View Full Version : Почина Иван Станчев
kameliqbaby
10-01-2007, 14:31
След кратко тежко боледуване на 39-годишна възраст късно снощи почина Иван Станчев.
Дълги години той правеше астрологичните прогнози в предавания по "Нова телевизия".
Иван Станчев (IvanStanchev.com) има диплома за инженер по микроелектроника, но въпреки това се занимава професионално с астрология от 1986 г.
Името му стана известно с предаването "На кафе" на Гала и се утвърди, след като повечето от политическите му прогнози се сбъднаха.
През 2000 г. спечели състезание в Сингапур за най-висок коефициент на интелигентност.
Беше член на Американската асоциация по астрология, ръководеше и собствена школа по астрология.
В последните месеци от живота си той правеше астрологични прогнози за предаването "Здравей, България".
Иван Станчев е издал на български език книгите "Астрология", "Анализирайте хороскопа си сами" и изследването за хранене "Извлечи енергията" на немски език.
"Няма ли любов, няма и Бог. За да осмислиш живота си, трябва да избереш любовта и да се бориш за нея", бяха едни от последните му думи, споделени сред колеги.
mtg1992bg
10-01-2007, 14:46
Сериозно :shock: :shock: :shock: ? О, боже! Как така бе? Беше си жив... и само на 39 години :cry: Тъжна работа...
Не мога да кажа , че ми е бил любимец, че съм му била някаква луда фенка...обаче ми стана мъчно :(
Сериозно :shock: :shock: :shock: ? О, боже! Как така бе? Беше си жив... и само на 39 години :cry: Тъжна работа...
Не мога да кажа , че ми е бил любимец, че съм му била някаква луда фенка...обаче ми стана мъчно :(
daje ne go haresvah egati 0.o
Obsession
10-01-2007, 15:18
:shock: :shock: :shock: Олеле! Толкова млад е починал :shock: Явно още 1 достоен човек си е отишъл... :(
Лека му пръст на човека! :(
gotinia_niki
10-01-2007, 15:43
Лека му пръст на човека! :(
daje ne go haresvah egati 0.o
+1
този за който си мисля, ли е?! :shock: неее, не ми е бил много приятен, но толкова млад...лека му пръст... :? :|
hora nali ne se ebavate s tova ? =; ako nqkoi si pravi shega s takova neshto ..hi4 ne e zabavno :!:
UnKn0wN_
10-01-2007, 16:04
http://www.dnes.bg/article.php?id=41929
RIP :?
krem4et0
10-01-2007, 16:36
Стана ми гадно. Много е млад. не съм му фенка, но е жалко просто.
ramaiana
10-01-2007, 17:29
По непотвърдена информация, той е страдал от лимфом - злокачествено образувание на лимфните жлези.
Лека му пръст на човечеца :(
mgxpower
10-01-2007, 18:03
http://www.dnes.bg/images/photos/0000041929-article.jpg
Иван Станчев – човекът, който дълго време правеше астрологичните прогнози по Нова телевизия, почина късно вечерта в неделя на 39 годишна възраст, съобщиха от медиата.
Смъртта го настигна след кратко, но тежко боледуване.
По непотвърдена информация, той е страдал от лимфом - злокачествено образувание на лимфните жлези.
Името му стана известно с предаването "На кафе" и се утвърди, след като повечето от политическите му прогнози се сбъднаха.
През 2000 година печели състезание в Сингапур за най-висок коефициент на интелигентност.
Член е на Американската асоциация по астрология, ръководи и собствена школа по астрология.
В последните месеци от живота си той правеше астрологични прогнози за предаването "Здравей, България".
Иван Станчев има и няколко книги - "Астрология" и "Анализирайте
ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!
~*~By~Myself~*~
10-01-2007, 20:11
Ооо мн гадно :smt087 мен ме кефеше,симпатяга.Но много жалко,тои имаше и малка дъщеричка :smt022
Попринцип винаги ,когато иэвестен човек почине ми става тъжно.Бях свикнала името му да се споменава в медийното пространство и сега ми е някак си странно.Нямам какво друго да кажа,освен - Лека му пръст.
miloto_girl_4e
10-01-2007, 21:11
Днеска вечерта разбрах от мама и ми стана наистина гадно... Аз лично го харесвах :!: Супер лъчезарен човек с една красива и чаровна усмивка :!: Наистина много жалко .. поне не се е мъчил дълго, макарче не е честно така бързо да си отиде .. толкова млад, пълен с енергия.. Наистина жалко.., затова човек трябва да живее лудо и на макс, защото не се знае кой ден му е последният...
Почивай в мир, Иване :!: :? :( :(
Не съм му била фенка, но е изключително жалко, когато човек си отиде толкова рано!
hamilcar
10-02-2007, 03:43
Жалко.
Poklon pred svetlata mu pamet :smt010 :smt010 :smt010
UnaBletoLoVeU
10-02-2007, 12:07
Гледах го сутрин докато хапвах кубети и чаках да стане време да тръгвам към училище. Не съм му била фенка, но все пак е жалко..беше симпатичен, познаваше.. пък и е бил на 39 :cry: Лека му пръст
Спомням си го в предаването ''На Кафе''.Наистина гадно,толкова млад и лъчезарен човек
Мир на праха му :!:
barbie__girl
10-02-2007, 21:22
Лека му пръст !!! :smt010 :smt010 :smt010
:smt009 Снощи като прочетох статията, ми стана много кофти. Дори не съм следяла "На кафе" или нещо подобно, но изглежда добър човек. Лека му пръст! :smt012
Angel_Girl
10-02-2007, 23:58
Лека му пръст !!! :smt010 :smt010 :smt010
Нека почива в мир.
бтв Водещите на предаването "55 минути" по БТВ си отиват млади един след друг. Първо кембъла, сега - Иван Станчев.
Попринцип винаги ,когато иэвестен човек почине ми става тъжно.Бях свикнала името му да се споменава в медийното пространство и сега ми е някак си странно.Нямам какво друго да кажа,освен - Лека му пръст.
Ооо много гадно..горкия човечец..да си отиде толкова млад...лека му пръст :smt010 :smt010 :smt010
Много добъри и изключително свестен човек беше!
Лека му пръст! [-o<
Sweet__baby
10-21-2007, 11:59
Много добъри и изключително свестен човек беше!
Лека му пръст! [-o< +1 :|