View Full Version : не зависеше от мен,а тя се разсърди
Seducti0n
10-05-2007, 20:30
Здравейте.Искам да споделя с вас един своий проблем.Така,значи утре вечер-събота трябваше да преспя в една приятелка-това беше компромисен вариант,защото иначе трябваше да отида с родителите си на село и едва ги навих.Но днес доста сгафих пред тях,защото избягахме целия клас от последия блок.Говорих с майка си първо и я помолих да не казва пред баща ми за случилото се.А то какво стана тя взе,че ми се нервира за нещо и се изпусна пред него.... :? ..ужаст...забраниха ми да отида във въпросната приятелка...както и да е преживях го накак си,но в край на сметка човек,се учи от грешките си...каквото станало,станало,няма връщане назад.Та след това,аз и звъня на приятелката да и се извиня за това,че така се получава и,че не ми позволяват да отида....а тя от своя страна се нацупи и ми затвори телефона.Стана ми обидно от отношението и спрямо мен,пълна липса на неуважение...
П.С-въпросното момиче е от моя клас,тоест итя се чупи,но не каза на техните...за разлика от мен... :? Знам,че постъпих несериозно спрямо нея,като прецаках заплануваната дискотека и преписване,а и наще сега с тях ще ме взимат на село...
Малко да хаотични мислите ми,обаче същевременно ми е и много обидно.Е чакам вашето мнение по въпроса...тоест какво бихте направили вие и как бихте се почувствали ако сте на мое място или пък на товва на приятелката ми :?: :?
gLoRiOuS_aNGeL
10-05-2007, 20:33
Според мен приятелката ти се е държала неправилно! Все пак не ти си виновна,че няма да отидеш при нея...
Seducti0n
10-05-2007, 20:42
gLoRiOuS_aNGeL-от части аз също имам вина....,но поне се обадих и се извиних за това,че не мога да преспя у тях,поради породилите се обстоятелства....знам,че наистина е много неприятно това,че се провалиха плановете ми,но все още живея с родителите си,те ме издържат и ми дават всичко от което се нуждая,дължа им малко уважение и на тях.Постъпих лошо,понасям си последствията...но защо и тя трябва да се сърди... :?
gLoRiOuS_aNGeL-от части аз също имам вина....,но поне се обадих и се извиних за това,че не мога да преспя у тях,поради породилите се обстоятелства....знам,че наистина е много неприятно това,че се провалиха плановете ми,но все още живея с родителите си,те ме издържат и ми дават всичко от което се нуждая,дължа им малко уважение и на тях.Постъпих лошо,понасям си последствията...но защо и тя трябва да се сърди... :?
ми честно казано и аз бих се нацупила и другото ,което е никога ,ама НИКОГА нямаше да кажа на наще...тва е въпрос на гледна точка.аз винаги се поставям на мястото на другия и знам как бих постъпила за да се измъкна и да мога да се видя с някой ,ако искам....друг е въпроса ,ако НЕ искам...може би си въобразяеам ,че аз не бих сгрешила ,ако съм на нейно/негово място....
преполагам ,че и тя мисли така и те съветвам да и се обадиш пак и настойчиво да й обясниш ,че си искала да се видите :roll:
Seducti0n
10-05-2007, 20:53
find_m3-нямах избор.Имаше 2 варианта или да научат от мен или от директорката...Относно виждането с нея сме по цял ден на даскало,в един клас сме и излизаме често след пу-ще с хоще няколко момичета.Много пъти съм и помагала,когато е било нужно съм я и разбирала на всеки може д се случи....няма какмво да настоявам и да се унижавам повече...обясних и ситуацията,тя не прояви разбиране,следователно аз как бих могла да постъпя в този случай :?: :roll: :?
Смятам,че си постъпила правилно като си казала на маика си за "голямото бягство",какво толкова,все едно те не са бягали от часовете,аиде са...
А относно приятелката ти..до 1-2 дни ще е забравила случилото се,са няма да и се молиш да те разбере я.. :wink: Нека се цупи,ще и мине :wink:
[quote="ЦвЕтИт0"]find_m3-нямах избор.Имаше 2 варианта или да научат от мен или от директорката...Относно виждането с нея сме по цял ден на даскало,в един клас сме и излизаме често след пу-ще с хоще няколко момичета.Много пъти съм и помагала,когато е било нужно съм я и разбирала на всеки може д се случи....няма какмво да настоявам и да се унижавам повече...обясних и ситуацията,тя не прояви разбиране,следователно аз как бих могла да постъпя в този случай :?: :roll: :?
[/quote
охх мн се ядосвам така като някой каже ,че ще си накърни достойнството ,ако се извини....ми хибаво тогава не си говорете до края на живота
Seducti0n
10-05-2007, 21:27
find_m3-никъде не казвам,че това да се извиниш означава да си накърниш достойството.Казвам,че не ми е приятно да и се моля да разбере обстоятелствата а тя от своя страна да се държи така студено.
182+44_4adel-Така е определено,но все пак е глупаво да се сърди за подобно нещо... :roll:
gabrielka@a
10-06-2007, 08:21
Аз мисля, че щом ти е толкова добра приятелка, не би трябва да ти се сърди за такава дреболия :? И ти не го приемай толкова насериозно-рано или късно ще спре да ти се сърди! :wink: