View Full Version : Малка ли съм?
EmO_KiD_;(
10-05-2007, 19:50
Aми до преди 1,2 часа бях на баскет с момчетата и един от тях мн ми харесва (Д.)Тои ми каза,че ще ме изпрати,за да не съм сама и после започнахме да си говориме и за чао аз го гушнах и се целунахме(без език!!).Като се прибрах казах на мама и тя каза,че не трябва да се целувам с момчета,било ми рано,ама аз още не съм се целувала с момче с език и когато и обясних тя каза няма проблем,ама все още ме мисли за бебе.Малка ли съм според вас??
П.С.На 13 съм :( :( :(
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Не, не си. Майка ти просто е с по-консервативни разбирания или чисто и просто се страхува твърде много за теб.
Как ше си малка бе :smt012 На вас емотата вече ви е време за самоубийство на тая възраст :smt005
vodolei4e_m
10-05-2007, 19:55
za celuwka i za gadje mislq 4e ne si , za drugi raboti oba4e - si.
sladkish_14
Жалка си :| Говориш,като 10 годишна :?
ZaHaRcHe
Всяка майка иска да предпази детето си от мн неща.Тя те обича и не е се иска да пораснеш и да започнаш с момчета да излизаш и т.н.Ти не госини не си малка за целувки но за нея ще си останеш нейното малко момиченце
MostHated
10-05-2007, 19:56
оххх поне не разпитваш за анален секс както другата 13 годишна
EmO_KiD_;(
10-05-2007, 20:07
ЕЕЕ разбира се,че съм малка. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Някъде към 17,18 год.Там става :wink: :wink: :wink: (Поне аз така мисля,не подкрепям ранния секс) [-X [-X [-X [-X [-X [-X
Eli>>>
10-05-2007, 20:22
Ама че тЪпО :shock:
Не, не си малка,въпреки,че аз като бях на 13 само си ги харесвах момчетата :mrgreen: стоях на страна от тях :D хаха.. то си е до човек.
:!: ;)
gLoRiOuS_aNGeL
10-05-2007, 20:26
Aми до преди 1,2 часа бях на баскет с момчетата и един от тях мн ми харесва (Д.)Тои ми каза,че ще ме изпрати,за да не съм сама и после започнахме да си говориме и за чао аз го гушнах и се целунахме(без език!!).Като се прибрах казах на мама и тя каза,че не трябва да се целувам с момчета,било ми рано,ама аз още не съм се целувала с момче с език и когато и обясних тя каза няма проблем,ама все още ме мисли за бебе.Малка ли съм според вас??
т.7 от Правилника!
Споко! И аз съм на 13 като теб и на мен мама ми ги бръщолеви едни такива... :-D
EmO_KiD_;(
10-05-2007, 20:37
Aз не мисля,че съм малка!!!Повечето ми приятелки са се проебали вече,а аз още не съм се целувала с момче пфф.Аз какво да направя,като майка ми е живяла преди 100 години и тогава са се целували в 10-ти кл.И ме дразни тва,че вс ме мислят за най-големия зубар,а аз не съм такава!!!!Защо никой не ми се обади да ме пита как съм и дали искам да изляза на вънка,интересува ги само да препишат от мене и нищо повече.Защо ме игнорират така,защото не съм се целувала ли или за нещо др,толкова ли съм изостанала с материята??? :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt010 :smt010 :smt010
aко става въпрос за целувки - не, не си :smt005 :smt016
Как ше си малка бе :smt012 На вас емотата вече ви е време за самоубийство на тая възраст :smt005
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ЧОВЕК УБИВАШ МЕЕ !!! :smt005
АМи аз сам на 13 и оште не сам се целувала истински, най мн по бузата и тн...ама нз :smt010 Ето снимки www.stefsitooo.aha.bg[/code][/url]
Това как изглеждаш няма нищо общо с това как мислиш или възприемш нещата.....
По темата:
Сестра ми е на почти 15 и мисля че е малка (не че я вълнува аз какво мисля)......смятам че на 13 си още по малка.......всичко си е до акъл ....
RoyTheReaper
10-05-2007, 20:46
Не си малка, все пак целувката е сравнително безопасно нещо. Майка ти се филмира, че може да стигнете до секс, затова го е казала.
Не си малка, все пак целувката е сравнително безопасно нещо. Майка ти се филмира, че може да стигнете до секс, затова го е казала.
А не е ли възможно ?
hungry_vampire_f
10-05-2007, 20:47
И поради таз причина не обсъждам с майка ми нищо :D
Майки те ви няма нужда да знаят всичко за вас:roll:
RoyTheReaper
10-05-2007, 21:24
А не е ли възможно ?
Да, възможно е. На теория е възможно даже да се прескочат целувките. И какво от това? Става въпрос за най-обикновена целувка, даже не е с език. Никого няма да нарани.
Ypotrebena
10-05-2007, 21:29
HAxahxahHAXH keFIsh mE axhaxhaxhxa :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
meden dixlorid
10-05-2007, 21:30
Добре ве кат са се проебали приятелките ти означава ли че на всяка цена трябва да се ебеш дееба логиката имам приятели дет се друсат тва означава ли че трябва да се друсам и аз ](*,) !Помисли малко едно по-голямо момче за кво ще се фане с 13-годишна дет пита майка си кво да праи ше се фане само да те наебе и после ше пускаш теми от сорта-изостави ме кво да праа баси децата няма ли за вас детски площадки ](*,)
ами мила в сравнение с това което правят останалите на твоята възраст не си малка .... но приеми един савет от мен: по-добре не трагжай от сега да се занимаваш с момчета било то и по децки... веднага ще кажа защо .... ами защото сега примерно тръгваш с някои минава време късате, тръгваш с др и така и така в един момент ставаш на 16-17 обращаш се и виждаш как сама си се чудила защо тепарва не се занимаваш с момчета ... отдала си се на някой и точно в момента в който си намерила подходящ на теб ти е безинтересно и си наранявана и не можеш да се отпуснеш и да се даржиш както трябва ..... дори и с невинни целувки не се занимаваи .... това си е лично мое мнение и може би повечето няма да са съгласни с мен, но всеки сам решава кое е най-правилно
ами като не изкаш да те смятат за бебе трябва да бъдеш савсем малко самостоятелна поне ако казваш на маика си кого как и защо харесваш тя как изкаш да те възприема
а по друг въпрос нарочно ли пробутваш тая снимка да те гледаме и да ти казваме че си красива че вече във втора тема я виждам
LuCiFersAngeL
10-06-2007, 06:18
За целувки и гаджета не си малка. Само не се почвайте от сега със секс, защото за това наистина ти е малко раничко. А колкото до майка ти... говорете си, но не прекалявай с прекалено лични изповеди, защото за нея винаги ще бъдеш едно малко момиченце, не очаквай да те разбере. Аз съм на 16, с едно момче съм от 1 година, майка ми го познава, но за пред нея се държим само за ръчичка и даже не се целуваме дори по бузката :? И тя все ми повтаря, че съм малка и да не сгреша... с една дума - МАЙКИ. Кво да ги правиш, такива са.
Violenza
10-06-2007, 06:41
Щом питаш - значи си!
sexa_na_kompleksa
10-06-2007, 07:28
Първо,ти миличка,изобщо не си Емо. :wink:
Второ,не си малка за целувки - 13 години са си нормално.Но само целувки ! Недей да взимаш пример от твоите приятелки,които вече са ги отворили на кой знай коя задна седалка,е така,просто за бройката.
кЕфИш,КеФиш ахХАХахХхахахАХха
alkobalko
10-06-2007, 07:30
За целувка не си малка, но само за това. Иначе всяка майка би го казала.
gabrielka@a
10-06-2007, 08:39
И аз така мисля! :roll:
ne si malka za celuvki no z ne6to pove4e si prekaleno malka
Не си малка. И аз съм на 13. Ако ти трябва точен съвет: недей да казваш такива неща на майка си :wink: .
Стига, че ей ся авторката на темата ше се самоубие :smt005
Seniorita
10-06-2007, 08:48
:smt005 :smt005 :smt005
По темата... като гледам с какъв интелект си, мислиш като 7-годишна. "И казах на мама... и тя ми каза.." ](*,) Иначе има момиченца на твоите години, които са доста по-напред с материала. :-D
DevilWish
10-06-2007, 09:02
Oфф ,Боже мой..просто не споделяй на майка ти щом е толкова консервативна ;) Аз пък на моята и казвам всичко и тя ме разбира...по-добре не й споделяй за сега.
ПС-НЕ СИ МАЛКА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!!
tItEufFf
10-06-2007, 09:11
Не си малка бе....!!! Радвай се на живота...Няма нищо лошо да си имаш гадже, но както казаха някои други - за целувки и прегръдки не си, но за други неща определено си.
sentient_
10-06-2007, 09:13
Не си малка. И аз съм на 13. Ако ти трябва точен съвет: недей да казваш такива неща на майка си :wink: .
Не я слушай. Правилно че си казала на майка си. Тя може да ти каже най- точно дали си малка за това или не. Минала е по този път и се страхува да не стане - днес целуфка, утре ласки, после секс а накрая недай си боже и ти да пишеш тема като твоята връстничка "Анален секс" , или по- лошо "бременна съм!..."
MiMcHeToOo
10-06-2007, 09:14
Стига, че ей ся авторката на темата ше се самоубие :smt005
оф недейте така ве :smt005 :smt005 ше земе верно нещо да си напрай..
колкото до авторката: държиш се найстина като малко дете за това може би си малка.. не определят годините колко си голям а начина на мислене..
Аз на 13 си фванах първото гадже... :-D И даже го целунах веднъж по устата.. :lol: След няколко месеца ми беше първтаа целувка с език... Ама кво ти пука на колко години си.. и кво ти казват другите... Щом ти се отдаде възможност, може да целунеш, което и да е било момче... И кой в днешно време казва на майка си какво прави.. ::: Майка ми ако знае някои части от моята тъмна страна, няма да ме пусне да излизам докатоп не навърша 100.. Затова не и казвам такива неща... Само това, което е нужно да знае.. Че имам гадже и го обичам... :D
Не я слушай. Правилно че си казала на майка си. Тя може да ти каже най- точно дали си малка за това или не. Минала е по този път и се страхува да не стане - днес целуфка, утре ласки, после секс а накрая недай си боже и ти да пишеш тема като твоята връстничка "Анален секс" , или по- лошо "бременна съм!..."
М сори ама "връстничката й" не прай секс :mrgreen: .
sentient_
10-06-2007, 09:42
Не става въпрос за теб бе, в раздел секс има такава тема, момиче на 13 и пита за аналния секс... клизми, нещо което не прилича на едно 13 годишно :-k
kobrichka
10-06-2007, 09:49
Не си малка за целувки,но до там,за другото си млка.Хубаво е че споделяш с майка си и продължаваи да го правиш,защото е мн хубаво когато майка ти е приятелка.Тя е изпитала мн неща на гърба си и иска да те предпази понякакъв начин,е доста пъти е досадно,но тя го мисли за твое добро.С майка ми си споделям мн неща,но не всичко все пак мисля,че трябва да има някаква граница,защото майкати може да е твоя приятелка,но все пак е МАЙКА преди всичко.
Oh boje..vob6te za ni6to ne si izostanala..tova 4e v momenta "modata" e da se ebe6 na 12 i 13 vob6te ne zna4i 4e i ti trqa se vodi6 po akal na "umnite ti" priqtelki.Vob6te p1k moga da ti kaja 4e ako prodaljavat taka ot tqh osven k**** dr nqa stane!To ne e vajno samo da sa e*** i da misli6 za mom4eta :!: Trqa i akal da ima6 v glavata si i nai-vajnoto da go izpolzva6 na mqsto..a ne kat nqkoi sled dajd ka4ulka sa setili..Kakto i da e nedei da sa kompleksira6 zarad tqh.Jivei svoq jivot i samo napred i nagore!
Slave4You
10-06-2007, 11:29
Хах знам деца който на 12 вече не бяха "деца" ако ме разбирате;) Не давам добър пример ама само отбелязвам. За целуване не си малка+ това майка си ще си малка за всичко и винаги;)
П.П.:Но не мисля че трябва да казваш всичките си преживявания на майка си. Щом е толкова консервативна може да вземе да си притеснява твърде мн;)
Леле на 13 има циганки-бАби ти питаш дали е лошо че си се целунала с некво момче. Радвай се - имаш майка която те обича и която няма да ти изкорми органите и да ги продаде докато спиш...
sweety_blondy
10-06-2007, 12:31
За целувки не си малка ! но само по устните :-D За другите работи си малка вече :)
междудругото недей да казваш на майка ти всичко което правиш защото по нататък като станеш на 15-16 ще почне постоянно да те разпитва какво правиш , с кой излизаш и т.н ;) съВет :)
VerryBerry
10-06-2007, 12:44
+1 :!:
+2
xaxax malko glupav vapros ama....Za celuvaki i gushkaniq ne si malka,no vnimavai za drygite neshta shtoto e mnogo smeshno.xax
pffff i malko glupav otgovor dadoh..xaxax :P
mislitelka
10-06-2007, 13:12
темата ти ме разхили.показах я на майка ми.сега може да умре от смях.майка ми де.ти 6те си виновна.
Не става въпрос за теб бе, в раздел секс има такава тема, момиче на 13 и пита за аналния секс... клизми, нещо което не прилича на едно 13 годишно :-k
Ааааааа. Бе наистина все пак майка й се е опитала да я предпази, ама е можела поне да й обясни, че целувките са нормално нещо за възрастта й, но да не се стига и до секс :wink:
sexy_momi4e
10-06-2007, 18:29
ne si malka,no prosto mi staana mn stranno,4e si kazala na maika si...az nqmah takava smelost na tvoqta vazrast apak za celuvki da ne govorim...ama nedei da razdava6 celuvki na parviq sre6nat ;)
EmO_KiD_;(
10-06-2007, 18:55
ne si malka,no prosto mi staana mn stranno,4e si kazala na maika si...az nqmah takava smelost na tvoqta vazrast apak za celuvki da ne govorim...ama nedei da razdava6 celuvki na parviq sre6nat ;)
E мн ясно,че няма да раздавам на всеки!! ::: ::: Кефи ме това момче,на което съм дала тази целувка.Ама после ако иска да се целуваме с език,нзн какво да правя,защото ме е срам и ме е страх малко.Не съм се целувала никога с език!!! 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
Малка и тъпа ?
Други въпроси ?
Ми, че как?! Малка си!!! Никви целувания преди сватбата!!! И не по рано от преди попа да е казал, че може!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
ceco_meco
10-07-2007, 01:29
4ovek kefi6 me
>>>> sa po temata >>>
emi izvinqvai brat mi se zbi v diskoteka i maika mi go pita "ma ti kakvo pravi6 tam v 4 4asa" (brat mi e na 28)
moe li 4ovek da obsyjda takova ne6to s roditel !!! [-X [-X [-X =; [-X
EmO_KiD_;(
10-07-2007, 06:26
Ми, че как?! Малка си!!! Никви целувания преди сватбата!!! И не по рано от преди попа да е казал, че може!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
:smt005 :smt005 :smt005
ПЛС по-сериозно деее. :smt010 :smt010 :smt010
дам :-)
EmO_KiD_;(
10-07-2007, 08:44
Mоля ви пишете,защото това ще е първата ми целувка с момче и си мисля,че съм малка.Може би не е такааа нзн :smt017 :smt017 :smt017
Lake-of-tears
10-07-2007, 08:50
Малка си... спокойно, моля те , не се режи :smt010
EmO_KiD_;(
10-07-2007, 09:00
ама вие ако продължите да ми се подигравате наистина ще взема да се клъцна,мн ми е трудно в момента.Недейте и вие плс :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 =; =; =; =; :cry: :cry: :cry: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Violenza
10-07-2007, 09:28
ама вие ако продължите да ми се подигравате наистина ще взема да се клъцна,мн ми е трудно в момента.Недейте и вие плс :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 =; =; =; =; :cry: :cry: :cry: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
И кое по-точно му е трудното?
