PDA

View Full Version : Влюбен съм в нея, а тя няма сили да бъде с друг

ppp123
10-05-2007, 12:42
Значи проблема които имам е следния : наскоро се срещнах с едно момиче, доста ми допадна, предполагам и аз на нея. излизахме няколко пъти , всичко беше както трябва , имах чувството че този път всичко ще е точно с нея. аз понеже може би съм малко по нерешителен - всмисъл - първо искам да се убедя че всичко е както трябва и тогава дейсвам , я целунах последния път когато я видях. тя не се дръпна, напротив - всичко беше точно, както трябва да бъде в една нова връзка. обаче точно на следващия ден тя разбира че момчето с което е била преди това и което е обичала доста дълга време повече от всичко друго - катастрофа и дотам. тя ми каза че сега не иска , не може и надали някога пак ще иска да бъде с някои друг, защото няма сили да предпроеме каквото и да е с някои друг. а аз имам чувството че съм се влюбил в нея, не мога за нищо друго да мисла освен за нея. каквото и да правя - все тя ми е в мислите. не съм я виждал доста време- откакто я целунах ако трябва да съм искрен. не знам кога пак ще я видя. обаждам и се всеки ден, чувам я, в момента единственото нещо което ми дава сили е това че ще я чуя. обаче - тя ми казва че този е бил единствения за нея, че няма никога да може да намери друг и т.н. а аз съм явно влюбен в нея. съвети някакви ? и доста по голям съм до тийнейджър, но .........

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

ubuntu
10-05-2007, 12:47
Ходи да я успокояваш... заведи я на купон на дискотека нещо да се разсее . . . занимавай я с нещо странично . . . после си пийнете малко да се отпусне и я налази .. така може да се задаржи при теб и да станат работите . . . примерно нз колко годишна е тя ... ако е минала 20ката ще е тежко и по трудно от нормалното, но ако е на 15-16-17-18 ще се оправите . . .! ?

gLoRiOuS_aNGeL
10-05-2007, 12:48
Съжалявам,но не мога да ти помогна! При една такава загуба всичко е много индивидуално,но винаги се преживява тежко...

xXxScreamxXx
10-05-2007, 12:51
postavi se na mqstoto i predstavi si na neq kakvo i e i togava 6te razbere6 4e ima pravo

loshokote
10-05-2007, 12:53
Ами едва ли ще мога да помогна много, но да опитам :| Ще й мине, може да отнеме време, но тя ще разбере, че живота продължава. И аз колко пъти съм казвала, че няма да погледна друг, но след месец отново излизам с друг. Една връзка с много любов не се забравя лесно. Просто изчакай, ако тя чуства нещо, сама ще дойде.

naughtyyygirl
10-05-2007, 13:01
Един съвет от мен: "Не се отчайваи!!!" Като за начало се опитай да си до нея и да я подкрепяш в този труден за нея момент, (знам че на думи е по-лесно, отколкото на действия), но не се предавай, знай че тя ще оцени загрижеността ти, ако е способна на това (честно казано не всяка е способна да предаде любовта си пред несигурното бъдеще). Но щом казваш че си влюбен в нея, ще се опитваш по-всякакъв начин да я задържиш до себе си, ще бъдеш способен да направиш дори и невъзможното за своята любов, стига това да е точно Тя!!!!!
Успех в любовта! :)

ppp123
10-05-2007, 13:05
Ходи да я успокояваш... заведи я на купон на дискотека нещо да се разсее . . . занимавай я с нещо странично . . . после си пийнете малко да се отпусне и я налази .. така може да се задаржи при теб и да станат работите . . . примерно нз колко годишна е тя ... ако е минала 20ката ще е тежко и по трудно от нормалното, но ако е на 15-16-17-18 ще се оправите . . .! ?

ми не е минала 20-ката, но това е че нямям и грам идея кога ще я видя отново. и дали въобще ще я видя щото в момента явно грам йелание затоа няма

talisman4e_
10-05-2007, 13:33
Ти отиди да я видиш бе.. Ходи при нея , помагай и .. успокоявай я, покажи и че има човек до себе си ... бъди и приятел :) бъди и отеха. .. и след време резултатите ще си проличат [-X

ppp123
10-05-2007, 13:37
Ти отиди да я видиш бе.. Ходи при нея , помагай и .. успокоявай я, покажи и че има човек до себе си ... бъди и приятел :) бъди и отеха. .. и след време резултатите ще си проличат [-X

мислиш ли че ако знаех къде да отида щях да ви пиша тук

Sashkov
10-05-2007, 13:43
у тях иди :-D :-D

ppp123
10-05-2007, 13:49

ми ако ми кажеш къде е това у тях - ще си прекрасен просто

MiMcHeToOo
10-05-2007, 14:12

ми ако ми кажеш къде е това у тях - ще си прекрасен просто

:-D ppp123 ти си печен :-D дай и малко време.. недей да нахалстваш.. сега тя иска явно да е сама.. разбирам, че я обичаш и, че те боли обаче.. няма кво друго да направиш освен да чакаш хъх.. няма гаранция, че ще е твоя.. няма и гаранция, че няма да сте заедно.. просто ситуацията ти е такава, че няма какво да направиш.. тя сама трябва да се осъзнае..

GregoryHouse
10-05-2007, 14:17
Бъди търпелив,подкрепяй я помагай бъди до нея,но не и се натрапвай ...в смисъл не и досаждай нон-стоп след време ще се оправи и нещата ще потръгнат.

ppp123
10-05-2007, 14:29
Бъди търпелив,подкрепяй я помагай бъди до нея,но не и се натрапвай ...в смисъл не и досаждай нон-стоп след време ще се оправи и нещата ще потръгнат.

аз честно казано не очаквах по различни отговори от тези дето получих досега. което ще рече че благодаря на тоя дето е отделил минутка да напише нещо.
най добре може би е да чакам и аз не знам докога, и да се надявам че това което изпитвам няма да е напразно губене на време. а дали ще стане така както искам аз - никои не може да каже. какво нещо е живота а , един напълно непознат човек може да се намеси и в твоя живот, и то по такъв начин. жалко наистина и за него,жалко и за мен, жалко и за момичето, жалко и за всеки които малко или много е намесен в това.
аз лично съм си решил - поне веднъж на ден не мога да не я чувам, иначе денят ми все едно няма смисъл. влюбен съм, да

goddes
10-05-2007, 14:45
dano da osaznae kolko mn zna4i za teb :)

ppp123
10-05-2007, 14:52
dano da osaznae kolko mn zna4i za teb :)

знам ли, дано разбере . всмисъл че сега момента е такъв, иначе отдавна да съм и казал каквото искам, но сега мисла че не е подходящото време за това. а лошото е че не знам кога ще стане и дали въобще ще стане

flowerlina
10-05-2007, 15:31
Дай и време,кажи и че искаш да си близо до нея и да и помагаш,да я подкрепяш,не вярвам да ти откаже.И така постепенно нещата ще потръгнат :wink:

ppp123
10-05-2007, 18:29
Дай и време,кажи и че искаш да си близо до нея и да и помагаш,да я подкрепяш,не вярвам да ти откаже.И така постепенно нещата ще потръгнат :wink:

силно се надявам да е така както казваш

ppp123
10-07-2007, 11:34
обаче никак не е по добре момичето от преди няколко дена, даже е по зле може би , и посто не знам какво да правя, честно казано. влуюбен съм в нея, тя твърди че никога нямя да обича дръг както това момче , и съм доста притеснен за нея защото мисла че самичка не иска да си помогне, а ако човек сам не си помогне , никой дръг няма да го направи вместо него, колкото и да иска това. :cry:

FairyNymph
10-07-2007, 12:58
Бъди до нея, бъди преди всичко истински приятел..Кажи и че има подкрепата ти 24 часа в денонощието и дори да ти звънне късно през нощта може да разчита, че ще идеш при нея д ая успокоиш..

ppp123
10-07-2007, 13:12
Бъди до нея, бъди преди всичко истински приятел..Кажи и че има подкрепата ти 24 часа в денонощието и дори да ти звънне късно през нощта може да разчита, че ще идеш при нея д ая успокоиш..

mi w interes na istinata tova sum i go kazal dosta puti i go znae mnogo dobre. polaskana e , i tolkova. vsmisul - az ne o4akvam ni6to to4no sega, no puk mi e mega tupo, daje tya mi razpravia - ti ne znae6 kolko kofti se 4uvsyvam sega kato sum izgubila 4oveka kogoto mi e daval sili i me e pravil 6tastliv, a tya samata ne znae 4e az v toya moment se 4uvstvam po su6tia na4in.

ppp123
10-07-2007, 15:09

mi w interes na istinata tova sum i go kazal dosta puti i go znae mnogo dobre. polaskana e , i tolkova. vsmisul - az ne o4akvam ni6to to4no sega, no puk mi e mega tupo, daje tya mi razpravia - ti ne znae6 kolko kofti se 4uvsyvam sega kato sum izgubila 4oveka kogoto mi e daval sili i me e pravil 6tastliv, a tya samata ne znae 4e az v toya moment se 4uvstvam po su6tia na4in.

a tova e usper kofti 4uvstvo, dano ne se slu4va na nikogo

shaka_kan
10-07-2007, 19:28
Qvno e ,4e darji6 na m0mi4et0! Iz4akai da p00tmine b0lkata, qvno i teji situaciqta,k0et0 e napaln0 n0rmaln0! T0va, 4e kazva, 4e edva li 6te 0bi4a nqk0i drug sa sam0 dumi, k0it0 m0je da kaje ot4aqno m0mi4e..iz4akai q i q p0dkrepqi,da banaln0 e, n0 i p0kaji, 4e m0je da si 40eka d0 neq, na k0it0 da raz4ita,obi4a i darji! Ne i g0v0ri prazni prikazki,a g0 p0kazvai na deistvia..obajdai i se , interisuvai se 0t neq, n0 vnimavai mn0g0 da ne i d0sajda6 s p0vedeniet0 si! Badi i za m0menta priqtel,k0lk0t0 i trudn0 da e za teb t0va...ne q gubi kat0 40vek! Uspeh!

DevilWish
10-07-2007, 19:47
Мм нормално да й е кофти..представи си и ти да изгубиш близък човек ще ти е мъчно ,но й кажи ,че ще се опиташ да й помогнеш да продължи напред и да позабрави /макар и трудно/ болката :) Незная просто се дръж добре с нея и тя /като е тъжна особено/ ще дойде ако ще първо само за утеха пък след това да се влюби ,но ще ти е много по-лесно сега като е наранена да я спечелиш ;) Лично мнение де...

koalka
10-08-2007, 07:26
Това е труден за нея момент, както сам разбираш.Не може сега да започне нова връзка, все пак загубата е голяма и в момента не иска друг.Разбери я и й помагай с каквото можеш, дай й подкрепата си.Трябва да мине известно време, докато се почувства по-добре.

ppp123
10-08-2007, 13:53
znaete li, za men v toya moment e nai slojno da razbera koga i dosajdam i koga ne. vsmisul - 4e se e slu4valo naposleduk daje po 4esto - da i zvunna puk tya da ne mi digne, koeto si e yasno 4e i dosajdam, oba4e puk ako ne i zvunna - imam nyakakvo 4uvstvo 4e ne i obru6tam dostatu4no vnimanie. i to4no tam e tunkata granica- malko mi e trudno da ya ulovia v momneta 4estno kazano. moje bi 6toto akula mi e izcyalo v neya i zatova, ako byah otstrani zritel - sum siguren 4e nyama6e da imam problemi i da kaja - da , ve4e dosajdam ili, ne - ne dosajdam, ama sega .........

ppp123
10-08-2007, 15:38
tupoto e 4e tya gram ne me tursi , ama gram, yavno nyama nujda ot men v tozi moment. az dnes su6to ne sum ya tursil po nyakakuv na4in i dosta se 4uda dali da go naprava . ne znam 4estno kazano. moje bi e po dobre da ne ya bezpokoya dnes , za6toto yavno ne i e do men. znam li i az. ebasi situaciata 4estno

sexy_for_you
10-08-2007, 16:06
Не прибързвай и не насилвай нещата.Сигурно и е много гадно,не би могло да се опише.Пък и дори момчето да не и е било единствената любов,тя е била с него,и го е обичала.Много и е трудно.Трябва да я разбереш,а не да постъпваш егоистично.Бъди нейн приятел,подкрепяй я и не насилвай нещата.Когато е готова,ще ти го покаже.Успех!

ppp123
10-09-2007, 14:03
mersi za otgovorite na vsi4ki, no zasega po dobre ne se 4uvstvam 4estno kazano, a mai4e i tya po su6tia na4in kato men

ppp123
10-11-2007, 16:01
kak mislite dali nyakoga 6te i mine za tova momi4e i nasitina bi zaobiknala drug ? za6toto tya tvurdi 4e tova nikoga nyama da stane i 4e za neya toi e edinstven. ami ako naistina e taka ? gadno ( tupo i kofit ) mi e kato si go pomislia dori

BWald0rf
10-12-2007, 21:46
Ем на този етап няма какво да направиш .. Сори ама е така .. Сигурно се чувства ужасно и неможеш да я виниш че неиска да е с теб .. Но със сигурност след време като се оправи можеш да опиташ пак .. ако ти се чака ;)

gazarka
10-12-2007, 21:56
a tozi biv6iq ne razbrah kato e katostrofiral po4ina li e?ako e taka ujas i q ostavi mnogo e tejko

hilaRy___
10-13-2007, 07:26

Siln0 podkrepqm GregoryHouse

Deistfai i uspEh

Water_lili
10-13-2007, 07:49
наистина е много жалко това което се е случило на момичето и наистина е трудно да се отървеш от някво такова изживяване,но за разлика от другите аз не искам да те успокоявам а ще ти кажа нещата каквито аз ги виждам защото аз имах подобна ситуация в живота си. Значи парвата ми най голяма любов за мен тогава се подигра много жестоко с мен не бях на себе си просто и единствения изход ,който намерих беше да трагна с друго момче ,което ме обичаше повече от всичко на света дори беше готов постояно да ме слуша как си изплаквам мъките по бившия и той наистина ми помогна да превазмогна всичко,само че проблема беше че аз не го обичах и не бях щаслива с него ,при което след всичко което беше направил за мен му разбих сърцето ,и сега сме добри приятели :smt010 Та мисълта ми е че да влюбен си в това момиче и съм сигурна че си готов да си до нея и да я подкрепяш,но готов ли си след това да я изгубиш? защото според мен тя или никога няма да се отърве от това чувствсо или шанса да е после с теб от благодарност или задължение е много голям. помисли дали наистина го искаш. Не казвам че нещата винаги се развиват по един и същи начин,но е много вероятно :roll:

ppp123
10-13-2007, 20:16
toest spored vas e nai dobre da ya ostavia, taka li ?

BWald0rf
10-13-2007, 20:25
toest spored vas e nai dobre da ya ostavia, taka li ?
ми да ...

ppp123
10-14-2007, 10:55
a kak da se durja za da ne me priema tya prosto kato priatel ?

aP0kAlIpSiS
10-14-2007, 11:16

Там ти е целия проблем. В момента тя има нужда от приятел,а ти искаш нещо повече. Точно затова и тя се отдръпва от теб. Добре,защо не и се обадиш и да и кажеш,че си притеснен много за нея.Че много съжаляваш,че и досаждаш,но си разтревожен и искаш да я видиш. Предложи и да я изслушаш.Общо взето,нещата които каза на нас,само без обясненията,колко много я ловкаш.Обещай и,че няма да предприемаш нищо.
Бъди нейн приятел!
Аз бих го оценила,незнам за нея...

ppp123
10-14-2007, 11:56

Там ти е целия проблем. В момента тя има нужда от приятел,а ти искаш нещо повече. Точно затова и тя се отдръпва от теб. Добре,защо не и се обадиш и да и кажеш,че си притеснен много за нея.Че много съжаляваш,че и досаждаш,но си разтревожен и искаш да я видиш. Предложи и да я изслушаш.Общо взето,нещата които каза на нас,само без обясненията,колко много я ловкаш.Обещай и,че няма да предприемаш нищо.
Бъди нейн приятел!
Аз бих го оценила,незнам за нея...

mi az tova deto si go kazal otdavna sym go napravil ve4e. a i vseki den se 4uvame po edna ili druga forma, i tya mnogo dobre znae 4e moje da raz4ita na men i znae vsi4kite ne6ta bez oba4e nai vajnoto - tova 4e izpitvam ne6to kum neya ne samo priatelksko. to spored men i tova i e yasno de, 6toto ako ste sledili na4aloto na istoriata 6te razberete, no znam li, ne mi se 6te da me priema samo kato priatel a i kato ne6to povee4e. estesveno ne sehga za6toto vse o6te e dosta rano , tya e super o6te kak da kaja - strada momi4eto i to dosta. az ya vijdam i ya use6tam. strada mnogo , opitva se da izlezne ot tova polojenie, i az li4no se opitvam da sym 4oveka koito nai mnogo i pomaga za tova. no dali uspiavam - ne znam. nadiavam se pone 4e e taka.

Kras4eto_lp
10-14-2007, 18:21
Тя леко преовеличава....няма цял живот сама да живее нали се сещаш :-s Кажи и какво чувстваш...поговорете си и така :wink:

ppp123
10-16-2007, 15:51
nadali ima po tup den ot dnes. 4uvstvam se mega zle, 4estno. ujasno napravo , tupo mi e. :(

jus7_a_boy
10-16-2007, 16:25
nadali ima po tup den ot dnes. 4uvstvam se mega zle, 4estno. ujasno napravo , tupo mi e. :(

Приятел прочети си личните съобщения най-накрая. Мисля, че познавам момичето по всичко което си описал личи че е тя. Писах ти още преди 4-5 дни. Съвет незнам..дори и аз самия незнам как да се държа нещата изобщо не са розови за съжаление :(

ppp123
10-16-2007, 17:17

Приятел прочети си личните съобщения най-накрая. Мисля, че познавам момичето по всичко което си описал личи че е тя. Писах ти още преди 4-5 дни. Съвет незнам..дори и аз самия незнам как да се държа нещата изобщо не са розови за съжаление :(

aide sega ti 4eti li4nite

yuyuto
10-16-2007, 22:46
Значи проблема които имам е следния : наскоро се срещнах с едно момиче, доста ми допадна, предполагам и аз на нея. излизахме няколко пъти , всичко беше както трябва , имах чувството че този път всичко ще е точно с нея. аз понеже може би съм малко по нерешителен - всмисъл - първо искам да се убедя че всичко е както трябва и тогава дейсвам , я целунах последния път когато я видях. тя не се дръпна, напротив - всичко беше точно, както трябва да бъде в една нова връзка. обаче точно на следващия ден тя разбира че момчето с което е била преди това и което е обичала доста дълга време повече от всичко друго - катастрофа и дотам. тя ми каза че сега не иска , не може и надали някога пак ще иска да бъде с някои друг, защото няма сили да предпроеме каквото и да е с някои друг. а аз имам чувството че съм се влюбил в нея, не мога за нищо друго да мисла освен за нея. каквото и да правя - все тя ми е в мислите. не съм я виждал доста време- откакто я целунах ако трябва да съм искрен. не знам кога пак ще я видя. обаждам и се всеки ден, чувам я, в момента единственото нещо което ми дава сили е това че ще я чуя. обаче - тя ми казва че този е бил единствения за нея, че няма никога да може да намери друг и т.н. а аз съм явно влюбен в нея. съвети някакви ? и доста по голям съм до тийнейджър, но .........

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
На нея и трябва време... Това е... Ако я обичаш много, както твърдиш, трябва да бъдеш готов да й дадеш толкова време, от колкото тя се нуждае, за да превъзмогне това момче... Успех! \:D/

RaLkb
10-17-2007, 11:39
Chesno kazano pri takava zaguba kakvoto i da napravish kakvoto i da kajesh shte bude izlishno...dai i malko vreme da se otarsi ot cqlata tazi istoriq...da preodolee mbkata i moje bi liubovta si kam tova momche.Vse pak budi do neq podkrepei q opitvai se i davash sili da prodalji napred.Na teb sashto nqma da ti e nikak lesno,no ako naitina q obichash kakto tvyrdish shte si gotov na vsichko za neq.Iskrenno ti jelaq yspeh.

love_me93
10-17-2007, 15:30
определено ще трябва да чакаш. Дотогава се превъплъти в ролята на "перфектния приятел" и й помагай . Бъди до нея - тя със сигурност има нужда :!: Успех :-)

ppp123
10-18-2007, 17:18
определено ще трябва да чакаш. Дотогава се превъплъти в ролята на "перфектния приятел" и й помагай . Бъди до нея - тя със сигурност има нужда :!: Успех :-)

mersi za podkrepata i za suveta,koito dade. 6te se vuzzdurja ot pove4e komentari, , dnes samo 6te kaje 4e e malko po kofti ot drug den , no kakto i da e, tova sa si moi problemi, ne va6i.

viki_nt
10-19-2007, 07:42
BORI SE ZA NEQ KOLKOTO VREME E NUZNO :!:

Veno0m
10-19-2007, 08:33
Можеш просто да си съпричастен към нейната тъга,като се държиш приятелски.Чувайте се,говорете си...но в никакъв случай не я притискай.Този случай за нея е бил болезнен и не бива да се намесваш...Ако имаш търпение...изчакай да попремине болката и,и след това вече можеш да започнеш с нещо повече от приятелство.Трябва й време. :|

_Ana_Carenina_
10-19-2007, 08:43
разбери я,дай й време,бъди до нея,развеселявай я,отвличай й вниманието,но не и се натрапвай временно..итя сама ще дойде при теб когато усети подкрепата ти... :wink:

ppp123
10-20-2007, 11:24
разбери я,дай й време,бъди до нея,развеселявай я,отвличай й вниманието,но не и се натрапвай временно..итя сама ще дойде при теб когато усети подкрепата ти... :wink:

da vi kaja imam 4uvstvoto 4e tya iska da izliza sys vseki drug no ne i s men. ne znam za6to e taka, no e super tupo 4uvstvoto, neprekusnato e nasam natam s nyakakvi neini priateli, priatelki i t.n. a kogato az poiksam da se vidime - namira nyakakva pri4ina i otkazva. ne znam naro4no li go pravi, za6to i kak da deistvam 4estno

ppp123
10-22-2007, 11:52
ne znam slu4aino ili ne, spored men sus sigurnost ne, no naposleduk 4uvstvam edno goliamo otdrupvane ot neina strana ot men. ogromno daje. popitah ya za6to e tova, tya kaza 4e i e trudno i me popita az kakvo iskam ot neya. kazah i kakvoto iskam - az da sym 4oveka koito 6te ya napravi 6tastliva zanapred. tya otgovori 4e nadali 6te iska i 6te moje nyakoi da ya napravi 6tastliva. i sled tova ni6to - vse edno me nyama i ne su6testvuvam. otdrupvaneto e ogromno ot neina strana. moje bi zatovaq 4e ya haresvam stra6no mnogo li, ne znam i az. no v momenta gram ne znam kak da se durja s neya i kakvo da pravia az. moje bi nai dobre zasega da ya ostavia na mira. kazah i 4e kakvoto i da mi struva, az 6te sym 4oveka koito 6te ya napravi 6tastliva. oba4e sega i idea nyamam kak bi moglo da stane tova, sled kato vse edno ne su6testvuvam za neya v toya moment.

insomnia79
10-22-2007, 12:22
da vi kaja imam 4uvstvoto 4e tya iska da izliza sys vseki drug no ne i s men. ne znam za6to e taka, no e super tupo 4uvstvoto, neprekusnato e nasam natam s nyakakvi neini priateli, priatelki i t.n. a kogato az poiksam da se vidime - namira nyakakva pri4ina i otkazva. ne znam naro4no li go pravi, za6to i kak da deistvam 4estno
o4evidno izpitva nqkakvi 4uvstva kum teb i v uplahata si smqta 4e ako se vijdate 4estno moje da se poddade ..spored men se opitva da se ottdale4i za da te zabravi 6tom sama ti e kazala 4e sled nego ne iska da zapo4va ne6to s drug za6toto nai veroqtno za Neq tova 6te e ne6to kato predatelstvo ..ta spored men za tui te izbqgva a otnosno cialostnata sutuaciq dai i vreme pogovorete ..ne moje6 da ia kara6 nasila da predpriema ne6to ako ne go iska... o4evidno izpitva ne6to kum teb zatova samo vremeto 6te pokaje..KUSMET ! :-)

ppp123
10-22-2007, 12:37
o4evidno izpitva nqkakvi 4uvstva kum teb i v uplahata si smqta 4e ako se vijdate 4estno moje da se poddade ..spored men se opitva da se ottdale4i za da te zabravi 6tom sama ti e kazala 4e sled nego ne iska da zapo4va ne6to s drug za6toto nai veroqtno za Neq tova 6te e ne6to kato predatelstvo ..ta spored men za tui te izbqgva a otnosno cialostnata sutuaciq dai i vreme pogovorete ..ne moje6 da ia kara6 nasila da predpriema ne6to ako ne go iska... o4evidno izpitva ne6to kum teb zatova samo vremeto 6te pokaje..KUSMET ! :-)

Predatelstvo e nai to4nata duma, za6toto tya mi e kazvala - za neya sega da bude s drugo mom4e 6te e ne6to kato izmyana spriamo tova drugoto mom4e. no i az ne znam kak da se durja, da ya tursa li, da ne ya li tursa. kogato primerno ya potursa - se durji super hladno s men i az da vi kaja sujeliavam 4e sym ya potursil. kogato puk ne go naprava - e togava az otka4am kato ne sym ya 4ul i sujeliavam 4e ne sum ya potursil i mi e super stranno sega.

ppp123
10-22-2007, 18:59
[quote=insomnia79]da vi kaja imam 4uvstvoto 4e tya iska da izliza sys vseki drug no ne i s men. ne znam za6to e taka, no e super tupo 4uvstvoto, neprekusnato e nasam natam s nyakakvi neini priateli, priatelki i t.n. a kogato az poiksam da se vidime - namira nyakakva pri4ina i otkazva. ne znam naro4no li go pravi, za6to i kak da deistvam 4estno

Predatelstvo e nai to4nata duma, za6toto tya mi e kazvala - za neya sega da bude s drugo mom4e 6te e ne6to kato izmyana spriamo tova drugoto mom4e. no i az ne znam kak da se durja, da ya tursa li, da ne ya li tursa. kogato primerno ya potursa - se durji super hladno s men i az da vi kaja sujeliavam 4e sym ya potursil. kogato puk ne go naprava - e togava az otka4am kato ne sym ya 4ul i sujeliavam 4e ne sum ya potursil i mi e super stranno sega.dnes ne sym ya potursil gram, dali e pravilno spored vas? ne znam prosto. zatova pitam taka. siguren sym 4e ako byah strani4en nabludatel vednaga 6tyh da kaja i da znam kakvo trybva da se napravi - oba4e taka mozuka mi ne deistva pravilno, i e gadno. ta dali deistvam pravilno spored vas ?

ppp123
10-23-2007, 09:16
ve4e sym siguren 4e ne iska da kontaktuva dori s men, za sujalenie. :(

svm1987
10-23-2007, 09:51
6to kato im se obadi6 i da im kaje6 4e misli6 4e q pritesnqva6 i zatova spira6 da im zvani6.Ako ima nujda ot ne6to tq da te potarsi.4e kolkoto i vreme da mine ti vinagi 6te si gotov da napravi6 kakvoto poiska.6toto znam kakvo i e na neq.Znam kak se 4uvstva.Ti si misli6 4e na teb ti e nai-gadno no na neq im e o6te po-trudno,obedena sam v tova...

ppp123
10-23-2007, 10:07
6to kato im se obadi6 i da im kaje6 4e misli6 4e q pritesnqva6 i zatova spira6 da im zvani6.Ako ima nujda ot ne6to tq da te potarsi.4e kolkoto i vreme da mine ti vinagi 6te si gotov da napravi6 kakvoto poiska.6toto znam kakvo i e na neq.Znam kak se 4uvstva.Ti si misli6 4e na teb ti e nai-gadno no na neq im e o6te po-trudno,obedena sam v tova...

kazal li sym 4e na men mi e NAI - gadno nyakoga. kazvam samo 4e mi e gadno, no za NAI - gadno - ne znam na kogo e. zavisi ot glednata to4ka. opredeleno i na neya i e tejko, opredeleno i na men mi e tejko. tova e.

svm1987
10-23-2007, 10:21
" a tya samata ne znae 4e az v toya moment se 4uvstvam po su6tia na4in. "
Tova imah predvid.Ne kazvam 4e si go kazal.No ti kakvo i zagubil v slu4aq?

ppp123
10-23-2007, 10:26
" a tya samata ne znae 4e az v toya moment se 4uvstvam po su6tia na4in. "
Tova imah predvid.Ne kazvam 4e si go kazal.No ti kakvo i zagubil v slu4aq?

az li ? - mi nai malkoto tova da buda s 4oveka kogoto me pravi 6tastliv i v kogoto sym vluben.

svm1987
10-23-2007, 10:29
Vi6 az ne iskam da sporq s teb.Znam 4e ti e gadno.No tq kak te pravi 6tastliv sled kato samo te kara da strada6.Ti ne poznava6 tova momi4e.Ili se opitai da izleze6 s neq ili q ostavi da te potarsi ako ima nujda ot teb...

ppp123
10-23-2007, 10:35
Vi6 az ne iskam da sporq s teb.Znam 4e ti e gadno.No tq kak te pravi 6tastliv sled kato samo te kara da strada6.Ti ne poznava6 tova momi4e.Ili se opitai da izleze6 s neq ili q ostavi da te potarsi ako ima nujda ot teb...

Vij, predi da stane cyaloto tova ne6to me prave6e 6tastliv. v momenta da- gadno mi e , no za tova vinovna ne e tya, nyama vinoven, prosto kusmeta i jivota e takuv. a kolkoto do izlizaneto s neya - hi4 ne si misli 4e ne iskam da izlezna s neya, oba4e tya sama kato strani ot men - mi e nevuzmojno, nali se se6ta6.
a i za6to imam nyakakvo 4uvstvo 4e ne si prosto strani4en nabludatel v situaciata, a si nayasno s ne6tata ?

svm1987
10-23-2007, 10:39
Ima6 takova 4uvstvo parvo-za6toto pro4etoh vsi4ko po taq tema i vtoro-za6toto znam kakvo e izgubila tq:)No ina4e sam strani4en nabludatel i prosto pi6a li4no mnenie...No sam si otgovori.Slu4valo li ti se e nqkoi da te vika a ti vse da otkazva6 da izleze6...

ppp123
10-23-2007, 10:42
Ima6 takova 4uvstvo parvo-za6toto pro4etoh vsi4ko po taq tema i vtoro-za6toto znam kakvo e izgubila tq:)No ina4e sam strani4en nabludatel i prosto pi6a li4no mnenie...No sam si otgovori.Slu4valo li ti se e nqkoi da te vika a ti vse da otkazva6 da izleze6...

tova nyama ob6to sus situaciata v momenta. suvsem razli4no e spored men. no kakto i da e.

svm1987
10-23-2007, 10:44
Prosto iskah da ti kaja da se postavi6 na neino mqsto.Ni6to pove4e...

ppp123
10-23-2007, 10:56
Prosto iskah da ti kaja da se postavi6 na neino mqsto.Ni6to pove4e...

razbrah. zasega nyama smisul ot ni6to, zatova zasega nai dobre 6te bude da se opitam da ne misla za neya i da ya ostava na mira, za6toto tova e koeto ima nujda tya v momenta. kolkoto i trudno da mi e tova, trybva da go naprava i 6te go naprava. :(

svm1987
10-23-2007, 11:00
Samo iskam da te pitam ti gotov li si da im bade6 SAMO priqtel?

yuyuto
10-23-2007, 11:01
Човече, продължавай напред. Трябва й време, за да го превъзмогне. Не може цял живот да е сама, за да не му "измени", както казваш. В момента е отчаяна и сигурно повече от всичко се нуждае от човек, който да я успокои и да й вдъхне надежда. Когато се случи нещо такова с някой близък или човек, който си обичал, обикновено се затваряш в себе си и се изолираш, не желаеш да общуваш с никого, но това не значи, че нямаш нужда от това нещо. Изведи я някъде, накарай я поне за момент да се абстрахира от случилото се. Хайде, има много неща, които можеш да направиш за нея. След време може и да те обикне. Действай! :wink:

ppp123
10-23-2007, 11:08
Човече, продължавай напред. Трябва й време, за да го превъзмогне. Не може цял живот да е сама, за да не му "измени", както казваш. В момента е отчаяна и сигурно повече от всичко се нуждае от човек, който да я успокои и да й вдъхне надежда. Когато се случи нещо такова с някой близък или човек, който си обичал, обикновено се затваряш в себе си и се изолираш, не желаеш да общуваш с никого, но това не значи, че нямаш нужда от това нещо. Изведи я някъде, накарай я поне за момент да се абстрахира от случилото се. Хайде, има много неща, които можеш да направиш за нея. След време може и да те обикне. Действай! :wink:

mi mersi za podkrepata, no lo6oto e 4e to4no tova deto go kazva6 mi e nevuzmojno, za6toto tya naposleduk daje i ako re6a da i zvunna - ne diga telefona. i ni6to. vse edno me nyama i ne su6testvuvam

ppp123
10-23-2007, 11:09

mi mersi za podkrepata, no lo6oto e 4e to4no tova deto go kazva6 mi e nevuzmojno, za6toto tya naposleduk daje i ako re6a da i zvunna - ne diga telefona. i ni6to. vse edno me nyama i ne su6testvuvam

ppp123
10-23-2007, 11:10
Samo iskam da te pitam ti gotov li si da im bade6 SAMO priqtel?

koi sa te za da IM buda samo priatel ?

svm1987
10-23-2007, 11:12
Mnogo dobre me razbra no se pravi6 na interesen.Mislq 4e ve4e mi e dostata4no qsno za6to tq ne ti vdiga.Pojelavam ti kasmet v jivota...

ppp123
10-23-2007, 11:17
Mnogo dobre me razbra no se pravi6 na interesen.Mislq 4e ve4e mi e dostata4no qsno za6to tq ne ti vdiga.Pojelavam ti kasmet v jivota...

ne se prava na interesen, a 4e te razbrah - da razbrah te. a kolkoto do vuprosa - ti kak bi otgovorila na nego ako si na moe myasto ?
i ne znam za6to no produljavam da si misla, dori vse pove4e 4e si edin 4ovek, za kogoto stava duma v cyalata tema dosega. na4ina ti na vodene na razgovor mi e dosta shoden i mi napomnia za tozi 4ovek. ne znam, pred4uvstvie prosto.

svm1987
10-23-2007, 11:20
Pisah ti ve4e 4e sam samo strani4en nabludatel.Prosto znam kak se 4uvstva tq.Az ti zadadoh vapros a ti ne iska6 da mi otgovori6.Tova e tvoq rabota.Az ne iskam da se barkam mejdi VAS.Prosto razbiram neq i iskah da razbera i teb,no ti ne iska6 da si razbran...

