле как може ти да си на 22 и да спиш с малолетна умът ми не го побира..... още повече без презерватив ( очеИЗвадно )
Wrathchild
09-29-2007, 21:49
ей за тфа мразя педофили .................. тъпо копеле как може ти да си на 22 и да спиш с малолетна умът ми не го побира..... още повече без презерватив ( очеИЗвадно )непълнолетна...
мацката в разказа е на 15... малолетн си преди да навършиш 14...
поправка преди 16 ( чесно казано няма значение тфа си е само думичка - която не променя нищо ) .......
Wrathchild
09-29-2007, 22:11
поправка преди 16 ( чесно казано няма значение тфа си е само думичка - която не променя нищо ) .......Без поправка. Точно 14. Със сигурност го знам, наскоро си имах близка среща с господин кварталния...
Не, не съм вандалствала по улиците или други подобни нещица, които ще ми влезнат в досието :lol:
поправка преди 16 ( чесно казано няма значение тфа си е само думичка - която не променя нищо ) .......Без поправка. Точно 14. Със сигурност го знам, наскоро си имах близка среща с господин кварталния...
Не, не съм вандалствала по улиците или други подобни нещица, които ще ми влезнат в досието :lol:
aз ти казвам 4е е 16 пък ти ко щеш слушай интересувам се от закона щото смятам да следвам право
Wrathchild
09-30-2007, 00:00
Ми нека ти кажа, че не си единственият запознат...
0-14 - малолетен
14-18 - непълнолетен
18 и нагоре - пълнолетен
И специално ти потърсих една извадка...
МАЛОЛЕТНО ЛИЦЕ
Лицата, ненавършили 14 - годишна възраст. Те не носят наказателна отговорност.
НАКАЗАТЕЛНООТГОВОРНО НЕПЪЛНОЛЕТНО ЛИЦЕ
Непълнолетните (от 14 до 18 г.)
Извадката е от тук. В случай, че решиш, че си измислям (http://www.detstvobezsalzi.org/r.html#22)
Непълнолетен - Лице, навършило 14-годишна възраст, но ненавършило 18-годишна възраст.
Това ти е от тук (http://zakrila.org/law/voc.htm).
И много мразя някой да ми спори хем за глупости, хем за неща, които със сигурност знам...
Бтв прати смс на домашния като завършиш правото... (;
И още един мъничък факт, който очевидно ти убягва от много компетентните очи...
С навършването на 14, тоест когато вече си непълнолетен, ти се иска документ за самоличност.
Ако е така, както казваш, защо ти искат този документ на 14 годишна възраст, а не на 16. Това действие е напълно лишено от логика в случай, че твърдението ти е вярно.
Което, впрочем, в случай, че още не си разбрал... не е (:
Е дооре ве как си му дала да те бодне без гума? Щот си тъпа ! А що въобще си му дала? Щот си мно проста? КОй е виновен ? Ти!
П.П. И са кфо ?
Wrathchild
09-30-2007, 00:50
Е дооре ве как си му дала да те бодне без гума? Щот си тъпа ! А що въобще си му дала? Щот си мно проста? КОй е виновен ? Ти!
П.П. И са кфо ?Чакай бе, пич, тва е художествена измислица :lol:
^sladinka^
09-30-2007, 06:54
wOwOwoO... :(
tova ako e istina e ujasno...
hora tfa istina li e?mnooo e tujno baxti istoriqta... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
бах мама му треа да спра да прая аналогии с чуждите законодателства :) може би съм се объркал с законите на някоя друга държава .... ( българия и закон в едно изречение аз не ползвам )
mechtaq_za_teb
09-30-2007, 10:15
:smt010 :smt010 :smt010 :smt011
:smt010 :smt010 :smt010 :smt011 по скоро :smt021 :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt072 по тоя .....
Ъъъ... чакайте, това е моментът в който трябва да кажа 'Ох, колко тъжно.'... нали??
Така е, мили 15 годишни девочки, които се праскате с батковци на 22 без презерватив :Р
Ама поне да беше описано как е заченато детето, че да е по-интересно... едва ли е станало от влюбени погледи.
радито, абе душице, кво разнообразие... То всяка втора тема тука е за невъзможна или несподелена любов, за сълзи, самоубийства, кървища...
Не съм молила никого да ПИШЕ-не да ми казва!- че е тъжно!Не си спомням такова нещо!
