View Full Version : Как да го сваля
divanetyyy
09-29-2007, 18:44
Значи проблема е такъв...още първия ден на даскало се запознах с едно ново момче ,една година по-голямо от мен.Досега сме си говорили само 2 пъти,ма тфа беха лиготии :) Иначе сме само на здрасти,ко стаа и тка...Аз страааааашно мн го харесвам,но нз как да го накарам да ме хареса...мн бих искала да тръгнем,но...как да му дам намеци?????плссс help!!! :?
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Как да го свалиш...ми с тухла четворка как :lol:
Сори сега вече по темата :arrow: Ми заговаряй го по-честичко, от лаф на лаф може да стане работата :wink: успех!
Ми като за начало някой ден иди при него. Попитай го "Какво правиш, как си? Какъв час имаш?" и така го заговори. С вече ако видиш че и на него му е приятно да си говори с теб, а не те отблъсне значи може би имаш шанс...
pukankata
09-29-2007, 18:47
Аз като си харесам някое момче от училище вместо само срамежливо да го поздравя го питам как му е минал деня,някакви общи неща,които ни вълнуват и двамата и докато се усетя ме е поканил на кафе.Или пък ако не си много по приказките...просто му хвърляй някакви предизвикателни погледи,не че много ще помогне,но нищо не губиш.
Успех! :D
flowerlina
09-29-2007, 18:47
Разрови се,има много такива теми
ramaiana като променяш заглавието поне го прочети 1-во. Тя е момиче и иска да свали момче :wink:
divanetyyy
09-29-2007, 20:29
ama ei,q ne mi promenqi zaglavieto!!!xora,zaglavieto e:kak da go svalq...pak i neam balgarski,tka 4e trqa da pi6a na angliiski..... :cry:
ama ei,q ne mi promenqi zaglavieto!!!xora,zaglavieto e:kak da go svalq...pak i neam balgarski,tka 4e trqa da pi6a na angliiski..... :cry:
Всъщност ти пишеш на български, но на латиница, а не на кирилица.
divanetyyy
09-29-2007, 21:16
еми да ви кажа..най-хубоо с някоя тухла четворка...:)
Тряскаш го с греда и е 100% свален :-D
"батко, батко, а ти ше ми станеш ли едно гадже??" :roll:
Само спамите мамка му ... нали съм ви казал ; тухла четворка или с двулитровка бира... [-o< O:)
няаа намеци момчетата не разбираме от тея неща, най лесно е с външен вид ( не е нужно и ти да се клонираш просто бъди женствена )
еми да ви кажа..най-хубоо с някоя тухла четворка...:)
може направо с някое круше или ъперкът :-D че по-лесно
1vo: hora ne hodete s nqkoi ot daskalo to vi, posle mnogo 6te sujalqvate. 2ro: ako se pak mnoogo durji6 na tova mom4e, vuob6te ne se vaikai, a napravi ne6to po vuprosa ni6to nqma da padne ot nebeto, nameri ob6ti temi za razgovor, flirtuvai s nego i si4ko 6te si doide na mqstoto \:D/ \:D/