EmO_KiD_;(
10-07-2007, 09:39
И кое по-точно му е трудното?
Aми във момента живота ми е ужасен.Преди 1 месец ми разбиха жестоко сърцето и се чувствам самотна.Пък и приятелите ми май ме забравиха.Вече съм скарана с майка ми,а и в даскалото всички ме гледат странно и ми е тъпо.Единствено това момче се държи добре с мен!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Доволен/а ли си сега??? :smt013 :smt013
gPa3HuTeJl
10-07-2007, 09:44
Ма ти си бил от тея забавните типове.... може ли да кажеш още някоя смешка от тоя тип, че направо паднах от стола като я чух... смешник!!
А до Авторката.... не си малка... някой момичета на твойта в1зраст любов правят... ти се притесняваш от това да се целунеш с момче... е се пак нормално майка ти да не ти дава... иска си момиченцето за нея, знаейки че рано или к1сно то ще тр1гне по гаджета и ще стане зряла жена..
lilit_666
10-07-2007, 10:05
Не, не си. Майка ти просто е с по-консервативни разбирания или чисто и просто се страхува твърде много за теб.
Да,и аз мисля така,ама се радвам,4е мойта не е такава и за това си и споделям,като с приятелка.Мойта 1 с език беше на 10,ама за другото още пазя фронта,въпреки 4е съм на 15.Не мисля,4е имат нещо общо,след като са е възпитали добре.
lilit_666
10-07-2007, 10:09
Това ме пръсна =D> :D :D :-D
За целувки и прегръдки не си малка според мен, то на такава възраст се почва по принцип :wink: Но за други неща наистина си малка още :wink:
E мн ясно,че няма да раздавам на всеки!! ::: ::: Кефи ме това момче,на което съм дала тази целувка.Ама после ако иска да се целуваме с език,нзн какво да правя,защото ме е срам и ме е страх малко.Не съм се целувала никога с език!!! 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
Спокойно! Не е толкова страшно... Ама нали знаеш: ДА НЕ ПРАЙТЕ НИЩО ПОЙЧЕ ОТ ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ!
Не си малка, ама какво очакваш да ти каже майка ти "Давай дъще тръгвай по мъже ..." Пфф мисли бе момиче аз познавам такива на твоята възраст дет са се прое*али ти за целувки ми приказваш ....
Violenza
10-07-2007, 11:07
Aми във момента живота ми е ужасен.Преди 1 месец ми разбиха жестоко сърцето и се чувствам самотна.Пък и приятелите ми май ме забравиха.Вече съм скарана с майка ми,а и в даскалото всички ме гледат странно и ми е тъпо.Единствено това момче се държи добре с мен!!!
Доволен/а ли си сега???
Т'ва ме разби... :lol: Изобщо можеш ли да чететеш?
Иначе..ех ех.. как се привъзнасяш... ако търсиш състрадание си в голяма грешка.
На мизерните 13 годинки много си видяла ти от живота, че да говориш, че е ужасен.
Dissenter
10-07-2007, 11:40
:smt097
CrIsTiaNo_
10-07-2007, 13:27
+1
Щом задаваш такива въпроси значи си.
Айде за целуфките няма нищо лошо, но за други работи...
Бе момиче мн си зле! :smt011 :smt009 !Въобще не си малка даже вече ти е време!!!А майка те малко по старомодна!!!Добре че няам такава майка,че щях да я удуша!!! :twisted: :twisted: :smt005 :smt005 :smt005 :-D :-D :-D :-D :-D :shock: :shock:
EmO_KiD_;(
10-07-2007, 16:10
Aми във момента живота ми е ужасен.Преди 1 месец ми разбиха жестоко сърцето и се чувствам самотна.Пък и приятелите ми май ме забравиха.Вече съм скарана с майка ми,а и в даскалото всички ме гледат странно и ми е тъпо.Единствено това момче се държи добре с мен!!!
Доволен/а ли си сега???
На мизерните 13 годинки много си видяла ти от живота, че да говориш, че е ужасен.
Видяла съм достатъчно и не ти пожелавам и ти да го виждаш!!! :smt011 :smt011
NaNa_SladuRana
10-07-2007, 16:20
Аз съм на 13 имам си сериозно гадже от близо година и много си го обичкам,а майка ми си го приема нормално нямам грижи с нея :-D
talisman4e_
10-07-2007, 18:03
Доволен/а ли си сега???
Видяла съм достатъчно и не ти пожелавам и ти да го виждаш!!! :smt011 :smt011
И какво си видяла ? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ми И Аз сЪм На 13 и нЕ СъМ Се цЕлУвАлА Но мИсЛя чЕ НА вСиЧкО Си мУ иДвА ВрЕмЕтО. нЕ Се пРиТеСнЯвАй, и гЛеДаЙ СеБе Си не ДрУгИТе. Не миСлЯ Че сИ нАзад С МАтЕрИаЛа!
sasha_90
10-08-2007, 05:20
Е, по-добре да питаш "малка ли съм да се целувам" отколкото "бременна ли съм".
?love_haTe!
10-08-2007, 08:38
Не си малка..то възрастта не е важна,а момента ;-) По-добре е да питаш мама дали си малка за целувки,отколкото дали си малка за нещо друго. =P~
miss_fatty
10-08-2007, 08:57
На днешно време твои връснички чакат деца :smt018 :smt018 Имам една приятелка (приятелка-не,но позната)която е на 14 а е в 3-4 месец!Аз като разбрах ме потресе братче,ама кво се учудвам?На днешно време всичко може да се очаква! :-&
MIslq 4e na 13 ne si malka za da se celuva6 s ezik :roll:
т.7 от Правилника!
Споко! И аз съм на 13 като теб и на мен мама ми ги бръщолеви едни такива... :-D
Включете и мен към 13 годишните мамини дечица...
rihannka
10-08-2007, 09:37
za sex si malka..ama za celuvka ne.. :lol:
lee_ryan_girl
10-08-2007, 12:09
ei BOYNCE ot kade izvadi taq pi4arska snimka naprao me razbi!!!
EmO_KiD_;(
10-08-2007, 19:15
Mиси на вс O:) .Сега четох някои неща за целувката и вече мисля,че не е страшно.Аз ако си отворя устата да го чакам ли да си пъхне езика в моята уста или аз да действам първа? :?: :?: :-k :-k :-k :-k
hahhahaha got ownt :smt005 :smt005
blahblahblah
10-08-2007, 19:44
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3Ами... последна година си малка... :D Нещо такова...
Абе сега вече спокойно можеш да започваш, не се притеснявай. :smt006
т.7 от Правилника!
НЕ НА АНАЛНИЯ СЕКС САС БАСКЕТБОЛИСТИ И ПОСТ ОРГИИ С МАЙКА СЛЕД ТОВА [-X [-X [-X
Да еба мама ви депресанска, земете живейте кат хората или се самоубийте ве, бах мама ви педераска.
ps.
talisman4e_
10-08-2007, 22:02
Mиси на вс O:) .Сега четох някои неща за целувката и вече мисля,че не е страшно.Аз ако си отворя устата да го чакам ли да си пъхне езика в моята уста или аз да действам първа? :?: :?: :-k :-k :-k :-k
Божее... Защо има толкова ограничени хора на този свят ?! :smt005 :smt005 :smt005 Абе момиче ти наистина си доста изостанала с материяла....не се учудвай,че с такъв умствен багаж до сега не си имала приятел :lol: :smt005
EvilBrunette
10-08-2007, 22:14
[/b]
Уаа, явно доста споделяш с майка си. Nice... :|
EmO_KiD_;(
10-09-2007, 05:38
Божее... Защо има толкова ограничени хора на този свят ?! :smt005 :smt005 :smt005 Абе момиче ти наистина си доста изостанала с материяла....не се учудвай,че с такъв умствен багаж до сега не си имала приятел :lol: :smt005
Aм мн момчета са ме харесвали,просто аз не съм искала!!!!!!!!! [-X [-X [-X [-X .И не се бях влюбвала до сега!!!! [-X [-X
`Death`Whore``
10-09-2007, 05:56
Защо не си някъде да си режеш вените? Имо си, следователно няма да имаш щастие в живота.
Щом питаш,значи си малка.Като ти гледам постовете си бая малка :lol:
KoTeNcEtY
10-09-2007, 09:46
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
т.7 от Правилника!
Добре е че споделяш на мама!Ама аз не бих го направила просто,защото не е нейна работа!Но все пак е добре да я послушаш де,за да не станеш като ония дет правят свирки на 13 хах!Иначе за целувки не мисля,че си малка,но от само целувка се стига и по-далече! :?
IIIIMMMMMMMMMMOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
miss_fatty
10-09-2007, 10:42
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
а що трябва да казваш всичко на майка ти!? всеки път като ходиш до тоалетна, като ядеш, като направиш едно движение - съобщаваш ли й го? ебаси...научи се на малко самостоятелност
според мене не си малка да се целуваш, ама прави си квото искаш
в момента изобщо не съм в настроение да се обяснявам :roll:
NightSky
10-09-2007, 12:03
За майка ти и на 20 ще си малка.
xaxa ne ! opredeleno ne si malka nito za gadje nito za celuvka s ezik :) as o6te nqmam nav1r6eni 13.. imala sam mn gadjeta (e ne 4ak tolkova mn..) no ne mislq 4e sam malka specialno za tova.. za drygi ne6ta sv1rzani sas mom4etata - da :D
simba007
10-11-2007, 04:28
ufff izob6to ne si malka ako ne sega to koga we? kato stane6 na 60-70 li???
everything_ends
10-11-2007, 05:01
хах на 70 е добре :-D
EmO_KiD_;(
10-11-2007, 08:57
хах на 70 е добре :-D
:smt005 :smt005
ZA DA SE CELUVA6 MISLQ 4E NE SI MALKA.!!!NO SAMO DA SE CELUVA6!!! =;
:twisted: > Е, да де, и на вас рапърите също.
:evil: > Хях Хях
:twisted: > Хях Хях Хях Хях
hilaRy___
10-11-2007, 11:46
ne si malka prosto za roditelite si vinagi shte sme malki i nashite sa tka ma ne im obryshtam mn0g0 vnimaniE az sym na 17 vse pak....
