- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и тя си го харесва....
имам една приятелка, която си харесва момчето, което и аз харесвам. само че...да беше само това, ама тя непрекъснато ме лъже за разни неща, свързани с него. може да не го е виждала цяла седмица, но всеки ден като се видим с нея почва да ми разказва как същия ден го била видяла с колата (той има), как той спрял да си поговорят...и т.н.
и тя прекрасно знае, че по тоя начин ме дразни, и го прави нарочно.![]()
![]()
наскоро дори ме излъга, че той й бил предложил да тръгнат....няма нищо такова, но тя това ми каза........
![]()
![]()
като ми се обажда първите й думи са ''ало, знаеш ли че преди малко мина П. и си говорихме" и т.н.
не искам да си съсипваме приятелството, но тя ме побърква.непрекъснато ми говори за това момче. повече от ясно е че го харесва, но даже и не си признава!!!!!!!
само ми повтаря ''ма аз не го харесвам, Ти си го гледай внимателно къде ходи и с кого, понеже нещо много му ставате тия, които го харесват." и какво мога да направя, по дяволите. ?![]()
Повече недей да общуваш с това момиче.![]()
ама това е проблема- не искам да си съсипваме приятелството, но веднъж не ми е казала истината- винаги ме лъже, поне що се отнася до момчето, което и двете харесваме..Първоначално написано от AFT
![]()
Ми почни да я лъжеш и дразниш и ти и да не ти пука![]()
Разрови прахта... и събери ме,
частица разпиляна празнина...
Не ме изкупвай, просто утеши ме,
спасение вържи ми... без вина!
не знам дали се ебаваш или не, но това наистина ми се струва вариант.Първоначално написано от Carly
![]()
еми не мисля, че тва момиче ти е приятелка.. колкото до горното мнение да я дразниш и ти - недей, щото оная твоята "приятелка" квато е лъжкиня ше земе да му каже тва което си си измислила, че да я дразниш и въпросното момче няма да те погледне повече..Първоначално написано от j@kl!n437o_ne6to si
Животът е адът описан в Библията!
Момичето не ти е приятелка, повярвай ми! 6 години съм общувала с подобно същество и ти казвам да се махнеш от нея! Може да говори глупости за теб, но за нищо на света не и го връщай! Подобни индивиди не заслужават вниманието ти.
купи си бананова мелба изяш половината и случайно залей тая тфоя приятелка с останалото ( няма да хабиш цяла мелба я ) крещейки "лъжи още гнидо такава" а може нищо да не и казваш :}
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
и аз така мисляПървоначално написано от AFT
![]()
Кога ш' идем на кафе ? или ... айде, няма ли да излизате вече, че от много приказки накрая ...![]()
Тя вече ви е съсипала приятелството.не ти е истинска приятелка, това трябва да си го разбрала.Очевидно е, че иска да те дразни, иначе нямаше да постъпи така.Остави я, не се занимавай с нея.
Damz...mnogo dobre kazanoПървоначално написано от koalka
Testis unus,testis nullus...
=D>Първоначално написано от MiMcHeToOo
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
sama se zamisli kakva priqtelka ti e 6tom te l1je postoqnno![]()
Ами.... Кажи и, че ти е писнало да и слушаш глупостите и че не искаш да я чуваш повече..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Личи си колко ти е приятелка Заеби я тая пачавретина и си гледай напред А относно момъка:показвай му че го харесващ защото май конкуренцията ще те надвие![]()
Ти може да изпитваш приятелски чувства към тая но мисля че тя не изпитва такива към теб(не ти е никва фр)... Според мен ако спреш да и се обаждаш и да общуваш с нея само ще и доставиш удоволствие но направи това което смяташ за ти добре.Едва ли ще има смисал да говориш с нея за това,така че май наистина е добре да я игнораш...Първоначално написано от j@kl!n437o_ne6to si
![]()