View Full Version : Въпрос само за жените
Mn mi e interesno kak moje da razbere 1 muj 4e jenata svurshva bihte li mi kazali? Pri mujete e qsno kato izhvurli sperma razpoznava se a pri jenite kak e i kakvo e.Predi sex pove4eto jeni samo da gi pipnesh i se ovlajnqvat :wink:
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
`Death`Whore``
10-05-2007, 21:36
Овлажняването не е оргазъм. По време на вагинален оргазъм вагината се свива и отпуска като пениса. Може да се познае по това, че след това жената се отпуска.
Ами като му здерем гърба разбира.. :)
UnderMySkin
10-05-2007, 21:37
Povecheto momicheta sami se izdavat, kogato svyr6vat, za6toto udovolstvieto e nesravnimo.. No sy6testven vyn6en beleg, osven fizionomiite - nqma:] Zatva orgazym mn lesno moje da se simulira.. Ako si opiten nqma kak da ne razbere6 koga partniorkata ti naistena e na 7moto nebe... Svivaneto na muskulite i spiraneto na duha za sekunda su6to svidetelstvat za Orgasmys:]] Lichno az kato svyr6a i ne moga da pomr1dna, adski mn se otpuskam..
DeVoi4eTo
10-05-2007, 21:37
Еми ти май няма как да разбереш...с практиката се усеща...но попринцип един приятел казваше така..."теква яко сока"
ChRiSTiaNo_07
10-05-2007, 21:41
хах....тва не е само при свършването :roll: :lol:
thefreak
10-05-2007, 21:44
Mn mi e interesno kak moje da razbere 1 muj 4e jenata svurshva bihte li mi kazali? Pri mujete e qsno kato izhvurli sperma razpoznava se a pri jenite kak e i kakvo e.Predi sex pove4eto jeni samo da gi pipnesh i se ovlajnqvat :wink:
Нещо офтопик искам да вмъкна.
Случвало се е да стигна до момента на оргазъм по време на секс, сперма излиза, но оргазъм няма, много странно наистина и доста рядко се случва.
Но е възможно.
хах....тва не е само при свършването :roll: :lol:
Ем.. не е де,има и още подробности.. :) :-D Напълно съм съгласна с UnderMySkin.Мн точно написано =D>
когато от вагината изхвърча струя течност силна колкото фонтан.
за справка: squirting genre :wink:
Wrathchild
10-05-2007, 22:09
Не е задължително да има еякулация по време на женския оргазъм!
ритмично свиване на мускулите :smt016 колкото по-продължително е свиването толкова по-силен е оргазма \:D/ и след тва ставаш като трупче :oops:
naMy4Ho_KoTe
10-06-2007, 05:51
Овлажняването не е оргазъм. По време на вагинален оргазъм вагината се свива и отпуска като пениса. Може да се познае по това, че след това жената се отпуска.
Да, това е най-сигурния симптом. Също така 1 минута след свършването вагината се овлажнява невероятно много.
При някои жени след оргазъм им е неприятно да ги докосват по клитора, за някои даже е болезнено.
Summer_Girl_6
10-06-2007, 06:57
Но най-вече според жената. При всяка е различен !
sentient_
10-06-2007, 07:46
Povecheto momicheta sami se izdavat, kogato svyr6vat, za6toto udovolstvieto e nesravnimo.. No sy6testven vyn6en beleg, osven fizionomiite - nqma:] Zatva orgazym mn lesno moje da se simulira.. Ako si opiten nqma kak da ne razbere6 koga partniorkata ti naistena e na 7moto nebe... Svivaneto na muskulite i spiraneto na duha za sekunda su6to svidetelstvat za Orgasmys:]] Lichno az kato svyr6a i ne moga da pomr1dna, adski mn se otpuskam..
+1
ImmortalForever
10-07-2007, 14:04
ами аз съм like a virgin ама мисля да се съглася с мнението "сока изича" (съдя по тфа когато мастурбирам)
Аз пък имам 2 вида оргазъм.В единия случай мълча като риба 8-[ :-# ,затаявам дъх,спирам да дишам и се оставям на течението да ме води към върха,а при другия викам мн силно и имам чувството,че ще се пръсна цялата :lol: При първия случай гаджето ми никога не ме разбира кога свършвам,едно такова тихомълком :twisted: си свършвам,а при втория случай е във възторг :smt005 .А вода и сокове при мен в изобилие още преди да съм свършила така,че това не е критерий за свършване (поне не при мен).