PDA

View Full Version : Схемата е пълна

Boynce
09-30-2007, 15:53
Проблема е следния.....то даже не е проблем ами дилема.
Имам си фр от достааааа дълго време,но видно нещата не вървяха и въпреки това не се раделихме.Тои си имаше там няква приятелка нз дали се тъпчеха,но излизаха...и нз дали се виждат още,както и да е....
Обаче и аз срещнах едно момче.Излизахме няколко пъти.но м/у нас не се случи нищо(понеже нямах достаъчно воля за да се впусна в нещо такова)само прехвърчаха флуиди ......Минаха 2 седмици нещата м/у мен и моя фр се нормализира горе-долу,вчера правихме мноо як секс (какъвто не бяхме правили не помня от кога),но днес другото момче ми се обади да се видим.Лошото е че ако се видя отново с него вече неизбежно ще се случи нещо,няма как!За момента удържам желанието да се видя с него....(а и сякаш нямам чак такова желание)
Как да подходя с него че да ен си развалим отношенията
А и не искам после да ме гризе съвестта,че сам направила грешка
Аз съм на 19 приятеля ми е на 18,а др момче на 27 :)
10х за отделеното време

sasha_90
09-30-2007, 15:59
Затова когато си имаш гадже нетрябва да се занимаваш и с друг.

sladko_f
09-30-2007, 16:23
Не излизай с другото момче.После можеда съжаляваш. :wink:

yuyuto
09-30-2007, 16:30
Затова когато си имаш гадже нетрябва да се занимаваш и с друг.
Точно така! \:D/

ouT-oF(coNtr0L)
09-30-2007, 16:32
Когато скъсаш с гаджето си излизай с другото момче :wink: После може да съжаляваш ако се видиш с него и да развалиш връзката си :wink:

sexa_na_kompleksa
09-30-2007, 16:45
Абе,ходи се чукай като гледам само това те интересува....

Нищо лично,ама май е така ...

Lapin
09-30-2007, 16:54
Заеби другия, бъди с гаджето си :wink:

sh3_1s_7h3_0n3
09-30-2007, 17:13
пък другото момче си е цял мъж 8)

и все пак ако държиш на приятеля си и не искаш да си разваляте отношенията, не излизай с другия...
а пък на въпросния 'друг'... обясни му, че си имаш приятел или тактично му отказвай да излезете и ще се усети...
ако пък искаш да излезете... се дръж на положение и не позволявай нищо да се случва... дръж се приятелски и на дистанция...

Вариантите са ясни - изборът е твой...

koalka
09-30-2007, 17:26
Мисля, че ти и твоя приятел най-напред трябва да се изясните.Пък и на мен не ми стана ясно, той ходил ли е с това момиче или му е просто приятелка, с която излиза?
Ако това момче ти харесва, редно е да кажеш на приятеля ти.Вие може да сте правили хубав секс, но това дали ще оправи нещата?Определено не всичко опира до секса, а до чувствата и би трябвало да си зададеш въпроса дали ги имаш?

HePeAJIeH
09-30-2007, 17:30
Стой си при приятеля си и кажи на другия че не го харесваш Мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооого трудно няма що :smt011

GregoryHouse
09-30-2007, 18:03
Стой си при приятеля си и кажи на другия че не го харесваш Мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооого трудно няма що :smt011

Tрудно е ама кретеноид като теб дет от тях не излиза как може да знае...

Понеже всички казаха бъди с приятеля си няма как да не предложа обратното :-D .Не,не затова го предлагам...прсот щом нещата с гаджето ти не вървят и той ходи с друга междувременно...май май с него те сврзва както ти изтъкна якия секс...тъй че оди се занимавай с другия...може с него да не е само секса пък и да е какво от това пак нищо не губиш.

Boynce
09-30-2007, 18:53

Tрудно е ама кретеноид като теб дет от тях не излиза как може да знае...

Понеже всички казаха бъди с приятеля си няма как да не предложа обратното :-D .Не,не затова го предлагам...прсот щом нещата с гаджето ти не вървят и той ходи с друга междувременно...май май с него те сврзва както ти изтъкна якия секс...тъй че оди се занимавай с другия...може с него да не е само секса пък и да е какво от това пак нищо не губиш.
Сужалявам да го кажа,но доккторе дълбоко грешите или просто ен сте разбрали правилни. Нищо общо секса ни беше пълна боза(е не е бил винаги така само в последните няколко месеца).......до вчера нз беше велико.Така че виждаш че секса изобщо не ни е свързвал......

Някои горе пита дали са били просто приятели!Не не са били стабилно са се зарибявали но за жалост незнам до къде са стигнали

И вече казах на другия че няма да се видя с него

monityY
09-30-2007, 19:10
еми приятеля ти е изневерил,6то да не го напраи6 и ти?ти не си казала ни6то като той е излизал с друга.. излез и ти с друг след.. но ако оби4а6 приятелия си и държи6 на него.. оня другия го зАеби.. :!:

Carly
09-30-2007, 19:11
Вече достатъчно съвети ти дадоха форумците.
Аз само бих добавила че от два стола се пада на земята :roll:

Boynce
09-30-2007, 19:32
Всички сте прави,но не можете да ме винете всеки е имал поне 1 забежка в живота си,друг е въпроса до къде е стигнал.За щастие аз не стигнах до никъде.Няма смисъл да оствя питомното за да гоняа дивото.

Ключ

sweety_blondy
09-30-2007, 20:46
B1di samo s ediniq,zashtoto nakraq ako se opitvash da si s dvamata , shte ostanish SAMA !!

sh3_1s_7h3_0n3
09-30-2007, 21:02
Ключ

речено-сторено :wink: