Влез

View Full Version : Как да му намекна?

beautiful.soul
10-03-2007, 14:01
С гаджето ми не сме правили секс от една седмица, а аз съм яко загоряла,.. постоянно му намеквам че ми се прави секс.. но той явно е загубил апетит за секс заради последния път като правихме секс и ни се скъса презарватива .. как да му намекна че ми се прави секс бе мама му стара.. :D постоянно си пускам ръцете по него, целувам го кво ли не правя .. а той братче кат безчувтсвен труп..
мислех да го питам дали е загубил вече желание за секс с мен (което е нормално за една едногодишна връзка) но някак си рискувам ако не е така, сама да си предизвикам проблема, като му го кажа.
та.. как да му намекна? тва ми е единствения въпрос! :D :D :D

slynce_f
10-03-2007, 14:06
Az mislq 4e ne e nujno da mu namekva6 a napravo d amu kaje6 4e ti se pravi sex,za6toto v edna vryzka e mnogo vajna iskrenostta...

ChRiSTiaNo_07
10-03-2007, 14:08
кажи мууууууууу "милуууууу,чукай меееееее" :-D :lol:

Made_of_Pain
10-03-2007, 14:08
Кажи му.. попитай го... ако не- опитай с чук. =)

beautiful.soul
10-03-2007, 14:09
Az mislq 4e ne e nujno da mu namekva6 a napravo d amu kaje6 4e ti se pravi sex,za6toto v edna vryzka e mnogo vajna iskrenostta...
е разбира се, ама кво искаш да кажеш че ако ми се сере да му го споделя и тва ли.. като съм тръгнала да бъда искрена хьахаь:)
шегувам се...

Котарана
10-03-2007, 14:29
Мисля, че няма нужда да му намекваш..направо действаш.Започваш да го целуваш нежно тук там, после събличаш някоя дрешка предизвикай го няма къде да иде.Мале мен като ми се прави секс направо полудявам и мога моя да го изнасиля :-D

glor4eto_
10-03-2007, 14:31
az hodq s moq priqtel ve4e 2 godini i polovina i nie sme imali takuv period spox moje prosto da e umoren i da ne mu se pravi sex 6te mu mine spox nadali e ot teb ili zaradi tva 4e ne te jelae ve4e

Summer_Girl_6
10-03-2007, 14:37
Направи му стриптийз, възбуди го...той ще те моли след това !

ubuntu
10-03-2007, 15:20
Попринцип има и друг лош вариант ... да сте станали трима... и в случая ако е така познай кой е излишният... Може да си пази силите за някоя друга (дано не е така) Но иначе казваш му директно кво толкова не вярвам да те изяде... накрая най много да се скарате ! :) УСПЕХ!
P.S. Ако продължава да не иска свиркай :-D :mrgreen: ::: :lol:

Liar
10-03-2007, 15:28
Фани го за `уя пред дрехите,после му разкопчай панталона :roll: .

Schnitzer
10-03-2007, 15:42
кажи мууууууууу "милуууууу,чукай меееееее" :-D :lol:Колегата пак знае верния отговор. :-D

swords1010
10-03-2007, 15:55
Ами говори с него! Внимавай следващия път презеватива да е правилно поставен, защото още едно скъсване и незнам, после какво ще стане! :lol:

biskvitche
10-03-2007, 15:56
Моя съвет е да си поговориш с него. Може би се е стреснал след случката с презерватива и да го е страх да не стане някой гаф. А може и просто в момента да е изморен, да има проблеми и затова да няма желание...Варианти много, затова-говорете.

krem4et0
10-03-2007, 15:58
Аз ходя с гаджето си от 3 години и нещо и не съм загубила желание за секс, нито той. Просто така се получава, че вече 10-ти ден не см го правили и преди събота няма и да стане :(
Това, че имаш дълга връзка, съвсем не значи че сте си омръзнали. 1 седмица не е толкова много.
И все пак-директният подход е най-добър. Аз как смея да му кажа, когато искам секс, а ти не смееш. Та вие сте интимни, а ти не може да споделиш нещо с него. И да, като ми се ходи до тоалетна и съм у тях да речем, го уведомявам къде отивам........

bungle
10-03-2007, 15:59
Мисля, че няма нужда да му намекваш..направо действаш.Започваш да го целуваш нежно тук там, после събличаш някоя дрешка предизвикай го няма къде да иде.Мале мен като ми се прави секс направо полудявам и мога моя да го изнасиля :-D

О, колко познато. :twisted: :lol:

Schnitzer
10-03-2007, 16:30
Вие пак секс имате и са оплаквате. :lol: Ми аз като съм на "сухо" неколко месеца... :( :twisted: хлъц

slOw
10-03-2007, 17:19
Точните ти думи трябва да са следните: "Еи кукумицин гаден, почеши ми котето" =P~

x_riDe
10-03-2007, 17:25
:Dqkooo emi na6 kvo moje da napravi6:)smi az ne vi znam otno6eniqta ama ako zn slabite mu mesta trqbva zaduljitelno da gi izpolzva6!a moje i da ima samiq toi nqkakuv problem li4en koito ili go e sram ili ne iska da spodeli s teb poradi nqkva pri4ina!taka 4e ako 6te go pita6 kuv e problema mnogo delikatno trqbva da podxodi6 i da razbere6 dali bi ti kazal :wink:

Lambo
10-03-2007, 19:26
Извикай го у вас или отиди у тях, съблечи се пред него и му кажи "чукай ме". Аз страшно бих се възбудил от това ;) Ако при него не стане... или си мн грозна или той е гей ;)

alkobalko
10-03-2007, 19:28
Поговори с него. Заедно сте доста време и е най-добре да говоритеоткрито.

pitan4icata
10-03-2007, 19:35
мислех да го питам дали е загубил вече желание за секс с мен (което е нормално за една едногодишна връзка) но някак си рискувам ако не е така, сама да си предизвикам проблема, като му го кажа.

po dobre go popitai dali tva 4e 1 pat se e sksal prezervativa go kara da se strahuva da go pravite,a ne 4e si mu omraznala! a imoje toi da si ima nqkvi sramni problemi.. zne6 li prosto si go popitai vnimatelno..
ti si go poznava6 ako e ipulsiven koko mu e i da mu pro6epne6 v uhoto 'jelq te' 'aide da go napravim'.i t.n.t.. :)

beautiful.soul
10-03-2007, 19:43
Ооо уее изчуках го ! ахахаа :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

kiwii
10-03-2007, 19:48
С гаджето ми не сме правили секс от една седмица, а аз съм яко загоряла,.. постоянно му намеквам че ми се прави секс.. но той явно е загубил апетит за секс заради последния път като правихме секс и ни се скъса презарватива .. как да му намекна че ми се прави секс бе мама му стара.. :D постоянно си пускам ръцете по него, целувам го кво ли не правя .. а той братче кат безчувтсвен труп..

xaaxax moq puk me obvinqva 4e sum go napadala :D moq savet e dokto si lejite i si gledate tv da mu se ka4i6 otgore i da po4ne6 da go celuvash posle e lesno

BebSsSs
10-03-2007, 20:01
Ve4e sam se ubedila 4e nqma polza ot nameci 6toto mogat da b1dat razbrani pogre6no :arrow: davai napravo :wink: ako te e sram da mu go kaje6 direktno samo go nabarai nqkade kogato ste sami4ki ii tam ve4e si znai6 mislq 4e nqa da bqga:)aide uspeh! :smt006

Garmy
10-03-2007, 20:21
Казваш му, че ако не те изчука ще скъсаш с него :D :D :D :smt005 :smt005 :smt005
Макар че по принцип той би тряало да го ползва тва кто заплаха О.о

N.C.L
10-03-2007, 20:31
Кажи му.. попитай го... ако не- опитай с чук. =)

Набий му в кратуната думите

"ЧУКАЙ МЕ", ако когато ти писне вземи Теслата и ги извади ...

Garmy
10-03-2007, 21:35
Направо го напий... и после ако успееш да го вдигнеш го изнасилваш и си на кеф :smt005 :smt005

N.C.L
10-03-2007, 21:36
omagiosai go :) piinete ,pochni da go prelastqvash i mu kaji ,che go iskash,i pochni s mrusnite dumichki nqma kak da ne te pojelae ako si perverzna ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Ами вземе се напие пича да не мое да дигне самолета, или да се окаже, че си го е одрязал без да и каже, или че не си пада по мръстните думи ///

TopTa
10-04-2007, 05:04
kaji mu go napravo i go uspokoi 4e se slu4va da se skusa prezervativa no za da izbegnete tova da se slu4i pak ne e nujno da se otkazvate ot sexa :D ako li ne go zavurji ...da vidim dali 6te se oplakva! :twisted:

Ruskia1936
10-04-2007, 07:00
Аз ходя с гаджето си от 3 години и нещо и не съм загубила желание за секс, нито той. Просто така се получава, че вече 10-ти ден не см го правили и преди събота няма и да стане :(
Това, че имаш дълга връзка, съвсем не значи че сте си омръзнали. 1 седмица не е толкова много.
И все пак-директният подход е най-добър. Аз как смея да му кажа, когато искам секс, а ти не смееш. Та вие сте интимни, а ти не може да споделиш нещо с него. И да, като ми се ходи до тоалетна и съм у тях да речем, го уведомявам къде отивам........Mi ti si nenasitna :smt016 :smt016

Ruskia1936
10-04-2007, 07:05
XxaxaxXxa imate bogata fantaziq :))))
govoreh v ramkite na normalnoto.. nqma muj ,koito da ne se vuzbyjda ot perverzna jena :wink:ima ako tq e metur na dva nqma da se vuzbudq po nikakav na4in po skoro shte mi se sbru4ka na vatre huiq i shte povarna :D :smt005 :smt005

KimBerLy1912
10-04-2007, 07:47
Е,щом сте заедно вече година...нормално е да си споделяте всичко и намеците отдавна да са минало... :wink: Затова му го кажи направо...а и наистина 1 седмица без секс не е кой знае колко....историята познава и по тежки случаи :roll:

krem4et0
10-04-2007, 13:29
Ооо уее изчуках го ! ахахаа :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Заключвам тогава!