.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Голям фен

Eдна история...която ще затъне в последните страници тук..

Тя,Мария,беше лудо влюбена в него-Иван.Мария знаеше,че любовта й е споделена,но не можеше да бъде с него...имаше толкова много пречки,които ги спираха да се бъдат заедно.
    Веднъж Мария се прибираше към вкъщи и видя на пейката пред тях него,любовта на живота си.Опита се да го подмине,но той я спря,каза й:
    -Скъпа моя,моля те,остани,трябва да поговорим.Искам да ти кажа някои неща.

Мария,15 годишното момиче седна до Иван,който беше на 22 години.Тя беше много учудена,изумена,че той я спря така,че я заговори.До преди това само се поздравяваха,макар,че вътрешно им идеше да се прегърнат...

Иван започна да й говори несвързани неща.
    -Мария,аз много те харесвам,но...не знам как да ти кажа...
    Той замълча.Тогава Мария се обади:
    -Кажи,какво има.Нямам никаква представа...?!
    -Много искам да съм с теб,но ти си само едно 15 годишно момиче,което завъртя главата ми,мислите ми...Искам да ти кажа,че след 2 месеца заминавам за Америка и...още по-лошото е,че вече никога...никога няма да се върна в България.

Мария седеше на пейката и само мълчеше,не знаеше какво да каже,очите й се напълниха със сълзи,дъхът й спря за секунди,но въпреки това тя преглътна това и се приближи към Иван-целуна го.Това беше най-хубавият миг в живота и,не искаше да спира този момент!Беше вълшебно,сами,под кристално чистото небе...тя беше вече в прегръдките му.Беше най-незабравимата вечер в живота й.
    Те продължиха да се виждат,бяха щастливи.Докато не настъпи моментът Иван да замине.
    Предишната вечер Мария беше при него за малко.Тръгна си плачейки,знаеше,че вече няма да го види...Дори не отиде да го изпрати за сбогом,не обичаше сбогуванията.
    Следващият ден беше много зле,не искаше да стане от кревата,беше болна...от любов,от мъка...не искаше да вижда никой.Вечерта тя стана и отиде пред тях,на пейката...започна да плаче още по-неутешимо...Какво ли си мислеше Иван сега се чудеше.

Минаха се 2 седмици от заминаването му.През тези 2 седмици си пишеха всеки ден.Беше им много трудно.

Веднъж,в писмото си Мария написа на Иван:
    "Скъпи,трябва да разбереш нещо,исках да ти го кажа по телефона,но нямах смелост,за това реших да ти го напиша...
    В мен расте плодът на нашата любов.Аз съм бременна.Обичам те!Винаги ще те обичам,каквото и да става с мен."

Това беше писмото на Мария.Иван го прочете и покапаха сълзи от очите му,щеше да става баща.От една страна беше щастлив,от друга не,защото е далеч...Нямаше как,той стегна багажа си и взе първият билет за България.Пътува цели 3 дни.

През тези 3 дни,докато пътуваше се случиха много неща.Мария беше щастлива,че има дете от Иван,но тя беше само на 15 години.Какво щеше да каже майка й за това,а баща й?!Тя не искаше да разбират,чувстваше се ужасно...Оставайки сама вкъщи тя влезна в банята.Заключи вратата.Пусна водата във ваната,когато се напълни тя влезна...и повече не излезна.Заспа във ваната и повече не се събуди...
    Когато майка й се прибра се уплаши,защото видя,че я няма.Започна да я вика из къщата.Накрая видя,че вратата на банята е заключена и започна да тропа и да крещи:
    -Мария,моля те,отвори вратата,какво ти е?!Добре ли си?
    Вратата не се отвори,докато не дойде полиция и я разби.Майката на Мария видя гледката.Нейната рожба беше мъртва.Започна да плаче и да крещи.
    Иван пристигна в България,опита се да я потърси и разбра какво е станало...той беше най-нещастния човек!...
    Повече не се върна в Америка,остана в България със спомена за 15 годишната Мария,неговата любов и за нероденото им дете...До края на живота си той не спря да я обича!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Много жалко ако е истина но ние какво трябва да направим ?!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

