View Full Version : Какви са мажете и какви са жените според вас
donatelo
10-03-2007, 09:50
Давайте очаквам коментари
mislitelka
10-03-2007, 10:03
беэ мъже не можем,без жени не можете(и няма кой да ви опъва нервите) :-) мхм...зависи от хората :::
mila_pila
10-03-2007, 10:15
Хора :wink:
neusan88
10-03-2007, 10:42
ами да хора - жените - нежни и красиви,а мъжете - непораснали деца, които са много сладки ако пожелаят! :mrgreen:
Sm00th`0pEra7oR
10-03-2007, 10:47
Ми дз.....аз не съм мАж,аз съм мъж :wink:
Eli>>>
10-03-2007, 11:34
Am... spored men,majete sa edni...... :-& takviz deto po na4alo kato vidqt nekoa maca i parvata im misal koqto im minava prez glavata(nesam sigurna koq to4no glava)e kak da q iz4ukat . :D
Ama kat xlatnat qko do u6i po neq,i stavat edni takviz :smt007 mnogo sladki i mili4ki ku4i sinove :D eeee....ta i te nosqt du6a uverih se y tova
Pak jenite,iskat samo zvezdi da im svalqt :roll:
ами да хора - жените - нежни и красиви,а мъжете - непораснали деца, които са много сладки ако пожелаят! :mrgreen:
Айде,айде...Ние сме били недорасли...Нали ви гледам как седите и незнаете какво искате...С тоя ли да бъда или с оня...Ама не всички сте такива,де не искам да ви поставям под общ знаменател :wink:
Am... spored men,majete sa edni...... :-& takviz deto po na4alo kato vidqt nekoa maca i parvata im misal koqto im minava prez glavata(nesam sigurna koq to4no glava)e kak da q iz4ukat . :D
Ama kat xlatnat qko do u6i po neq,i stavat edni takviz :smt007 mnogo sladki i mili4ki ku4i sinove :D eeee....ta i te nosqt du6a uverih se y tova
Pak jenite,iskat samo zvezdi da im svalqt :roll:
Ае стига,де!!! :evil:
много ми хареса, как си го написала, а рядко се съгласявам с чуждо мнение:))
GregoryHouse
10-03-2007, 12:05
Ъъъ има свестни мъже и свестни жени но автора не е сред тях май... :-k
EternalSilence
10-03-2007, 13:27
различни и неповторими ;)
+1
MaRiNkA_16
10-05-2007, 18:14
+1
+1 o6te
ъъъ...знам,4е си умен попринцип...ама от кЪде на кЪде ми пишеш мАже,като се пише мЪже??? :-)
Ми дз.....аз не съм мАж,аз съм мъж :wink:
ti si p*dal
жените сме странни същества без които не може (както казаха по-горе) а мъжете поне за мен са за да ми опъват нервичките :-D
хаха истината е че щом има и мъже и жени значи всеки се нуждае от дугия еднакво много но да не философствам повече 8) :-D