FuCk`AnD`LoVe
10-11-2007, 11:50
много ясно че не си малка .. кво говориш ти .. аз още в детската съм се цункала с езиче .. :Д
BWald0rf
10-11-2007, 12:45
Спокойно не си малка .. просту явно майка ти е по-консервативна :)))
inSane_baby
10-11-2007, 17:22
:D:D ne mi kazvai 4e i ne si si rqzala venite pone vednaj [-o<
sladko_teenche_v
10-11-2007, 18:04
Жалка си :| Говориш,като 10 годишна :?
i moqta maika na 13 me misle6e za malka za lubov,no 6te vidi6 4e sled godina,dve ne6tata korenno 6te se promenqt-imam v predvid mnenieto i za lubovta
JuSt_a_GiRl_Uk
10-11-2007, 18:56
Не си малка разбира се...И аз имах такива проблеми преди 2-3 години с родителите ми :smt012 но с течение на времето всичко се промени. \:D/
EmO_KiD_;(
10-15-2007, 05:47
Надявам се да си промени мнението. [-o< [-o<
т.7 от Правилника!
Малка си да, макар че бих те праснал. :) :smt005
Божеееее... :smt005 ..тоя проблем ми е до болка познат :lol: #-o ...аз съм по4ти на 14... :-D ...и преди,когато казвах на мама,4е имам гадже(са си нямам 8-[ ) и тя все ми казваше,4е съм още малка и трябва да мисля само за у4ене...за тва,ве4е не и казвам когато си имам...просто ме тормози допълнително... :lol:
Не си малка за гадже и целувки...!Майка ти е по-строгичка и затова е всичко... :) Споко,харесвай си момчето !
galina_3
10-15-2007, 09:50
bahti bebeto deto si-huu spodelqi si s maika si ama....imai granici we i ko "malka li sym"-drazne6to e NA 13 SI WE :lol:
kindergarden
10-15-2007, 10:15
защо ми си струва,че авторката нз какво говори :-k :-k уж й било разбивано сърцето,пък до сега я харесвали,а тя не искала и не се била влюбвала #-o не м се връзва
по темата :arrow: мойта майка ако ме види с момче няма да й стане много хубаво ама тва е мя живот ве ::: :::
prekrasnata
10-15-2007, 11:02
напълно съм съгласна с това ! :)
SpOrTs_GiRl
10-16-2007, 06:30
Добре де .. След като мислиш, че не си малка, защо си казала на майка си?! .. Това е хубаво.. но не е нужно да й казваш всичко .. [-X
По темата .. ами не си малка, спокойно :-)
Само да попитам-от кф зор каза на майка си???
Да, бебе си щом така споделяш всичко.
Следващия път карай по-полека и мове и да не казваш точно на майка си.На някоя приятелка по-добре :roll:
т.7 от Правилника!
Ne, mila! Ulovi miga i givei za miga
moon_flower
10-16-2007, 16:08
Няма нищо лошо да споделиш.Но явно твоите родители са по консервативни и се опитват да те предпазят.Почти на 15 съм,но разбирам какво им се върти в главите.Това не е,за да ти направят "живота черен" или нещо такова,а защото искат най доброто и се притесняват за теб.Радвай се,че имаш родители,на които да им пука,защото много от нас не са така.
А по темата за целувката:Не,не си малко,добре си си за целувка,но само до там.Не прави грешката на приятелките си,а именно да правиш секс на тази възраст.Честно казано,ТЪПО Е,а и е безсмислено.С кой ще го направиш?С някое момче на 13,което си няма и представа какво прави?Или с някой,който е на 17 и иска само да се възползва и да те остави след това?Изчакай,не бързай.За всичко си има момент.
Иначе,изживей целувката.Хубаво е. :-)
wasntme_
10-18-2007, 13:14
xax az se 4ydq ve4e ot tolkova mn smeh ima li na de...
btw naistina malko istoriikite ti ne se vrazvat sas razbitite sarca i deka ne si se vlubvala... kakto i da e...
mn si mi zabavna s tva 'malka li sam' - samo po comentarite ti si li4i 4e po akal se ravnqva6 na nekva 7-8 godi6na... po prostata pri4ina 4e si misli6 4e si vidqla mn ot jivota 6toto v daskalo priqtelite ti te gledali nakrivo i si nemala gajeta i si misli6 ve4e: ole kolko mi e tejak jivota.... tctctc epa na godini ne si malka za celyvki ama na akal si dale4eeeee.... ti izob6to vidq li se kvo prikaa6 v onq koment - kak da si go bila celynela toi li da si bil pahnel ezika... - naprayyyyy 4esny ot stola padnah da se hilq... deka ti kaza sladkish_14 : darji6 se kato 10 godi6na 4e i beter...
Dark_Angel_F
10-18-2007, 13:34
Абе я стига не си малка просто повечето майки карт дъщерите си така дамилсят ама тва е пълна глупост .....
desert_eagle
10-18-2007, 13:37
повечето ти приятелки вече се проебали.. това да не е състезание :lol: :lol: :lol: :lol: ти мислиш като дете!
girl_in_black
10-18-2007, 16:08
Самия факт,че питаш нас дали си пораснала, за да се целуваш, показва, че си малка
filiiiiiiiiikata
10-18-2007, 16:14
На години си малка, няма спор, но за целувки никога не е рано..Аз ако бях казала на майка ми такова нещо, нямаше да ми каже,че съм малка, а щеше да ме хване и да ме научи да се целувам с език. малка си, скъпа, ама си се мляскай, натискай се, много е хубаво :smt008
xax az se 4ydq ve4e ot tolkova mn smeh ima li na de...
