View Full Version : и тя си го харесва....
j@kl!n437o_ne6to si
09-29-2007, 22:44
имам една приятелка, която си харесва момчето, което и аз харесвам. само че...да беше само това, ама тя непрекъснато ме лъже за разни неща, свързани с него. може да не го е виждала цяла седмица, но всеки ден като се видим с нея почва да ми разказва как същия ден го била видяла с колата (той има), как той спрял да си поговорят...и т.н.
и тя прекрасно знае, че по тоя начин ме дразни, и го прави нарочно. ](*,) #-o
наскоро дори ме излъга, че той й бил предложил да тръгнат.... #-o няма нищо такова, но тя това ми каза........ :evil: :?
като ми се обажда първите й думи са ''ало, знаеш ли че преди малко мина П. и си говорихме" и т.н.
не искам да си съсипваме приятелството, но тя ме побърква. #-o непрекъснато ми говори за това момче. повече от ясно е че го харесва, но даже и не си признава!!!!!!! ](*,)
само ми повтаря ''ма аз не го харесвам, Ти си го гледай внимателно къде ходи и с кого, понеже нещо много му ставате тия, които го харесват." и какво мога да направя, по дяволите. ? #-o
Повече недей да общуваш с това момиче. [-X
j@kl!n437o_ne6to si
09-29-2007, 22:52
ама това е проблема- не искам да си съсипваме приятелството, но веднъж не ми е казала истината- винаги ме лъже, поне що се отнася до момчето, което и двете харесваме.. ](*,)
Ми почни да я лъжеш и дразниш и ти и да не ти пука :lol:
j@kl!n437o_ne6to si
09-29-2007, 22:54
Ми почни да я лъжеш и дразниш и ти и да не ти пука :lol:
не знам дали се ебаваш или не, но това наистина ми се струва вариант. :-k
MiMcHeToOo
09-29-2007, 23:05
ама това е проблема- не искам да си съсипваме приятелството, но веднъж не ми е казала истината- винаги ме лъже, поне що се отнася до момчето, което и двете харесваме.. ](*,)
еми не мисля, че тва момиче ти е приятелка.. колкото до горното мнение да я дразниш и ти - недей, щото оная твоята "приятелка" квато е лъжкиня ше земе да му каже тва което си си измислила, че да я дразниш и въпросното момче няма да те погледне повече..
Момичето не ти е приятелка, повярвай ми! 6 години съм общувала с подобно същество и ти казвам да се махнеш от нея! Може да говори глупости за теб, но за нищо на света не и го връщай! Подобни индивиди не заслужават вниманието ти.
купи си бананова мелба изяш половината и случайно залей тая тфоя приятелка с останалото ( няма да хабиш цяла мелба я ) крещейки "лъжи още гнидо такава" а може нищо да не и казваш :}
и аз така мисля :idea:
Кога ш' идем на кафе ? или ... айде, няма ли да излизате вече, че от много приказки накрая ... :smt018
Тя вече ви е съсипала приятелството. :wink: не ти е истинска приятелка, това трябва да си го разбрала.Очевидно е, че иска да те дразни, иначе нямаше да постъпи така.Остави я, не се занимавай с нея.
Тя вече ви е съсипала приятелството. :wink: не ти е истинска приятелка, това трябва да си го разбрала.Очевидно е, че иска да те дразни, иначе нямаше да постъпи така.Остави я, не се занимавай с нея.
Damz...mnogo dobre kazano
DoomShadow
09-30-2007, 07:37
еми не мисля, че тва момиче ти е приятелка.. колкото до горното мнение да я дразниш и ти - недей, щото оная твоята "приятелка" квато е лъжкиня ше земе да му каже тва което си си измислила, че да я дразниш и въпросното момче няма да те погледне повече..
=D>
sama se zamisli kakva priqtelka ti e 6tom te l1je postoqnno :-k
Ами.... Кажи и, че ти е писнало да и слушаш глупостите и че не искаш да я чуваш повече.. :)
HePeAJIeH
09-30-2007, 09:02
Личи си колко ти е приятелка Заеби я тая пачавретина и си гледай напред А относно момъка:показвай му че го харесващ защото май конкуренцията ще те надвие :lol:
Slave4You
09-30-2007, 10:42
не искам да си съсипваме приятелството, но тя ме побърква.
Ти може да изпитваш приятелски чувства към тая но мисля че тя не изпитва такива към теб(не ти е никва фр)... Според мен ако спреш да и се обаждаш и да общуваш с нея само ще и доставиш удоволствие но направи това което смяташ за ти добре.Едва ли ще има смисал да говориш с нея за това,така че май наистина е добре да я игнораш... :-k