красиво и тъжно....
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Голям фен
    Много жалко и едновременно много тъжно...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    доста тъжно найстина..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от KIRCHO
    Иванчо и Мариика а? звучи ми познато
    И аз това си помислих... Това сценарий на новата сапунена опера, която ще пуснат по БТВ ли е? Само дет няма хепи енд...
    The reasons of love... <3

Град
    kadeto iskam
    i ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Сапунка..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    40 Miles from the Sun

да бе ...

SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    София
    Ох... За кой път ли чета подобна история...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Ох... За кой път ли чета подобна история...

Тази е като онази за "любовта е като песен да пееш, но няма песен без край" ... Вече ми се повдига като почна да слушам за разни самоубийства и не знам си какво ... Тинейджъри.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Ай стига писахте глупости бе. Кат не ви харесва мълчете там....баси и хората
    Много тъжно
    Let The BEAT Control Your Body

НЕ е трябвало да го прави и той трябваше да й каже,че си идва

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Много тъжно
    Ти сериозно ли?

mnogo tajna prikazka. moje bi do nqkakva stepen razbiram za6to go e napravila

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Много тъжно
    Ти сериозно ли?
    Ем не ве човек, момичето го е писала тука, за да разнообрази малко и вие почвате с упрекванията
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от DeSerT``R0Se
    красиво и тъжно....
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Мега фен Аватара на koalka
    Доста подобни работи съм чела, не веднъж са били пускани такива и във форума, но ще е гадно, ако е истина.

дрън та пляс... колко-банално!
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ще има ли продължение или историята е само един сезон ?

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Много тъжно
    Ти сериозно ли?
    Ем не ве човек, момичето го е писала тука, за да разнообрази малко и вие почвате с упрекванията

За да разнообрази? И с какво тази история е по-различна от всички закани, написани в темите? С това, че момичето най-сетне се е самоубило? Голямо гордост, то всеки може така да си "решава" проблемите, сеш се? Пълна глупост е! На всичкото отгоре, освен нейния живот, е отнела и този на детето си, както е и съсипала живота на онзи нейн любим и на семейството й! Е, не, поздравления на малката хлапачка! Голям пример! Дай сега всички да почнем да се давим! BullshitS! Damn, това е като онова тъпо разказче (добре, че поне беше по-кратко) за онея двамата с мотора! От тъпи на по-тъпи, мамка му! Ае използвайте си сивото вещество най-накрая и стига сте циврели! А и дори и да беше истина, не би ме засегнало кой знае колко, защото нито ги познавам тези хора, нито нищо. А и историята е уникално нелепа и начинът, по който завършва, е също уникално малоумен и лесен! И да, наречете ме безчувствена и тъпа, но е така. Въобще защо се правите на състрадателни, когато в действителност въобще не ви пука?!

Ъъъ... чакайте, това е моментът в който трябва да кажа 'Ох, колко тъжно.'... нали??
    Само дето на мен ми е забавно... Ей, филмирайте го тва, наистина...
    Така е, мили 15 годишни девочки, които се праскате с батковци на 22 без презерватив :Р
    Ама поне да беше описано как е заченато детето, че да е по-интересно... едва ли е станало от влюбени погледи.
    радито, абе душице, кво разнообразие... То всяка втора тема тука е за невъзможна или несподелена любов, за сълзи, самоубийства, кървища...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    София
    Изразих просто мнение... И да разказът е като сапунка....
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    Търново.... Велико Търново
    ей за тфа мразя педофили .................. тъпо копеле как може ти да си на 22 и да спиш с малолетна умът ми не го побира..... още повече без презерватив ( очеИЗвадно )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си