View Full Version : Голяма ли е възможността?
davam napravo na v1prosa s moq priqtel dosta redovno si pravim sex i se slu4i na 5-6 p1ti kogato adski mn ni se e iskalo da nqmame prezervativi i go pravihme bez i toi ne e sv1r6val v men daje dov1r6va6e s r1ka ta prez tezi nqkolko p1ti golqma li e veroqtnostta da sam zabremenqla plSs kajete mi 6toto super mn sam se panirala ? i bez ebavki molq ;(
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
shtom ne e svarshval v teb veroqtnostta da si bremenna e nishtojnaa.... ako vse pak se pritesnqvash tolkova mn si vzemi edin test za bremennost... i edin savet gledai za da ne se nalaga dr pat da pishesh takiva temi da polzvate prezervativi ... vse pak edno udovolstvie ne mislq che e po vajno ot badeshteto na dvama vi
LuCiFersAngeL
10-03-2007, 22:51
Ето на това казвам детинска работа! (не го приемай лично)
Естествено, че има вероятност да е станал фал, при условие, че не сте се пазили. В проценти не мога да кажа колко, не е възможно. А и ако толкова не можете да се сдържите върви на гинеколог да ти изпише едни противозачатъчни и няма да се налага да мислиш за презерватив има ли , няма ли.
swords1010
10-03-2007, 22:59
Шанса е нищожен! Не мисля, че е станало нещо!
MoOnLiGhT_ShAdOw
10-04-2007, 06:35
Няма голяма възоможност да е станало нещо, но имай предвид, че мъжете отделят капчици семенна течност преди да еякулират изцяло... Да се надяваме, че не е станало гаф и следващия път внимавай ;)
nelka_hubavelka
10-04-2007, 06:39
nese panikoisvai mislq 4e ne e stanalo ni6to!no sladva6tiq pat se pazete,za6toto tva ne e 6ega rabota!vs xubavo ti jelaq i spokooo ;-)
Summer_Girl_6
10-04-2007, 07:43
Не е бременна! Споко! Но се пазете! [-X
Не е бременна! Споко! Но се пазете! [-X
Ти пък откъде си сигурна ? :)
Понякога даже преди еякулацията се отделят сперматозоиди, от които е напълно вероятно да се забременее ;)
Шанса е нищожен! Не мисля, че е станало нещо!Ето такива умници като теб и онази по-горе, дето говорят пълни глупости, карат тарикати като авторката да правят такива необмислени грешки! Ти знаеш ли колко малко трябва да влезне, за да стане бебе и че дори голями мъже не успяват често да предценят кога да го изкарат, пък това най-много 16-17 годишно момче да знае кога? Шанса изобщо не е нищожен и като не знаеш не говори глупости ...
До авторката: Ако не си поне на 18 и ако случайно стане гаф не можеш да гледаш дете, то по-добре не прави така :? Шанса да си бременна не е малък за жалост. Дано нищо ти няма. Успех!
tanqkoteto
10-04-2007, 08:36
незнам за това дали е голям или малък шанса, но е напълно възможно
като ти се иска без презерватив - има противозачатъчни на хапчета, дори регулират менструацията, това да рискуваш така е.. тъпо
swords1010
10-04-2007, 08:37
Шанса е нищожен! Не мисля, че е станало нещо!Ето такива умници като теб и онази по-горе, дето говорят пълни глупости, карат тарикати като авторката да правят такива необмислени грешки! Ти знаеш ли колко малко трябва да влезне, за да стане бебе и че дори голями мъже не успяват често да предценят кога да го изкарат, пък това най-много 16-17 годишно момче да знае кога? Шанса изобщо не е нищожен и като не знаеш не говори глупости ...
До авторката: Ако не си поне на 18 и ако случайно стане гаф не можеш да гледаш дете, то по-добре не прави така :?
... toi ne e sv1r6val v men daje dov1r6va6e s r1ka ...
А това на теб какво ти говори ?!? Хората с години опитват да имат бебе а ти от някаква преякулационна течност ли мислиш, че ще стане, ей така ?!? Не е толкова лесно, за да настъпи бременност е нужна ЕЯКУЛАЦИЯ (при която семенната течност се впръсква), защото на шийката на матката има естествени вещества, действащи като спермициди! Само не ми казвайте, че от един сперматозоид може да се забраменее, защото не е така! За да настъпи оплождане, са нужни много сперматозоиди, които атакуват яйцеклетката, с което я предразполагат да приеме един от тях!
До авторката: Ако не си поне на 18 и ако случайно стане гаф не можеш да гледаш дете, то по-добре не прави така :?
