View Full Version : Как да му намекна?
beautiful.soul
10-03-2007, 14:01
С гаджето ми не сме правили секс от една седмица, а аз съм яко загоряла,.. постоянно му намеквам че ми се прави секс.. но той явно е загубил апетит за секс заради последния път като правихме секс и ни се скъса презарватива .. как да му намекна че ми се прави секс бе мама му стара.. :D постоянно си пускам ръцете по него, целувам го кво ли не правя .. а той братче кат безчувтсвен труп..
мислех да го питам дали е загубил вече желание за секс с мен (което е нормално за една едногодишна връзка) но някак си рискувам ако не е така, сама да си предизвикам проблема, като му го кажа.
та.. как да му намекна? тва ми е единствения въпрос! :D :D :D
slynce_f
10-03-2007, 14:06
Az mislq 4e ne e nujno da mu namekva6 a napravo d amu kaje6 4e ti se pravi sex,za6toto v edna vryzka e mnogo vajna iskrenostta...
ChRiSTiaNo_07
10-03-2007, 14:08
кажи мууууууууу "милуууууу,чукай меееееее" :-D :lol:
Made_of_Pain
10-03-2007, 14:08
Кажи му.. попитай го... ако не- опитай с чук. =)
beautiful.soul
10-03-2007, 14:09
Az mislq 4e ne e nujno da mu namekva6 a napravo d amu kaje6 4e ti se pravi sex,za6toto v edna vryzka e mnogo vajna iskrenostta...
е разбира се, ама кво искаш да кажеш че ако ми се сере да му го споделя и тва ли.. като съм тръгнала да бъда искрена хьахаь:)
шегувам се...
Котарана
10-03-2007, 14:29
Мисля, че няма нужда да му намекваш..направо действаш.Започваш да го целуваш нежно тук там, после събличаш някоя дрешка предизвикай го няма къде да иде.Мале мен като ми се прави секс направо полудявам и мога моя да го изнасиля :-D
glor4eto_
10-03-2007, 14:31
az hodq s moq priqtel ve4e 2 godini i polovina i nie sme imali takuv period spox moje prosto da e umoren i da ne mu se pravi sex 6te mu mine spox nadali e ot teb ili zaradi tva 4e ne te jelae ve4e
Summer_Girl_6
10-03-2007, 14:37
Направи му стриптийз, възбуди го...той ще те моли след това !
Попринцип има и друг лош вариант ... да сте станали трима... и в случая ако е така познай кой е излишният... Може да си пази силите за някоя друга (дано не е така) Но иначе казваш му директно кво толкова не вярвам да те изяде... накрая най много да се скарате ! :) УСПЕХ!
P.S. Ако продължава да не иска свиркай :-D :mrgreen: ::: :lol:
Фани го за `уя пред дрехите,после му разкопчай панталона :roll: .
Schnitzer
10-03-2007, 15:42
кажи мууууууууу "милуууууу,чукай меееееее" :-D :lol:Колегата пак знае верния отговор. :-D
swords1010
10-03-2007, 15:55
Ами говори с него! Внимавай следващия път презеватива да е правилно поставен, защото още едно скъсване и незнам, после какво ще стане! :lol:
biskvitche
10-03-2007, 15:56
Моя съвет е да си поговориш с него. Може би се е стреснал след случката с презерватива и да го е страх да не стане някой гаф. А може и просто в момента да е изморен, да има проблеми и затова да няма желание...Варианти много, затова-говорете.
krem4et0
10-03-2007, 15:58
Аз ходя с гаджето си от 3 години и нещо и не съм загубила желание за секс, нито той. Просто така се получава, че вече 10-ти ден не см го правили и преди събота няма и да стане :(
Това, че имаш дълга връзка, съвсем не значи че сте си омръзнали. 1 седмица не е толкова много.
И все пак-директният подход е най-добър. Аз как смея да му кажа, когато искам секс, а ти не смееш. Та вие сте интимни, а ти не може да споделиш нещо с него. И да, като ми се ходи до тоалетна и съм у тях да речем, го уведомявам къде отивам........
Мисля, че няма нужда да му намекваш..направо действаш.Започваш да го целуваш нежно тук там, после събличаш някоя дрешка предизвикай го няма къде да иде.Мале мен като ми се прави секс направо полудявам и мога моя да го изнасиля :-D
О, колко познато. :twisted: :lol:
Schnitzer
10-03-2007, 16:30
Вие пак секс имате и са оплаквате. :lol: Ми аз като съм на "сухо" неколко месеца... :( :twisted: хлъц
Точните ти думи трябва да са следните: "Еи кукумицин гаден, почеши ми котето" =P~
:Dqkooo emi na6 kvo moje da napravi6:)smi az ne vi znam otno6eniqta ama ako zn slabite mu mesta trqbva zaduljitelno da gi izpolzva6!a moje i da ima samiq toi nqkakuv problem li4en koito ili go e sram ili ne iska da spodeli s teb poradi nqkva pri4ina!taka 4e ako 6te go pita6 kuv e problema mnogo delikatno trqbva da podxodi6 i da razbere6 dali bi ti kazal :wink:
Извикай го у вас или отиди у тях, съблечи се пред него и му кажи "чукай ме". Аз страшно бих се възбудил от това ;) Ако при него не стане... или си мн грозна или той е гей ;)
alkobalko
10-03-2007, 19:28
Поговори с него. Заедно сте доста време и е най-добре да говоритеоткрито.