Щом ти е забавно...добре,няма нищо лошо човек да е весел.
И това е само една история,както се досещаш и другите,които я прочетоха,нереална...поне за сега!
Пуснах темата,защото съм потребител и мисля,че имам това право-да пускам теми.И повярвай ми-със сигурност не е най-безсмислената.
Второ-темите за несподелена,или споделена любов къде искаш да се пускат,в кой раздел?Музика?Много подходящо!
Като не ти е приятно,не чети и още по-малко не си давай тъпото мнение!
Не съм пуснала темата,с цел да има само спорове в нея,дали е тъпа,или не.Ако не ти харесва просто се въздържай от коментари,не е толкова трудно.Но не ми се занимава,не искам отново да се водят спорове!По-умният винаги ще замълчи,в случая няма да пише!Така че,чао!
Не съм молила никого да ПИШЕ-не да ми казва!- че е тъжно!Не си спомням такова нещо!
И това е само една история,както се досещаш и другите,които я прочетоха,нереална...поне за сега!
Пуснах темата,защото съм потребител и мисля,че имам това право-да пускам теми.И повярвай ми-със сигурност не е най-безсмислената.
Второ-темите за несподелена,или споделена любов къде искаш да се пускат,в кой раздел?Музика?Много подходящо!
Не съм пуснала темата,с цел да има само спорове в нея,дали е тъпа,или не.Ако не ти харесва просто се въздържай от коментари,не е толкова трудно.Но не ми се занимава,не искам отново да се водят спорове!По-умният винаги ще замълчи,в случая няма да пише!Така че,чао!свобода на словото ... н казвам че е прав или че е много умно но има правото да каже това дори и да не е приятно и тактично просто гоигнорираи
Не съм пуснала темата,с цел да има само спорове в нея,дали е тъпа,или не.Ако не ти харесва просто се въздържай от коментари,не е толкова трудно.Но не ми се занимава,не искам отново да се водят спорове!По-умният винаги ще замълчи,в случая няма да пише!Така че,чао!свобода на словото ... н казвам че е прав или че е много умно но има правото да каже това дори и да не е приятно и тактично просто гоигнорираи
Добре,той колко пъти ще си изказва мнението?!Нали веднъж го написа,не му ли стига.Ако беше нещо по-остроумно-да...А заради такива,като него в темите постоянно някой спори.И това ме дразни безкрайно много!
Добре,той колко пъти ще си изказва мнението?!Нали веднъж го написа,не му ли стига.Ако беше нещо по-остроумно-да...А заради такива,като него в темите постоянно някой спори.И това ме дразни безкрайно много!
въпрос на етика , морал и възпитание е ... или по скоро до липсата на такива
въпрос на етика , морал и възпитание е ... или по скоро до липсата на такива
При него по-скоро е липса...
Но не искам да се започва нов спор!
Тя,Мария,беше лудо влюбена в него-Иван.Мария знаеше,че любовта й е споделена,но не можеше да бъде с него...имаше толкова много пречки,които ги спираха да се бъдат заедно.
Веднъж Мария се прибираше към вкъщи и видя на пейката пред тях него,любовта на живота си.Опита се да го подмине,но той я спря,каза й:
-Скъпа моя,моля те,остани,трябва да поговорим.Искам да ти кажа някои неща.
Мария,15 годишното момиче седна до Иван,който беше на 22 години.Тя беше много учудена,изумена,че той я спря така,че я заговори.До преди това само се поздравяваха,макар,че вътрешно им идеше да се прегърнат...
Иван започна да й говори несвързани неща.
-Мария,аз много те харесвам,но...не знам как да ти кажа...
Той замълча.Тогава Мария се обади:
-Кажи,какво има.Нямам никаква представа...?!
-Много искам да съм с теб,но ти си само едно 15 годишно момиче,което завъртя главата ми,мислите ми...Искам да ти кажа,че след 2 месеца заминавам за Америка и...още по-лошото е,че вече никога...никога няма да се върна в България.
Мария седеше на пейката и само мълчеше,не знаеше какво да каже,очите й се напълниха със сълзи,дъхът й спря за секунди,но въпреки това тя преглътна това и се приближи към Иван-целуна го.Това беше най-хубавият миг в живота и,не искаше да спира този момент!Беше вълшебно,сами,под кристално чистото небе...тя беше вече в прегръдките му.Беше най-незабравимата вечер в живота й.