А това на теб какво ти говори ?!? Хората с години опитват да имат бебе а ти от някаква преякулационна течност ли мислиш, че ще стане, ей така ?!? Не е толкова лесно, за да настъпи бременност е нужна ЕЯКУЛАЦИЯ (при която семенната течност се впръсква), защото на шийката на матката има естествени вещества, действащи като спермициди! Само не ми казвайте, че от един сперматозоид може да се забраменее, защото не е така! За да настъпи оплождане, са нужни много сперматозоиди, които атакуват яйцеклетката, с което я предразполагат да приеме един от тях!
Ахахахахах лапееее... нищо не си чел явно по биология... 8-ми клас нямаш ли поне ? :)
Има хора, които много искат и нямат дете... но има и хора, които въобще не искат и въпреки тва имат... тва са законите на мърфи...
Иначе както обясних преди малко... семенна течност се отделя несъзнателно и преди еякулацията... така че прочети първо малко наляво-надясно и тогава пиши сензационните си разбирачески мнение ;)
swords1010
10-04-2007, 09:09
Ахахахахах лапееее... нищо не си чел явно по биология... 8-ми клас нямаш ли поне ? :)
Има хора, които много искат и нямат дете... но има и хора, които въобще не искат и въпреки тва имат... тва са законите на мърфи...
Иначе както обясних преди малко... семенна течност се отделя несъзнателно и преди еякулацията... така че прочети първо малко наляво-надясно и тогава пиши сензационните си разбирачески мнение ;)
Ама аз защо мислиш, цитирах момичето? Мислиш ли, че това всичкото не го знам ?!?!?!? Тази течност не се нарича семенна, а предяекулационна течност (защо си мисля че го споменах, но нищо ще повторя!), отделя се с цел смазочна течност, съдържа малко на брой сперматозоиди, но достатъчно да оплодят яйцеклетката! Въпреки това, шансът да настъпи бременност от нея, е много малък! Нужна е еякулация (няма да повтарям защо!).
sentient_
10-04-2007, 09:09
Za6to misli6 4e se zabremenqva tolkova lesno :-k . O6te malko 6te ima tema - Celuna me moje li da sum bremenna! :?
Ама аз защо мислиш, цитирах момичето? Мислиш ли, че това всичкото не го знам ?!?!?!? Тази течност не се нарича семенна, а предяекулационна течност (защо си мисля че го споменах, но нищо ще повторя!), отделя се с цел смазочна течност, съдържа малко на брой сперматозоиди, но достатъчно да оплодят яйцеклетката! Въпреки това, шансът да настъпи бременност от нея, е много малък! Нужна е еякулация (няма да повтарям защо!).
Както ти спомена пак има шанс от забременяване..., което означава, че еякулациата не е съвсем задължителна... ссе там...
Ето на това казвам детинска работа! (не го приемай лично)
Естествено, че има вероятност да е станал фал, при условие, че не сте се пазили. В проценти не мога да кажа колко, не е възможно. А и ако толкова не можете да се сдържите върви на гинеколог да ти изпише едни противозачатъчни и няма да се налага да мислиш за презерватив има ли , няма ли.
Не мога да разбера какво ви пречи да си вземете презервативи, аз винаги имам в мен. Може да е 1, но все пак ...
swords1010
10-04-2007, 09:12
Za6to misli6 4e se zabremenqva tolkova lesno :-k . O6te malko 6te ima tema - Celuna me moje li da sum bremenna! :?
Имало е! :smt005 :smt005 :smt005 И аз обяснявам, че не става ей така ама...! Има хора, които с години използват метода, на изваждането преди края, ама бременност няма! Също така има и такива, които с години се празнят в приятелките си (с цел забременяване) и пак не могат да имат дете!
Имало е! :smt005 :smt005 :smt005 И аз обяснявам, че не става ей така ама...! Има хора, които с години използват метода, на изваждането преди края, ама бременност няма! Също така има и такива, които с години се празнят в приятелките си (с цел забременяване) и пак не могат да имат дете!
Охооо, едно време имаше :D
swords1010
10-04-2007, 09:17
Както ти спомена пак има шанс от забременяване..., което означава, че еякулациата не е съвсем задължителна... ссе там...
Ама ти май наистина не четеш! Шанс има, но е нищожен, да не говорим, колко от сперматозоидите (съдържащи се в предеякулационната течност, които наистина не са много), умират много скоро, част от другите също умират по пътя! Е, какво остана? Редки са случаите на такава бременност, но ги има (доволен?)
Мне... ся няма закво да се зафана, че да се заяда.... трява си търса друга тема :D
Ама ти май наистина не четеш! Шанс има, но е нищожен, да не говорим, колко от сперматозоидите (съдържащи се в предеякулационната течност, които наистина не са много), умират много скоро, част от другите също умират по пътя! Е, какво остана? Редки са случаите на такава бременност, но ги има (доволен?)