yuyuto
10-23-2007, 11:22

Ами може просто да й звъннеш на вратата и когато се появи да й кажеш, че искаш да я изведеш на едно страхотно местенце (например боулинг, картинг, кино - комедийка да е задължително). Трябва така да го направиш, че да не й остава много време да мисли дали да дойде или не, за да не вземе да размисли. Позабавлявайте се, така че поне за момент да забрави мъката. А и мисля, че трябва да й кажеш, че искаш да сте приятели и не ти е приятно, когато тя се чувства зле, затова искаш да я разведеш. Защото, тя май е останала с впечатлението, че искаш нещо повече, а на този етап не може да ти го даде. И сигурно затова не ти вдига тел. Спокс де, ще го измислиш . :wink:

ppp123
10-23-2007, 11:28
Pisah ti ve4e 4e sam samo strani4en nabludatel.Prosto znam kak se 4uvstva tq.Az ti zadadoh vapros a ti ne iska6 da mi otgovori6.Tova e tvoq rabota.Az ne iskam da se barkam mejdi VAS.Prosto razbiram neq i iskah da razbera i teb,no ti ne iska6 da si razbran...

zna4i, az na vuprosa ti 6te ti otgovora za da ne kaje6 4e se prava na interesen. zna4i v momenta v koito se 4uvstvam, nadali moga da misla SAMO za priatelstvo s tozi 4ovek, za6toto ti sama moje bi znae6, moje bi ne, 4e kogato si vluben v nyakogo - ti iska6 NE samo priatelstvo. ta zatova moje bi v toya moment 4estno kazano, SAMO za priatelstvo ne sym gotov.
a kolkoto do tova 4e si samos trani4en nabludatel mi e 4udno, kak moje da znae6 tolkova sigurno kakvo 4uvstva tya, sled kato si samo nabludatel ? izpitvala li si nyakoga su6toto 4uvstvo i popadala li si v podobna situacia ?

ppp123
10-23-2007, 11:31

zna4i, az na vuprosa ti 6te ti otgovora za da ne kaje6 4e se prava na interesen. zna4i v momenta v koito se 4uvstvam, nadali moga da misla SAMO za priatelstvo s tozi 4ovek, za6toto ti sama moje bi znae6, moje bi ne, 4e kogato si vluben v nyakogo - ti iska6 NE samo priatelstvo. ta zatova moje bi v toya moment 4estno kazano, SAMO za priatelstvo ne sym gotov.
a kolkoto do tova 4e si samos trani4en nabludatel mi e 4udno, kak moje da znae6 tolkova sigurno kakvo 4uvstva tya, sled kato si samo nabludatel ? izpitvala li si nyakoga su6toto 4uvstvo i popadala li si v podobna situacia ?

kato imai na predvid 4e osuznavam 4e to4no v toya moment pove4e ot priatelstvo nyama kak da iskam, tezi moi dumi ot prednoto mnenie gi kazvam za sled vreme, kogato da kajem na neya pootmine malko bolkata i vsi4ko. zasega - da iskam da sym priatel, no sled vreme - samo za priateli - nadali 6te buda gotov, za6toto 4uvstvata koito izpitvam sa po silni ot priatelskite.

ppp123
10-23-2007, 11:34

Ами може просто да й звъннеш на вратата и когато се появи да й кажеш, че искаш да я изведеш на едно страхотно местенце (например боулинг, картинг, кино - комедийка да е задължително). Трябва така да го направиш, че да не й остава много време да мисли дали да дойде или не, за да не вземе да размисли. Позабавлявайте се, така че поне за момент да забрави мъката. А и мисля, че трябва да й кажеш, че искаш да сте приятели и не ти е приятно, когато тя се чувства зле, затова искаш да я разведеш. Защото, тя май е останала с впечатлението, че искаш нещо повече, а на този етап не може да ти го даде. И сигурно затова не ти вдига тел. Спокс де, ще го измислиш . :wink:

mi to4no s tov vpe4atlenie e ostanala, za6toto to si e to4no taka, kakto go kazva6. az ako ne si 4el prednite mnenia, i kazah 4e edinstvenoto koeto iskam e az buda 4oveka koito 6te ya napravi 6tastliva sled vreme. moje bi ne trybva6e da i kazvam to4no v toya moment, ama az sym si 4esten i iskren s hoprata, ne moga da igraya igri i da sym neiskren

svm1987
10-23-2007, 11:35
Moje bi zatova tq ne iska da e s teb za6toto use6ta 4e iska6 pove4e otkolkoto tq moje v momenta da ti dade i ne ti vdiga za da ne te narani i razo4arova.Ne iska da ti dava naprazno nadejdi.Pone tova e Moeto mnenie.A ina4e ti pisah 4e znam kakvo izpitva tq,za6toto az prejivqh zagubata na lubimiq CHovek i mina ve4e pove4e ot godina a az ne iskam da si pomislqm za drug...

ppp123
10-23-2007, 11:40
Moje bi zatova tq ne iska da e s teb za6toto use6ta 4e iska6 pove4e otkolkoto tq moje v momenta da ti dade i ne ti vdiga za da ne te narani i razo4arova.Ne iska da ti dava naprazno nadejdi.Pone tova e Moeto mnenie.A ina4e ti pisah 4e znam kakvo izpitva tq,za6toto az prejivqh zagubata na lubimiq CHovek i mina ve4e pove4e ot godina a az ne iskam da si pomislqm za drug...

i spored teb az kakvo trybva da napravia kato obob6tenie na vsi4ko izpisano dotuk ?

svm1987
10-23-2007, 11:43
Spored men trqbva da ima6 mnogo tarpenie i da postapva6 takti4no.opitvai se da q razbira6,ne se samnqvai v dumite.Ako kaje iskam tova,zna4i iska tova.Pokaji im 4e si na neina strana,4e za vsi4ko moje da razcita na teb.Iz4akai malko i pak q potarsi.Prosto da si govorite.Da razbere6 kak minavat dnite i.Bez da im govori6 za 4uvstva.Taka mislq 4e 6te e nai dobre.Ostavi sarceto si nqkade kadeto da ne se obajda:)Misli i za neq.Dori teb da te boli napravi taka 4e tq da se usmihne:)

ppp123
10-23-2007, 13:50
[quote="svm1987"]Iz4akai malko i pak q potarsi.

Ei tova ne znam - kakvo ozna4ava - MALKO ? v tova mi e oburkvaneto. za men malko moje da e edno, a za neya syvsem razli4no. ne znam kak da razbera koe za neya e takova. :(

danger4343
10-23-2007, 17:47
Mnogo tajna situaciq. Ami az mislq 4e sega ti trqbva da si do neq i da i pomaga6, da q ute6ava6 za6toto sega znam kak se 4uvstva tq poneje az predi 1 godina zagubih sau4enik,koito be6e strahoten 4ovek, moi mnogo dobar priqtel i o6te ne moga da zabravq i vseki den si mislq za nego i mi e mnogo tajno.No blagodarenie na horata koito bqha do men i na moeto gadje az zapo4nah da gledam napred v jivota.Badi do neq pomagai i s kakvoto moje6, no ne q nasilvai da badite zaedno.Tova 6te stane postepenno i tq 6te oceni kakvo si napravil za neq.I nai vajnoto koeto trqbva da znae6 e 4e tq naistina nqma da moje da zabravi biv6iq si priqtel i 6te si spomnq za nego, no ti trqbva da q podkrepq6 dori v tova.Za sega badi za neq samo veren priqtel a ostanaloto 6te doide postepenno.

ppp123
10-23-2007, 19:22
Mnogo tajna situaciq. Ami az mislq 4e sega ti trqbva da si do neq i da i pomaga6, da q ute6ava6 za6toto sega znam kak se 4uvstva tq poneje az predi 1 godina zagubih sau4enik,koito be6e strahoten 4ovek, moi mnogo dobar priqtel i o6te ne moga da zabravq i vseki den si mislq za nego i mi e mnogo tajno.No blagodarenie na horata koito bqha do men i na moeto gadje az zapo4nah da gledam napred v jivota.Badi do neq pomagai i s kakvoto moje6, no ne q nasilvai da badite zaedno.Tova 6te stane postepenno i tq 6te oceni kakvo si napravil za neq.I nai vajnoto koeto trqbva da znae6 e 4e tq naistina nqma da moje da zabravi biv6iq si priqtel i 6te si spomnq za nego, no ti trqbva da q podkrepq6 dori v tova.Za sega badi za neq samo veren priqtel a ostanaloto 6te doide postepenno.

mersi za suveta, no yavno ne si 4ela dokrai istoriata. 6toto kakto kazah - v momenta daje i vuzmojnostta priatel da sym i nyamam, tya se otdrupna ot men mnogo, sled kato i kazah kakvo iskam da napravia sled vreme - az da sym 4oveka koito 6te ya napravi otnovo 6tastliva. i sega vse edno me nyama .

