View Full Version : Има ли опасност от забременяване?
foreverr
10-01-2007, 12:45
Значи искам да попитам нещо-ако ти свършат върху путето(сори за думата, но не мога да се сетя друга)но не в него , а върху него може ли да се забременее???Моля ви кажете спешно ми трябва да знам :roll:
krem4et0
10-01-2007, 12:48
Да, има макар и минимална.
gavro64eto
10-01-2007, 12:50
spored men moje.
ZaHaRcHe
10-01-2007, 12:52
Ем.. мн зависи от това къде по точно е свършило момчето и накъде е потекла спермата...
thefreak
10-01-2007, 13:03
Значи искам да попитам нещо-ако ти свършат върху путето(сори за думата, но не мога да се сетя друга)но не в него , а върху него може ли да се забременее???Моля ви кажете спешно ми трябва да знам :roll:
Хипотетично ли питаш?
Samanta Jones
10-01-2007, 13:07
има определено,макар и минимална,затова избягвай такава ситуация,че да нямаш главоболия после :evil: :!: :!: :!:
foreverr
10-01-2007, 13:20
а ако си девствена и ти свършат върху путето може ли да забременееш?Моля ви кажате, че моята приятелка е девствена и вчера и се изцепиха върху путето-но аз знам, че теста ако се направи 1 ден след това винаги показва отрицателно и за тва питам вас-по късно тя ще си направи тест
ami tova poslednoto me razbi ami zavisi kade e potekla spermata ama vse pak si vzemi ahp4e ot apterkata tam shte ti predlojat za da nqma spanki 4e losho stava
foreverr
10-01-2007, 13:44
ami tova poslednoto me razbi ami zavisi kade e potekla spermata ama vse pak si vzemi ahp4e ot apterkata tam shte ti predlojat za da nqma spanki 4e losho stavaТо хапчето не е за мен-ама виж ся-значи на фр и свършиха там и то тя каза, че сялото путе и е било намацано-ами има ли вероятност-и кви хапчета?Моля ви помогнете-приятелката ми е супер притеснена :roll:
foreverr
10-01-2007, 14:26
Моля ви помогнете де :roll:
Има вероятност и то доста..щом е била цялата "омазана".Да върви да си купи ескапеле и след 7-8 дни да си направи тест!
glezan4e
10-01-2007, 14:32
Има вероятност и то доста..щом е била цялата "омазана".Да върви да си купи ескапеле и след 7-8 дни да си направи тест!
+10
swords1010
10-01-2007, 14:37
Да, възможно е! :wink:
Sun_Shine`f
10-01-2007, 15:52
Хах така обяснена ситуацията ме разби :smt005
иначе мн не рзбрах къде е била тая сперма - на триъгълника (и дали е потекло надолу) или близо до влагалището. Ако е втория вариант - има опастност. Също така не разбрах дали момичето е било възбудено, защото в противен случай сперматозоидите умират (ако не са в киселинна среда).
foreverr
10-01-2007, 16:08
иначе мн не рзбрах къде е била тая сперма - на триъгълника (и дали е потекло надолу) или близо до влагалището. Ако е втория вариант - има опастност. Също така не разбрах дали момичето е било възбудено, защото в противен случай сперматозоидите умират (ако не са в киселинна среда).Ами сега е питах-тя била свършила и след това той ама е много отишло върху влагалището :roll:
palomaaa
10-01-2007, 16:21
ooo,da prigotvq 26lv za eskapele!!! 4e da ne vidim porednata tema "bremanna sam ko da praq..?"
