.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

и тя си го харесва....

имам една приятелка, която си харесва момчето, което и аз харесвам. само че...да беше само това, ама тя непрекъснато ме лъже за разни неща, свързани с него. може да не го е виждала цяла седмица, но всеки ден като се видим с нея почва да ми разказва как същия ден го била видяла с колата (той има), как той спрял да си поговорят...и т.н.
    и тя прекрасно знае, че по тоя начин ме дразни, и го прави нарочно.
    наскоро дори ме излъга, че той й бил предложил да тръгнат.... няма нищо такова, но тя това ми каза........
    като ми се обажда първите й думи са ''ало, знаеш ли че преди малко мина П. и си говорихме" и т.н.
    не искам да си съсипваме приятелството, но тя ме побърква. непрекъснато ми говори за това момче. повече от ясно е че го харесва, но даже и не си признава!!!!!!!
    само ми повтаря ''ма аз не го харесвам, Ти си го гледай внимателно къде ходи и с кого, понеже нещо много му ставате тия, които го харесват." и какво мога да направя, по дяволите. ?

Град
    40 Miles from the Sun
    Повече недей да общуваш с това момиче.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    ама това е проблема- не искам да си съсипваме приятелството, но веднъж не ми е казала истината- винаги ме лъже, поне що се отнася до момчето, което и двете харесваме..

Град
    Дом е там,където дупето ти седне :>
    Ми почни да я лъжеш и дразниш и ти и да не ти пука
    Разрови прахта... и събери ме,
    частица разпиляна празнина...
    Не ме изкупвай, просто утеши ме,
    спасение вържи ми... без вина!

Цитирай Първоначално написано от Carly
    Ми почни да я лъжеш и дразниш и ти и да не ти пука
    не знам дали се ебаваш или не, но това наистина ми се струва вариант.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от j@kl!n437o_ne6to si
    ама това е проблема- не искам да си съсипваме приятелството, но веднъж не ми е казала истината- винаги ме лъже, поне що се отнася до момчето, което и двете харесваме..
    еми не мисля, че тва момиче ти е приятелка.. колкото до горното мнение да я дразниш и ти - недей, щото оная твоята "приятелка" квато е лъжкиня ше земе да му каже тва което си си измислила, че да я дразниш и въпросното момче няма да те погледне повече..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    40 Miles from the Sun
    Момичето не ти е приятелка, повярвай ми! 6 години съм общувала с подобно същество и ти казвам да се махнеш от нея! Може да говори глупости за теб, но за нищо на света не и го връщай! Подобни индивиди не заслужават вниманието ти.

Град
    Търново.... Велико Търново
    купи си бананова мелба изяш половината и случайно залей тая тфоя приятелка с останалото ( няма да хабиш цяла мелба я ) крещейки "лъжи още гнидо такава" а може нищо да не и казваш :}

и аз така мисля
    Fuck Me I'm Famous

www.allfunkedupsessions.com

Кога ш' идем на кафе ? или ... айде, няма ли да излизате вече, че от много приказки накрая ...

Мега фен Аватара на koalka
    Тя вече ви е съсипала приятелството. не ти е истинска приятелка, това трябва да си го разбрала.Очевидно е, че иска да те дразни, иначе нямаше да постъпи така.Остави я, не се занимавай с нея.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Тя вече ви е съсипала приятелството. не ти е истинска приятелка, това трябва да си го разбрала.Очевидно е, че иска да те дразни, иначе нямаше да постъпи така.Остави я, не се занимавай с нея.
    Damz...mnogo dobre kazano
    Testis unus,testis nullus...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    еми не мисля, че тва момиче ти е приятелка.. колкото до горното мнение да я дразниш и ти - недей, щото оная твоята "приятелка" квато е лъжкиня ше земе да му каже тва което си си измислила, че да я дразниш и въпросното момче няма да те погледне повече..
    =D>
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

sama se zamisli kakva priqtelka ti e 6tom te l1je postoqnno

Град
    София
    Ами.... Кажи и, че ти е писнало да и слушаш глупостите и че не искаш да я чуваш повече..
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Личи си колко ти е приятелка Заеби я тая пачавретина и си гледай напред А относно момъка:показвай му че го харесващ защото май конкуренцията ще те надвие

Супер фен

Re: и тя си го харесва....

не искам да си съсипваме приятелството, но тя ме побърква.
    Ти може да изпитваш приятелски чувства към тая но мисля че тя не изпитва такива към теб(не ти е никва фр)... Според мен ако спреш да и се обаждаш и да общуваш с нея само ще и доставиш удоволствие но направи това което смяташ за ти добре.Едва ли ще има смисал да говориш с нея за това,така че май наистина е добре да я игнораш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си