View Full Version : Според мен (За любовта) Аргумент с песен (Last Update 12:00)
Spraymaster
10-02-2007, 22:01
Живота е сутеньора, а любовта - Курвата! А тя ... тази любов ... Толкова е прекрасна.. както курвата... и идва момент в който любовта си отива и трябва да си платиш. С всичките сълзи, ридания и мъки... А на нея пука ли и? НЕ! Защото е курва! Апък на сутеньора още по малко... Така че.. не тръгвайте с всеки който ви кефне. Търсете чувства защото когато тях ги няма, някой изгаря.
Една песен на Rammstein Описваща всичко каквото чувствам в момента:
11 – Любов
Любовта е диво животно
Диша те, търси те
Гнезди върху разбити сърца
Тръгва на лов при целувка и свещи
Здраво се засмуква за устните ти
Копае си тунели през ребрата ти
Посипва се, нежна като сняг
Първо е гореща, после студена, накрая причинява болка
Любов, любов
Всички искат само да те обуздаят
Любов, любов, накрая
Съм заклещен между зъбите ти
Любовта е диво животно
Тя хапе и драска и върви към мен
Държи ме здраво с хиляда ръце
Влачи ме в любовното си гнездо
Оглозгва ме до кокал
И после ме изповръща години след това
Посипва се, нежна като сняг
Първо е гореща, после студена, накрая причинява болка
Любов, любов
Всички искат само да те обуздаят
Любов, любов, накрая
Съм заклещен между зъбите ти
Любовта е диво животно
Падаш в клопката й
Вторачва се в очите ти
Омаян си, когато погледът й те посрещне
Песента е се нарича Amour, и е доста въздействаща, сигурен съм че ще хареса на някои, отговорили в темата ми :) :-({|=
gPa3HuTeJl
10-02-2007, 22:04
Живота е сутеньора, а любовта - Курвата! А тя ... тази любов ... Толкова е прекрасна.. както курвата... и идва момент в който любовта си отива и трябва да си платиш. С всичките сълзи, ридания и мъки... А на нея пука ли и? НЕ! Защото е курва! Апък на сутеньора още по малко... Така че.. не тръгвайте с всеки който ви кефне. Търсете чувства защото когато тях ги няма, някой изгаря.
Това ми хареса на мен... но... глей са... това по големите, които разбираш за какво говорят, ще се замислят и може би ще го изп1лнят... но неможеш да кажеш на един теен на 14-15 години да т1рси чувства... и т.н... то т1рси как да си топне чушката няк1де и т'ва е ....
sladko_dete
10-02-2007, 22:09
Това ми хареса на мен... но... глей са... това по големите, които разбираш за какво говорят, ще се замислят и може би ще го изп1лнят... но неможеш да кажеш на един теен на 14-15 години да т1рси чувства... и т.н... то т1рси как да си топне чушката няк1де и т'ва е ....
Мхм... точно
Spraymaster
10-02-2007, 22:10
Истинския ад настъпва, когато разбереш, че тя е точно това от което си се плашил най много а точно - мръсна, долна, курва. А ти я обичаш! Тя тебе също "Ама имало и други момчета които харесвала". А и това било причина да не се виждаме, ама онова обричало връската ни.... Ах как сега всички ще ми казвате не се знамавай с тая..ама ако знаете пък колко много ми липсва... Бре бре да видим тоя път как ше излезем от голямата каша че *айката си *бало.
swords1010
10-02-2007, 22:18
Е как не ви умръзна да поставяте хора под общ знаменател ?!? Иначе, виждането на автора за любовта и живота ми хареса! :wink:
И на мен ми хареса! ;)
Но не всички тийнове гледат само да топнат чушката...Е,малко са,но ги има!Броя и себе си в това число. :roll: То и момичетата в тая възраст правят к'вото си поискат...Е,и при тях има няколко процента от такива,които търсят чувства...Пак го обясних много сложно... :?
vliUbena_V_jiVota
10-03-2007, 07:48
Абе различни хора, различни характери, различни виждания! Не може да кажем всички искат едно и също, трябва да гледаме и измежду всички "еднакви" да търсим различния!!! :D
Vivienne Westwood
10-03-2007, 08:05
Аман от философи
Да наистина - АМАААААН
Spraymaster
10-03-2007, 08:11
Аман от философи аман от груби и егоцентрични и цинични и комплексирани и смешни и така нататък, щом смяташ темата за "Филосовска" не пиши в нея, това не те прави по груб и егоцентричен и страшен и лош. Това те прави поредния спамер дето му е омръзнало да си играе с пишката.
Аман от философи
Да наистина - АМАААААН
Извикай и Vivienne Westwood да си поиграете двамата направо, кво пускате малоумни отговори. :-D
Ще бъде доста интересна тройка между 3-ма недоволни комплексари.. Ето го новака
"Аман от Филсофи"-така е Аман :-D
Ласт ъпдейт 11:53
Който иска гей парти да пише на IGNGN, Vivienne Westwood или sexy_boys, спрете да ми спамите темата
Last Update 12:03.
sexy_boys
10-03-2007, 08:36
"Аман от Филсофи"-така е Аман
Автора е абсолютно прав. Виждането му за любовта много ми харесва. И мен до такава степен ми е писнало от тая "КУРВА", че вече няма на къде. По добре е да не и обръщаш внимание да правиш всичко което ти е на сърце и да се забавляваш до колкото можеш. Пък всичко друго с когато му дойде времето.
sasha_90
10-03-2007, 09:02
Браво.
Автора е абсолютно прав. Виждането му за любовта много ми харесва. И мен до такава степен ми е писнало от тая "КУРВА", че вече няма на къде. По добре е да не и обръщаш внимание да правиш всичко което ти е на сърце и да се забавляваш до колкото можеш. Пък всичко друго с когато му дойде времето.
+1
Мерси за песента наистина е много готина... :)