Влез

View Full Version : кой са го хващали..?

palomaaa
10-02-2007, 13:03
Та въпроса ми е кой са го хващали докато прави секс..? и какво се случи след това..? (искам да разбера дали само аз съм такъв карък,че да на прекъсват постоянно,мамка му!!) :smt013

ProstoAz
10-02-2007, 13:05
Не ми се е случвало. :)

kiwii
10-02-2007, 13:07
Veduj me hvanaha baba mi i dqdo mi i kazaha na maika mi i 6-7 meseca bqh v nemilost

VeSna
10-02-2007, 13:08
Случвало ми се е - не един път... :oops: НО, аз бях с гръб към него, увити и все едно само си се гушкахме... :lol: ама един път мислехме че един приятел е заспал и си го правихме най-свободно... само ,че увити и на другя ден ми вика "Леле ако знаех че си такава тигрица да съм те хванал аз...." Общо взето винаги сме се измъквали....

bossychick
10-02-2007, 13:17
Emi da i nas sa ni hva6tali..na6i priqteli tfa kakto i da e,no nqma da zabravq maika mu ni zbara v banqta..lele umrqh ot sram :oops: :oops: :oops:

stra6no_sexy
10-02-2007, 13:50
Не са ни хващали и се надявам това да не стане иначеееее.....кофти ситуация :P

sladi4koto909
10-02-2007, 14:21
Само веднъж майка му за малко да ни види,защото най-спокойно си прайхме секс на отворена врата :-D нямаше никой в апартамента,и изведнъж майка му се рпибира.... :-( но добре че не влезе в стаятя :-D :-D

10-02-2007, 14:37
ami po princip maika mu znae che go pravim ... zashtoto vinagi q sabujdame ili vlizame v tqh a tq gleda tv i vednaga otivame v dr staq ... logichno e kakvo shte pravim ... no nikoga do sega ne ni e vijdala i se nadqvam da ne se suchi, che tq mi e daskalka i ima da se sramuvam ....

krem4et0
10-02-2007, 14:44
Не са ни хващали, ама и ние рядко правим нещо, когато има други хора наоколо и то само, ако са техните. Майка ми е забранила да правя секс у дома. Някакви стари разбирания, че съм загоряла и съм била лека, осигурявайки терен........

drfatt
10-02-2007, 15:38
Преди време майка ми ме беше заварила как пера тогавашното си гадже на задна, говорейки мръсотии и шляпайки я по задника. След това една седмица не си говорехме. След това ме накара да й взема данните, за да ни била направила хороскоп. Луда работа:)

bungle
10-02-2007, 16:00
Хващали са ни. Не беше кой знае к'во. Жената беше подпийнала, бяха дошли гости и мина през стаята, за да отиде на терасата , за да си вземе безалкохолно. Дори ми се извини, че ни прекъсва. :lol:
Иначе дооооста хора са ни чували. Бати якото е. Мен това допълнително ме възбужда.. :twisted:

Boynce
10-02-2007, 16:23
Хаха и нас майка му ни е хващала.Някой го търсеше по тела и тя влиза с телефона в рака и моя и вика "Ко ма?Затваряй врата"" и тя излезе стресната хахах.Веднъж също ми видя дудката когато моя тръгна да излиза от стаята а тя беше в коридора аз ест сладко си отпу4ивах с широко разтворени крака.А иначе предполгам че ни е чувала стотици пъти то от тия панелки няма как да кажеш или направиш нещо без др да разберат

glezan4e
10-02-2007, 17:18
ami samo vednyj ... az i gadjeto bqhme u tqh .. i qsno vie kakvo sme pravili..i po edno vreme se 4u otvarqne i zatvarqne na vrata
i az vednaga drypnah 4er6afite vyrhu nas... i sprqhme za moment .. az se napravih na zaspala ... a baba mu vleze da vidi ima li nqkoi i posle pak izleze.. e, ne dovyr6ihme zapo4natoto .. am si be6e izjivqvane