pitan4icata
10-03-2007, 19:35
мислех да го питам дали е загубил вече желание за секс с мен (което е нормално за една едногодишна връзка) но някак си рискувам ако не е така, сама да си предизвикам проблема, като му го кажа.
po dobre go popitai dali tva 4e 1 pat se e sksal prezervativa go kara da se strahuva da go pravite,a ne 4e si mu omraznala! a imoje toi da si ima nqkvi sramni problemi.. zne6 li prosto si go popitai vnimatelno..
ti si go poznava6 ako e ipulsiven koko mu e i da mu pro6epne6 v uhoto 'jelq te' 'aide da go napravim'.i t.n.t.. :)
beautiful.soul
10-03-2007, 19:43
Ооо уее изчуках го ! ахахаа :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
С гаджето ми не сме правили секс от една седмица, а аз съм яко загоряла,.. постоянно му намеквам че ми се прави секс.. но той явно е загубил апетит за секс заради последния път като правихме секс и ни се скъса презарватива .. как да му намекна че ми се прави секс бе мама му стара.. :D постоянно си пускам ръцете по него, целувам го кво ли не правя .. а той братче кат безчувтсвен труп..
xaaxax moq puk me obvinqva 4e sum go napadala :D moq savet e dokto si lejite i si gledate tv da mu se ka4i6 otgore i da po4ne6 da go celuvash posle e lesno
Ve4e sam se ubedila 4e nqma polza ot nameci 6toto mogat da b1dat razbrani pogre6no :arrow: davai napravo :wink: ako te e sram da mu go kaje6 direktno samo go nabarai nqkade kogato ste sami4ki ii tam ve4e si znai6 mislq 4e nqa da bqga:)aide uspeh! :smt006
Казваш му, че ако не те изчука ще скъсаш с него :D :D :D :smt005 :smt005 :smt005
Макар че по принцип той би тряало да го ползва тва кто заплаха О.о
Кажи му.. попитай го... ако не- опитай с чук. =)
Набий му в кратуната думите
"ЧУКАЙ МЕ", ако когато ти писне вземи Теслата и ги извади ...
Направо го напий... и после ако успееш да го вдигнеш го изнасилваш и си на кеф :smt005 :smt005
omagiosai go :) piinete ,pochni da go prelastqvash i mu kaji ,che go iskash,i pochni s mrusnite dumichki nqma kak da ne te pojelae ako si perverzna ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Ами вземе се напие пича да не мое да дигне самолета, или да се окаже, че си го е одрязал без да и каже, или че не си пада по мръстните думи ///
kaji mu go napravo i go uspokoi 4e se slu4va da se skusa prezervativa no za da izbegnete tova da se slu4i pak ne e nujno da se otkazvate ot sexa :D ako li ne go zavurji ...da vidim dali 6te se oplakva! :twisted:
Ruskia1936
10-04-2007, 07:00
Аз ходя с гаджето си от 3 години и нещо и не съм загубила желание за секс, нито той. Просто така се получава, че вече 10-ти ден не см го правили и преди събота няма и да стане :(
Това, че имаш дълга връзка, съвсем не значи че сте си омръзнали. 1 седмица не е толкова много.
И все пак-директният подход е най-добър. Аз как смея да му кажа, когато искам секс, а ти не смееш. Та вие сте интимни, а ти не може да споделиш нещо с него. И да, като ми се ходи до тоалетна и съм у тях да речем, го уведомявам къде отивам........Mi ti si nenasitna :smt016 :smt016
Ruskia1936
10-04-2007, 07:05
XxaxaxXxa imate bogata fantaziq :))))
govoreh v ramkite na normalnoto.. nqma muj ,koito da ne se vuzbyjda ot perverzna jena :wink:ima ako tq e metur na dva nqma da se vuzbudq po nikakav na4in po skoro shte mi se sbru4ka na vatre huiq i shte povarna :D :smt005 :smt005
KimBerLy1912
10-04-2007, 07:47
Е,щом сте заедно вече година...нормално е да си споделяте всичко и намеците отдавна да са минало... :wink: Затова му го кажи направо...а и наистина 1 седмица без секс не е кой знае колко....историята познава и по тежки случаи :roll:
krem4et0
10-04-2007, 13:29
Ооо уее изчуках го ! ахахаа :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Заключвам тогава!