svm1987
10-24-2007, 12:13
Iz4akai malko i pak q potarsi.Tova malko moje da e sedmica,moje da e i mesec.Sam preceni.No sas sigurnost znam 4e sled tova "malko",tq-tvoqta lubima,6te se zamisli kakvo to4no e zagubila i kakvo i ostava i 6te preceni ti ot koi si...A samo ot teb zavisi ot koi iska6 da si i kakvo trabva da napravi6.Ako q obi4a6 istinski nqma kak da go skrie6.Obi4ta se ose6ta.Badi pred neq kakavto si.Vijdam 4e nqma kakvo da gubi6,moje6 samo da spe4ele6.Nadqvam se ti da si 4oveka koito 6te uspee da i varne usmivkata,no imai tarpenie:)

ppp123
10-24-2007, 15:51
Iz4akai malko i pak q potarsi.Tova malko moje da e sedmica,moje da e i mesec.Sam preceni.No sas sigurnost znam 4e sled tova "malko",tq-tvoqta lubima,6te se zamisli kakvo to4no e zagubila i kakvo i ostava i 6te preceni ti ot koi si...A samo ot teb zavisi ot koi iska6 da si i kakvo trabva da napravi6.Ako q obi4a6 istinski nqma kak da go skrie6.Obi4ta se ose6ta.Badi pred neq kakavto si.Vijdam 4e nqma kakvo da gubi6,moje6 samo da spe4ele6.Nadqvam se ti da si 4oveka koito 6te uspee da i varne usmivkata,no imai tarpenie:)

naistina mersi mnogo za tova mnenie. a i za podkrapata su6to taka. ocenyavam go , i poviarvai mi - tova 4e otgovaria6 tuk i mi dava6 razni syveti - ozna4ava mnogo za men. mersi o6te vednuj. dano da si prava v dumite si.

svm1987
10-24-2007, 16:59
Ne znam dali sam prava.Tova e moeto mnenie.Drugo 6te6e da e ako poznavah tvoeto momi4e ili pone ako bqh prikazvala s neq.6te se radvam da pro4eta tvoi pisma,v koito da spodelq6 kak ste bili zaedno,za kakvo ste si govorili,kolko veselo ste si prekarali:)

ppp123
10-24-2007, 17:09
Ne znam dali sam prava.Tova e moeto mnenie.Drugo 6te6e da e ako poznavah tvoeto momi4e ili pone ako bqh prikazvala s neq.6te se radvam da pro4eta tvoi pisma,v koito da spodelq6 kak ste bili zaedno,za kakvo ste si govorili,kolko veselo ste si prekarali:)

mi da ti kaja razli4o. pove4e sme si govorili po telefona, estestveno. primerno - 6te ti kaja poslednia put kato ya vidiah, ve4e be6e stanalo tova cyaloto ne6to. izleznahme, byah i pomognal s edna tema po literatura 4e e na nyakakuv kurs , i za da i ya dam se vidiahme. purvo na kafe hodihme, posle se razhojdahme, i vupreki 4e be6e primerno super stud, az stud ne 4uvstvah za6toto razhodkata be6e nai priatnata koyato sum imal. minahme po tihi uli4ki bez mnogo hora, vurviahme dosta, a tova kakvo sme si prikazvali - za absolutno vsi4ko, i veseli temi i seriozni su6to taka. s neya imam 4uvstvoto 4e moga da govora za kakvoto i da e , moga da kazvam to4no tova deto iskam i deto misla. ne vinagi tova e taka sys vseki, poniakoga trybva da vnimava6 kakvo govori6 i t.n. no pone s neya ne e taka. s neya se 4uvstvam super spokoen i mi e super priatno . dori i samo da se razhojdame v studa kakto onzi put. i takiva ne6ta. ne e koi znae kolko iz4erpateln, no .. tova se se6tam v momenta.

svm1987
10-24-2007, 17:53
Ami radvam se za teb.Mislq 4e tq te zaslujava.Az ne sqm nqkoq gadatelka ili nz tam kak to4no se kazva deto da gadae i da predskazva,no mislq 4e mejdu vas ima priqtelstvo i 4e tq sa6to go znae tova a tova e nai-vajnoto.Nadqvam se skoro pak da ima6 mnogo takiva razhodki.Samo ti znae6 kak da gi predizvika6.Slu6ai 4uvstvata si i kasmet:)

ppp123
10-24-2007, 17:57
Ami radvam se za teb.Mislq 4e tq te zaslujava.Az ne sqm nqkoq gadatelka ili nz tam kak to4no se kazva deto da gadae i da predskazva,no mislq 4e mejdu vas ima priqtelstvo i 4e tq sa6to go znae tova a tova e nai-vajnoto.Nadqvam se skoro pak da ima6 mnogo takiva razhodki.Samo ti znae6 kak da gi predizvika6.Slu6ai 4uvstvata si i kasmet:)

mersi za pojelanieto. kusmeta e vsi4ko spored men, tui 4e - kusmet ....

svm1987
10-24-2007, 18:05
Mersi.6te 4akam da razkaje6 kak e minala sledva6tata vi sre6ta kogato i da se slu4i.Vse pak dano e skoro:)Tq ima nujda ot vsi4ki koito q obi4at...

ppp123
10-24-2007, 18:11
Mersi.6te 4akam da razkaje6 kak e minala sledva6tata vi sre6ta kogato i da se slu4i.Vse pak dano e skoro:)Tq ima nujda ot vsi4ki koito q obi4at...

mi da se nadiavame 4e 6te e po skoro, a kolkoto do razkazvaneto - nyama6 griji nikakvi

ppp123
10-25-2007, 15:28
4estno kazano ve4e mi lipsva, ama ... :(

svm1987
10-25-2007, 15:37
Znam i o6te mnogo 6te ti lipsva ama te edva minaha dva dni bez da q 4uva6 a neq pita6 li q?Kolko vreme e minalo bez da vijda svoq lubim i nai lo6oto e 4e 6te mine o6te stra6no mnogo vreme bez da go vidi...i neq q boli povqrvai mi:)No imai tarpenie.Tq nqma da go zabravi.Vsi4ko s vremeto si.Az te podkrepqm kakvoto i da napravi6:)

ppp123
10-25-2007, 16:10
Znam i o6te mnogo 6te ti lipsva ama te edva minaha dva dni bez da q 4uva6 a neq pita6 li q?Kolko vreme e minalo bez da vijda svoq lubim i nai lo6oto e 4e 6te mine o6te stra6no mnogo vreme bez da go vidi...i neq q boli povqrvai mi:)No imai tarpenie.Tq nqma da go zabravi.Vsi4ko s vremeto si.Az te podkrepqm kakvoto i da napravi6:)

a ti kakvo bi napravila na moe myasto to4no sega ?

svm1987
10-26-2007, 08:43
4estno kazano neznam az kakvo bih napravila.Kogato preceni6 sam i se obadi no ne govori za 4uvstva i 6tasstie za6toto tova se e prevarnalo v neino slabo mqsto i samo 6te i napomnq6 za bolkata koqto use6ta.Ne znam kakvo da pravi6 no znam 4e ti znae6:)

ppp123
10-26-2007, 18:19
4estno kazano neznam az kakvo bih napravila.Kogato preceni6 sam i se obadi no ne govori za 4uvstva i 6tasstie za6toto tova se e prevarnalo v neino slabo mqsto i samo 6te i napomnq6 za bolkata koqto use6ta.Ne znam kakvo da pravi6 no znam 4e ti znae6:)

e az i zvunnah dnes ve4etra. ne izdurjah pove4e. govorihme si nad 20 minuti sigurno. nai prekrasnoto momi4e e , drugo ne moga da kaja.

svm1987
10-27-2007, 00:21
Radvam se za teb.Oba4e ne kaza ni6to za sre6ta ili misli6 da iz4aka6 o6te malko:)

ppp123
10-27-2007, 11:02
Radvam se za teb.Oba4e ne kaza ni6to za sre6ta ili misli6 da iz4aka6 o6te malko:)

mi za sre6ta zasega ne si napravih ustata. po natam, ako ima vuzmojnost i precena 4e e dobre - 6te go napravia. v4era zatova si mul4ah .

svm1987
10-27-2007, 11:04
Predpolagam si 4uval 4e hubavite ne6ta stavat bavno.Ne znam dali e vqrno tova no vijdam 4e ti taka postapva6.Prodaljavai...

ppp123
10-27-2007, 11:34
Predpolagam si 4uval 4e hubavite ne6ta stavat bavno.Ne znam dali e vqrno tova no vijdam 4e ti taka postapva6.Prodaljavai...

hubavite ne6ta stavat bavno ........ ako vuob6te stanat nyakoga. no tova e druga tema

svm1987
10-27-2007, 11:36
Dori i da ne stane pone posle nqma da sajalqva6 4e ne si probval:)

ppp123
10-27-2007, 11:44
[quote="svm1987"]Dori i da ne stane pone posle nqma da sajalqva6 4e ne si probval:)[/qu

i ot tova bi sl;edvalo da mi stane po hubavo li - ne mislia taka. no az sym osoben 4ovek, tyi 4e nyama smisul da nadulbavame po nadulboko v sporove i t.n.

svm1987
10-27-2007, 11:47
Az ne iskam da sporq s teb.Samo iskah da ti kaja da ne spira6 da vqrva6 4e edin den...Ti si znae6.

ppp123
10-27-2007, 11:50
Az ne iskam da sporq s teb.Samo iskah da ti kaja da ne spira6 da vqrva6 4e edin den...Ti si znae6.

mi az tova 4e nyama da spra - nyama. to zatova me4tite sa bezplatni. a kakvo 6te stane - ne zavisi samo ot men da ti kaja 4estno. za takova ne6to trybvat vinagi dvama du6i. ot men kakvoto trybva - 6te stane, no otsre6tnata strana e o6te po vajna. tova mi be6e misulta. 6te vidime, zasega po dobre da zamul4im za malko, puk kakvoto doide sled vreme.

ppp123
10-27-2007, 15:54
otnovo se 4uh s neya

svm1987
10-28-2007, 10:03
Radvam se...Dano i tq se radva:)

SilverAngel
10-28-2007, 11:10
Почакай я, ще И мине, не може цял живот да си мисли за предишния и приятел..

yuyuto
10-28-2007, 14:24
Почакай я, ще И мине, не може цял живот да си мисли за предишния и приятел..
И аз тва му казах, ама той си се инати там на неговите думи и тва е.

