- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според мен (За любовта) Аргумент с песен (Last Update 12:00)
Живота е сутеньора, а любовта - Курвата! А тя ... тази любов ... Толкова е прекрасна.. както курвата... и идва момент в който любовта си отива и трябва да си платиш. С всичките сълзи, ридания и мъки... А на нея пука ли и? НЕ! Защото е курва! Апък на сутеньора още по малко... Така че.. не тръгвайте с всеки който ви кефне. Търсете чувства защото когато тях ги няма, някой изгаря.
Една песен на Rammstein Описваща всичко каквото чувствам в момента:
11 – Любов
Любовта е диво животно
Диша те, търси те
Гнезди върху разбити сърца
Тръгва на лов при целувка и свещи
Здраво се засмуква за устните ти
Копае си тунели през ребрата ти
Посипва се, нежна като сняг
Първо е гореща, после студена, накрая причинява болка
Любов, любов
Всички искат само да те обуздаят
Любов, любов, накрая
Съм заклещен между зъбите ти
Любовта е диво животно
Тя хапе и драска и върви към мен
Държи ме здраво с хиляда ръце
Влачи ме в любовното си гнездо
Оглозгва ме до кокал
И после ме изповръща години след това
Посипва се, нежна като сняг
Първо е гореща, после студена, накрая причинява болка
Любов, любов
Всички искат само да те обуздаят
Любов, любов, накрая
Съм заклещен между зъбите ти
Любовта е диво животно
Падаш в клопката й
Вторачва се в очите ти
Омаян си, когато погледът й те посрещне
Песента е се нарича Amour, и е доста въздействаща, сигурен съм че ще хареса на някои, отговорили в темата ми![]()
![]()
Това ми хареса на мен... но... глей са... това по големите, които разбираш за какво говорят, ще се замислят и може би ще го изп1лнят... но неможеш да кажеш на един теен на 14-15 години да т1рси чувства... и т.н... то т1рси как да си топне чушката няк1де и т'ва е ....Първоначално написано от Spraymaster
Мхм... точноПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Истинския ад настъпва, когато разбереш, че тя е точно това от което си се плашил най много а точно - мръсна, долна, курва. А ти я обичаш! Тя тебе също "Ама имало и други момчета които харесвала". А и това било причина да не се виждаме, ама онова обричало връската ни.... Ах как сега всички ще ми казвате не се знамавай с тая..ама ако знаете пък колко много ми липсва... Бре бре да видим тоя път как ше излезем от голямата каша че *айката си *бало.
Аман от философи
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
И на мен ми хареса!![]()
Но не всички тийнове гледат само да топнат чушката...Е,малко са,но ги има!Броя и себе си в това число.То и момичетата в тая възраст правят к'вото си поискат...Е,и при тях има няколко процента от такива,които търсят чувства...Пак го обясних много сложно...
![]()
Абе различни хора, различни характери, различни виждания! Не може да кажем всички искат едно и също, трябва да гледаме и измежду всички "еднакви" да търсим различния!!!![]()
прав си пи4
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Да наистина - АМАААААНПървоначално написано от IGNGN
аман от груби и егоцентрични и цинични и комплексирани и смешни и така нататък, щом смяташ темата за "Филосовска" не пиши в нея, това не те прави по груб и егоцентричен и страшен и лош. Това те прави поредния спамер дето му е омръзнало да си играе с пишката.Първоначално написано от IGNGN
Извикай и Vivienne Westwood да си поиграете двамата направо, кво пускате малоумни отговори.Първоначално написано от Vivienne Westwood
Ще бъде доста интересна тройка между 3-ма недоволни комплексари.. Ето го новакаПървоначално написано от sexy_boys
Ласт ъпдейт 11:53
Който иска гей парти да пише на IGNGN, Vivienne Westwood или sexy_boys, спрете да ми спамите темата
Last Update 12:03.
"Аман от Филсофи"-така е Аман
Автора е абсолютно прав. Виждането му за любовта много ми харесва. И мен до такава степен ми е писнало от тая "КУРВА", че вече няма на къде. По добре е да не и обръщаш внимание да правиш всичко което ти е на сърце и да се забавляваш до колкото можеш. Пък всичко друго с когато му дойде времето.
Мерси за песента наистина е много готина...![]()