Те продължиха да се виждат,бяха щастливи.Докато не настъпи моментът Иван да замине.
Предишната вечер Мария беше при него за малко.Тръгна си плачейки,знаеше,че вече няма да го види...Дори не отиде да го изпрати за сбогом,не обичаше сбогуванията.
Следващият ден беше много зле,не искаше да стане от кревата,беше болна...от любов,от мъка...не искаше да вижда никой.Вечерта тя стана и отиде пред тях,на пейката...започна да плаче още по-неутешимо...Какво ли си мислеше Иван сега се чудеше.
Минаха се 2 седмици от заминаването му.През тези 2 седмици си пишеха всеки ден.Беше им много трудно.
Веднъж,в писмото си Мария написа на Иван:
"Скъпи,трябва да разбереш нещо,исках да ти го кажа по телефона,но нямах смелост,за това реших да ти го напиша...
В мен расте плодът на нашата любов.Аз съм бременна.Обичам те!Винаги ще те обичам,каквото и да става с мен."
Това беше писмото на Мария.Иван го прочете и покапаха сълзи от очите му,щеше да става баща.От една страна беше щастлив,от друга не,защото е далеч...Нямаше как,той стегна багажа си и взе първият билет за България.Пътува цели 3 дни.
През тези 3 дни,докато пътуваше се случиха много неща.Мария беше щастлива,че има дете от Иван,но тя беше само на 15 години.Какво щеше да каже майка й за това,а баща й?!Тя не искаше да разбират,чувстваше се ужасно...Оставайки сама вкъщи тя влезна в банята.Заключи вратата.Пусна водата във ваната,когато се напълни тя влезна...и повече не излезна.Заспа във ваната и повече не се събуди...
Когато майка й се прибра се уплаши,защото видя,че я няма.Започна да я вика из къщата.Накрая видя,че вратата на банята е заключена и започна да тропа и да крещи:
-Мария,моля те,отвори вратата,какво ти е?!Добре ли си?
Вратата не се отвори,докато не дойде полиция и я разби.Майката на Мария видя гледката.Нейната рожба беше мъртва.Започна да плаче и да крещи.
Иван пристигна в България,опита се да я потърси и разбра какво е станало...той беше най-нещастния човек!...
Повече не се върна в Америка,остана в България със спомена за 15 годишната Мария,неговата любов и за нероденото им дете...До края на живота си той не спря да я обича!
бахти заспах посредата
бахти заспах посредата
ми лека нощ ве .....пффффф
nasty_f, ти какво очакваш? Всички да го харесат? Мамка му, не може винаги всички да ви харесват! Ми, да, тъпо е, малоумно е, направо ми се повръща от такива истории! И какво ще ми направиш? Колкото си искам и когато си поискам ще си изразявам мнението - затова е форумът. И къде пише, че всички коментари трябва да са положителни, а? Ае отивай да си играеш на барбита и си чакай чаровния принц на бял кон. =;
пазя-го-в-тайна
10-02-2007, 23:15
nasty_f, ти какво очакваш? Всички да го харесат? Мамка му, не може винаги всички да ви харесват! Ми, да, тъпо е, малоумно е, направо ми се повръща от такива истории! И какво ще ми направиш? Колкото си искам и когато си поискам ще си изразявам мнението - затова е форумът. И къде пише, че всички коментари трябва да са положителни, а? Ае отивай да си играеш на барбита и си чакай чаровния принц на бял кон. =;
а браво! ;)
а за историята..мм интересна е но е тъпа, ако е истина-много глупаво..самоубийство - винаги има начин!
Samotno_Angel4e
10-03-2007, 05:57
ей за тфа мразя педофили .................. тъпо копеле как може ти да си на 22 и да спиш с малолетна умът ми не го побира..... още повече без презерватив ( очеИЗвадно )
Napalno te podkrepqm...A istoriqta e tragi4na napravo... :smt010 :smt010 :smt010
Interesno mi e oba4e izob6to nqkoi misli li kakvo pravi v dne6no vreme... :smt012 :smt011 :smt012
swords1010
10-03-2007, 06:44
Господи! Тази историйка ме кара да потръпвам целия. Много е хубава, макар и с такъв край!
gLoRiOuS_aNGeL
10-03-2007, 12:36
Историята е хубава! Това,което не приемам е разликата в годинките... :-k
Tova e ogromna tragediq ako razbira se e istina...mnogo krasiv i tbjen razkaz :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010