Момиче съм!

thedutchess
10-28-2007, 14:30
Пич, тя просто е много разтроена заради момчето което е обичала толкова много и я разбирам, защото може би и аз щях да се чувствам така. Тя може би, от друга страна, я е страх да започне друга връзка, защото не иска да опетни паметта му. Просто трябва да изчакаш, да я успокояваш, да й показваш, че значи нещо за теб и да правиш всички онези малки неща, които биха я зарадвали. Успех! :)

svm1987
10-29-2007, 00:04
Kak 6te opetni pametta mu be tova ne e taka.Te vse pak bili razdeleni kogato se e slu4ilo vsi4ko tova.A i za iznevqra ne moje da stava duma.Pomislete malko...Daite sili na mom4eto,kak ina4e 6te se bori za lubimata si?

prettyIdeath
10-29-2007, 06:07
Ами човек не мога да ти кажа нищо друго освен че трябва да имаш голямо търпение и да бъдеш до нея..Явно сега не и е до нови връзки..и трябва да я разбереш.. Тя ще осъзнае един ден какво може да намери в теб.. Бъди и приятел..не искай повече от нея на този етап..

ppp123
10-29-2007, 08:25
mersi za otgovorite i suvetite na vsi4ki vi. naistina sa mi ot polza i mi vur6at rabota. mersi o6te vednuj. pri novi subitia estestveno - 6te razberete purvi.

svm1987
10-29-2007, 10:42
Ами човек не мога да ти кажа нищо друго освен че трябва да имаш голямо търпение и да бъдеш до нея..Явно сега не и е до нови връзки..и трябва да я разбереш.. Тя ще осъзнае един ден какво може да намери в теб.. Бъди и приятел..не искай повече от нея на този етап..
Taka e:)

ppp123
10-29-2007, 11:31
Taka e:)

dnes e edin mesec ot dve ne6ta - ot nepriatnata slu4ka s tova mom4e i ot momenta v koito uj stana ne6to mejdu nas. kakvo suvpadenie a ?

svm1987
10-29-2007, 12:42
Gorkata.Kak li se 4uvstva...Sigurno si misli 4e predi edin mesec tq e bila vesela s drug,dokato lubimiq i...Kolko li strada...Ti zvanq li i?

ppp123
10-29-2007, 12:53
Gorkata.Kak li se 4uvstva...Sigurno si misli 4e predi edin mesec tq e bila vesela s drug,dokato lubimiq i...Kolko li strada...Ti zvanq li i?

mi pisah si malko po skype sys neya, ne sym i zvunial da ya 4uya. spored teb da zvunna li ?

prettyIdeath
10-29-2007, 13:24

mi pisah si malko po skype sys neya, ne sym i zvunial da ya 4uya. spored teb da zvunna li ?

Много ясноо...Показвай и че те интересува как е всеки ден..

Ivalinka
10-29-2007, 16:52
otdrapni se,ostavi q sama.ako ima ne6to to 6te izleze na povarhnostta.ako ne...prosto nqma.vajnoto e da ne i se vla4i6 v krakata. :!:

ppp123
10-29-2007, 17:01
otdrapni se,ostavi q sama.ako ima ne6to to 6te izleze na povarhnostta.ako ne...prosto nqma.vajnoto e da ne i se vla4i6 v krakata. :!:

tova za krakata mi haresa

bqsna_teenagerka
10-29-2007, 17:13
не съм чела това което си писал само по заглавието ще ти напиша това "търпение мой човек,търпение! ако искаш да я спечелиш не я пришпорвай,бъди до нея подкрепяй я,чакай я...ако истински я обичаш ще чакаш!"

svm1987
10-30-2007, 01:06
Nadqvam se 4e pone dnes ne si i zvanql.Ne 4e ima ne6o lo6o:)Predpolagam tozi den den e prekarala v mnogo salzi...

prettyIdeath
10-30-2007, 10:43
Nadqvam se 4e pone dnes ne si i zvanql.Ne 4e ima ne6o lo6o:)Predpolagam tozi den den e prekarala v mnogo salzi...

Според мен точно сега трябва да и се обади..Сега не си признава ,но най-много и е нужна подкрепа :?

ppp123
10-30-2007, 19:39

mi ne sy, imam dosta golemi slujebni problemi i dnes ne sym.

katttia
10-30-2007, 21:27
Кажи и, че когато е готова ти ще си "там" и ще я чакаш, кажи и че може да те търси винаги, когато има нужда от теб, че би направил всичко дори за едно усмивка. Кажи и това и я остави сама с болката и. Тя сама ще реши, кога има нужда от теб, кога е готова да е с теб, кога иска да е с теб!
Съжелявам за загубата и! Но животът продължава, ако наистина я обичаш, направи всичко възможно да станеш част от нейнич живот.

anelia_888
10-30-2007, 22:41
Според мен трябва да си продължиш живота без нея..А тя един ден,ако реши,че вече е готова да продължи и то с теб - сама ще те потърси! =P~

пазя-го-в-тайна
10-30-2007, 23:00
Според мен трябва да си продължиш живота без нея..А тя един ден,ако реши,че вече е готова да продължи и то с теб - сама ще те потърси! =P~

брат не прочетох всичко, но и аз имах същия проблем до скоро. 6месеца и давах всичко което нашите съфорумци са ти написали(бях до нея,обичах я,подкрепях я и т.н.) накрая просто реши че нищо няма да се получи и ми каза да я оставя. след 2 седмици е тругнала с друг и все още са заедно. аз не си обяснявам нейната постъпка. но те съветвам да я оставиш на мира, не пречи да и звъниш 1 път в седмицата, но трябва да я забравиш иначе само ти ще страдаш. успех :)

Всичко с времето си!

ppp123
10-31-2007, 11:23

брат не прочетох всичко, но и аз имах същия проблем до скоро. 6месеца и давах всичко което нашите съфорумци са ти написали(бях до нея,обичах я,подкрепях я и т.н.) накрая просто реши че нищо няма да се получи и ми каза да я оставя. след 2 седмици е тругнала с друг и все още са заедно. аз не си обяснявам нейната постъпка. но те съветвам да я оставиш на мира, не пречи да и звъниш 1 път в седмицата, но трябва да я забравиш иначе само ти ще страдаш. успех :)

dosta kofti e postypila v interes na istinata. dano ne se polu4i su6tia slu4ai.

Всичко с времето си!

svm1987
11-01-2007, 00:43
Kakvo stana?Vidq li se s tvoqta lubima?Znae6 li?Mislq si 4e tq se darpa,za6toto si misli,4e toi...q gleda otstrani.Ne sam sigurna,no naistina mnogo me interesuva kak 6te se razviqt ne6tata pri teb...6te se radvam ako sa polojitelni :-$

ppp123
11-01-2007, 04:58
Kakvo stana?Vidq li se s tvoqta lubima?Znae6 li?Mislq si 4e tq se darpa,za6toto si misli,4e toi...q gleda otstrani.Ne sam sigurna,no naistina mnogo me interesuva kak 6te se razviqt ne6tata pri teb...6te se radvam ako sa polojitelni :-$

dano da sa polojitelni, a kolkoto do tova kak sa - mi dnes se razbrahme da se vidim, da otidem na kino, na kafence predi tova, ta 6te vidime.

vodka_f
11-01-2007, 05:20
объркано момиче ще и дойде акъла в главата :wink:

svm1987
11-01-2007, 10:55
Radvam se za teb...i za neq sy6to:)

ppp123
11-01-2007, 18:49
Radvam se za teb...i za neq sy6to:)

az li4no dosega tolkova dobre otdavna ne sym se 4uvstval, kolkoto dnes s neya.oje bi ot poslednia put otkakto byahme zaedno. no tova mom4e e navsyakade - na telefona i, snimka v portfeila i, normalno li e tova spored teb ?