btw naistina malko istoriikite ti ne se vrazvat sas razbitite sarca i deka ne si se vlubvala... kakto i da e...
mn si mi zabavna s tva 'malka li sam' - samo po comentarite ti si li4i 4e po akal se ravnqva6 na nekva 7-8 godi6na... po prostata pri4ina 4e si misli6 4e si vidqla mn ot jivota 6toto v daskalo priqtelite ti te gledali nakrivo i si nemala gajeta i si misli6 ve4e: ole kolko mi e tejak jivota.... tctctc epa na godini ne si malka za celyvki ama na akal si dale4eeeee.... ti izob6to vidq li se kvo prikaa6 v onq koment - kak da si go bila celynela toi li da si bil pahnel ezika... - naprayyyyy 4esny ot stola padnah da se hilq... deka ti kaza sladkish_14 : darji6 se kato 10 godi6na 4e i beter...
=D> подкрепям напълно ;) А щом се отнася до тва за каква те имат и аз кат бях малка и мен ме имаха за някакъв сноб ама съм се постарала и вече мнението на всички е съвсем друго :smt019 хаха, а като казваш на майка си за всяко нещо сама си помисли ти за каква се имаш: за малка или за голяма? :smt017
PINK_FLoyD
10-18-2007, 23:06
Ела да се поцелуваме и ще посрастеш :P :wink:
ne si malka, na 13 s purvata se la6kahme kato razgoneni zai4enceta-bai4enceta, ti mi govori6 za celuvka s ezik dali si malka...
dale4e dale4e dale4e ot malka ....
dale4e dale4e dale4e ot malka ....
bahti bebeto deto si-huu spodelqi si s maika si ama....imai granici we i ko "malka li sym"-drazne6to e NA 13 SI WE :lol:
каката на форума! 8)
macka_88
10-19-2007, 07:15
Всяка майка иска да предпази детето си от мн неща.Тя те обича и не е се иска да пораснеш и да започнаш с момчета да излизаш и т.н.Ти не госини не си малка за целувки но за нея ще си останеш нейното малко момиченце
---------------------------------------------------------------------
i az sum na su6toto mnenie :!: :D
GameMaster
10-19-2007, 16:08
Na tvoqta v1zrast nqkoi momi4eta i dr ne6ta pravqt .........ama tova si e dr komentar ve4e :-D Ne si malka ;)
Cool_Bitch
10-19-2007, 18:54
Ami na tazi vazrast ne si malka za celuvka i pregradka.A tva 4e maika ti ti govori ti za neq vinagi 6e si dete.Taka 4e ti si precenqva6 kvo da prai6!!!
Cool_Bitch
10-19-2007, 18:56
Ami na tazi vazrast ne si malka za celuvka i pregradka.A tva 4e maika ti ti govori ti za neq vinagi 6e si dete.Taka 4e ti si precenqva6 kvo da prai6!!!
prettyIdeath
10-20-2007, 05:15
Апф.. :roll: На твойта възраст си бях хванала едно страхотно гадже! :smt023
^dishdogz^
10-21-2007, 14:21
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
deniiiii1
10-21-2007, 16:16
Ти тъпа ли си?!?Замисли се,казваш на майка си че си се целувала и после питаш"малка ли съм" :smt103
spored men hi4 ne si malka i ne trea da ostaq6 maika ti da ti se mesi
:wink:
mirelinda
10-21-2007, 19:07
Ne ne si malka po4ti vsi4ki maiki sa takiva ne se vprqgai tolkova O:)
nekfo_takova
11-01-2007, 20:22
:lol: :lol: :lol: awe ti ne si malka ama prekaleno mn sa pritesnqva6 spox...6ti doide vremeto a i 6tom maika ti e takava po dobre ne govori za takiva ne6ta v momenta s neq... :-) apak otnostno tva 4e sa pritesnqva6 mn i nz kak trqbva da stane...da ne ti puka e, otpuska6 sa i to samo 6e si doide :P :P :P :smt008
za celuvki-ne si malka =D>
sandra_21
11-02-2007, 08:01
+1
I as mislex che sym "razlichna" na fona na priqtelkite si kogato bqx na 12, zashtoto wsichkite weche se bqxa celywali ii mnogo iskax da ysetq kakwo e. Wse pak predi 1 mesec beshe pyrwata mi celywka .. "pyrwata i na-dobrata" momcheto beshe mnogo opitno i se celywashe bojestweno ( ne e zashtoty mi e bilo za 1 pyt?!) Iskam go do men, no xodi s nqkwa typa kyrwa ?! :-x (pyytka)?![/img][/b]
my6morok
04-19-2008, 20:17
awe ti da ne si mi blizna4ka az sa6ty treniram basket a ti ot kade si i az treniram s mom4eta i si xaresax edno i sa6ty sam na 13 i maikami se mi vika 4e sam o6te malka da se celyvam i 4e neinata celyvka bila v 10 klas :? :? :-x ama az ve4e sam se celyvala :razz: :-P :-P :P da ne 4akam razve6enie :D :D
gLoRiOuS_aNGeL
04-19-2008, 21:41
ТЕМАТА Е СТАРА!!!
П.С. :Къде са модераторите???
