View Full Version : Дами...кажете...
sexomanka
09-29-2007, 15:10
Искам да ви попитам какво мислите за стимулиране на мъжия анус с език или с пръст от страна на жената?Айде да видим колко жени ще споделят тяхното мнение за това.На моя приятел много му допада.
Приятелките ми са пробвали също,даже казват,че мъжа много го възбужда по време на секс да му бъркаш с пръстче в дупето... :-k
glezan4e
09-29-2007, 15:13
ne sym probvala.... moje da opitam nqkoi pyt ... ideqta hi4 ne e lo6a :pPpPpPpPpPp
hahavteen
09-29-2007, 15:16
Yf zamisliala sum se mnogo puti za6toto znam 4e na mujete im e hybavo i daje sme go obsujdali no nito toi nito az iskame sa probvame na tozi etap... :roll:
sweety_blondy
09-29-2007, 15:42
:twisted: :twisted: :twisted: oshte neshto da izmislite :D fantaziite krai nqmat ;D
Ice_Queen_
09-29-2007, 15:47
:shock: :shock: :shock: Никога!...
ramaiana
09-29-2007, 16:01
И аз знам,че това е изключително чувствителна зона
пазя-го-в-тайна
09-29-2007, 16:11
и аз съм го чувал това нещо, но като си представя докато аз бъркам и на мен да ми бъркат и ми става гадно... тва ми звучи доста извратено!
gavro64eto
09-29-2007, 16:15
dosta gnusno zvu4i.
Sisilota
09-29-2007, 17:17
Не ми допада идеята..
Чувала съм, че им е силно чувствителна зона, но нещо още не съм пробвала.
palomaaa
09-29-2007, 17:37
ne sam probvala i nebix 4esno kazano,az sam dosta gnysliva i ne bix dala da mi barkat v gaza,nai-malko s ezik,nito bix probvala!!!
Misho4ka
09-29-2007, 17:57
Na tozi etap ne;) Abe na jenite samo im se burka ebati. Tiq momcheta i tova iskat da si vzemat;) hah.
naMy4Ho_KoTe
09-29-2007, 18:38
За много мъже (тези, които са имали смелостта да пробват) това наистина е източник на огромно удоволствие. Конкретно при мен и моят приятел - неговата цепка е забранена зона за мен :) Пък и не се изкушавам да бъркам там, честно казано. Само като се къпем заедно го мия с насапунисани ръце там.
Dark_Angel_F
09-29-2007, 18:40
Това не ми допада като идея...... А да не говоря че приетеля ми по- скоро би ме гръмнал от колкото да ми пзолволи подобно нещо при каквитоо и да е обстоятелства. ДА не говор я че не правим секс.
bossychick
09-29-2007, 18:49
Abe 4uvala sum gi i az tiq 4e im bilo mnoo qko neznam si kvo si... az ne bih proala toi ne bi proal.. fuck it!!
Искам да ви попитам какво мислите за стимулиране на мъжия анус с език или с пръст от страна на жената?Айде да видим колко жени ще споделят тяхното мнение за това.На моя приятел много му допада.
Приятелките ми са пробвали също,даже казват,че мъжа много го възбужда по време на секс да му бъркаш с пръстче в дупето... :-k
Да ти кажа честно не ми допада, не бих посмяла и да го пробвам(като се има в предвид вижданята на бившия...)
Не съм го пробвала, но ми напомня честия ни спор " Айде дай дупенцето... - Добре... - YES... - Ама после ти даваш твойто - зимам краставицата иииии..."В крайна сметка никой си не дадде дупето :D
krem4et0
09-30-2007, 08:20
Полека-лека се приближавам към тази зона. Първия път като му подхвърлих, бях обявена за извратена. Но 1 ден му щукне, че може да го пипам навсякъде.......Но за сега не действа смело, а само леки целувки и опипвания. Ама като го гледам как скимти..........скоро ще предприема по-масирана атака.
Леле момичета ОТКАЗАХТЕ МЕ ОТ СЕКСАА :smt005 не ако на мене някоя тръгне да ми го прави ще и счупя пръстите !!!!!!!!