И все пак и двамата сте прави ..
Мда... даже и на мен ми се случва :smt005
Мда... даже и на мен ми се случва :smt005
Ненужна информация, are we ?
Ама аз защо мислиш, цитирах момичето? Мислиш ли, че това всичкото не го знам ?!?!?!? Тази течност не се нарича семенна, а предяекулационна течност (защо си мисля че го споменах, но нищо ще повторя!), отделя се с цел смазочна течност, съдържа малко на брой сперматозоиди, но достатъчно да оплодят яйцеклетката! Въпреки това, шансът да настъпи бременност от нея, е много малък! Нужна е еякулация (няма да повтарям защо!).И 1 сперматозоид може да оплоди клетката! Пълни глупости говориш! Не е нужна "Еякулация", не знаеш колко много такива случаи има!
Дори аз съм роден така, майка ми и баща ми се били само гаджета :lol:
swords1010
10-04-2007, 10:04
И 1 сперматозоид може да оплоди клетката! Пълни глупости говориш! Не е нужна "Еякулация", не знаеш колко много такива случаи има!
Ако един сперматозоид стигаше, форумът ни щеше да се казва БГ-МАМА (krem4eto го беше казала :smt005 )!
DevilWish
10-04-2007, 10:05
Мм и аз ся съм в подобна ситуация...преди също ми се е случвало и всеки път много се панирах ,но накрая нямаше проблем.
Стискам палци и с теб всичко да е окей (че и с мен :))) ) ,защото зная какво ти е да се притесняваш за такива неща ;)
krem4et0
10-04-2007, 13:24
И 1 сперматозоид може да оплоди клетката! Пълни глупости говориш! Не е нужна "Еякулация", не знаеш колко много такива случаи има!
Ако един сперматозоид стигаше, форумът ни щеше да се казва БГ-МАМА (krem4eto го беше казала :smt005 )!
Аха, аз бях. Много се шашкат-1 опложда, ама другите помагат. Спремата е нужна, но трябва и яйцеклетка в овулация и церквиална слуз. А на всичкото отгоре 1 от 5 оплождания водят до бременност.....Даже според изследвания една жена можела да забремнее само в конкретен месец. Де да знам, ама повечето ми познати, които имат братя или сестри са със супер близки рожденни дати-н повече от 1-2 месеца. дали е само съвпадение? Двете със сестра ми сме заченти все в началото на септември.
davam napravo na v1prosa s moq priqtel dosta redovno si pravim sex i se slu4i na 5-6 p1ti kogato adski mn ni se e iskalo da nqmame prezervativi i go pravihme bez i toi ne e sv1r6val v men daje dov1r6va6e s r1ka ta prez tezi nqkolko p1ti golqma li e veroqtnostta da sam zabremenqla plSs kajete mi 6toto super mn sam se panirala ? i bez ebavki molq ;(
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
А аз като правя секс без презерватив от 5години секи път ли да се притеснявам
palomaaa
10-04-2007, 15:59
spored men nqma star6no,edna priqtelka ot blizo 2 godini vodi aktiven polov jivot i nito vednaj ne e polvala prtezarvativ i vse o6te ne e zabremenqla....tai 4e spoko...veroqtnosta e mnogo malka,po4ti ni6tojna....ima xora koito s eopitvat da imat deca i im trqbvat nqkolko meseca da se polu4i,ta samnqvam se pri teb da e stanalo ot nqkakva si savsem minimalna predeqkulacionna te4nost
DA VUZMOZNO E DA ZABREMSNEE6...A NA VSI4KOTO OTGORE NE STE PRAVILI PULNOCENEN SEX.TOI NE E SVUR6TIL V TEB A LUSKAIKI BASTUNA...GOLQMA GLUPOST :lol:
ImmortalForever
10-07-2007, 14:34
аз ше седна да пребря в колко теми пише:"има ли възможност да съм бременна?" Ами мислете като го правите бе хора не след тфа..Ми мноу ясно че като е без презерватив има опасност.Имат си някфа течност,която също съсдържа сперма.... ](*,) Мислете преди тфа бе !
swords1010
10-07-2007, 14:41
Test,lekar ili chakai i she razberesh sled 9 meseca...
Chuda se ,kak nie moje da znaem dali ti si bremenna da ne sme vi svetili basi kfi sa tiq vuprosi ,ima adski negramotni hora v tva otnoshenie.... #-o
Естествено, че може да се прецени, дали е бременна, нужно ли е да си там за да кажеш дали има възможност да е станало нещо ?!? Не е 100% сигурно, но може да се прецени!