marina star
10-02-2007, 17:22
ne mi se e slu4valo

palomaaa
10-02-2007, 18:05
xax,zna4i ne sam edinstveniq karak tyka,ama mai nai-mnogo na men se e slu4valo,
edin pat bqxme na edni bungala s kompaniqta i edin priqtel mn piqn vleze takmo kato se bqxme razgore6tili(az bqx oprqna bez drexi do stenata)i legna na legloto....edna ve4er kato spax v moq priqtel,brat my vleze,dokato az bqx otgore i maika my sa6to ni e prekasvala vznezapno.....dryg slu4ei pak bqxme spreli s kolata na edin 4eren pat i nqkva kola se poqvi i nie trqbave da sprem i da se izmestim ot patq ta da moje da mine...
abe ujas vi kazvam,imam 4yvstvoto 4e sam prokalnata ](*,)

alkobalko
10-02-2007, 19:02
Случвало ни се е да ни "хванат". Просто баща му влезе 2 пъти в стаята му. А иначе многократно са ни прекъсвали по телефона или с леко почукване на вратата.

Kras4eto_lp
10-03-2007, 13:02
Не са ме хващали....само 1 път тъкмо бяхме свършили и баща му тръгна да влиза и почна да бута врата със всичка сила понеже приятелят ми я затискаше да не влезе..после му разправяше,че незнаел че съм в стаята :smt005 :roll:

krasyn4o
10-03-2007, 13:54
ne mi se e sly4valo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ubuntu
10-03-2007, 15:53
Веднъж на един купон в една огромна къща в стаята на малкия брат на пича който правеше купоне се бяхме нагънали с една мацка мъртво пияни и двамата и просто се изредиха половината да ни видят ... на следващия ден като се прибирахме през цялото време в автобуса ни ебаваха . . А междодругото и аз съм хващал на друг купон в кухнята отивам за водка(там си бях каширал ботилка ABSOLUT) и ги хванах сипах си водка все едно че нищо не става а те ме помолиха да не давам на останалите да влизат, но въпреки че ги предопредих тези които веднага след мен тръгнаха да влизат никой не се съобрази и им се изредиха половината да ги гледат нарочно :-D :mrgreen: ама поне става весело :-D :-D :-D :shock: :oops: :oops:

sexkiss
10-03-2007, 16:10
Ооо да,ама при нас всеки е добре дошъл :-D тъй че който ни прекъсне не офейква,ами се присъединява към купона :twisted:

palomaaa
10-04-2007, 10:56
Ооо да,ама при нас всеки е добре дошъл :-D тъй че който ни прекъсне не офейква,ами се присъединява към купона :twisted:
xaxaxa, slu4valo li ti se e ili prosto si me4tae6..?

sexkiss
10-18-2007, 09:54
palomaaa за какво да си мечтая като е реалност ;) ела да се увериш лично,ако имаш желание...няма да те пропуснем и теб :twisted:

momchence_89
10-18-2007, 10:35
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

DiVa_SaMoDiVa
10-18-2007, 12:19
Хах мене няколко пъти са ме хващали :lol: :lol:
1-вия път беше брат му.Влезе в стаята и реакцията му беше " ЕЕЕЕЕЙЙ на тва легло ще спя после [-X " (ние както винаги на неговото легло --> там е по-готино хах)
Ам също една вечер спах у тях и на сутринта гаджето отива в кухнята да каже на майка му, че съм спала там и тя му казва " Знам, цяла нощ не можах да спя от вас" :oops:
А сещам се и за един друг случай, в който един негов приятел реши да го търси на вратата в най-неподходящия момент.Ние веднага скачаме, ама за съжаление тогава бяхме в хола, и майка му стигна бързо до вратата.Аз разбира се се скрих зад нея (вратата), а гаджето тъкмо се загащваше.Тя видя само него де, ама то беше достатъчно... :lol: :lol: :lol:

vip4e92
10-18-2007, 17:12
мене на няколко пъти щяха да ме хванат...1вия път бяхме в саблекалните на един басеин и един негов приятел започна да чука по вратата и даже щеше да влезе ама ние сме барзи.....втория път бяхме навън с приятели и се бяхме отделили...и тъкмо си бяхме бракнали в гащите и едно мом4е доиде да си лафи с нас и ние седяхме уж гушнати за да не види кви ги вършим....след тва пък маика му щеше да ни завари....абе и аз сум голям чишит.... :lol: :lol: :lol:

SlaDkAtA-16
10-18-2007, 17:34
da mene sa me hva6tali mnogo puti s edno gadje tolko bqhme vyzbydeni i nqma6e kyde da go pravim i zvynah na edna prqitelka i i vikam beti idvam vyv vas sus adriano i tq nqma problem i otivame i tq vika az izlizam eto vi kliu4 i nie kef dvamta sami v cql apartament xahxha ama po edno vreme se pribira ba6ta i i nie zdyh sa nakyde i toi vliza takyf f detckata i az nekfa se obli4am a gadjeto se prai na zaspal hxahax i 4i4o iliq vika kfo praite be i az aa ni6to i toi dobre are po byrzo begaite hxahxa edin pyt f tqh sme i az my praveh svirki v su6tiq moment vliza sestra my i vika kfo praite be i az nekfa zdyh i sedda i se zdyhah na max i toi ni6to be are mahai se haxhxah i tq posle kak me ebava6e 6ot be6e ot moito daskalo
sy6to na edna peika go pravehme i v sy6tiq moment mi zvyni tela i edna fr vika kyde si i az aa f nas i tq vika ne luji i v sy6tiq moment izka4a do nas i az mahai se ma hxahax posle be6e nekfo mn kofti

Seniorita
10-18-2007, 18:02
Аааа адските историии! :-D Милите... Мен не са ме хващали слава Богу и от това винаги ме е било страх. Има време, никога не е късно да станеш за резил. :-D

palomaaa
10-18-2007, 18:09
xax,nqma da povqrvate,no na men otnovo mi se slu4i...sno6ti xodixme s pr da vzimame bratov4ed my ot seloto im ama trqbva6e da go vzemem v 23h,a nie otidoxme v22h i re6ixme da si oplatnim vremeto v blizkata gori4ka,e kakto i da e otidoxme tam na edin zabutan pat koito vodi kam gorata i si svar6ixme "rabotata"i taman se oblqkoxme palim kolata pravim 2 metra i sre6y nas spira edna bqla kola i zastava na patq i izliza edin 4ovek i idva i ni 4yka na prozoreca..lele,ymraqx ot starx...i pi4a ni vika"ave xora kade e xija minior"i nie samo xaxaxa...ta kazaxme my de..ama toq mai xi4 ne se oseti ko sme praili...UJAS!!!omrazna mi ve4e,mamka my az sam ebaxti karaka !!! :smt010 :smt010 :smt010

naMy4Ho_KoTe
10-18-2007, 18:36
Много пъти ми се е случвало. И то не е само прекъсване - на един купон (патих си, че реших да правя секс на купон) се изтърсиха в стаята няколко пияни приятели и почнаха да крещят ”Те правяяяяят сееееекс!” и да се полюшват, единия даже почна да дърпа завивките. А ние двамцата с партньора ми се сгушихме един в друг и почнахме да ги псуваме. Ама те бяха толкоз пияни, че нищо не помнеха на сутринта :)

KimBerLy1912
10-18-2007, 19:41
На мене ми се случи най-бруталното...майка му ни хвана...влиза си в стаята и вика "Аве вие кфо праите" иии си излиза в бурен смях 8-[ Ужас...от тогава си умирам от срам... :oops: Брат му също ни е хващал,но все пак той е на мойта възраст,а и да не беше-точен си е,знае за кфо става въпрос 8) Резултата-брат му ни купуваше презервативи :lol: Приятели не са ни хващали...все още..слава Богу....но последния път получих смс по време на секс...и беше ми мноого интересно...иии тръгнах да го чета... :roll: Но все пак си продължихме секса де :roll:

just_a_girl_z
10-18-2007, 23:06
браво на автора много хубава тема си избрал =D>
оле миличките съчувствам ви и пожелавам повече уппех за напред.
аз не съм имала такъв проблем, защото единственото момче с което съм била, си живееше сам известно време. и беше мн гот, шото можехме да правим каквото, когато и където си поискаме.
не са ни хващали, обаче веднъж тъкмо бяхме свършили, и си лежахме най-балженно, и аз закъснявах да се прибера и ми звъни майка ми: "къде си", викам й "на близо съм вървя си по улицата. сега се прибирам" и тя "да бе да аз чувам ехо от стая" :shock: и аз и затворих :smt005 и после нз какво съм обяснявала ама не ме разбраха какво съм правила O:)

vaniLL
10-23-2007, 22:52
ne sa me hvashtali v krachka ;p

Pafkata
10-24-2007, 00:24
Не ми се е случвало. :)i na men

MoHuTo
10-24-2007, 09:41
Ами досега не са ни хващали по време на секс, ама вчера замалко да ни хване майка му :oops: :::

blahblahblah
10-24-2007, 10:20
xax,nqma da povqrvate,no na men otnovo mi se slu4i...sno6ti xodixme s pr da vzimame bratov4ed my ot seloto im ama trqbva6e da go vzemem v 23h,a nie otidoxme v22h i re6ixme da si oplatnim vremeto v blizkata gori4ka,e kakto i da e otidoxme tam na edin zabutan pat koito vodi kam gorata i si svar6ixme "rabotata"i taman se oblqkoxme palim kolata pravim 2 metra i sre6y nas spira edna bqla kola i zastava na patq i izliza edin 4ovek i idva i ni 4yka na prozoreca..lele,ymraqx ot starx...i pi4a ni vika"ave xora kade e xija minior"i nie samo xaxaxa...ta kazaxme my de..ama toq mai xi4 ne se oseti ko sme praili...UJAS!!!omrazna mi ve4e,mamka my az sam ebaxti karaka !!! :smt010 :smt010 :smt010Хахахахахаха, забавно! :D

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-24-2007, 11:49
mama me e hfashtala na 1 april priqteqt mi vecherta spa v nas i nie v 6 h sutrinta si go praaime i a mama vliza da ni izlaje neshtu zaradi 1 april i mi vika stani da vidish kyf boi stava navyn a az gola i i vikam yyyy e sa sled malk0 i tq vidq drehite dolu i izlezna :D inache priqteli mn pyti sa ni hfashtali shtoto nie si mislime che spqt i si vyrhime nashi si neshta :)

una_loca
10-24-2007, 12:04
nas puk ne sa ni hva6tali...i dano ne stane,4e mn nepriatno :-D

Svetlana_Pei4eva
10-24-2007, 12:52
майка ми ни е хващала,друг път бaща ми в спалнята им.неговата маика ни сгащи в банята,1 приятел на морето абееееее много пъти

Glezanka
10-24-2007, 13:48
Не ни се е слу4вало тъй като приятелят ми живее само с брат си.

temito
10-24-2007, 13:56
да майка му ни хвана,аз бях отгоре,беше най-сконфузната ситуация в която съм попадала....

macka123
10-24-2007, 14:18
Ми веднъж майка му влезе.....Телефона му звънеше и той си го беше забравил в хола...Влиза ... светва лампата .. дава му телефона....излиза...той вика : "лампата!" ... тя се връща ... гаси лампата и излиза.Хубавото е че бяхме под завивките и нищо по подробно не видя.На следващия ден направи вратата на стаята му да се заклщчва.Милиони пъти са ни прекъсвали с телефонни разговори.Веднъж се бяхме налегнали така точно преди секс нали и му звъни най добрия фр и вика къде си и той в нас нали ... аре че си имам работа и фр му само му говореше разни глупости и приятеля ми го пита а ти къде си и в тоя момент фр му почна да тропа на вратата на стаята.Смях.Конфузни ситуации колкото искаш

136179
10-24-2007, 14:21
да .. доста пъти ми се е случвало .. родители .. а приятели .. тва лято на морето в хотел .. след дискотечните походи и големи количества РедБул се оказа че аз и приятеля ми не сме били единствените на който не им се е спяло :oops:
поне за следващата вечер ми искаха Слийпинг(приспивателни) ..
абе гадно си е ...