а ако си девствена и ти свършат върху путето може ли да забременееш?Моля ви кажате, че моята приятелка е девствена и вчера и се изцепиха върху путето-но аз знам, че теста ако се направи 1 ден след това винаги показва отрицателно и за тва питам вас-по късно тя ще си направи тест
leleee...bezhaberna rabota...ti akal v glavata si nqma6 li?!kak ako e devstvena 6te zabremenee nqkoi ako i sa izprazni v/u "puteto"??I kato ne znaete kakvi sa posledstviqta ot deistviqta vi prosto ne go pravete!Porasnete malko i pro4ete nqkoq i dr knijka(a ima i dostata4no informaciq v neta!) :!:
Sun_Shine`f
10-01-2007, 16:51
иначе мн не рзбрах къде е била тая сперма - на триъгълника (и дали е потекло надолу) или близо до влагалището. Ако е втория вариант - има опастност. Също така не разбрах дали момичето е било възбудено, защото в противен случай сперматозоидите умират (ако не са в киселинна среда).Ами сега е питах-тя била свършила и след това той ама е много отишло върху влагалището :roll:
при тоя случай по-добре да вземе хапче. не ми се вярва да е станало нещо, ама знаели се. Преди да правиш нещо мисли. А и е можело момчето другаде да свърши (ама и на него явно толкова му е ъкъла).
foreverr
10-01-2007, 18:16
Ами от каде пари за хапче-нито тя на майка и ша каи нито при момчето мои да иде-то замина-чесно :roll: Аз викам или скоро да иде на гинеколог или да си напраи тест след 7 дена!
Summer_Girl_6
10-01-2007, 18:35
1) Дори и да й е свършил върху вагината, спермата може да проникне вътре само ако има контакт с вагиналните сокове.
2) Тази "дама", на която са й свършили върху "путето" и се е "разтекло" като майонеза върху картофки :-D се нуждае спежно от операция на мозъка, за да разбере, че рецептата за бебе е секс + сперма ;) И следващия път като реши да си прави експерименти със свършването върху половият й орган ---> да се пообразова малко, че именно ако нещо влезе там, то след 9 месеца друго нещо ще излезне...пак от там [-X :-D
Ами от каде пари за хапче-нито тя на майка и ша каи нито при момчето мои да иде-то замина-чесно :roll: Аз викам или скоро да иде на гинеколог или да си напраи тест след 7 дена!
:shock: :shock: :shock:
Еми да е мислила по-рано бе мамка му! Ще ме извинявате,за езика ама... :shock:
Когато човек прави секс поема определена отговорност,щом тя не е готова да е поеме сега къде е тръгнала да прави секс?! Сега кой и е виновен...аз ли?!
foreverr
10-02-2007, 03:44
:shock: :shock: :shock:
Еми да е мислила по-рано бе мамка му! Ще ме извинявате,за езика ама... :shock:
Когато човек прави секс поема определена отговорност,щом тя не е готова да е поеме сега къде е тръгнала да прави секс?! Сега кой и е виновен...аз ли?!оки аз не съм виновна-аз не съм правила те глупосто-айде чао ви навсички обсъдихме темата
Аве вие луди ли сте, възможноста е 1 на 1000!
Няма нужда момичето да си трови организма с хормони, които се вземат в наистина рискови ситуации.
Вероятността сперматозоидите да преминат през влагалището и да стигнат живи до матката е почти хулева, освен ако не е седяла на челна стойка!
Особено пък ако не е била и в овулация!
А ако е и девствена - абсурд!
Хапчетата не са витамини, могат да се пият най-много 2 пъти в годината!
След употребата им си разбиваш цикъла!
Момичето не е бременно, няма нужда от никакви хапчета!
foreverr
10-02-2007, 10:18
Аве вие луди ли сте, възможноста е 1 на 1000!
Няма нужда момичето да си трови организма с хормони, които се вземат в наистина рискови ситуации.
Вероятността сперматозоидите да преминат през влагалището и да стигнат живи до матката е почти хулева, освен ако не е седяла на челна стойка!
Особено пък ако не е била и в овулация!
А ако е и девствена - абсурд!
Хапчетата не са витамини, могат да се пият най-много 2 пъти в годината!
След употребата им си разбиваш цикъла!