KimBerLy1912
09-30-2007, 09:51
Интересен въпрос...Смятам,че е всеобщ факт,че тази зона е чувствителна...И мъжете също го знаят...Но май повечето не дават... :-k Аз също не бих пробвала на този етап..а и няма кой да ми даде :lol:
alkobalko
09-30-2007, 09:55
Лично аз не боих го направила. Това е въпрос на вкус и на който му допада, нека да прави.
beb4o_bu
09-30-2007, 10:01
Намирам го за нормално. Казват, че това е мъжката Джи точка. Но като гледам момчетата не са много въодушевени :)
nelka_hubavelka
09-30-2007, 11:04
nikoga ne bih napravila tova-zvu4i mi mn gnusno i izvrateno apak i milsq 4e i pr mi ne bi mi pozvolil da go napravq
ReFlEcTiOn
09-30-2007, 11:11
АЗ мисля че приятелят ми ще ми позволи но след това ще иска и аз дам дупето си,.. а аз [-X пък и предпочитам да съм романтичка ,това не ми изглежда такова... :smt050
krem4et0
09-30-2007, 11:16
Пуф стига с този романтичен секс. Сексът ви сближава и чувствата трябва да са налице, но ако го правим диво и побъркващо, значи ли че не се обичаме? Даже, ако обичаш партньора си, би опитал всичко, за да е максимално задоволен и щастлив. Аз обожавам приятеля си, но това не ми пречи да псувам като каруцарка по време на акта, да бърникам навсякъде, да го желая диво и невъздържано направо от вратата! Едното няма общо с другото.
blackberryy
09-30-2007, 14:54
ne sam probvala i nebix 4esno kazano,az sam dosta gnysliva i ne bix dala da mi barkat v gaza,nai-malko s ezik,nito bix probvala!!! +1 :-D
Аз съм пробвала с пръстче... Вариантът беше отхвърлен в последствие под предлога "Мен ме боли". Нищо, че преди уж му беше кеф... :Р
so^sweet
09-30-2007, 16:19
dosta gnusno zvu4i.
em da nap1lno s1m s1glasna v1preki i 4e po golemi gnusotiii mogat da se pravqt
sh3_1s_7h3_0n3
09-30-2007, 17:03
Намирам го за нормално. Казват, че това е мъжката Джи точка. Но като гледам момчетата не са много въодушевени :)
Не са, защото си мислят, че ще им пъхаме цели тръби отзад или ще се изпедерасчат пфф... пък то нищо общо... 8)
Правят се, ама и на тях им е хубаво... :twisted:
SweEtY_f_91
10-18-2007, 23:18
:smt104 :-& :smt095 :smt095 :smt095
Az moity ne go daam p1k negovoto...DA DA :smt018
purvata probva s prus4e, ne me bole6e ama ne mi be6e priqtno :( kato 4ustvo e gadno, ina4e kato ideq mi e se taq dali 6e mi burkat v zadnika ili ne... vij tq podivqva6e ot kef kvoto i da i praeh na zadnika sega6nata su6to ne se durpa ako ne q boli
ууууууллл! никога!а клизма неискате ли да му направя! [-X [-X [-X [-X
Ti lyda li si ne go pravi.1 momiche koeto mi praishe svirki i kakto mi barashe topkite mislih 4e she mi brakne s prast .... :smt013 ne sa mi go praili no samo kato si pomislq...tva e otvratitelno ne go pravi !!! :smt011 :smt011 :smt011
PinkFloydSound
10-19-2007, 07:31
Пффф аз гадже нямам и секс още не прая...пък ша му бъркам с пръст у задника...бе яяяяяяя...аз момчетата от класа ги бия секи ден пък какво остава да им бъркам с пръст в гъза :smt011 [-X ](*,)
naMy4Ho_KoTe
10-19-2007, 08:46
Пуф стига с този романтичен секс. Сексът ви сближава и чувствата трябва да са налице, но ако го правим диво и побъркващо, значи ли че не се обичаме? Даже, ако обичаш партньора си, би опитал всичко, за да е максимално задоволен и щастлив. Аз обожавам приятеля си, но това не ми пречи да псувам като каруцарка по време на акта, да бърникам навсякъде, да го желая диво и невъздържано направо от вратата! Едното няма общо с другото.
Кефиш ме. :roll: :wink:
lLady_MooN_RaiN
10-19-2007, 09:12
Ако на моя приятел това му допадаше, сигурно щях да го правя...
sladkish_14
10-19-2007, 09:23
:twisted: :twisted: :twisted: oshte neshto da izmislite :D fantaziite krai nqmat ;D"
Да...пффффф :smt009
_butterfly_
10-19-2007, 09:53
Не!!! Това е гадно и гнусно.
Изглежда ми гнусно, пък и не бих пробвала :roll: :wink:
gabituuu
10-19-2007, 10:46
Не очаквах толкова много консервички.А уж младите били вече разкрепостени и открити ....Правила съм го преди с едно момче и ужасно много му хареса.Приятелят ми в момента не ми дава - какво ви става бе момчета?опитайте!как навивате приятелките си да 'дават дупе' ?кат не ви хареса няма да повтаряте!имаше едно мнение че ако харесват това са гейове :-D това е много тъпо - прочетете малко бе ! Супер чувствителната зона е перинеумът - намира се м/у гениталиите и ануса и именно нейното нежно докосване и разтриване носи удоволствие както и лекия натиск в областа на ануса - не става дума да проникване като при аналния секс !!!!!! #-o
rihannka
10-19-2007, 10:57
не си падам по такива неща и нямам намерение да го правя ,пък и приятеля ми никога не би ми позволил тва!
hahavteen
10-19-2007, 11:00
Супер чувствителната зона е перинеумът - намира се м/у гениталиите и ануса и именно нейното нежно докосване и разтриване носи удоволствие както и лекия натиск в областа на ануса - не става дума да проникване като при аналния секс !!!!!! #-o
Vsu6tnost "syper 4ystvitelnata zona" e prostatata...Ako te interesyva kude se namira pro4eti :roll:
gabituuu
10-19-2007, 11:04
:-D Обясних къде да се пипа 8)
lilit_666
10-19-2007, 11:13
Лично аз не боих го направила. Това е въпрос на вкус и на който му допада, нека да прави.
И аз така.С пръст4е по-как да е-щом му допада-ок,ама да го лижа-НЕ
hahavteen
10-19-2007, 11:20
При някои мъже оргазъм може да бъде достигнат в резултат на силна възбуда без наличието на стимулация на пениса. Някои мъже са способни да постигат еякулация или получават оргазъм чрез анална стимулация на простатната жлеза. Мъжете, получаващи усещането на стимулация на простата, често дават описания, подобни на тези при стимулация на G-точката при жените.
Третата мъжка G-точка е простатата. Простатата може да се стимулира и масажира чрез намазан с лубрикант пръст в ануса. Тогава докато движите пръста ще почувствате това гъбесто образувание, което може да се стимулира, за да предизвика силно чувство на наслада.
The prostate is about the size of a walnut in a normal man, and is immediately behind the rectal wall about three centimeters inside the anus. It can be felt by placing one finger within the anus and feeling along the anterior wall for a round bulb.
Ta kude kaza 4e triabva da se pipa... :-k
gabituuu
10-19-2007, 11:37
http://www.liniastandart.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1115
аз ти говоря за перинеум - ти ми говори за простатата ......
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.doctoronline.nhs.uk/masterwebsite1Asp/targetpages/specialts/images/perineum.gif&imgrefurl=http://www.doctoronline.nhs.uk/masterwebsite1Asp/targetpages/specialts/oandg/bartcyst.asp&h=401&w=350&sz=33&tbnid=buYgijUl4fOZuM:&tbnh=124&tbnw=108&prev=/images%3Fq%3Dperineum%26um%3D1&start=1&sa=X&oi=images&ct=image&cd=1
http://www.pudendal.info/info/anatomical_images/MalePerineumSuperficialDissect.jpg
да оцветя ли къде да гледаш или виждаш и сам/а
gabituuu
10-19-2007, 11:44
и все пак гоогле :Д е верен приятел щом ти се отдава англ. прочети википедиа или някой др сайт вярвам че ще разбереш за ко иде реч
hahavteen
10-19-2007, 11:55
Az prosto se opitah da ti obiasnia 4e nai-4ystvitelnata to4ka e prostatata a ne perineymut i poneje ti kaza 4e si obiasnila kude da se pipa pysnah citatite :roll:
gabituuu
10-19-2007, 12:08
ааа за най-чувствителна точка - нз мисля че е строго индивидуално
ne sym ropbvala , vse o6te ;p
AzureDiamond
10-24-2007, 17:36
Еми мн гадно ми звучи..и извратено.. :smt011 Никакво желание нямам да опитам а и приятеля ми също... ;-)
sexy_kukla
10-24-2007, 19:01
[-X ... tva mi se struva malko gadni4ko , nz za6to taka!!!! No li4no na men ne mi dopada , tva e moe mnenie
ne6to ne me kefi tova da mu burkam tam,dobre 4e i toi ne iska :D :-D
emi az bih opitala,ama toi ne shte xixi :P
miloto_girl_4e
10-26-2007, 21:20
Никога не съм прилагала това на гаджето си, честно казано не знам дали и някога бих..