sladuranata_891
11-01-2007, 20:41
трябва да я разбереш явно много го обича след като неможе да се впусне в друга връзка...аз съм в същото положение като нея немога да погледна друго момче освен единствения за мен...и така моят съвет поне аз как мисля е:излизай с нея обаждай и се но нея притискай...айде успех

svm1987
11-02-2007, 10:38
Vi6 pri men mina pove4e ot godina otkakto zagubih Moya lyubim i VSE O6TE snimkata Mu e na displeq na telefona mi i NQMA da q mahna za ni6to na sveta.Ne samo zaradi obichta a i zaradi vsi4ko prejivqno,zaradi Uvajenieto.Napalno e normalno.Tq ne iska prosto taka da zali4i spomena za nego.Badi i priqtel i ne se sardi zaradi tazi snimka.Tq iska prosto da e razbrada,bez upreci,bez izli6ni vaprosi.Prosto q slu6ai s u6ite si i q razbirai...

ppp123
11-02-2007, 11:10
Vi6 pri men mina pove4e ot godina otkakto zagubih Moya lyubim i VSE O6TE snimkata Mu e na displeq na telefona mi i NQMA da q mahna za ni6to na sveta.Ne samo zaradi obichta a i zaradi vsi4ko prejivqno,zaradi Uvajenieto.Napalno e normalno.Tq ne iska prosto taka da zali4i spomena za nego.Badi i priqtel i ne se sardi zaradi tazi snimka.Tq iska prosto da e razbrada,bez upreci,bez izli6ni vaprosi.Prosto q slu6ai s u6ite si i q razbirai...

az ne sym kazal 4e se surda za tova, ili 4e sym ya popital za6to e tam ili ne6to podobno, spomenah samo 4e mi e leko kofti na men ot tova, no ni6to ne moga da napravia, zatova si se primiriavam s tova i taka

svm1987
11-02-2007, 13:25
Pisah ti 1 li4no saob6tenie ama ne polu4ih otgovor...

ppp123
11-02-2007, 13:50

ima6 otgovor ve4e. :-D

ppp123
11-03-2007, 12:02

ima6 otgovor ve4e. :-D no puk az nyamam ....

пазя-го-в-тайна
11-03-2007, 22:00

а вие двамата и без това само вие си пишете тук...нещо скайп,мирк :)

пазя-го-в-тайна
11-03-2007, 22:01

а вие двамата и без това само вие си пишете тук...нещо скайп,мирк :)

svm1987
11-04-2007, 00:10
Kakvo stana s lubimata ti?

Tempestjuji
11-04-2007, 05:42
подкрепяй,разведрявай, дай и любовта си, но не се натрапвай о не пришпорвай ;)

ppp123
11-04-2007, 10:06
Kakvo stana s lubimata ti?

mi ni6to. ne sym ya 4uval v4era, dnes us6to. i ni6to s edna duma. v4era i zvunnah no ne mi dogna. i taka. 4udia se dnes dali da i zvunia. nablijavat 40-dni ot onzi slu4ai s drugoto mom4e i na neya i e dosta zle dokolkoto znam az. ta 6te vidime kakvo 6te re6a. a i tya kato 4e li otnovo byaga taka da se kaje ot men. ni6to - vse edno me nyama, 4udia se dali ne i se natrapvam i dali ne iska da ya ostavia na mira i prosto pove4e da ne ya tursa nikoga. ne znam, kofti e 6toto ne znam kakvo da si missla, ne znam kakvo bih mogul da o4akvam, ne znam ni6to. s izklu4enie na edno - 4e yavno dosta sym si padnal po tova momi4e i 4e gram ne moje da izlezne ot suznanieto i surceto mi.

svm1987
11-04-2007, 12:00
Za6to ne q popita6 direktno kakvo o4akva ot teb,dali i dosajda6,dali i e priqtno ili nepriqtno da izliza s teb.Popitai q.Ne vijdam pri4ina da te izlaje.

ppp123
11-04-2007, 12:34
Za6to ne q popita6 direktno kakvo o4akva ot teb,dali i dosajda6,dali i e priqtno ili nepriqtno da izliza s teb.Popitai q.Ne vijdam pri4ina da te izlaje.

znae6 li za6to - dve pri4ini me spirat , koito sa svurzani edna s druga. ednata e tova 4e vijdam 4e i e kofti vse o6te i vse o6te ne i e minalo ni nai malko i nyuakaksi az samia nyamam pravoto da ya pitam za mene ne6to svurzano s tova koeto az iskam. ne moga syaka6 da zapoz4na taya tema. . no da kajem 4e sled vreme se poopravi tova i \stane po dobre tya. drugata e 4e moje bi me e strah malko da ne mi kaje - mi ni6to ne iskam, ni6to ne o4akvai ili ne6to podobno. tupo e , no moje bi tova malko me spira zasega. sled vreme 6te popitam si4ko, za6toto az sym muj vse pak, imam si 4uvstva i mi e kofti taka kakto e sega. mnogo skoro 6te stane si4koto tova. no prosto za toya moment - ne moga.

Lady_AMG
11-04-2007, 17:52
Kaji i 4e q obi4a6 i 4e vinagi 6te si do neq kakvoto i da stane,dori i samo kato priqtel...sled vreme 6te byde tvoq,ubedena sym!!!

ppp123
11-05-2007, 08:10
Kaji i 4e q obi4a6 i 4e vinagi 6te si do neq kakvoto i da stane,dori i samo kato priqtel...sled vreme 6te byde tvoq,ubedena sym!!!

tazi idea mi haresva , opredeleno.

ppp123
11-05-2007, 17:53
ne mi haresva tova 4e naposleduk momi4eto e dosta zle psihi4eski, moje bi dori po zle otkolkoto v na4aloto. a jivota trybva da produljava, kakvoto i da stava - jivota trybva da produlji, ne moje da se jivee sys spomeni . moje da e trudno i tejko, no trybva da ima6 jelanie vsi4ko da se opravi, a lo6toto e 4e v momenta takova jelanie pri neya ne vijdam.

ppp123
11-07-2007, 05:28
dnes sa 40 dni ot onova nepriatno subitie

ppp123
11-09-2007, 10:38
a yavno otno6eniata mi s tova momi4e sa ve4e iz4erpani, pone ot neina strana, za6toto dosta puti ya tursih - no bez rezultatno, koeto me navejda na moisulta 4e vsi4ko e bilo dotuk. ne iskam tova da e taka, za6toto az izpitvam su6toto kum neya kakto i v na4aloto, no kakvo moga da napravia, ni6to. sled kato tya ne iska dori da em 4ue, ta i taya tema yavno e kum svoya krai.............

GregoryHouse
11-09-2007, 10:40
Щом е тъй иди и кажи всичко...и сега или никога...

svm1987
11-09-2007, 11:05
Ne se otkazvai...Imai tarpenie...Vqrvam v 4uvstvata ti...

ppp123
11-10-2007, 18:13
mi dotuk be6e vsi4ko, kazah i kakvoto trybva6e, tya kaza 4e moje samo priatelstvo da mi predloji, ottam posle se poskarahme malko,i ne vijdam smisul da produljava cyaloto ne6to. yavno , nezavisimo 4e ya iskam, nyama da sym s neya. tova e. krai.

GregoryHouse
11-10-2007, 18:19
Сори пич ама живота понякога е гаден...гледай напред само не се опбръщай и както Джони уолкър...Кийп уолкинг...

svm1987
11-10-2007, 23:41
Sajalqvam za slu4iloto se.Ne e trqbvalo da se karate,no nqmam namerenie da te obvinqvam.Znam 4e e trudno da potiska6 4uvstvata si...

ppp123
11-11-2007, 08:06
Sajalqvam za slu4iloto se.Ne e trqbvalo da se karate,no nqmam namerenie da te obvinqvam.Znam 4e e trudno da potiska6 4uvstvata si...

mi tova e, dobro lo6o, minalo e ve4e i taka. temata priklu4i . pove4e nyama kakvo da se kaje .

svm1987
11-11-2007, 14:38
Zna4i vsi4ko svar6i.Nqma 4uvstva,nqma nadejdi,ni6to.Zaklu4vai temata i gotovo.Vse edno q e nqmalo.Taka li?Ei,priqtel,ne se predavai!

ppp123
11-12-2007, 09:53
Zna4i vsi4ko svar6i.Nqma 4uvstva,nqma nadejdi,ni6to.Zaklu4vai temata i gotovo.Vse edno q e nqmalo.Taka li?Ei,priqtel,ne se predavai!

a kakvo da napravia spored teb ?

Fallen`Angel
11-12-2007, 10:27
Отдръпни се с тея чувства, покажи й че можеш да бъдеш приятел с нея, но в същото време се дръж й малко повече от приятел. Нека сама осъзнае, че трябва да продължи. Трудно е, много е трудно след такава загуба, но понякога на човек му трябва време. Надявам се да сте щастливи след време, защото наистина както казваш можеш да я направиш щастлив и да живее. Пожелавам ти успех в начинанието и не се натрапвай - след време може тя да потърси, ако не го направи й покажи, че искаш да сте приятели и може да разчита на теб. :roll: