View Full Version : "задънена улица"
Toblerone
10-02-2007, 23:55
здравейте. пиша ви за да ис изплача мъката!
наскоро с моята най-добра приятелка се запознахме с две момчета..
нещата се развиха така, че тя се влюби в едното момче и нещата между тях някак си потръгнаха... те се харесваха и им личеше от километри!
аз пък си харесах другото момченце и с някакси усещах, че не е безразличен към мен. беше адски мил с мен и това много ме впечатляваше..Момчетата са на по 20 и няколко... с около 4-5 години по-големи от нас. 4-мата бяхме страхотен отбор почти всяка вечер излизахме заедно и времето летеше неусетно!
тъкмо започнах да възлагам надежди за нещо... което би могло да се случи, когато една вечер останахме на саме с въпросото момче и си говорехме, изведнъж той ме погледна и каза: "трябва да ти кажа нещо, което май до сега вече трябваше да съм казал- аз съм женен"
от новината останах като попарена на място... радвам се, че не сме правили нищо с него защото сега съвеста ми щеше да ме убие.
от този момент наттаък аз с нищо не показвах какво изпитвам към това момче и пред другите се държахме приятелски... въпреки всичко аз все още имам чувства към него, но той е женен... какво да правя сега... повярвайте ми когато ми го каза се изплаших... първо той е само на 23-4... какво да правя сега......не спирам да мисля за него
пазя-го-в-тайна
10-02-2007, 23:58
какво мислиш че можеш да направиш? да разбиееш брака му?
хах :) не става! не ти трябва! просто го забрави ако искаш да си щастлива занапред!
Няма какво да правиш - оставате си най-много приятели и това е. Той е женен все пак!
Toblerone
10-03-2007, 00:20
то, че ще си останем само приятели е ясно. Но защо трябваше да се стига до тук?! има една поговорка "не е виновен този, който яде баницата, виновен е този който му я дава" нужно ли е било да ми обяснява "колко съм красива", да ми звъни постоянно? всяка вечер ми пишеше sms-и и пр.когато сме излизали по срещи ме държеше за ръката, прегръщаше ме.. всяка вечер ме изпращаше до нас, преди да си тръгне ме погалваше по лицето казваше ми нещо красиво след което ме целуваше по бузата, по някога сме стояли пред нас с часове и сме си говорили а той ме държеше гушната в него и все ме галеше... Защо ми го причини? и накрая просто дойде и ми сервира, че е женен!
Еми или е несериозен тъпанар, който обича да се зарибява с всичко женско де що види, или което е по вероятното е намерил друга и си търси извинение за да те разкара. Ако беше първото не мисля, че щеше да си признае за брака си, не и толкова рано поне. Според мен просто е срещнал друга или има някаква друга причина и се опитва да се оттърве от теб по възможно най бързия начин.
Danielle
10-03-2007, 03:14
по-добре, че си е признал. можеше и да си трае тогава щеше да стане по-лошо за тебе, все някога си щяла да разбереш за това
alkobalko
10-03-2007, 04:27
Избий си мисълта, че между вас може да има нещо повече от приятелство. Той е женен, а ти не трябва да разбиваш брака му, нямаш никакво право. Сигурна съм, че ще го забравиш и скоро ще откриеш подходящото за теб момче.
xXxScreamxXx
10-03-2007, 05:25
mi toi e 10 godini po gomql ot teb pri tova e jenen . nadqvam se da ne si postavi6 za cel da razvali6 negoviq brak zaradi va6ata b1de6a ednosednmi4na vr1zka....
strawberry
10-03-2007, 07:02
edinstvenoto koeto 6te kaja e : "Ne trygvaite sys jeneni,samotata s vas da si likuva.Obi4at vi,jelaqt vi,ala praznicite ne sys vas praznuvat...!"
здравейте. пиша ви за да ис изплача мъката!
наскоро с моята най-добра приятелка се запознахме с две момчета..
нещата се развиха така, че тя се влюби в едното момче и нещата между тях някак си потръгнаха... те се харесваха и им личеше от километри!
аз пък си харесах другото момченце и с някакси усещах, че не е безразличен към мен. беше адски мил с мен и това много ме впечатляваше..Момчетата са на по 20 и няколко... с около 4-5 години по-големи от нас. 4-мата бяхме страхотен отбор почти всяка вечер излизахме заедно и времето летеше неусетно!
тъкмо започнах да възлагам надежди за нещо... което би могло да се случи, когато една вечер останахме на саме с въпросото момче и си говорехме, изведнъж той ме погледна и каза: "трябва да ти кажа нещо, което май до сега вече трябваше да съм казал- аз съм женен"
от новината останах като попарена на място... радвам се, че не сме правили нищо с него защото сега съвеста ми щеше да ме убие.
от този момент наттаък аз с нищо не показвах какво изпитвам към това момче и пред другите се държахме приятелски... въпреки всичко аз все още имам чувства към него, но той е женен... какво да правя сега... повярвайте ми когато ми го каза се изплаших... първо той е само на 23-4... какво да правя сега......не спирам да мисля за него забрави го!
Няма какво да правиш - оставате си най-много приятели и това е. Той е женен все пак!
+1
Явно е някав playboy дето си играе с жените. Представям си каква е жена му щом всяка вечер е с теб...
п.п. Забарави го. Спри да общуваш с него.
sasha_90
10-03-2007, 08:59
И какво "като е само на 23-4".Той си има жена,която се предполага,че обича.Нямаш работа с него.Може единствено само приятели да си останете.