Знам, че им е много чувствително мястото там, знам, че им доставя удоволствие, но...някакси ми е странно на мен да го правя и.. неудобно :oops: Ама за всичко си има време.. аз като цяло обичам за разнообразявам :-P
tva zvu4i ugasno makar4e qvno e istina ne bih go napravila nqkaksi parvo ne si go predstavqm i vtoro ako e istinski mag nqma da se saglasi na takova izvrateno deistvie(osven ako ne e izvraten de) ot strana naliubimata si.i imam edin vapros:daa ne bi romantikata da e umrqla nekade,kakvi sa teq gluposti we hora q se savzemete.
[quote="windigo"]tva zvu4i ugasno makar4e qvno e istina ne bih go napravila nqkaksi parvo ne si go predstavqm i vtoro ako e istinski mag nqma da se saglasi na takova izvrateno deistvie(osven ako ne e izvraten de) ot strana naliubimata si.i imam edin vapros:daa ne bi romantikata da e umrqla nekade,kakvi sa teq gluposti we hora q se savzemete.
безплатен обяд! (http://am.martinmarinov.info/ohapan.php?i=hekata)
gavro64eto
10-27-2007, 09:04
OTVRATITELNO E SAMO KATO SI POMISLQ KAMO LI DA GO PRAVQ :-& .SPORED MEN VSQKA OVAJAVA6TA SEBE SI DAMA NE BI HO NAPRAVILA.
angelofsin
10-27-2007, 21:41
4uvala sym i az 4e e 4uvstvitelna zona , no ne sam probvala dosega :P :D
angelofsin
10-27-2007, 21:43
OTVRATITELNO E SAMO KATO SI POMISLQ KAMO LI DA GO PRAVQ :-& .SPORED MEN VSQKA OVAJAVA6TA SEBE SI DAMA NE BI HO NAPRAVILA.
i az taka mislq ...
eXtRaoRdinaRy
10-27-2007, 21:54
Звучи много гнусно.
На практика може да е хубаво, но не мисля да му прилагам такива методи.
otvarq4anadevici
10-28-2007, 13:36
ami moqta priqtelka mnogo obi4a da mi strije zadnika i da mi prai svirki s neq sme gadjeta ve4e 6 godini sega s1m na 15 :evil:
qjte dreben penis
10-28-2007, 13:37
автора да яде пилешки пръжки запържени в сперма дано!!
takethispill
10-28-2007, 19:07
em kato mu haresva mnogo stimuliraneto na anusa dai da mu se izpovryshtam tam moje da mu dopadne ai q si lqgaite kat tolkoz mnogo obichash da byrzkash v zadnici ela brykni v moq mislq 4e shte mi haresa ko spodelqsh tuka v TEEN saita
so_sexy_92
10-28-2007, 19:36
taka...pyrvo..ne sam go probvala..vtoro moq nikoga nqma da mi dade pone taka si mislq de..6 kaji ti luda li si ili ne6to takoa..ma sam sig 4e nqma da dade..kak kaahte tva mom4e li e ili e gei..a i ne6to dr ako mu brykne6 v dupeto kvo li moi6 da izkara6 :D :D :D
Tempestjuji
10-28-2007, 19:43
Да понякога при секс пръстчетата ми шарат и там :lol:
и мойте и мойте..само,че следва бутане,крясък и после пак трясък .... :razz:
ПС: не сте нормални ;-) ;-)
ЪъЪЪъъ...не
нито съм пробвала нито ще пробвам.. :-&