View Full Version : Как се прави смучка
Q obesnete kak se pravi smu4ka 6toto az vednaj se probvah varhu gadjeto ama ne mi se polu4i moje bi 6toto me e strah da ne go naranq axaxxaxa
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
palomaaa
10-05-2007, 19:47
ami zavisi kade si probvala,nai-dobre stavat po vrata,ina4e po drygite 4asti na tqloto mai ne se polu4avat mnogo...ami kak se pravii prosto dopira6 ystni do kojata my i po4va6 da q zasmykva6 (bez da izpolzva6 zabi,samo ystni) i to se polu4ava
ami zavisi kade si probvala,nai-dobre stavat po vrata,ina4e po drygite 4asti na tqloto mai ne se polu4avat mnogo...ami kak se pravii prosto dopira6 ystni do kojata my i po4va6 da q zasmykva6 (bez da izpolzva6 zabi,samo ystni) i to se polu4ava
leki4ko li go smu4e6
Подкрепям горното мнение
Смучи се едно дърпаш през запушена сламка получава се вакуум и така стаа ....Ама е грозно не го прави нарочно ....
SexYLipS
10-05-2007, 19:51
ммм чее от това по лесно няма, бе.Няма значение, таа нали слагаш усни на мястото където ще му правиш смучка и нали правиш нещо като вакум с усни или по-точно казано дърпаш въздуха.Пробвай наколко пъти и ще стане. :) :smt016
Подкрепям горното мнение
Смучи се едно дърпаш през запушена сламка получава се вакуум и така стаа ....Ама е грозно не го прави нарочно ....
E aide sega grozno vednaj mu nadraskah grub4eto i ostanaha 4erveni rezki :D
Подкрепям горното мнение
Ох...хахаха, само веднъж, а? :smt005 Аз всеки път го дера така че да му остават "следи". Много е яко да го дера. И да си рисувам някакви работи по кожата му. Мърррррр. :twisted:
UnderMySkin
10-05-2007, 20:02
Za da se polu4i traina sleda trqbva da pravi6 smu4kata na mqsto, kydeto kojata e po-nejna. Nai-razprostranenoto mqsto e vratyt, no ako ne iska6 da se vijda mnogo stava i na koremcheto:} Dopira6 ustni i zasmukva6 leko kojata.. Bydi nejna i predizvikatelna:]
MostHated
10-05-2007, 20:07
смучи го на др място! заеби смучките
смучи го на др място! заеби смучките
Аз съм жена и се съгласявам. Няма нищо по-хубаво от свирките. :-D
Подкрепям горното мнение
Ох...хахаха, само веднъж, а? :smt005 Аз всеки път го дера така че да му остават "следи". Много е яко да го дера. И да си рисувам някакви работи по кожата му. Мърррррр. :twisted:
Да съгласна съм че е възбуждащо и приятно,ноооооо ако е направено несъзнателно в момент на силна възбуда,а не да седите и да се чудите ко да праите и да си оставяте "любовни петна" навсякъде и в големи количества ....
Dark_Angel_F
10-05-2007, 20:12
Най дборе стават на корема и врата . Даже на гаджето ми му харесват повече тези по корема . Просто сякаш го целуваш например по врата н започваш да смучеш , да смучеш и вкарваш ствсем ляко хапане по врака ....
Подкрепям горното мнение
Да съгласна съм че е възбуждащо и приятно,ноооооо ако е направено несъзнателно в момент на силна възбуда,а не да седите и да се чудите ко да праите и да си оставяте "любовни петна" навсякъде и в големи количества ....
Хахаха, е не бе, аз седя и нарочно му оставям белези! Щото ми е скучно , нали? :smt005 Пъъък и аз се възбуждам, когато имам контрол над мъжа. :-$ *това не го казвайте на Куенчи ;-)
E to svirka mnogo qsno daje nau4ih edna rabota deto mnogo go kefi ama bih mu ostaila malko spomen4e na vratleto :)) a kato mu nadraskah garba bqhme se mnogo razgore6tili i toi ne vazrazi :D
И под ключицата става ;)
А и зависи от човека, де. Аз мразя да ми правят смучки, приятелят ми обожава усещането... и така :D
Сегашното ми гадже се беше хвалил, че няк'ва тъпа пачавра му била правила смучка на топките. :smt005 Май може навсякъде, стига да има ентусиазъм. Мен не ме бива по смученето, много се отплесвам. Особено ако съм пила. После ме е срам от себе си. :roll:
Сегашното ми гадже се беше хвалил, че няк'ва тъпа пачавра му била правила смучка на топките. :smt005 Май може навсякъде, стига да има ентусиазъм. Мен не ме бива по смученето, много се отплесвам. Особено ако съм пила. После ме е срам от себе си. :roll:
:twisted: > О, Браво !
:evil: > Ъъ.. Не че някой интересува де.
:twisted: > Хях Хях Хях
:evil: > Хях Хях
По колко ги даваш тия ъъъ...автомати ? :smt005
По колко ги даваш тия ъъъ...автомати ? :smt005
:evil: > Мойте гаджета не се пипат !
:twisted: > Шшшшш... :smt013
na korem4eto stava dobre puk i tam ne se vijda kato na vrata! zasmukva6 go leki4ko i ...stava \:D/
_crazy_baby_
10-06-2007, 06:26
na men pyk gajeto mi beshe napravil na gyrdata sedq 2 sedmici .... mn e qko useshtaneto 4estno
Summer_Girl_6
10-06-2007, 06:51
Пробвай все едно си смучеш близалка на съвсем малко по-силничко ;)
DeVoi4eTo
10-06-2007, 06:53
С малко техника и многоооо желания ;)
Най хубу стават на места,където кръвоносните съдове са плитки...примерно корема, врата, вътрешността на ръката (ама не да я режеш с някоя чикийка и са смучеш вените :-D)
glamorousss
08-01-2010, 12:08
Аз лично съм фенка на тези по врата те са неустоими' :)
На бас, че от тука коментиралите няма нито един над 14 :D Хвалите се къде сте си правили смучки с гаджетата ви :D
FunkyBoy
08-01-2010, 20:38
с прахосмукачката ;)
StoooYo0
08-01-2010, 21:25
Малко по-стари теми дали може да изровите :?