-/-
10-25-2007, 01:24
Та въпроса ми е кой са го хващали докато прави секс..? и какво се случи след това..? (искам да разбера дали само аз съм такъв карък,че да на прекъсват постоянно,мамка му!!) :smt013

Тия от спайса и XXL редовно ги хващам да правят секс :?

gavro64eto
10-25-2007, 12:24
men ne sa me hva6tali dano i da ne me hva6tat

lLady_MooN_RaiN
10-25-2007, 14:17
В това отношение имам дяволски късмет....(да чукна на дърво). Много пъти сме го правили, когато неговите родители или моите спят в съседната стая. Случвало се е и докато го правим някой да светне на коридора и да отиде до тоалетната(умирам си от страх в такива моменти). Но никога не са ме хващали....

DevilWish
10-25-2007, 14:37
ami po princip maika mu znae che go pravim ... zashtoto vinagi q sabujdame ili vlizame v tqh a tq gleda tv i vednaga otivame v dr staq ... logichno e kakvo shte pravim ... no nikoga do sega ne ni e vijdala i se nadqvam da ne se suchi, che tq mi e daskalka i ima da se sramuvam ....

+1

RADO_PITBULLA
10-25-2007, 21:39
мен не.но с една бивша бяхме в нас ала бала. и маиками ми чисти стята след дни и намира на моита прашките и вика а бе не те ли е срам бе момичето дошло с гащи а да си тръгне без гащи и аз :-# и се смеем и й ги изпра и си и ги дадох.обаче беше яко

bloodranger
10-26-2007, 00:47
мен не.но с една бивша бяхме в нас ала бала. и маиками ми чисти стята след дни и намира на моита прашките и вика а бе не те ли е срам бе момичето дошло с гащи а да си тръгне без гащи и аз :-# и се смеем и й ги изпра и си и ги дадох.обаче беше яко
е тва е върховно просто :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

tuka6na
10-26-2007, 08:52
Едно време... :D Хах беше съвсем в началото,когато се закотвяхме за тва легло ,буквално...с дни.Един единствен път ни е хващал баща му.Сега ми се струва комична ситуация, но тогава умряях от срам.При това дори не бяхме покрити с нещо...като да не е толкова неловко :oops:

Beil
10-26-2007, 12:14
Znachi ot kade da zapochna.....
Vqrvai mi ne si edinstveniq KARYK, ako priqtelkata ti ima bratq kato moeto vqrvai mi ne me e prekysval samo vednyj.
Ot nachaloto po malkiq i brat ni e prekysval ne po malko ot 50-pyti za pyrvata sedmica, v techenie na vremeto si misleh che go pravi narochno, no ne beshe taka prosto vinagi kadeto i da go pravehme toi vse imashe rabota na tova mqsto ili vlizashe kato tank prez vratata i posle zadavashe prostiq vypros (KO PRAVITE VE?) taka tova e samo malkiq i brat. Vij po golemiq i brat ne me e prekysval tolkova mnogo no i toi ne ostana na zad, toi nqkade okolo 10-pyti posle maikai nqkolko pyti, vij edinstveniq koito oshte ne me e prekysval e Bashta i slava bogu, Vij po edno vreme si misleh da si napravq klasaciq koi me e prekysval poveche... Vij veche ot 1 mesec nikoi ne me e prekysval URAAAAAAAAA a niq veche sme zaedno 7 Meseca...

P.S. ne si edinstveniq KYRYK!!!

10-26-2007, 12:19
Ами 1 път . Значи с моя го правим в кухнята 1 вечер .. беше у нас , а родителите ми бяха на рожден ден . И хич не ги чухме като си идваха . Баща ми явно веднага си е легнал , а майка ми влезе , завари ни и тогава нарпаво щях да умра . А тя наща само се усмихна пийна малко вода и излезе .... NO COMMENT ! И нали тя беше пияна и аз се надявах на другия ден да не помни нищо . На сутринта ставаме и тя ме гледа гледа и ме пита . Снощи как беше ? И аз " Ами добре. " И тя там ми обясни едни неща за секскуалния живот и ми каза , че когато ми трябва терен да и казвам и щели с баща ми да излизат . Не очаквах , че ще мине толкова добре . И от тогава насам като над вечер си извикам приятеля мама ми помага да сготвя нещо вскусно и се изнасят с баща ми и си идват чак другия ден на обед. Много яко така \:D/

Lorelei
10-26-2007, 12:45
ooo takiva istorii bol :P pyrvqi pyt kato mi se sluchi beshe typata mi sestra,bqhme v kuhnqta na divana i si pravehme sex,az otdolu,slava bogu,i tq typata vliza i az vednaga i viknah"mahai se vednaga" i tq lekata"aaaa spoks,vie ne mi prechite prodyljavaite si...",vze tam tendjarata i izlezna ot staqta...
redovno v tqh bashta mu vecher ne moje da se naspi i uj vse si vikame po-tiho,po-tiho i ...
i dva pyti maika ni beshe hvanala,beshe golqm rezil,ediniq pyt pak v kuhnqta,toi beshe legnal az otgore mu sys svaleni prezramki na noshtnicata i maika nahluva i az si vdigam prezramkite,toi dyrpa odeqla nagore i maika"nqma li da zakusvame?" i az"sled malko!" i tq izlezna,a drugiq pyt beshe nie bqhme v detskata,uj toi da mi preinstallne windowsa,a mama gotveshe v kuhnqta i po edno vreme se zaigrahme neshto i na moito leglo,toi sednal az v/u nego i taman da svyrshvahme i maika vliza,a to si lichi kak e sys smyknati slipove...prostooo sram! ama imam tochna maika i nishto ne kaza,osven da vnimavame s prezervativite :P

DoomShadow
10-26-2007, 12:55
xax :D :D

Lorelei
10-26-2007, 13:03
Ами 1 път . Значи с моя го правим в кухнята 1 вечер .. беше у нас , а родителите ми бяха на рожден ден . И хич не ги чухме като си идваха . Баща ми явно веднага си е легнал , а майка ми влезе , завари ни и тогава нарпаво щях да умра . А тя наща само се усмихна пийна малко вода и излезе .... NO COMMENT ! И нали тя беше пияна и аз се надявах на другия ден да не помни нищо . На сутринта ставаме и тя ме гледа гледа и ме пита . Снощи как беше ? И аз " Ами добре. " И тя там ми обясни едни неща за секскуалния живот и ми каза , че когато ми трябва терен да и казвам и щели с баща ми да излизат . Не очаквах , че ще мине толкова добре . И от тогава насам като над вечер си извикам приятеля мама ми помага да сготвя нещо вскусно и се изнасят с баща ми и си идват чак другия ден на обед. Много яко така \:D/

principno ne mi dopadat kraino konservativni roditeli,no spored men tva veche pak e prekaleno... :!: vse edno kak li ne vashte ti kazvat "chukaite si se na volq" i da se iznasqt,a na teb ne ti li stava malko neudobno ? vashte da trqbva da se mahat po celi noshti ot u vas,za da mojete vie dvamata da si se chulastrite ?! :-o mislq,che kato roditel nikoga ne bih go pozvolila tva,nezavisimo dali shte imam sin ili dyshterq...spored men tva dalech ne e pravilno i greshkata e v roditelite ti!

serenity3
10-26-2007, 13:07
sku4na tema

MiSs CaLifOrNia'S mAN
10-28-2007, 14:05
Неса ме хващали още

tedi27
10-28-2007, 15:35
sku4na tema
кво и скучното :?: даже е интересна :?: :wink:

rashito0o
10-28-2007, 15:40
майка му ни фана ама се напрай на ударена :D :D :D :D :D

KiLLeR_InSTiNkT
10-28-2007, 15:49
Засега не са ме хващали *да чукам на дърво*. Само брат ми веднъж ни прекъсна, но бях заключила външната врата и той не можа да влезе преди да му отворя...

Sun$h!n3
11-04-2007, 20:15
Хаха нас само веднъж за малко един приятел на гаджето ми да ни завари,ама ние го чухме,че идва и му се развикахме да се маха :lol: :lol:

fuklata
11-04-2007, 20:39
Мале когато го направихме в тех майка му се прибра приятелят ми бе6е по боксерки и я забаламосва6е докат аз се облека и си оправя косата след което бързо се изнизахме и така излязохме от положение

Bubeto_f
11-04-2007, 20:58
хахахах...не ми се е случвало и се надявам да е ми се случи,че ще потъна в земята от срам
:oops:

macka123
11-04-2007, 20:58
Мн яка тема!!! :-)

а сладка бейби на колко години си????? :shock: :shock: :shock:

GregoryHouse
11-04-2007, 21:04
Случва се ., но кои те кара да спираш като те видят ?

А де питай ги няма кй да ти каже...ме с една бивша си ни фанаха баш като по книгите...и ти каам после сух режим батка "Не ако ни фанат пак"..ей умрях ти каам тва жените са мн странни същества...то човешко да се ибът хората...кфо вашите ти вярват че само си ходите под ръчичка ли?

adaptation
11-04-2007, 21:05
Принципно в нас всичко се знае (о: Казвам да се изселват и това е :) Или в моята стая, и това си е моя работа все пак :>

LizZz
11-18-2007, 13:51
principno ne mi dopadat kraino konservativni roditeli,no spored men tva veche pak e prekaleno... :!: vse edno kak li ne vashte ti kazvat "chukaite si se na volq" i da se iznasqt,a na teb ne ti li stava malko neudobno ? vashte da trqbva da se mahat po celi noshti ot u vas,za da mojete vie dvamata da si se chulastrite ?! :-o mislq,che kato roditel nikoga ne bih go pozvolila tva,nezavisimo dali shte imam sin ili dyshterq...spored men tva dalech ne e pravilno i greshkata e v roditelite ti!
Чшшшт! 8-) Запази си мнението за себе си!!! :x

straightup
11-18-2007, 14:28
Ам един път нямаше никой в приятелката ми и...дядо и по едно време се прибира и отваря вратата на хола.. :D Обаче бяхме под завивките и веднага се правихме че само се гушкаме...макар че боксерките ми бяха на земята но уви той не погледна надолу.. :D

rumka88
11-18-2007, 14:32
oo da poznato i nas sa ni hva6tali...
dqdoto na moq priqtel.. be6e mn zabavno... posle si umrqhme ot smqh...
:D

hiro
11-26-2007, 10:49
Оле не си само ти!Мене са ме хващали няколко пъти но най гадно веше в борисовата градина докато го правехме се оказа че некав урод ни снима с камера и после се видях по порно сайтове така че внимавайте по парковете особено че има такива дето знаят местата добри за секс и дебнат с камери.
Иначе са ме хващали и в Кино и Т.Н.

kasandra18
11-26-2007, 11:21
аз трябва да съм най голямата издънка щото тъкмо се изпразваше и нямаше как да спре и майка отваря втатата а той пръска върху гардите ми,ужас ужас.майка ми се кара защо съм давала на момче да се изпразва върху мен,било курвенско.стари хора със стари разбирания.

sexsi_pi4eto2
11-26-2007, 20:26
Emi ko da kaja qvno i az sum karukshtina ama az sum bash golqma karukshtina!!!!!!!!Zna4i kato zapo4nem 1viq put beshe,kogato maika mu si doide ot rabota i nie v negovata staq bqhme razhvurlqli drihi na vsqkude!Vtoriq put be6e na rd na edin fr i toi se napi i sedna do nas dokato pravihme seks i az bqh otgore za da ni pokaje ednoklip4e kak pada dokato igrae break :-D Sled tva behme na edin kupon i vsi4kite mi fr se izrediha d avlizat da si tursqt drehite :-D a ina4 emn puti s ani 4uvali! :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D :razz: :razz:

.::THE_LAST_ANGEL::.
11-27-2007, 20:13
МеН са ме фащали доста пъти ,ама се френдчета и не са ми правили (кой знай къф)проблем... :oops:

Golfadjiq
11-27-2007, 20:39
аз трябва да съм най голямата издънка щото тъкмо се изпразваше и нямаше как да спре и майка отваря втатата а той пръска върху гардите ми,ужас ужас.майка ми се кара защо съм давала на момче да се изпразва върху мен,било курвенско.стари хора със стари разбирания.
:D :D :D Мен един път ме хванаха в една тоалетна. Беше много кофти!