Момичето не е бременно, няма нужда от никакви хапчета! мерси, че поне ти ни разбра :wink: и аз така мислех, но не бях сигурна :wink: Е ше направим тест ама по късно и щше кажа резултатите :wink:
Спокойно ще видите- всичко ще бъде наред гарантирам ;-)
foreverr
10-04-2007, 18:26
Спокойно ще видите- всичко ще бъде наред гарантирам ;-) значи взехме тест шуар чек-3 лева направихме ся теста и е отрицателен ::: :mrgreen: :smt006 :smt043 и на теста пише че отчита правилно след първия ден още от закъснението и значи е правилно-не е бременна :mrgreen: много се радвам :mrgreen: е и тя се радва и то повече :mrgreen:
+1
foreverr
10-05-2007, 07:05
+1вазможно е, но при нашия случаи не е бременна-вчера правихме тест :wink:
Тестът отчита ТОЧЕН резултат ЕДВА СЛЕД 14 ДНИ СЛЕД ПОЛОВИЯ АКТ. Така че не ми се прави на много интересна.
И не вярвам да е бременна.
foreverr
10-05-2007, 07:27
Тестът отчита ТОЧЕН резултат ЕДВА СЛЕД 14 ДНИ СЛЕД ПОЛОВИЯ АКТ. Така че не ми се прави на много интересна.
И не вярвам да е бременна. Ами то те вече станаха доста дни от акта-а и в теста пишеше че отччита правилно дори и след първия ден от закъснението!теста беше по скъп и качествен :wink:
То винаги така пише.
Но тъй като аз по едно време се бях шашнала да не съм бременна, защото ми пропусна цял месец, съм разпитвала дооооста млади майки и как и кога са разбрали, че са бременни. И по техни думи тестовете са изключително бъгави. Дори и след закъснението може да отчетат неточен резултат. Ебати тъпото.
Но както и да е. Не е бременна. Не става толкова лесно. :)
foreverr
10-05-2007, 07:41
То винаги така пише.
Но тъй като аз по едно време се бях шашнала да не съм бременна, защото ми пропусна цял месец, съм разпитвала дооооста млади майки и как и кога са разбрали, че са бременни. И по техни думи тестовете са изключително бъгави. Дори и след закъснението може да отчетат неточен резултат. Ебати тъпото.
Но както и да е. Не е бременна. Не става толкова лесно. :)Да така е-то тя го напраи теста горе долу на 14 ден-а пък първо, че е малка и има цикъл от скоро и второ че е малка вероятноста при този случай да е бременна :wink:
foreverr
10-05-2007, 12:40
Темата е обсъдена-модернизаторите могат да я заключат 8)
NerazreshenSimvol
10-05-2007, 12:47
Темата е обсъдена-модернизатовите могат да я заключат 8)
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Оле, Пепи, и тук ли започна да се изявяваш? :smt005 :smt005 :smt005
foreverr
10-05-2007, 14:13
Темата е обсъдена-модернизаторите могат да я заключат 8)при бързината на писане без да искам съм объркала иначе знам, че се пише МОДЕРНИЗАТОРИТЕ!!!!! :smt075
pepitaaa
10-05-2007, 14:38
ами то по принцип не е ли МОДЕРАТОР??? :-D а по темата мисля че не е бременна;)
Котарана
10-05-2007, 14:38
МОДЕРАТОРИ не МОДЕРНИЗАТОРИ
foreverr
10-05-2007, 14:53
МОДЕРАТОРИ не МОДЕРНИЗАТОРИоки тва вече си е грешка-верно, че бяха модератори
foreverr
10-05-2007, 14:53
ами то по принцип не е ли МОДЕРАТОР??? :-D а по темата мисля че не е бременна;)Ами направихме тест-по скъп и качествен и е отрицателен :mrgreen:
krem4et0
10-06-2007, 08:43
Заключвам!