:!: ;)
+1
za celuwka i za gadje mislq 4e ne si , za drugi raboti oba4e - si. ще се съглася с теб! :)
LoVeIsGoNe
04-20-2008, 06:45
Be ne si malka adi ko sa vprqga6 tyka za edna celuvka...
fuck_me_pls
04-20-2008, 07:02
razbirase,4e ne si malka....no prosto za maika si vinagi 6te si ostane6 neinoto(malko) momi4ence :) davai 6tom ti haresva mom4eto pravi kakvoto ti kaa syrceto ti... a za maika tiii nqq problemi tfa 6e premine :)
Според всеки родите и на 20 ще си малка.Така че да не ти дреме.
Miss_^Girlfriend
04-20-2008, 07:32
Хубаво е да споделяш на майка си, но понякога не пресичай границата, защото после няма да можеш да спиш през ноща от дълги лекции по морал и тем подобни.Някой родители са много консервативни и в случая сигурно майка ти спада към тях (моите са нещо по средата)... Мисля, че за целувки не си малка, но гледай да са САМО целувки.Пък и не взимай пример от приятелките ти... щом на тези години са стигнали до там... не си представям каква гледка ще са на по 18-20... Гледай си ученето, здравето...и с тия изкушения внимавай, защото стават бели понякога.Не се притеснявай да целунеш момчето, което харесваш - няма нищо лошо или грешно и т.н... Все пак винаги има първи път и винаги е неловко... просто се отпусни.
vesito13
04-20-2008, 08:46
Според всеки родите и на 20 ще си малка.Така че да не ти дреме. +1 :wink:
MiMcHeToOo
04-20-2008, 10:32
8-) Емото, спри да пускаш малумни теми.
prettyIdeath
04-20-2008, 10:57
Не си малка за гушкане, целуване и гадженце... просто майка ти не е очаквала и затова е реагирала така. Все пак малката и дъщеричка пораства, а тя не е готова.
selo_girl
04-27-2008, 15:23
:D :D :D :razz:
soulja_girl4e
04-27-2008, 15:28
ebati maikite imate s izvinenie! :shock:
alex_devv
04-27-2008, 15:49
що ни караш да хабиме калории като натискаме копчетата за да пишеме глупости дето са питани още 200000000000000 пъти.
no_name_girl
04-27-2008, 16:15
abe kakvo te interesuva kakvo mislqt drugite ako ti si misli6 4e si gotova da se celuva6 ili tam kvoto iska6 da pravi6 6te go pravi6 :P
shanty_loop
04-27-2008, 16:22
abe kakvo te interesuva kakvo mislqt drugite ako ti si misli6 4e si gotova da se celuva6 ili tam kvoto iska6 da pravi6 6te go pravi6 :P
da taka e kfoto iska6 tfa si pravai ;) no na taq vuzrast se zadovoli samo s celyvkite ;) (tfa e moqt savet)
so_confused
04-27-2008, 16:24
Малка си, разбира се. Не ги слушай другите като ти казват да не споделяш с майка ти. Ако не на майка й, на кого да каже? На 12 годишните й приятелки, които правят секс ли? Аз като се сетя какво детенце съм била на 13... Колкото до целувките, няма нищо лошо в тях... можеш да седнеш и да си поговориш с майка ти... според мен няма да те върже у вас и да ти заключи устата. Гледай да не следваш примера на приятелките ти, защото тогава вече ще стане лошо. Спомням си, че и аз бях на 13 като се целунах за пръв път и казах на майка ми... тя също се филмира, но в крайна сметка нищо не ми е забранила...
Korni_ReSeRvE
04-27-2008, 16:26
mi vij vseki si ima razli4ni razbiraniq.. po-vuzrastnite ni smqtat za o6te mnogo malki 4e da pravim takiva ne6ta.. no q pitai maikati koga se e celuvala za pruv put da vidim tq kakvo 6te ti otg... se pak ne mislq 4e tq moje da ti kontrolira jivota dokrai .. za tezi ne6ta vse si mislq 4e 4ovek sam trqbva da re6ava se pak sumnqvam se na maikati su6to da sa i kazvali dali e golqma ili ne to4no za takiva ne6ta...
мама тва каза мама онова каза.. не мислиш ли че дойде времето да си вземеш живота в твои ръце а не да чакаш винаги мама да казва кое е добро за теб и кое не е.. :-o
Wicked_Kid
04-27-2008, 17:47
Амиии не не си малка...Даже вече си стара :D На тея години вече трябва да правиш свирки беее, момиче :razz: Бъзикам се- наистина не си малка за целувки, ама спри дотам...А на майка си...не знам какво да и кажеш, щото и аз имам подобни проблеми с мойта и не се справям особено успешно :)
мама тва каза мама онова каза.. не мислиш ли че дойде времето да си вземеш живота в твои ръце а не да чакаш винаги мама да казва кое е добро за теб и кое не е.. :-o
Странно звучи, особено казано от човек с ник "памперс" :lol: :lol: :lol: :lol:
babykiller_
04-27-2008, 17:57
[quote="EmO_KiD_;("]Aми до преди 1,2 часа бях на баскет с момчетата и един от тях мн ми харесва (Д.)Тои ми каза,че ще ме изпрати,за да не съм сама и после започнахме да си говориме и за чао аз го гушнах и се целунахме(без език!!).Като се прибрах казах на мама и тя каза,че не трябва да се целувам с момчета,било ми рано,ама аз още не съм се целувала с момче с език и когато и обясних тя каза няма проблем,ама все още ме мисли за бебе.Малка ли съм според вас??
:lol: :lol: това само баба ми от село мое да го каже :lol: :lol: .. днешната младеж сме по- развити :D